Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 25.05.12 10:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 219 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekPředmět příspěvku: Wedos.cz - hosting
Napsal: 14.09.10 15:06 
Charita
Charita

Toto je úvodní příspěvek

Nový webhosting s vlastní serverovnou, stojí za ním bývalí vlastníci FORPSI.

Nabízí super služby za ještě lepší ceny.

Například celkem slušné VPS za 120 Kč/měsíc.
"Neomezený" hosting za 25 Kč.
Dedikováný server za 1200 Kč.
1U Housing (150W, 100 mbps) za 1320 Kč.

Webhosting na rok za 25 kč/měsíc.

Nákup zde:
http://hosting.wedos.com/d/57628

Kdyby někdo potřeboval poradit se základy správy linuxu (nainstalování apache atd.) může mi poslat PM, já mu odpovím kontaktem na mou osobu. Zejména rád odpovím pokud zakoupíte server přes tento odkaz.

Pokud bude zájem, můžu vám na server nainstalovat i grafické rozhraní a můžete server používat jako další počítač.

Jsem student, ceny mám tedy studentské. (cca 30Kč/hod) Na svou práci vystavím fakturu. V případě zájmu mě kontaktujte zde přes PM nebo přes jabber cadek.jiri@gmail.com.

Naposledy upravil Orfeuss dne 17.05.11 17:46, celkově upraveno 12

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: hosting.wedos.cz
Napsal: 28.09.10 10:23 

Hmmm vypada to super a hned jsem dnes vyzkousel online podporu a bez problemu, odpovedela okamzite a profesionalne. V listopadu tam zkusim prevest jeden svuj web (az skonci predplatne u jineho hostingu) a po spusteni VPS zkusim i VPS pro MT4 a EAs::)

Hot Forex - podle mne nejlepší broker
Wedos jeden s nejlepších VPS na Forex - za posledních 6 měsíců ani jeden restart

Napsal: 28.09.10 13:19 

Nevíte prosim vás někdo Konfiguraci toho VPS? Nikde sem to tam nenašel, díky.

Napsal: 28.09.10 13:24 

7.10. by to tam mělo bejt podrobně :)

Napsal: 28.09.10 13:51 

Se těšim. :P pak tady informujte, nebo já na to zapomenu :D

Napsal: 13.10.10 15:17 

Mám tam zatiaľ 2 domény a bez problémov.

Napsal: 14.10.10 21:32 
Charita
Charita

Právě mi to kámoš taky doporučil, po mých současných problémech u Otoman.cz - brzy tam také přecházím.

Hadic's graphic contest - Make the best Logo and win $25!

Napsal: 14.10.10 21:52 

je tam napísané že neobmedzeno DNS čiže ja čo mám u goddady domény možem si ich cez DNS presmerovať ? čiže na 1 ftp účte za 18kč mesačne možem mať cca 10 domén ? :)

Napsal: 15.10.10 01:41 
Charita
Charita

no ve vysledku je to srovnatelene s ostatnimi zahranicnimi "neomezenymi" hostingy. zadna extra sleva tam neni naopak je to predrazene protoze jakmile z toho chce udelat clovek hosting s neomezenym domenovym arzenalem stoji to priplatek 66 kč takže se vším všudy i po zdrazeni hostingu z toho vyleze skoro kilo mesicne .

edit : ale objednal jsem i s neomezene aliasy jen tak na vyzkouseni :mrgreen: .

Napsal: 15.11.10 18:25 

AKCIA : http://hosting.wedos.com/

Napsal: 25.11.10 19:40 
Charita
Charita

Právě že multihosting za 15 CZK + 55 CZK (bez DPH)/měs, takže suma sumárum 85 CZK s DPH/měsíc, je dost levné, 5 GB pro poštu a 1 GB pro DB nevyplácáte jen tak. Prostor je navíc neomezený a zřízení a správa je jednoduchá. Co jsem se tak ptal, tak do 50 středně navštěvovavných nenáročných webů by to mělo být bezproblémů, kde tohle seženete za ty prachy ? Původně jsem chtel VPS jenže na co to vše nastavovat když to nepotřebuju.

Pro získání nebankovního úvěru využijte půjčky bez registru ihned nebo nebankovní půjčky online. Jestliže si chcete půjčit od soukromých investorů, pak navštivte půjčky na směnku. Pro investice doporučuji investice a finance.

Napsal: 18.01.11 19:41 

Čaute, tak presne koli tomuto hostingu som sem dnes prisiel pretoze som ho sem vlastne aj chcel pridat ale to je jedno. Tiez ma to velmi zaujalo. A Lighter: Ja som do toho amater kupim si hosting a napriklad dve domeny na jednej budem mat web o pc a na druhom o mobiloch napriklad mozem mat tie weby na tom hostingu? Napr. PC.sk bude odkazovat na hosting do zlozky pc a Mobili.sk do zlozky mobili na hostingu. :D to som dlho vysvetloval dufame ze rozumies.

A taktiez uvazujem ze kupim domenu niekde inde lacnejsie je taka na trhu myslim tie najlacnejsie ako info alebo net. Ake su ceny?

TOP KLIKAČKA - VYPLÁCA OD ROKU 2007

Napsal: 19.01.11 00:08 

U godaddy s promo kódom máš doménu za $1.49 na 1 rok

godaddy-domeny-len-za-1-49-vt49670.html

Marketagent - Peniaze za dotazníky! - Bonus 3€ pri registrácií a vyplnení dotazníka, výplata od 2€ na PP
Live športové výsledky a LIVE ZÁPASY - Futbal, hokej, basketbal...

Napsal: 19.01.11 02:08 
Charita
Charita

patwist píše:
Ja som do toho amater kupim si hosting a napriklad dve domeny na jednej budem mat web o pc a na druhom o mobiloch napriklad mozem mat tie weby na tom hostingu? Napr. PC.sk bude odkazovat na hosting do zlozky pc a Mobili.sk do zlozky mobili na hostingu.

Pokud chceš provozovat 2 domény s různým obsahem (2 různé weby - jeden o PC, druhý o mobilech), tak máš hned několik možností.
:arrow: Buďto si zaplatit 2x hosting (pro každou doménu zvlášť).
:arrow: Nebo si zaplatit jeden hosting, a k tomu jako příplatkovou službu zvolit "Neomezený počet aliasů" za 55KČ/měsíc (bez DPH) a pomocí .htaccess nastavit aby se každému aliasu (= každé doméně) zobrazoval jiný obsah (=jiný web). Jak na to nastavení najdeš zde
:arrow: Wedos má teď akci, že ke každé zaregistrované doméně dostaneš hosting zdarma (na rok). Takže pokud by se jednalo o menší weby (do 100MB), tak stačí, když si u nich zaregistruješ doménu, a ke každé z nich dostaneš tento "Miniweb - webhosting" zdarma
:arrow: Další možností je vybrat si jednu univerzální doménu (např. patwist.sk), a svoje weby pak provozovat na subdoménách, takže by pak měli adresu např. pc.patwist.sk (nebo patwist.sk/pc), mobili.patwist.sk (nebo patwist.sk/mobili). Nevýhodou je, že web na subdoméně už nepůsobí tak elegantně, ale zase můžeš mít za cenu jedné domény nekonečně subdomén (=nekonečně webů)

Jako nejvýhodnější variantu bych viděl druhou variantu, která tě vyjde na 89KČ/měsíc vč. DPH (pokud se staneš jejich fanouškem na facebooku, dostaneš 10% slevu, takže to máš za 80,- i s daní.
patwist píše:
A taktiez uvazujem ze kupim domenu niekde inde lacnejsie je taka na trhu myslim tie najlacnejsie ako info alebo net. Ake su ceny?

Jak psal vizdo, určitě omrkni godaddy.com (třeba info doména za 1,99$, při koupi 5 a více domén cena 0,99$)

Taky nejsem žádnej profík, ale snad jsem tvůj dotaz pochopil správně, a správně na něj odpověděl. Pokud ne, někdo znalejší mě určitě opraví :wink:

Napsal: 19.01.11 13:18 

Můžou se provozovat 2 weby bez příplatku Neomezený počet aliasů ne? Pouze kdyby chtěl více než dva tak už by si musel připlatit

Napsal: 19.01.11 13:24 
Charita
Charita

Arnie píše:
Můžou se provozovat 2 weby bez příplatku Neomezený počet aliasů ne? Pouze kdyby chtěl více než dva tak už by si musel připlatit

Jo, u Wedosu to zrovna pro 2 weby jde. Dávají jeden alias jako dárek zdarma. Pokud by chtěl v budoucnu třeba 3. doménu na jednom hostingu, už by musel připlatit. Na tuto možnost jsem zapoměl.

Napsal: 20.01.11 10:31 

Bydliště: Rochlice, Liberec, Liberecký kraj, Česká republika, Evropa, Země, Sluneční soustava, Mléčná dráha
:!: Jen bych chtěl upozornit na jednu věc ohledně emailů, kterou jsem si při objednávce neuvědomil. Když si objednáte neomezený počet aliasů, tak můžete provozovat webů kolik chcete, ale je potřeba si uvědomit, že to jsou pořád jenom aliasy. Tedy když si založíte email info@domena1.cz, tak adresa info@domena2.cz je pořád jednou a tou samou emailovou schránkou. A jako odesilatel bude uvedena vždy adresa hlavní domény (tedy info@domena1.cz).

Potřebujete něco naprogramovat v PHP? Ozvěte se mi, třeba to dokážu.
Pokud potřebujete poradit s PHP, pište do sekce Programování, ne do SZ! Pravidelně tuto sekci čtu a když budu znát odpověď, rád pomohu.
Nechci být opravován

Napsal: 20.01.11 10:33 

Aha tak to je docela zásadní

Napsal: 21.01.11 15:36 
Charita
Charita

tak na emaily mate Google.com/a je zdarma a nabizi krasne sluzby pro emaily pod domenou.)

Chci být opravován - info
nový hosting ... update phpbb + modulu ... testing + mensi zlepsovaky ... IDEA ... implementace IDEA

Napsal: 31.01.11 23:26 
Charita
Charita

Jen bych zde chtěl hodit krátkou referenci, u wedosu jsem již 3ti měsíc s virtuálním serverem a zatím nejlepší kvalita služeb ze všech, kde jsem server hostoval.

Jsem student, ceny mám tedy studentské. (cca 30Kč/hod) Na svou práci vystavím fakturu. V případě zájmu mě kontaktujte zde přes PM nebo přes jabber cadek.jiri@gmail.com.

Napsal: 09.02.11 13:36 

Taky zvažují přechod s webhostingem k Wedosu. Připadá mi to docela solidně. Dobré, služby a za rozumnou nízkou cenu. Navíc se mi líbí ta akční nabídka "Při přechodu od konkurence až 2 roky hostingu zdarma!".

czechpage píše:
Jo, u Wedosu to zrovna pro 2 weby jde. Dávají jeden alias jako dárek zdarma. Pokud by chtěl v budoucnu třeba 3. doménu na jednom hostingu, už by musel připlatit.
Kde nebo jak jsi zjistil, že jde provozovat 2 domény na jednom webhostingu bez příplatku? Máš to osobně vyzkoušené, že to tak jde? Na http://hosting.wedos.com/cs/webhosting/priplatkove-sluzby.html píšou, že "1 alias je u webhostingu zdarma". Já jsem to pochopil tak, že ten 1 alias (doména) je bez toho příplatku a tedy zdarma, ale 2 a více aliasů (domén) je už za příplatek.

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: Wedos.cz - hosting
Napsal: 09.02.11 14:04 
Charita
Charita

Vyčetl jsem to na jejich fóru. Teď už ten dotaz nemůžu najít, ale podobně zodpovězené je to tady (opět citace z jejich fóra)
Citace:
Alias = nasměrování webu domény do stejného prostoru. Jeden alias bude zdarma, další za příplatky. Za normálních okolností se pod doménou aliasu bude zobrazovat stejný obsah, ale jednoduchými pravidly mod_rewrite v souboru htaccess nasměrujete jednotlivé domény do podadresářů, a tak máte více různých webů v rámci jednoho webhostingu.

Já osobně to teda chápu tak, že si pořídíš doménu 123.cz s hostingem. K tomu zdarma dostaneš 1 alias, třeba abc.cz.
Při normální situaci budou obě domény zobrazovat obsah hlavního webu.
Ty ale chceš, aby obě domény měli svůj unikátní obsah. Takže si vytvoříš subdoménu (např. 123.cz/abc) a pomocí toho mod_rewrite si nasměruješ tu druhou doménu (čili alias abc.cz) na subdoménu 123.cz/abc.

Pak to bude fungovat tak, že zadáš-li do prohlížeče adresu 123.cz - zobrazí se jeden web, a zadáš-li adresu abc.cz - zobrazí se úplně jiný web. To vše za cenu jedné domény a jednoho hostingu.

Osobní zkušenosti s tím nemám, ještě u wedosu nejsem - budu přecházet až v září, až mi vyprší zaplacená doména a hosting u jiného poskytovatele. A právě toto je jeden z důvodů, proč k nim přejdu. Za nejlepší cenu na trhu budu mít hned 2 domény s unikátním obsahem.
Příloha:
alias.jpg
alias.jpg [ 46.88 KiB | Zobrazeno 3577 krát ]

Napsal: 10.02.11 12:42 

czechpage:
To jak to chápeš ty nebo já je jedná věc. Věcí druhou je ale to jak to s těmi doménami a aliasy myslí firma Wedos. To tvoje uvažování nad tím je sice logické a bylo by dobré kdyby to tak bylo, ale je otázkou zda takto stejně nad tím uvažuje i Wedos. Z té citace to příliš nevyplývá. Já to chápu tak, že k webhostingu dávají možnost provozovat pouze jednu doménu zdarma bez příplatku a kdo jich chce mít více (např. 2) tak si za to musí připlatit. Je také otázkou co konkrétně firma Wedos myslí pod pojmy doména a alias. Připadá mi to, že tyto 2 pojmy pletou dohromady a oba považují za totéž. Příliš se v tom nevyznám, ale podle mne doménou je např. něco.cz a jako alias bych považoval subdomény např. něco2.něco.cz.

Nevíte někdo e-mailovou adresu na tu firmu Wedos? Mají tam pouze kontaktní formulář který mi připadá být asi nefunkční. Včera jsem jim psal některé dotazy a doposud mi na to nic neodepsali a nepřišla mi ani kopie vyplněného formuláře na můj e-mail i přes to, že jsem tuto možnost označil.

Napsal: 10.02.11 13:14 
Charita
Charita

jjera píše:
:!: Jen bych chtěl upozornit na jednu věc ohledně emailů, kterou jsem si při objednávce neuvědomil. Když si objednáte neomezený počet aliasů, tak můžete provozovat webů kolik chcete, ale je potřeba si uvědomit, že to jsou pořád jenom aliasy. Tedy když si založíte email info@domena1.cz, tak adresa info@domena2.cz je pořád jednou a tou samou emailovou schránkou. A jako odesilatel bude uvedena vždy adresa hlavní domény (tedy info@domena1.cz).

To co jsi zmínil pravda není, nebo možná je jen z části, záleží, jakýho používáš klienta. Pro každý alias emailu si mužeš v Mozille Thunderbird nastavit zvlášt učet a jako odesílat se ukazuje konkretni adresa, takže já mám v emailu asi 4 emaily jako admin@subrjiri.info , admin@neco.cz , obsah všech učtu se zobrazuje stejnej, protože to je jeden prostor, ale jako odesílat se zobrazuje vždy konkretni mailovka. Pro nastavení emailu pro MT je ve znalostní databázi i návod.

Kód:
Osobní zkušenosti s tím nemám, ještě u wedosu nejsem - budu přecházet až v září, až mi vyprší zaplacená doména a hosting u jiného poskytovatele. A právě toto je jeden z důvodů, proč k nim přejdu. Za nejlepší cenu na trhu budu mít hned 2 domény s unikátním obsahem.

Tak to bych nečekal a využil akci od přechodu od konkurence, protože zaplatíš za 1 rok a zdarma dostaneš navíc čas, který ti zbejvá u konkurence. Já si takhlec koupil hosting na rok a mám to na 2 roky a něco, takže jsem ušetřil jak svin, jelikož mám i hosting s neomezeným množstvím aliasu tak ta cena pak dcl vyletí.

Jinak moje dosavadní zkušenosti, weby jsou téměř bez vypadku, snad jednou ráno nefungovaly a to jsem je hodne sjel na online četu, od tý doby dobrý, správa a podpora je perfektní, jsou online i v 7 večer a vždy pomužou, navíc je to pro me cenově nejvyhodnejsi, pokud beru v potaz české webhostingy. Řekl bych, že to postupem času sežere většinu webhostingů, které nabízí nesmyslně drahé služby a příšernou kvalitu.

Pro získání nebankovního úvěru využijte půjčky bez registru ihned nebo nebankovní půjčky online. Jestliže si chcete půjčit od soukromých investorů, pak navštivte půjčky na směnku. Pro investice doporučuji investice a finance.

Napsal: 10.02.11 14:01 
Charita
Charita

vlazy píše:
czechpage:
To jak to chápeš ty nebo já je jedná věc. Věcí druhou je ale to jak to s těmi doménami a aliasy myslí firma Wedos. To tvoje uvažování nad tím je sice logické a bylo by dobré kdyby to tak bylo, ale je otázkou zda takto stejně nad tím uvažuje i Wedos. Z té citace to příliš nevyplývá. Já to chápu tak, že k webhostingu dávají možnost provozovat pouze jednu doménu zdarma bez příplatku a kdo jich chce mít více (např. 2) tak si za to musí připlatit.

Jedna doména k hostingu je samozřejmost, a k tomu dostaneš jeden alias. Tzn., že už máš domény 2. Čili za 2 domény si ještě připlácet nemusíš, za 3 a více už ano.

vlazy píše:
Příliš se v tom nevyznám, ale podle mne doménou je např. něco.cz a jako alias bych považoval subdomény např. něco2.něco.cz.

Takto to určitě není. Subdomén můžeš mít neomezeně, bez ohledu na to, zda-li dávají jeden alias zdarma či ne, nebo bez ohledu na to, jestli máš připlaceno za neomezený počet aliasů

vlazy píše:
Nevíte někdo e-mailovou adresu na tu firmu Wedos? Mají tam pouze kontaktní formulář který mi připadá být asi nefunkční. Včera jsem jim psal některé dotazy a doposud mi na to nic neodepsali a nepřišla mi ani kopie vyplněného formuláře na můj e-mail i přes to, že jsem tuto možnost označil.

Pokud ještě neodpověděli na kontaktí formulář, vyzkoušej fórum, nebo chat se zákaznickou podporou (vpravo dole). Mail jsem taky nikde nenašel

Lighter píše:
Tak to bych nečekal a využil akci od přechodu od konkurence, protože zaplatíš za 1 rok a zdarma dostaneš navíc čas, který ti zbejvá u konkurence. Já si takhlec koupil hosting na rok a mám to na 2 roky a něco, takže jsem ušetřil jak svin, jelikož mám i hosting s neomezeným množstvím aliasu tak ta cena pak dcl vyletí.

No možnost by to bylo, ale to bych se musel donutit (a prvně naučit) jak se zálohuje databáze.. Na doméně mám několik subdomén s vlastní databází, a prozatím nemám ani páru, jak to budu "přesouvat". :)

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 219 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina