Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 10.02.12 23:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 81 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
ProfitableSunrise
Autor Zpráva
 PříspěvekPředmět příspěvku: Webmoney.ru
Napsal: 30.12.06 19:22 
Charita
Charita

Toto je úvodní příspěvek

Krátka WebMoney príručka

Keďže mi dnes niekto napísal a nevedel základné kroky ohľadom tejto peňaženky rozhodol som sa napísať túto krátku príručku pre peňaženku WebMoney.

1. Registrácia a inštalácia programu Keeper Classic
Otvoríte stránku :arrow: http://wmtransfer.com/ kliknete Sign Up Now.
Tu si vyberiete akým spôsobom chcete spravovať svoj WebMoney účet. Odporúčam Classic, je to program pre Windows a je jednoduchý, šikovný a ide bez problémov.

Takže sme si vybrali Classic a teraz vypíšeme svoje osobné údaje potrebné pre registráciu. WebMoney nijako neoveruje Vašu totožnosť takže údaje tam môžete dať hocijaké, ale Email a číslo mobilného telefónu dajte pravé pretože to bude chcieť overenie SMSkou.

Keď všetko vyplníte, potvrdíte kód v Emaile a SMS ponúkne sa Vám na stiahnutie súbor wmk_en.exe ktorý si stiahnite.

Spustite inštaláciu z tohoto súboru a nainštalujte celý program. Pri konci sa Vás to spýta či chcete inštalovať WebMoney Advisor, to odškrtnite je zbytočnosť.

Spustite program WebMoney Keeper Classic na ploche, objaví sa tabuľka s registračným kódom ktorý Vám prišiel na Email.
Obrázek
Kód potvrďte Next. Ďalej sa Vás spýta aké chcete mať heslo k prihláseniu. Takže napíšte heslo a potvrďte. Ďalej sa zobrazí Antibot ochrana
Obrázek
ktorú prejdete tak že v tom Statusbare (to zelené :) ) pobeháte s myškou a tým si program overí že ste neni Bot. Počkajte pár sekúnd kým systém vygeneruje kľúče.
Teraz sa Vám zobrazí vaše WMID číslo. Toto WMID si zapíšte.
Kliknite Next a teraz sa zobrazí voľba kde si želáte uložiť súbor kľúča. Zadajte kde si ho želáte uložiť a nastavte mu heslo. Toto heslo je tiež dôležité takže si ho poznačte.
Potvrďte Next a potom Finish. Teraz program od vás vypýta Activation Code, ten vám prišiel na Email takže skontrolujte nové správy a zadajte tam ten Activation Code. Potom potvrďte OK.

Ak ste všetko spravili dobre, mali by ste teraz vidieť takéto okno programu
Obrázek

Gratulujem, WebMoney ste úspešne nainštalovali :) .

2. Vytvorenie peňaženky
Váš účet je pripravený ale teraz si treba založiť novú peňaženku. Systém je tu rozdielny ako napríklad u PayPal. Tu máte na každú menu inú peňaženku s iným číslom.

Napríklad WMZ je peňaženka na doláre, WME na Eurá, WMR na Ruské ruble...

Takže kliknite v hlavnom okne na kartu Purses, a kliknite na Create.
Kliknite na Next, a vyberte akú chcete vytvoriť peňaženku. Dajme tomu WMZ a zadajte jej meno a kliknite Next.
Potvrďte nejaké podmienky a potom Finish.

Teraz zatvorte komplet celý program Keeper Classic a znova ho pustite. Prihláste sa Vašim WMID a heslom k prihláseniu.
Po prihlásení príde nejaká správa o aktivácií v Ruštine, tú si nevšímajte.

Otvorte kartu Purses a vidíte tieto veci : Názov peňaženky, počet peňazí v nej, jej číslo, a dátum vytvorenia.
Obrázek
Takže vidíme :
Purse = Moja buxa :)
Amount = 0,00 (niesú tu napísané jednotky, záleží od typu, ak je WMZ tak je to v dolároch ak je WME tak v Eurách atď...)
Number = číslo peňaženky, aj je WMZ tak číslo začína písmenom Z atď... (keď na nejakej stránke zadávate číslo peňaženky, zadávajte ho aj s tým písmenom Z, ak je WME tak E atď...)
Date = dátum vytvorenia

Týchto peňaženiek si na 1 WeMoney účet (1 WMID) môžete vytvoriť viacej, viacej na doláre, viacej na eurá atď...

Gratulujem, teraz môžete prijímať a posielať peniaze z Vašeho WebMoney účtu. :)

3. Zálohovanie dôležitých kľúčov a súborov
Teraz príde dosť dôležitá čast. Zálohovanie súborov a kľúčov.
Na USB kľúč alebo iné miesto skopírujte tieto 2 dôležité súbory :
1. Súbor .KWM ktorý nájdete tam kde ste ho uložili (súbor kľúča ku ktorému ste zadávali aj heslo) + do textového súboru si zapíšte heslo knemu.
2. Súbor .PWM ktorý sa nachádza na umiestnení ktoré nájdete v Settings
Obrázek
to vyznačené je cesta k tomu súboru, takže si ten súbor nájdite a zazálohujte.

Toto zálohovanie spravte vždy keď:
Vytvárate, premenovávate peňaženky
Meníte heslo k účtu alebo nastavujete iné veci na účte.

Pozor !!! Ak tieto záložné súbory stratíte a náhodou preinštalujete Windows alebo inač vymažete pôvodné súbory, Váš účet bude neprístupný a proces znovuvrátenia kľúčov je dosť zložitý. Buďte opartní, sú to Vaše peniaze !!!

Naposledy upravil messal dne 04.01.07 14:28, celkově upraveno 1

Napsal: 31.12.06 07:53 

WhiteMUF píše:
Pot?eboval bych n?co zjistit o webmoney,

co konkretne?

WhiteMUF píše:
poplatky,

transakcni poplatky 0.8%, jinak nic

WhiteMUF píše:
p?evody, zkušenosti

prozatim vyborny. V nekterych ohledech lepsi nez e-gold (nedupe jim na paty FBI, tak tolik nevyvadi kvuli verifikacim - ty mas tak dukladny jak dukladny je ty sam chces (potrebujes))... ale zase horsi v jinych ohledech. Hlavne ne vzdy je vsechno v anglictine, takze jestli panimajes pa rusky, bude se ti to hodit.

PříspěvekPředmět příspěvku:
Napsal: 31.12.06 08:49 

jj to me taky dost zajma... jak z webmoney dostat penize na ucet ?

Napsal: 31.12.06 09:43 

no prece PRES NAS! :P
Prevody webmoney 2 moneybookers mame zdarma. Transakcni poplatky WM platis ty, MB platime my, takze realne dostanes 100USD za 100.80 USD (pokud pocitam spravne). Z MB si to muzes nechat poslat primo na ucet.

Pokud nechces pres nas, tak nejakou duveryhodnou pro prevod na e-gold najdes na http://www.gdcaonline.org/. S primym prevodem na ucet v CR se zachovanim alespon elementarni duveryhodnosti ale moc nepocitej (samozrejme vyjma nas).

Naposledy upravil czune dne 31.12.06 16:37, celkově upraveno 1

Napsal: 31.12.06 10:45 

Díky czune, cenné rady :)

Ješt? kdyby jsi napsal n?jaké oficiální adresy, pá? google našel skoro samý východ a nerad bych se regnul n?kam jinam...
Hlavn? aby to bylo aspo? anglicky :) Díky ;)

Napsal: 31.12.06 16:36 

http://www.webmoney.ru/ je oficialni adresa
http://www.wmtransfer.com/ je oficialni adresa pro anglictinu

Napsal: 03.01.07 23:38 

czune píše:
http://www.webmoney.ru/ je oficialni adresa
http://www.wmtransfer.com/ je oficialni adresa pro anglictinu

diky czune za rady asi toho taky vyuziju :o)

jen mi rekni jestli zarucujete 100% bezpecnost vasi smenarny :-) a jak diky 8)

Napsal: 04.01.07 13:54 

rolmen píše:
jen mi rekni jestli zarucujete 100% bezpecnost vasi smenarny :-)

:?: :?: :?: My nejsme scam.
Nepiseme do e-mailu, aby o nas zakaznici poreferovali, takze mozna proto je tak malo referenci. Rozhodli jsme se to tam nakonec nedavat, protoze se to moc neslucuje s nasim motem "rychlost, univerzalnost, diskretnost".
Ale asi je jasny, ze kdybysme nekomu zaplatili o dolar min, tak o tom bude na foru komentar za dve vteriny...
A takova zminka o nas nikde neni: http://www.google.cz/search?hl=cs&q=czu ... ooglem&lr=

rolmen píše:
a jak diky 8)

pokud se stane problem, tak do 200 USD plne rucime. To je hlavni duvod, proc jsou tam ty limity.
Samozrejme se to nevztahuje na pripady, kdy to posles nekomu jinymu :) . Ale to se zatim nestalo.
Mmj z toho duvodu jsou vsechny nase e-maily podepsany, takze neni problem dohledat kde se stala chyba.

Napsal: 04.01.07 14:29 
Charita
Charita

jinak je tohle tema webmoney ne tema smenarny, tak priste :wink:

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: Webmoney.ru
Napsal: 04.01.07 19:12 

messal píše:
Poplatky za platby atd neznám, takže jestli n?kdo níže doplní.

1) poplatky za transakci: 0.8% z kazde transakce
minimum 0.01WM
maximum 50WMZ nebo 50WME nebo 1500WMR nebo 250 WMU dle meny

2) poplatky za vytvoreni passportu: ruzny (zalezi na zvolenym prostrednikovi a stupni overeni vlastnich udaju). Vesmes nepovinny. Jen pokud to pozaduje protistrana nebo kvuli zvyseni vlastni duveryhodnosti.

Napsal: 26.02.07 00:26 

Chtel jsem se zeptat jaky zpusob pouzivani WM by jste doporucovali. Je tam moznost si to stahnout na PC a z toho to ovladat a nebo pak z prohlizece a to bud pres certifikat a nebo s pomoci sms, pokud jsem to dobre pochopil.

PříspěvekPředmět příspěvku: pomoc
Napsal: 11.06.08 11:33 

Hello vsem! Potrebuju dostat prachy do penezenky na webmoney. Penezenku jsem zalozil,
ale kdyz dam add funds a vlozim tam cislo sve kreditni karty ap., tak mi to stejne tu kartu
nevezme. Je to tim, ze nemam nastavene neoverene transakce na karte?? Jak jinak tam
dostat penize?? potreboval bych cca 50 dolacu.. Predem moc dik za odpoved!

Napsal: 11.06.08 11:37 
Charita
Charita

webmonez nejak neynam tak vic neporadim, ale o tom co muci karta mit najdes treba tady http://www.epenezenky.cz/platebni-karty ... -internetu

Napsal: 21.08.08 19:02 

prakos - asi to už nebude aktuální, ale mrkl jsem na jejich web a podle toho co píšou, p?evod z platební karty ani neumožnují. Tak nevím, co jsi kam zadával..? :)

Napsal: 03.11.08 17:43 

Chcem sa spýta? ako mám dosta? hotovos? na webmoney. ?akujem

Napsal: 03.11.08 18:52 

mám dotaz, registroval se n?kdo z vás v sou?astnosti na www.wmtransfer.com? Mám p?i registraci problém, musím zadat tel. ?íslo s tím, že mi p?íjde p?es SMS kód pro ov??ení, ale ten mi ješt? nedorazil, zkoušel jsem to n?kolikrát a s n?kolika telefony a výsledek vždy stejnej - nic....

nemá n?kdo zkušenost nebo radu...

díky p?edem....

Napsal: 03.11.08 18:56 

aa22aa píše:

Pokud jsi na Slovensku, tak asi nijak, protože tak?ka veškeré zp?soby jsou omezeny na území Ruska nebo SNS (bankomaty, samoobslužné terminály, složení hotovosti v bance, autorizovaný prodejce atd.). Ale pokud máš jiné elektronické peníze, daly by se sm?nit. Kde a co konkrétn? pot?ebuješ platit? Možná bych ti dovedl poradit :)

Napsal: 03.11.08 19:01 

mariasb - a v jakém tvaru to ?íslo zadáváš?

Napsal: 03.11.08 21:58 

powalec píše:
mariasb - a v jakém tvaru to ?íslo zadáváš?

v mezinárodním... +420605....

Napsal: 04.11.08 16:07 

powalec píše:
aa22aa píše:

Pokud jsi na Slovensku, tak asi nijak, protože tak?ka veškeré zp?soby jsou omezeny na území Ruska nebo SNS (bankomaty, samoobslužné terminály, složení hotovosti v bance, autorizovaný prodejce atd.). Ale pokud máš jiné elektronické peníze, daly by se sm?nit. Kde a co konkrétn? pot?ebuješ platit? Možná bych ti dovedl poradit :)

Som na Slovensku a potrebujem to na masterforex.org tam sa da aj cez wire transfer, altergold, liberty reserve. A nemam ziadne elektronicke peniaze. Dakujem za ochotu

Napsal: 04.11.08 16:18 

aa22aa píše:
Som na Slovensku a potrebujem to na masterforex.org tam sa da aj cez wire transfer, altergold, liberty reserve. A nemam ziadne elektronicke peniaze. Dakujem za ochotu

Tak to tam pošli p?es wire... Prost? mezinárodní bankovní p?evod

Napsal: 04.11.08 17:06 

WhiteMUF píše:
aa22aa píše:

Tak to tam pošli p?es wire... Prost? mezinárodní bankovní p?evod

Ve?mi ti ?akujem.

Napsal: 04.11.08 18:04 

mariasb - asi hloupost, ale t?eba bez toho "+" jsi to zkoušel?

aa22aa - no tak to nic, vybral sis službu která je primárn? ur?ena pro ruský trh, myslel jsem že chceš zaplatit konkrétní v?c, pár spolehlivých platebních bran znám, ale tohle nevím.

Napadají m? dv? možnosti, ta první dost krkolomná a musíš mít platební kartu a um?t rusky :D mrkni na moneymail.ru, je to taková lepší internetová pen?ženka, sám ji používám n?kolik let, kredit se dá nabít platební kartou a pak ho m?žeš bu? poslat jako klasický bankovní p?evod, nebo ty peníze sm?nit t?eba na wmz a ty pak poslat na masterforex.

Druhá možnost, že mi pošleš peníze (bu? p?evodem na CZ ú?et, nebo v rámci moneymail.ru) a já ti je na webmoney nebo masterforex p?epošlu. No ale to záleží na kolik mi v??íš, nebo jak hodn? to pot?ebuješ :D peníze samoz?ejm? p?edem. Víc m? nenapadá.

Napsal: 05.11.08 17:26 

powalec píše:
mariasb - asi hloupost, ale t?eba bez toho "+" jsi to zkoušel?

aa22aa - no tak to nic, vybral sis službu která je primárn? ur?ena pro ruský trh, myslel jsem že chceš zaplatit konkrétní v?c, pár spolehlivých platebních bran znám, ale tohle nevím.

Napadají m? dv? možnosti, ta první dost krkolomná a musíš mít platební kartu a um?t rusky :D mrkni na moneymail.ru, je to taková lepší internetová pen?ženka, sám ji používám n?kolik let, kredit se dá nabít platební kartou a pak ho m?žeš bu? poslat jako klasický bankovní p?evod, nebo ty peníze sm?nit t?eba na wmz a ty pak poslat na masterforex.

Druhá možnost, že mi pošleš peníze (bu? p?evodem na CZ ú?et, nebo v rámci moneymail.ru) a já ti je na webmoney nebo masterforex p?epošlu. No ale to záleží na kolik mi v??íš, nebo jak hodn? to pot?ebuješ :D peníze samoz?ejm? p?edem. Víc m? nenapadá.

Skúsil by som aj tu druhú možnos?. Spravil by si to aj ke? tam chcem ma? len 25dolárov. Akú máš banku? a ko?ko ti mám posla?? ?akujem

Napsal: 05.11.08 22:17 

Klidn?, jestli máš zájem tak SZ.

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 81 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina