Prajem príjemný deň.
Už dlší čas sledujem toto forum.Čerpal som nejaké skúsenosti a postrehy na nové veci ohľadom zárobku na nete.
Už mám nejaké príjmy a mám jednu nezodpovedanu otazku ohľadom PRIJMOV.Prezrel som toto forum a nikde sa tomu podrobne nevenuteje.
Chcel by som sa spýtať či mám zdaňovať príjem z týchto vecí.Ak poznáte nejakú stránku ,ktorá sa zaobreá týmito záležitosťami ,tak ju sem napíšte ,rád si ju pozriem.Chcem mať istotu ,aby ma neskôr nenaháňal daňový úrad.
Začal som skúšať tento spôsob zárobku a zdá sa mi ,že sa začnem naplno venovať iba tomuto spôsobu obživy.
Prišiel som o prácu počas tohto obdobia nazývaného KRÍZA a odvtedy som nezamestnaný.Dozvedel som sa o tomto spôsobe a teraz ,keď som si to odskúšal a chcem sa tomu venovať LEGÁLNE ,chcem zistiť aké povinnosti to obnáša okrem toho ,že musím stráviť nejaký čas pri notebooku.Chcem mať v tom jasno ,keď sa ma niekto opýta(policajt ,prezident ,daňovník) odkiaľ mám toľko peňazí na účte a ja mu spokojne odpoviem že zo zárobku na internete.Nebudem teraz podrobne opisovať v čom zarábam ,ale je to len z toho čo píšete na tomto forum(klikačky ,surfbary ,investovanie do spolocnosti ktoré obchoduju na burzách svetových ,príjem z reklám na svojich stránkach).Môj príjem sa pohybuje v desiatkach dolárov ,ale ak sa mi podarí zrealizovať môj BUSINESS PLÁN tak sa bude pohybovať v tisíckach dolárov mesačne.
Chcem vedieť či sa mi oplatí do toho ísť a či neporuším nejaký zakon o daniach ,alebo o živnosti.Ak neviete presne tak mi aspoň napíšte nejakú stránku kde sa tomuto podrobne venujú.
Za všetky odpovede vopred ďakujem
100 % GARANCE ( celý vklad je krytý pôdou: ha pralesa na minimálne 50 rokov )Strojnásobte svoje úspory s Tripley!Získavaj každý deň 2% ako aj úvodný bonus 10$Získaj ZDARMA účet v banke s výhodami- FREE registrácia s
2 % mesačným výnosom v celosvetovej banke.
Získaj ZDARMA : vedenie OFFSHORE účtu, Platobná karta (VISA ELEKTRON)