Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 25.05.12 11:25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 PříspěvekPředmět příspěvku: Začiatok s tradovanim
Napsal: 24.05.10 19:16 

Toto je úvodní příspěvek

Zdravim,
na fore som hladal ale moju odpoved som nenasiel.Mam 16 rokov a nejaky ten cas sa zaujimam o financnictvo,komodity :) .Citam clanky na stranke financnik.cz a postupne sa vzdelavam.Uz dlhsi cas som uvazoval ze zacnem na forexe, len nemam na to velky kapital. Da sa napriklad zacat s 50€ a nejak postupne zvysovat ? Alebo aku inu stranku by ste mi doporucili ? Privitam akekolvek rady. Dakujem pekne :)

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: Začiatok s tradovanim
Napsal: 29.06.10 13:02 

M4rek píše:
a o tych akciach by som kde nasiel nieco dobre ? .. an financnikovi som nevidel akcie, len komodity, forex, opce atd.

To nevim zkus hledat, já byl na semináři o akciích a ještě mám půjčenou knížku od Daniela Gladiše
EDit: Můžeš se mrknout sem: http://www.akcie.cz/radce-investora/investice-zaklady

„Život je záhada, ani se nesnaž ho pochopit.“

„Lidé mi říkají, že jsem flegmatik.....ale mně je to jedno“. :D

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: Začiatok s tradovanim
Napsal: 29.06.10 13:27 

Obchodoval jsem všechno, ale forex mě zaujal nejvíc. Nejlepší pro začátečníky si projet pár indikátorů, vyzkoušet který mu sedí a od pohledu se mu líbí a s tím pracovat. Prostě pokud chcete obchodovat intradenně i na trochu delší dobu, je forex s indikátorama ideál (z mýho pohledu)...později se do toho vžijete....budete postupně přicházet na další zajímavosti a ani indikátory nebudete používat, ale než se rozjedete, je to dobrý a snadný start. Pokud chcete, tak PM, trochu Vám s tím pomůžu.

CashBack Company <- získejte peníze navíc z obchodování na forexu. A že jich není málo...

Hledám moderátory (s AJ) pro forex web/forex forum brokera, blogery, redaktory článků (vše v AJ). -> MyFXsearch.com

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina