CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 03.12.08 09:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 1 z 2 [ Příspěvků: 34 ] Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 24.10.06 11:54    Předmět příspěvku: ZFP Akademie

Hodnocení: 0
lidi znate tuhle spolecnost? a co si o tom myslite? kamos to vsem nabizi, ale podle me to je pekna blbost.

http://www.zfpakademie.cz/

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 24.10.06 13:29    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 2
Mě to příjde jako celkem seriózní splečnost, která nabízí lidem normální služby...jak jinak by jsi to chtěl hodnotit. Jako, že by jsi pro ně chtěl dělat?

PříspěvekNapsal: 03.11.06 11:32    Předmět příspěvku:

s tim mam zkusenosti a docela dobre.... je to multilevel i kdyz se ti, co tam pracuji, hadaji ze neni :roll:
nabizi pekne uroceni, ktere vypliva z pretahovani penez z duchodoveho pojisteni do stavebniho sporeni atd atd... a tim vysbiraji vsechny statni prispevky a dalsi....
kamarad vydelava mesicne uz hoodne pekne penizky...
ale je to o tom shanet lidi...

PříspěvekNapsal: 03.11.06 11:39    Předmět příspěvku: Re: ZFP Akademie
Moderátor

Hodnocení: 12
xxmartin píše:
lidi znate tuhle spolecnost? a co si o tom myslite? kamos to vsem nabizi, ale podle me to je pekna blbost.

http://www.zfpakademie.cz/

Samozřejmě je to zas shanění lidí ale není na tom nic špatnýho pokud jsi ten typ že na to máš. Celkem dlouho fungující seriozní skopečnost ale teď o ní po delší době vím od tebe jinak jsem moc neviděl.

Jsem se lekl že ti chce nabízet nějakej HappyLife :o) Pro ty co viděli Grandhotel. Kdo neviděli vřele doporučuji jít na to do kina

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 15.11.06 12:51    Předmět příspěvku:

no ja zas nejsem takovy typ co by rikal znamym a kamaradum jak ze si nevydelaji a pritom je budu ho toho bantovat jen proto abych mel hodne lidi pod sebou a mel z toho penize akorat ja a ti duverivi kamaradi kteri treba tu skupinu si vytvaret nak nebudou si vydelaji sbidou jen to co se do toho musi vlozit, tj 2000 + naky ty penize za naky ty seminare

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.11.06 12:57    Předmět příspěvku:

Tak nerad vam to oznamuji ale tatík u nich dělal a hezky na tom pohořel nemá to cenu stojí to peníze čas a stejně s váma nějak vymrdají ! nakonec z toho budete mit kulove

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.11.06 18:03    Předmět příspěvku:

presne tak, kamarad v tom dela a furt machroval ze si uz vydelal u nich nak 10 000kč (podle bodu kolik tam mel, tak to nak spocital ze mu to tak vychazi) a nakonec snim pekne vyjebali a dali mu 2800kč

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.11.06 19:19    Předmět příspěvku:

tak v tehle společnosti jsem dělal - nejdřív mě parádně nalákali na skvělé zisky a na to, že by ze mě mohl být finanční poradce či dokonce expert na finance, ale jde jen o uzavírání smluv, kde musíte shánět hodně hodně lidiček aby jste si trochu finančně přilepšili :?

když jsem tam byl nějaký ten pátek tak jsem do toho začal viděl a zjistil jsem, že uzavírám lidem docela nevýhodnou kombinaci pojistek - nevýhodnou pro ně :) ne pro ZFP

PříspěvekNapsal: 21.11.06 10:23    Předmět příspěvku:

V čem je to nevýhodné pro lidi? Nedávno mi o tom přišla něco říct sestřenice a špatně to nevypadá zase. Půjdu jednou na ten jejich seminář a uvidím co se dozvím.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 21.11.06 10:36    Předmět příspěvku:

Podle mne zbytečně vyhozené peníze za seminář, dozvíš se akorát jak kombinovat stavební spoření s životním a penzijním pojištěnín. A jak přivést další lidi a uzavírat smlouvy. Jestli si chceš přivydělat tak mi napiš na pm, je to bez školení a platím na eg. :D .

PříspěvekNapsal: 21.11.06 16:46    Předmět příspěvku:

jj přesně tak - na semináři se nic podstatného nedozvíš - jen jak funguje kombinace, ale je to jen čtveřice pojišťovacích produktů

Ta kombinace byla ještě "použitelná", když ze stavebka při 18000,- byly 4500,-
Taky jsem tam dělal a když jsem začal počítat zjistil jsem, že po 6letech dostaneš ze stavebka 100,- (takže trapárna)

To víš nepočítají do svých plánů poplatky a daně atd. krom toho si peníze můžeš vybrat až v důchodu /krom toho stavebka/ a když nějaký produkt zrušíš dříve nedostaneš nic nebo jen něco málo co jsi tam vložl

Vydělat se dá jen na tom, že uzavíráš produkty (to je hodnoceno slušně), ale samotná kombinace je dnes nepoužitelná. A to nemluvím o PDÚ (program daňových úlev) což je obyčejné důchodové pojištní, bež nějž by kombinace fungovala stejně, ale jsou z něj vysoké provize :roll:

PříspěvekNapsal: 21.11.06 17:22    Předmět příspěvku:

Škoda, že jsem se tohle nedočetl dříve, seminář jsem už zaplatil no... Ale tak neva, aspon se trochu neco o tom dozvím, at jsem taky v tomhle nějakej chytrej :)
Pro Martina : Ty máš myslím svůj hyip ne? To je ten způsob vydělku? Jsem u tebe myslim reglej :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 28.02.07 15:55    Předmět příspěvku:

Tak mi přišla normálně výplata a tak jak to někteří kritizují, tak myslím, že neví o čem mluví. Prakticky platím ještě méně mesíčně než jsem platil (s mamkou dohromady) a přitom jsem dostal dost velké provize (nebudu uvádět kolik)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 09.04.07 23:24    Předmět příspěvku:

Stejky píše:
Tak mi přišla normálně výplata a tak jak to někteří kritizují, tak myslím, že neví o čem mluví. Prakticky platím ještě méně mesíčně než jsem platil (s mamkou dohromady) a přitom jsem dostal dost velké provize (nebudu uvádět kolik)

preji ti at ti to dlouho vydrzi ...pracoval jsem tam a vim co to je casem na to prijdes :-)

PříspěvekNapsal: 10.04.07 06:05    Předmět příspěvku:

chi.co píše:
Stejky píše:

preji ti at ti to dlouho vydrzi ...pracoval jsem tam a vim co to je casem na to prijdes :-)

jj, zblbly už hodně lidí (včetně mě), ale když jsem se začal o to pořádně zajímat zjisitil jsem, že na to nemám povahu - lhát lidem o naprosto nevýhodné kombinaci :roll:

PříspěvekNapsal: 10.04.07 18:15    Předmět příspěvku:

mno ale je to dobrá možnost jak získat živnosták :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 06.05.07 20:36    Předmět příspěvku:

Nazdar lidi, spoluzak byl na skoleni, ted je z neho king ktery rozumi vsemu, a jedine ZFP je nejlepsi atd. 8) :lol:
zkouseli jsme propocitavat ruzne kombinace a figle ktere ZFP pouziva a vyslo mi ze za 6 let vydelas tak 1000kc :)
chtelo by to nejakou opravdovou analyzu, videt nejake realne pocty a tak... prohledaval jsem ruzne internet a nasel jsem par clanku ktere od ZFP odrazujou, ale nepisou moc konkretnich pripadu...
vydelavani na provizich to uz jsem jakz takz poshanel a je to letadlo, ale chtelo by to nejak analyzovat tu jejich strasne vyhodnou kombinaci, na ktere kazdy vydela a nikdo na tom neprodela :wink:

PříspěvekNapsal: 29.06.07 17:50    Předmět příspěvku:

abych dostal zivnostak nepotrebuju tuto lichvarskou spolecnost prodejcu 4 produktu....a co se tyce kombinaci se stale se snizujicim statnim prispevkem to jde do haje :-)

PříspěvekNapsal: 11.03.08 11:33    Předmět příspěvku: Re: ZFP Akademie

Jo a jak jsi tam dlouho působil. Ja už ZFP působím nějaký ten rok a na nic podstatného jsem nepřišel. Nevýhodná kombinace? Tak si to rozebereme, v čem je tak nevýhodná? Zkus mi tady napsat v bodech, v čem je tak zásadně nevýhodná. Prosím tě neporovnávej to OPF. Jako jeden šašek. Jsem moc zvědavý :P

PříspěvekNapsal: 11.03.08 11:50    Předmět příspěvku: Re: ZFP Akademie

Jen tak pro zajímavost o jakých 4 produktu to píšeš? Je jich kolem 50 druhu. Že si potkal nějakého blbečka který ti nabízel ze 4 produktu, to už je jen tvoje věc. Pokud máš namysli programy do kombinace, , jsou to programy které jsou k tomu určené a projeví se to hlavně na poplatcích kdy jsou v tomhle tom směru pro ZFP zvýhodněné. Právě aby kombinace byla co nejefektivnější, pokud by jsme tam dali klasické programy, tak by se mohlo stát, že to pro nás nebude tak efektivní. :P

PříspěvekNapsal: 11.03.08 22:28    Předmět příspěvku: Re: ZFP Akademie

san sam pochopis a pokud ne vytrestas se sam ...nebudu se tu s tebou o tom bavit mam sve zkusenosti a pokud si za tu dobu nezjistil ze mas pouze 4 kombinace tak tu nevykladej o 50 ruznych produktech metes jabka hrusky si asi nejlepsi ze skupiny ne? tak ahoj a neptet tu vyhody po reforme ti sklapne v nejhorsim az ojebes sve kamarady - az u nich budes delat vic roku nez par tak prijd a muzem pokecat do te doby nereaguj

PříspěvekNapsal: 12.03.08 13:16    Předmět příspěvku: Re: ZFP Akademie

Kecáš nesmysli a vůbec si ve společnosti nepůsobil a několik let to už vůbec ne. Nebo si ten které ho vyhodily za podvodné umysli a teď jim to vracíš. Neříkej mi co je pro mě dobře a co není, ja sám vím co je pro mě nejlepší. Působil jsem už u více firem, tak mě tady nechtěj poučovat o tom kdo je špatný a kdo není. Mohl bych tady pomlouvat další 2společnosti ve kterých jsem pracoval, ale proč moc bych si tím nepomohl. Další věc je ta že pomluv je až dost :(

PříspěvekNapsal: 12.03.08 13:17    Předmět příspěvku: Re: ZFP Akademie

Jinak si přečti ještě jednou muj příspěvek a pak piš.

PříspěvekNapsal: 23.03.08 22:40    Předmět příspěvku: Re: ZFP Akademie

http://www.investujeme.cz/clanky/skoleni-zfp-akademie-na-vlastni-kuzi-2/

PříspěvekNapsal: 25.03.08 13:42    Předmět příspěvku: Re: ZFP Akademie

"ZFP akademie je mor, který se rozrůstá čím dál více po celé ČR..."

Jsem sám u ZFP akademie, nechal jsem se zlákat, ale nejsem žádný tupý bezmozek, který by jim hltal všechny ty jejich kecy z těch seminářů!

Je to MLM společnost, která vydělává hlavně na finanční negramotnosti obyvatelstva, jde jim jen o svůj prospěch - lidé pro ně znamenají jen potencionální penize - nic víc, nějaké kecy z úvodní stránky společnosti(že zvyšují finanční gramotnost obyvatelstva atd.) berte proto se značnou rezervou, pravda, něco vás naučí, ale taky pokud se ve financních nevyznáte, tak vás naprosto oblbnou a zlákají na svou "výhodnou" 4kombinaci.

Ono každý by se měl před uzavřením oněch smluv z té 4kombinace opravdu zamyslet, jestli je potřebuje... mám mnoho známých, kteří se nechali zlákat (vidinou toho, že za uzavřené smlouvy dostanou provize) a nakonec sami nebo za pomoci mně nebo někoho jiného sami zjistili, že jimi uzavřené smlouvy jsou jim buď úplně na nic, nebo je mají špatně nastavené.

ZFP se nedá odepřít jedno - pokud je člověk dobrý řečník a potažmo i manipulátor, tak může s touto společností přijít na opravdu zajímavé peníze, ale má to jeden háček - ojebávat ojebávat a ojebávat. Někdy by namítnul proč právě ojebávat, když si člověk sám za sebe může uzavřít to co potřebuje a ještě z toto něco může mít... ojebávat říkam proto, že většina ZFPáků ty lidi tak zmanipuluje kvůli svému prospěchu, že to co jím nakecají to si pak ti nebožáci i uzavřou, je to smutné, nenadarmo ma firma ZFP akademie strornovanost svých smluv skoro 60% (obvykle je 15%).

A na závěr, neříkám, že ZFP je špatná firma, jen se člověk nesmí nechat zlákat těmi jejími kecy a bezhlavě si uzavírat co chcou oni... já sám jsem členem, ale ještě nikoho jsem do firmy osobně nepřivedl, jelikož když o tom někdo chce slyšet, tak mu to řeknu tak, jak se věci mají (opravdu žádné kecy a zatajování skutečností, jak to ZFPáci rádi praktikují) a to pak ty lidi moc nemotivuje, aby do ZFP vstoupili...

Ale se zdravým selským rozumem členství v ZFP akademii není žádná špatná věc, jen si hold musíte dávat pozor, co zrovna uzavíráte, číst všeobecné podmínky a hlavně, jestli to pro vás bude mít užitek + za to dostanete provize, které by jinak dostala banka/pojišťovna.

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]