*

CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 08.09.08 18:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 3 z 3 [ Příspěvků: 41 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 23.02.08 00:51    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

Hodnocení: 0
je tu někdo, kdo má u XTB taky real účet?
Docela by mě zajímalo, jak je s nimi spokojen

PříspěvekNapsal: 21.03.08 15:26    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

začíná nová soutěž od 1.4.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 21.03.08 16:14    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

Hodnocení: 2
ty vole, uz mam aj stiahnutyprogram a vobec nwm, co mam robit, pls help

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 22.03.08 00:12    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

Hodnocení: 2
Většinou bývají k dispozici návody. Myslím, že xtb je má též...

PříspěvekNapsal: 09.04.08 21:49    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

sokrates píše:
je tu někdo, kdo má u XTB taky real účet?
Docela by mě zajímalo, jak je s nimi spokojen

Mám realný miniúčet u XTB již skoro rok,zhodnocený zatím pouze asi o 50%,je to pořád nahoru,dolů,je to zatím spíše zábava než živobytí,už jsem si nechal i poslat peníze na svůj účet,trvalo to 2 dny,jde to telefonicky a žádné poplatky,dělám většinou pouze EURUSD 2,USDJPY 3 body,spokojený jsem,jen rozhovory s telefonisty by mohli být přijemnější a profesionálnější,plnění jde docela rychle,na demo účtu jsem udělal i 500% za 3 dny,je to ale ruleta,bez stoplosu,v realu bych si to nedovolil.!!!!Je to pouze můj názor!!!!!

PříspěvekNapsal: 17.04.08 10:19    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

Hodnocení: 11
Mohl by mi tu někdo zjednodušeně říct, co je ten spread? hledal jsem na internetu, ale nějak jsem to nepochopil. Protože zisky celkem mám, ale pokud si z toho něco berou, tak kdy si to berou a jak, abych to poznal? Mám otevřený demo účet, zatím jsem si vydělal asi 2 000kč ale vezmou si z toho ještě něco? (spread) nebo jak? Díky předem za ochotu odpovědět. :)

EDIT: Ze stránek xtb jsem vyčetl že je to rozdíl mezi nákupní a prodejní cenou. Pokud tedy se kurz změní tak, že už je vidět zisk pro mě tak už je to opravdu zisk?

PříspěvekNapsal: 17.04.08 11:56    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

lukas339 píše:
Mohl by mi tu někdo zjednodušeně říct, co je ten spread? hledal jsem na internetu, ale nějak jsem to nepochopil. Protože zisky celkem mám, ale pokud si z toho něco berou, tak kdy si to berou a jak, abych to poznal? Mám otevřený demo účet, zatím jsem si vydělal asi 2 000kč ale vezmou si z toho ještě něco? (spread) nebo jak? Díky předem za ochotu odpovědět. :)

EDIT: Ze stránek xtb jsem vyčetl že je to rozdíl mezi nákupní a prodejní cenou. Pokud tedy se kurz změní tak, že už je vidět zisk pro mě tak už je to opravdu zisk?

ano, spread je opravdu rozdíl mezi BID a ASK hodnotou. Je jistým ziskem brokera, protože nikdo nemůže vlastně v danou chvíli nakoupit a prodat za stejnou cenu, ale pouze za takto uměle stanovený rozdíl cen. U shitského polského brokera typu XTB jsou na demu (běží na jiných serverech) konstantní, ale na reál účtech ho zvětšují "kdy se jim to hdí do krámu" (zejména při vyhlašování makro dat, které hýbou měnovými páry nejvíce. taky open mají o několik minut později, close skoro o čtvrt hodiny dříve. jsou zkrátka OTC broker, bez regulace, vysoké spready, velké slippage (málo klientů).

sečteno podtrženo: je vysoce nevýhodné být malým spekulantem u XTB. značně tím snižuješ své šance uspět

PS: ještě ti doporučím pročíst diskusi: http://www.czechwealth.cz/forum/obchodu ... kusenosti/

PříspěvekNapsal: 17.04.08 13:05    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

Děkuji za reakci.. Vidím ale na stránkách xtb, že spread mají pevně daný nebo se pletu? a co myslíš tím čtvrthodinový close? Jakože když dám u nějakého tradu close tak to trvá čtvrt hodiny? Na demo účtu je to totiž téměř okamžité a zatím se mi daří na tomto demu vydělávat slušně...Proto jsem uvažoval nad otevřením účtu právě u nich. Líbí se mi hlavně to české prostředí. Ale pokud máš nějakého brokera, kterého osobně používáš a jsi s ním spokojen, budu moc rád za tvoje tipy.

Jsem začátečník a proto se zatím pohybuji pouze u demo účtů, ale nevím, xtb mi nepřijde ani na reálném účtu špatné, zkus prosím nějak "pro začátečníka" vysvětlit, proč bys xtb nedoporučil...

EDIT: Nebo jsi tím open a close myslel dobu "otevření" podobvně jako u akcií?

PříspěvekNapsal: 17.04.08 14:34    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

lukas339 píše:
Děkuji za reakci.. Vidím ale na stránkách xtb, že spread mají pevně daný nebo se pletu? a co myslíš tím čtvrthodinový close? Jakože když dám u nějakého tradu close tak to trvá čtvrt hodiny? Na demo účtu je to totiž téměř okamžité a zatím se mi daří na tomto demu vydělávat slušně...Proto jsem uvažoval nad otevřením účtu právě u nich. Líbí se mi hlavně to české prostředí. Ale pokud máš nějakého brokera, kterého osobně používáš a jsi s ním spokojen, budu moc rád za tvoje tipy.

Jsem začátečník a proto se zatím pohybuji pouze u demo účtů, ale nevím, xtb mi nepřijde ani na reálném účtu špatné, zkus prosím nějak "pro začátečníka" vysvětlit, proč bys xtb nedoporučil...

EDIT: Nebo jsi tím open a close myslel dobu "otevření" podobvně jako u akcií?

právěže se pleteš !!!

uvedu několik závažných důvodů, proč existují výhodnější brokeři:
1) oni jako OTC broker (mimoburzovní) kurzy sami vytváří
2) manipulují s kurzy v době zvýšené volatility (provedou i několik změn jedné kotace)
3) podobně manipulují s velikostí spreadu (nejméně 2 bodu u nejlkvidnějšího páru EUR/USD, ale normálně 3 body až 6 bodů při makrech)
4) nekontinuální trhy otevírají (open) schválně o pár minut déle a uzavírají (close) skoro o čtvrt hodiny před normálním koncem
5) velké spready, prokluzy a tím příliš vysoké náklady - chceš-li přímé poplatky (existují brokeři s mnohem nižšími, větším počtem klientů a hlavně pod regulací fungujících úřadů - pozn ne v Belize jako GCI Financial nebo v Polsku a ČR jako XTB ;)

no to byly fakta a dále následují důvody známé po pár letech traderské praxe

5) mini, mikro loty společně (ruku v ruce s vysokými pákami) a umožněním začít s nesmyslně malými účty vedou malého spekulntíka do jisté záhuby přes vybudování správné psychologie

6) nemožná platforma MT4 - neznám skutečně nikoho z dlouhodobě uspěšných obchodníků, který by používal MetaTrader (valná většina dnes používá Genesiss TN nebo někteří ještě z nostalgie Trade Station)

tak ještě doporučení brokera: pročti si diskusní fórum CzechWealth

PS: doporučit ti konkrétně nemohu, protože neznám tvé zkušenosti a vzdělání v oboru tradingu (motiv k obchodování, obchodní styl, obchodní plán, řízení rizika a řízení peněz, základní kapitál, spekulativní kapitál, míru tolerance tvého rizika)

můj postoj je tedy obecný a pokryje 90% začínajících lidí (tj. naprosto bez zkušeností si někde něco přečtou, líbivé PR "easy money" jim stoupne do hlavy, chtějí do toho dát "napřed málo" a pokud mi to půjde "postupně přidám" nejlépe stovky maximálně pár tisíc USD, do vzdělání zatím nic - "napřed si přečtu něco zdarma na netu")

PříspěvekNapsal: 17.04.08 14:51    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

Čili XTB se v reálněm účtu chová jinak než u dema? Protože jejich demo mi vyhovuje. Samozřejmě, jsem začátečník, ale zatím jsem si samozřejmě přečetl finančníka, na tom demo účtu jsem zatím dal z toho jejich počátečního kapitálu 200 000 jsem to rozšířil na 212 000 kč ale samozřejmě jsem neobchodoval s celou tou částkou. Pro mě by reálná investice byla asi 1-2 tisíce dolarů, asi je to málo, ale zatím se bojím do toho dávat víc. To tvé fórum jsem četl, ale z těch jejich zkratek jsem nepochytil absolutně nic. Jediný způsob jakým zatím "obchoduji" jsou jen mé odhady a "zkušnosti" z finančníka a zatímmi to vychází (všechny mé obchody kromě jednoho v plusu, celkem zatím asi +33 pips)

Asi bych ale uvítal nějaký český systém, tzn: nejlépe v češtině, sledovaný nějakou tou společností jak říkáš, převod na účet nějak snadno ne jak třeba Marketiva (to je pro mě děs), zatím se do nějakého live acountu nechystám, ještě musím trénovat,otázkou tedy jen zůstává KDE trénovat. Na nějaké složité strategie opravdu nejsem, jdu podle sebe a svých odhadů (netvrdím že je to správně).

Čili mou otázkou na tebe lukine je: Znáš nějaký KVALITNÍ ČESKÝ (případně slovenský) systém nebo musím opravdu obchodovat jen v zahraničí? XTB se mi líbí ten jejich program, neříkám, že na tom chci vydělat miliony dolarů, na to já jako začátečník nemám ani kapitál ani znalosti, jen tak na přilepšení.

Děkuji za tvé reakce, Lukáš.

PříspěvekNapsal: 29.04.08 15:58    Předmět příspěvku: Re: xtb.cz

zdravim vas,rad by som vedel ako prebieha vyplatenie,konkretne ci je mozne aby ma vyplatili na SK ucet.nikde na stranke som o tom nenasiel zmienku

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]