CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 03.12.08 09:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 2 z 2 [ Příspěvků: 34 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 31.03.08 12:48    Předmět příspěvku: Re: ZFP Akademie

Hodnocení: 0
Tak to je švanda, na jednu stranu píšeš že zfp je mor a na druhou stranu píšeš, že to není špatná společnost. To dokazuje tvoje pochybení na názor k dané věci. To ostatní komentovat raději už ani nebudu, jsi trošku neznalí a to co píšeš je jen jednoduchý jednostranný názor od člověka který vůbec, ale vůbec nic nepochopil. Měl bys si se více zaměřit na čtení ohledně MLM. možná teprve pak pochopíš celý princip. Ja někdy když čtu ty komentáře, tak si říkám jestli vůbec ten člověk žije v roce 2008 všechno co se točí kolem tebe, tak se točí ohledně peněz, ale pokud s toho můžu mít i já a mojí bližní, tak proč se nepřipojit a netočit se taky. Pokud nebudeš členem tohoto kolotoče života, tak se na tebe bude jenom vydělávat?

PříspěvekNapsal: 31.03.08 12:59    Předmět příspěvku: Re: ZFP Akademie

Hodnocení: 2
asi tak jsem v ZFP asi 3+ roky ale vubec me to nechytlo ani ta poloslovenka co tam vykladala ty zvasty proste tohle beru jako multilevelmarketinkg "hnusarna" a už to že pro postup jsem musel sehnat dalsch 15 lidi se mi zpricilo tk ze jsem neudelal ani zadnou tu jejich "kombinaci"

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 31.03.08 13:05    Předmět příspěvku: Re: ZFP Akademie

"mor" z toho důvodu, že tato společnost vydělává na neznalosti druhých, manipuluje s lidmi
a to že to "není spatna spolecnost" z toho důvodu, že když má člověk něco v hlavě a nenechá si radit od rádoby poradců ZFP, tak si může i něco přivydělat.
Kdyby nebyla většina ZFPáku pěněz-chtiví jedinci a opravdu by ostatním lidem chtěli pomoct co se týče financí, tak by to na tuhle společnost nevrhalo tak špatné světlo. Ale hold jim jen v nutí 4kombinaci a to je vše. Peníze, provize, je vždy až na prvním místě :mrgreen: . Navíc ZFP určitě nejsou poradci, sou to max prodejci... aspon 95% ZFPáku, se kterýma jsem se osobně setkal.

Jak píšeš o mém jednostranném názoru, tak se hlavně zamysli nad tím svým. Já osobně vím o ZFP hodně, a je mi jasné, že její zfanatizovaní přiznivci vždycky budou hlásat to, čím jim vymyli mozky :mrgreen: . Nějaké obecné kecy o MLM mě neberou, vím o čem to je... zde je diskuze o ZFP a ne o MLM obecně.

PříspěvekNapsal: 31.03.08 15:31    Předmět příspěvku: Re: ZFP Akademie

Skorpio. :shock: Proč tak lžeš, ty píšeš že jsi byl ve společnosti 3roky. Jo a co tě tam tak drželo? Když tě to vůbec nabralo? Ty nemáš kombinaci a co jsi tam jako za ty tři roky dělal? jakých 15lidí? Co to tu píšeš za nesmysli? Jde vidět že tuhle společnost znáš jen podle pomluv a názvu.
Oco 1 už jsem se vyjádřil a pokud to nechápeš, bohužel znovu to psát nebudu :roll: Vymytý mozek mám a jsem na tom dobře. Napíši to jako jeden borec předemnou na jedné podobné debatě. Raději vymytý mozek a mít se dobře, než ten který má mozek plný blbostí a nemít se dobře“ Je to o lidech, tak si to už uvědom, pořád neházejte všechny do jednoho pytle, je až trapné jak celý systém zavrhnete jen kvůli par černým ovečkám.

PříspěvekNapsal: 03.04.08 20:24    Předmět příspěvku: Re: ZFP Akademie

Nebudu tady psát co si myslím o ZFP, protože uživatel San by mi vysvětlil, že to tak není.
Můj spolužák v tom dělá i když tvrdí, že už jenom shání lidi a má svou firmu. Ale pokud tomu chcete obětovat veškerý svůj čas, tak do toho jděte, pokud ovšem chcete se věnovat i něčemu jinému, tak do toho nechoďtě, bo to nemá cenu (jak by vám řekl můj spolužák). Dopracoval se až tak daleko, že ho málem nepřisputili k maturitě a známky byly nevalné kvality, naštěstí se mu v poslední chvíli rozsvítilo, sebral se a své lidi řídí pomocí mobilu. A jestli dostuduje, to se dozví na konci května. Jak byl v "plném proudu podnikání" tak o ničem jiném nemluvil, teď má odstup a dá se s ním mluvit i o nečem jiném.

PříspěvekNapsal: 03.04.08 20:35    Předmět příspěvku: Re: ZFP Akademie

San píše:
Skorpio. :shock: Proč tak lžeš, ty píšeš že jsi byl ve společnosti 3roky. Jo a co tě tam tak drželo? Když tě to vůbec nabralo? Ty nemáš kombinaci a co jsi tam jako za ty tři roky dělal? jakých 15lidí? Co to tu píšeš za nesmysli? Jde vidět že tuhle společnost znáš jen podle pomluv a názvu.
Oco 1 už jsem se vyjádřil a pokud to nechápeš, bohužel znovu to psát nebudu :roll: Vymytý mozek mám a jsem na tom dobře. Napíši to jako jeden borec předemnou na jedné podobné debatě. Raději vymytý mozek a mít se dobře, než ten který má mozek plný blbostí a nemít se dobře“ Je to o lidech, tak si to už uvědom, pořád neházejte všechny do jednoho pytle, je až trapné jak celý systém zavrhnete jen kvůli par černým ovečkám.

tam jeste prakticky jsem jako papir mam prosel jsem tim zakladnim kurzem a tim to skoncilo
proste to ZFP me tak znechutilo bo v mojem okoli v tom jel prakticky kazdy a tam to byl jen MLM - jednoduse behem mesice se prohnala ZFP horecka ktera odeznela drive jak zacala .. koho znam tak asi 4 lidi pod kteryma jsou vsichni z mesta tak si jezdi z toho v SuberB a maji ty jejich ceny jako ty pera s razitkem a take veci" pred 3 rokama " ted uz nevim ale prej jim to porad vynasi dost dobre ...
-----------------------
a ti kteri by tam neprivedli nikoho tak nemaji postup a vydelaji uplny nic
----------------
já osobně nejse vtíravý člověk a takové typy vyloženě nesnáším ( a takovych lidi je co proste vervou ikdyz to neches a nedaji pokoj dokud nepodepises a jsou schopni otravovat 3 dny v kuse )
-----------------
muj konečný názor na ZFP
------------------------
jen abych priblížil město má : 47 592 z toho půlka jsou cigáni "ehm ehm romská komunita" a kdyz pocítám tu střední část tak to je cca 20 000K lidí a máme tu 5 kalnceláří ZFP .. stačí?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 03.04.08 20:56    Předmět příspěvku: Re: ZFP Akademie

Promiň, ale opět je to o lidech. Já jsem to dělal i když jsem měl školu, moje přítelkyně taky, no a znám další 3 lidi kteří to dělají i když chodí na výšku a problémy nemají. Je pravda, že dvě věci na jednou nemůžeš dělat, něco vždycky musíš ošidit a proto s tebou musím svým způsobem souhlasit. Každý to dělat nemůže, to je hloupost a taky to nikdo netvrdí, ale každý to může využít. Nedávno jsem měl prezentaci s jedním ekonomem, který to vždycky zavrhoval a byl proti tomu. Minulý týden byl na semináři a změnil názor, využil výhody a nadále se do toho neangažuje. Mě nevadí názory lidí, ale musí to byt názory ze svých zkušenosti a ne, že něco někde slyšel nebo si přečetl. Stalo se mi u jedné slečny to, že po mě začala hulákat, když jsem ji chtěl přestavit naši společnost, pak jsem se dozvěděl, že kdysi to částečně dělala a dodnes nedostala žádné peníze, tak jsem se nechal informovat a zjistil jsem, že neměla podmínky a to je smlouva o obchodním zastoupeni a další věci. Tak jsem ji to vysvětlil a dosledoval jsem tenhle problém, kdy dostala celou částku kterou měla dostat, na jednou byla spokojena. Tím sem chtěl říci to, že nehledáme chyby na ostatních, ale především první na sobě :roll:

PříspěvekNapsal: 04.04.08 14:09    Předmět příspěvku: Re: ZFP Akademie

San píše:
Promiň, ale opět je to o lidech. Já jsem to dělal i když jsem měl školu, moje přítelkyně taky, no a znám další 3 lidi kteří to dělají i když chodí na výšku a problémy nemají. Je pravda, že dvě věci na jednou nemůžeš dělat, něco vždycky musíš ošidit a proto s tebou musím svým způsobem souhlasit. Každý to dělat nemůže, to je hloupost a taky to nikdo netvrdí, ale každý to může využít. Nedávno jsem měl prezentaci s jedním ekonomem, který to vždycky zavrhoval a byl proti tomu. Minulý týden byl na semináři a změnil názor, využil výhody a nadále se do toho neangažuje. Mě nevadí názory lidí, ale musí to byt názory ze svých zkušenosti a ne, že něco někde slyšel nebo si přečetl. Stalo se mi u jedné slečny to, že po mě začala hulákat, když jsem ji chtěl přestavit naši společnost, pak jsem se dozvěděl, že kdysi to částečně dělala a dodnes nedostala žádné peníze, tak jsem se nechal informovat a zjistil jsem, že neměla podmínky a to je smlouva o obchodním zastoupeni a další věci. Tak jsem ji to vysvětlil a dosledoval jsem tenhle problém, kdy dostala celou částku kterou měla dostat, na jednou byla spokojena. Tím sem chtěl říci to, že nehledáme chyby na ostatních, ale především první na sobě :roll:

jak rikam tu se nejedna ani o tu spolecnost jak o ty lidi v ni !!! Uvodni prezentacka me naprosto nezaujala rikaly presne to co jsem vedel... = onicem
a vsichni hltaly ty jejich body a jejich MLM system ....A veci jako jako je nejake duchodove pojisteni , stavebni sporeni jsou veci o ktere jsem se zaujimal uz davno a nic noveho fakt nerekli ....
-----------------------------
jedinné co se mi líbilo tak byla prezentacka .. jednani s lidmi " ale to bylo az od urciteho poctu bodu" nechapu presne ten jejich system ale nejsem typ co to musi nekomu vnutit aby mel body ... a tak jsem to nemohl absolvovat
-----------------------
a co by me tak zaujimalo spise prezentacky ohledne pujcek(ne zebych to potreboval ale neco na tenhle zpusob ) ... jako jake mame jak se to da odecitat z dani nebo jak nejle nastavit plan ohledne dostupnych financi ... jak pisu tak v mojem meste jsou vsichni tak debilni a skorumpovani tak jak zjstili ze po nich chcu nejake porady ohledne financovani a necu uzavrit prez ne nejakou smouuvu aby z toho neco vytriskali tak nehnou ani brvou" chapu zadarmo ani kure nehrabe" ale precijen mam taky papir a takove kraviny si muzu delat sam " s minimalnim poctem bodu "
--------------------------
pred tema 3-4 roky me to fakt dostalo protoze to byli fakt moji dobri kamosi takze mi to vnucovali asi 2 mesice kazdy den , venku , v hospode, ve skole, pres ICQ , na koupaku a napor 3 lidi kazdy den se nedal !!! porad si vykladali o tech jejich bodech a predhaneli se ze maji tu pricku a tu pricku ... uplne nahlavu ( hodne opravdu diky tomu se hodne zmenili) a už od toho jejch ZFP se s nima nebavim maji svuj svet plny bodu z uzavrenych smluv (ikdyz nevim jak ted uz 3+ let jsem je nevidel - ale jeden si jezdi porad v Super-B ma svuj kancl a ostatni se vypařili)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 06.04.08 17:44    Předmět příspěvku: Re: ZFP Akademie

???? :shock:

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]