Používám wordpress plugin
WPeMatico, který sbírá posty z RSS a transformuje je na moje vlastní posty + pokud post obsahuje obrázek, tak ho reuploadne na muj hosting... Problém je v tom, že společně s postem tam hází i autora, datum vytvoření v originále a počet komentářů na originální stránce... to se mi tam moc nelíbí. Plugin nabízí i přepisování textů, on však přepisuje pouze zadaná slova nebo výrazy, já však potřebuji přepisovat variabilní texty, nebo lépe řečeno mazat. Takže o co mi vlastně jde: v ideálním případě by se povedlo plugin upravit tak aby kopíroval jen nadpis (post title), reuploadnul obrázek na můj server a automaticky ho přiřadil k tomu určitému postu. Všechny ostatní texty v contentu by tam buď vůbec nedával nebo je jen nahradil jedním slovem (link na původ obsahu). Už se v tom PHP šťourám nějakou chvíly, něco jsem pochopil něco ne, ale stále nemůžu přijít na způsob jak tento problém vyřešit. možnost druhá je dosáhnout stejného výsledku pomocí nějakého externího řešení jako dodatečných pluginů, nebo nejlépe pluginu, který to umí už defaultně (o žádném jsem neslyšel) Za jakoukoli pomoc děkuji.