CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 03.12.08 09:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 1 z 2 [ Příspěvků: 41 ] Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 18.10.07 11:54    Předmět příspěvku: xtb.cz

Hodnocení: 0
Narazil jsem při prouzdáni na tuto společnost. Mají brokera X-trader. Program je v češtině a myslím si že je i dobře řešený. Založil jsem si demo účet nejen z důvodů vyhrát porsche, ale i z toho, že bych se rád věnoval komoditám a forexu. Po prvním týdnu jsem vydělal 50%. Nyní když je aktivní soutěž která běží třetí den jsem v plusu 12%, tak jsem se podíval na žebříček dvaceti nejlepších a první měl přes 200% zhodnocení. Připadá mi jako by ta soutěž byla už dopředu rozhodnutá. Protože mít mezi sebou dvacet lidí kteří za 3 dny vydělali přes 100% je kapku nadhodnocená. Co si o tom myslíte?

PříspěvekNapsal: 18.10.07 12:10    Předmět příspěvku:
Admin

Hodnocení: 29
no voni to yas vetsinou projedou to sou lidi co vi ze tj demo a proste to nekam vlepej a par jedincum to vyjde.)

jinak ohledne toho porshe, co znam kdyz sou souteze ve firmach, tak zpravidla vyhravaj zamestnanci.))

deje se to v pojistovnach, bankach proste vsude kde ma sanci se zucastnit zamestnanec, proste se k tomu i tak pristupuje rozhodne se na ktery pobocce vyherce bude a tam uz se musi nejak dohodnout vedeni komu to da.)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 19.10.07 06:23    Předmět příspěvku:

ono ti staci at se tam zucastni nekdo kdo tomu rozumi a ktery se zivi obchodovanim na burze a pak smaoze nemas sanci :-) ... jinak spolecnost jsem taky nasel a zkusim si to demo jak vypada apod

PříspěvekNapsal: 31.10.07 15:46    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

Dobry den
Doslechl jsem se o moznosti demo-uctu na xtb.cz docela se mi i dari, ale nevim, kde najit nektere symboly. Na obrazovce mam pouzeni nabidku menovych kurzu a drahe kovy (zlato, stribro, palladiu a platinum) Na ty ostatni nejak nemohu prijit. Poradí nekdo? Asi to bude nejaka malickost, ale jsem zacatecnik amater, tak si nevim rady.

PříspěvekNapsal: 31.10.07 21:34    Předmět příspěvku: Re:

chi.co píše:
ono ti staci at se tam zucastni nekdo kdo tomu rozumi a ktery se zivi obchodovanim na burze a pak smaoze nemas sanci :-) ... jinak spolecnost jsem taky nasel a zkusim si to demo jak vypada apod

Myslim, ze ta sutaz nie je o tom kto tomu rozumie, ale kto je vacsi gambler a ma vacsie stastie :) Je to skratka reklamny tah "vyhrajte auto" a treba to chapat ako hru asi ako sportka. Vsimnite si, ze prvy mal 1000% za tyzden a za par dni uz vobec nebol v tabulke. Vezmite si, ze tam sutazi niekolko tisic ludi a aj keby vsetci obchodovali nahodne, je jasne, ze niektori pravdepodobne zarobia par stoviek percent za kratky cas. Ja som to skusil a dal som 50%, ale to som sa dost vymykol mojmu prijatelnemu riziku.

PříspěvekNapsal: 28.11.07 20:15    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

wladymir píše:
Dobry den
Doslechl jsem se o moznosti demo-uctu na xtb.cz docela se mi i dari, ale nevim, kde najit nektere symboly. Na obrazovce mam pouzeni nabidku menovych kurzu a drahe kovy (zlato, stribro, palladiu a platinum) Na ty ostatni nejak nemohu prijit. Poradí nekdo? Asi to bude nejaka malickost, ale jsem zacatecnik amater, tak si nevim rady.

Musis si zazadat o rozsireni demo uctu. Prodlouzi ti ho na dobu neurcitou (zakladne je jen na 40 dni) a rozsiri ti nabidku. Staci jim zavolat a nebo poslat mail. Jen nesmis mit v dobe pozadavku otevrenej zadnej obchod.

PříspěvekNapsal: 30.11.07 19:17    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

Tak co, už vyhrál někdo to porsche? :mrgreen:

PříspěvekNapsal: 01.12.07 13:15    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

Mozna tak anglicaka :lol: . Tohle neni obchodovani ale gamblerina.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 01.12.07 13:26    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

megaset píše:
Mozna tak anglicaka :lol: . Tohle neni obchodovani ale gamblerina.

to jo.. do takových akcí se zásadně nezapojuju. a v tomhle případě ani na to nemám 8)

PříspěvekNapsal: 06.12.07 13:12    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

Tuším, že tu výhru si rozebrali známí nebo jiní zpříznění zaměstnanců firmy. Nicméně se mi tato platforma zalíbila. Budu i nadále pokračovat v demu, protože hodlám investovat své prostředky do forexu a komodit. Co se týče služeb tak zatím mohu být spokojený. Velice rychle mi doplnili demo na částku kterou jsem udal a dokonce mi velice ochotně přes telefon zodpověděli pár dotazů. Co se týče poplatků tak neberou žádnou komisi, ale jen spread a swap při držení pozice přes noc a ten není nějak závratný.
Co bych možná vytkl tak je občasný výpadek, ale je to jen v řádu vteřin a těch výpadků je čím dál míň.

PříspěvekNapsal: 06.12.07 15:48    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

Hodnocení: 2
Platforma je standardní MT4, kterou má dost brokerů. Co se týká spreadu, záleží co chceš obchodovat, ale všeobecně je mají docela velké. Jinak určitě nic proti, nejsou zlí. Minimálně za vyzkoušení stojí, ale být při tom pozorný.
Ať se daří.

PříspěvekNapsal: 12.12.07 20:05    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

Pokud mohu doporučit volil bych nějakého zahraničního osvědčeného brokera. Nižší spread o bodík i dva se někdy sakra hodí. Také bych rád uvedl že zvládat Angličtinu není tak nutné, sám mám live u northfinance a při zakládání nebyl nejmenší problém. Problém byl pak ve mě když jsem si u obchodu říkal že se to otočí :D (typická chyba ...) no samozřejmě se to neotočilo a já jsem o 50% lehčí.

PříspěvekNapsal: 21.12.07 14:40    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

Co se týče spreadu tak to beru jako daň za moji špatnou angličtinu. Navíc smlouva o poskytování služeb je velice jednoduchá bez malých písmen. Na společnost dohlíží ČNB a komunikace prostřednictvím e-mailu a telefonu je velice rychlá. Navíc si moc dobře uvědomují, že jsou závislí jen na spreadu tak nebudou chtít likvidovat účty svých klientů. Protože čím víc obchodů tím víc kšeftů. A radši se budu dorozumívat skvěle česky než s někým lámaně anglicky. To si radši pár bodíků připlatím stejně neskalpuji tak mi na tom nesejde.

PříspěvekNapsal: 21.12.07 17:06    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

je sice pravda že čeština je výhoda pro ty co nezvládají ang. Ale jenom proto že broker není zahraniční neznamená hned odmítat xtb.
spready nejsou až tak vysoké na hlavní měnové páry - to se samozřejmě netýká takových párů jako je třeba koruna - dolar nebo zlato a pod
tady je výhoda že broker sídlí v Praze tak je kam se rozjet v případě problémů

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 11.01.08 21:07    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

No že nejsou tak vysoké je také relativní. Osobně obchoduji jen Eur/Usd, cable a Usd/Cad a na každý z těchto párů mám o 1 pip, u USD/Cad dokonce o 2 lepší spread než u XTB. Vemte si že po 50 obchodech odevzdám společnosti zbytečně o 70 pips více než je nutno. Pro poziční obchodování to závratné asi tolik není, ale pro intradenní obchodníky už to není úplně zanedbatelné.

PříspěvekNapsal: 11.02.08 12:59    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

Otvoril som si u nich demo ucet a je to sranda :) Dobre bavkanie. Za den "+ 500"

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 11.02.08 20:18    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

no až si založíš real tak to tak jednoduché nebude :lol:
nejsou zrovna velký broker a tak likvidita příkazů je podstatně pomalejší než v demu :x

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 14.02.08 23:42    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

S cim momentalne obchodujete? Pochvalte sa, poradte.
Ja som otvoril 8.2.2008 cukor, ku dnesnemu dnu som 5700 v pluse.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 15.02.08 17:48    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

Janci píše:
S cim momentalne obchodujete? Pochvalte sa, poradte.
Ja som otvoril 8.2.2008 cukor, ku dnesnemu dnu som 5700 v pluse.

a jak jsi věděl že bude stoupat?

PříspěvekNapsal: 15.02.08 20:30    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

Pred par dnami niekde vyhorel cukrovar, takze to bol pre mna signal.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 15.02.08 20:38    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

Janci píše:

hmm dobry vtip..

PříspěvekNapsal: 19.02.08 17:56    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

Janci píše:

To si delas srandu, nebo to myslis vazne???

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 19.02.08 23:32    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

Kód:
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/amerika/clanek.phtml?id=520720

:wink:

PříspěvekNapsal: 20.02.08 19:41    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

marley5 píše:
Kód:
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/amerika/clanek.phtml?id=520720

:wink:

to ale muselo ovlivnit leda tak regionální trh ne?

PříspěvekNapsal: 20.02.08 21:33    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

Tohle je největší blbost podle jake muzete obchodovat :lol: :lol: , Takova firma neovlivni narust ceny cukru, a jestli jo tak to ani nepoznate. A nikdy se neridte tim co je v novinach nebo ve zpravach protoze uz je to vsechno promitnute do trhu. Jo neco jineho by bylo vedet to treba do tri minut od udalosti. Ale i tak tohle nemuze mit zasadni vliv na trh. (i kdyz nejsem 100% jisty) Ale kazdopadne podle clanku se neridte, to v zadnem pripade. To uz bych se radsi dival na zpravy kdy bude mrznout a spekuloval jestli jim zmrzne uroda pomerancu nebo ne. Byt vama tak se drzim technicke analizy.

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]