Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 25.05.12 10:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 213 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekPředmět příspěvku: Wazzub
Napsal: 18.12.11 15:28 

Toto je úvodní příspěvek

Registrácia do tohto programu je úplne zadarmo, nevyžaduje žiadnu
prácu.
Pozvite svoju rodinu, priateľov a známych, aby sa pripojili k projektu
WAZZUB.
Stačí iba poslať link ľuďom, ktorých poznáte a keď sa brány
zatvoria 31.3.2012, tak si zabezpečíte pasívny príjem.
Bude to niečo ako Google, stačí si to potom nastaviť ako domovskú
stránku.
Budete robiť to, čo robíte doteraz akurát Vám za to budú platiť.
Dnes takéto programy,ktoré myslia hlavne na ľudí majú zelenú.
Nič nenakupujete, neplatíte, vlastne nič nemusíte robiť a predsa
zarábate.
Myslím, že toto nevyužije len niekto kto nepotrebuje peniaze, ale
práve takých ľudí je veľmi málo.
Nič nemôžete stratiť. Verím, že to posuniete ďalej. Kto
zaváha................
Pomôžte ľuďom a tým pomôžete aj sebe.
Dajte ľuďom šancu a vráti sa Vám to niekoľkonásobne.

Kliknite na link a na registráciu stačí zadať iba svoj mail:
http://signup.wazzub.info/?lrRef=lmDUt

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: Wazzub
Napsal: 18.12.11 15:41 

hm dalsi skvar a zvast, tohle se zas siri vsude mozne po netu, nic vic nez projekt ktery dostane tuhle stranku nahoru v ranku a potom ji majitel proda za velke penize na reklamu a podobne kraviny. uz jen slibovane zisky az 110 000 sou fascinujici, kdyby se na to pripojilo jen pulka lidi co je na facebooku atd tak by to za nekolik mesicu pokrylo cely dluh usa :-D strata casu, majitel vydela na reklame a vam da mozna par procent z toho nez to proda :-D

http://www.cashbackforex.com/?aid=17034 cashbackforex. dostanete nemale penize ze spreadu nazpet. budete li chtit pomoct.sz. (je mozne i pridat ucet ktery uz je zalozeny)
https://essenceclix.com/index.php?ref=dvejn bux and matrix, za matrix sem ochotny vratit 50% vydelku.....

Napsal: 18.12.11 15:58 

Mne je to jedno :) doslo mi to emailom, tak som to hodil sem, nepyta si ziadne peniaze tak co, keby si nieco pytal tak to ako email hned zmazem. Kto chce nech sa pripoji, kto nie nech to necha tak. :)

Napsal: 20.12.11 02:33 

přesně tak je to zadarmo a registrace zabere půl minuty, tak proč to nezkusit, na klikačkách a jiných debilovinách člověk ztratí mnohem více času. Ono je jednoduché hned všechno odsuzovat a nadávat :). Ale pokud to bude fungovat , tak se takový budou potom mlátit do palice, že se místo toho, aby se zaregistrovali, raději otravovali s psaním, že je to škvár :)

Napsal: 20.12.11 13:00 

no tak som to skúsil som to rozposlal cez Google email asi 5 ľudom ktorý sa na to ja tak ani nepozrú ale ktovie. To som zvedavý čo bude teda

Napsal: 20.12.11 18:47 

DVEJN píše:
hm dalsi skvar a zvast, tohle se zas siri vsude mozne po netu, nic vic nez projekt ktery dostane tuhle stranku nahoru v ranku a potom ji majitel proda za velke penize na reklamu a podobne kraviny. uz jen slibovane zisky az 110 000 sou fascinujici, kdyby se na to pripojilo jen pulka lidi co je na facebooku atd tak by to za nekolik mesicu pokrylo cely dluh usa :-D strata casu, majitel vydela na reklame a vam da mozna par procent z toho nez to proda :-D

Souhlas. A ještě Ti bude pár měsíců spamovat mail a otravovat život :roll:

Hotwebsitetraffic.com Stejná adminka, jako Website-traffic-hog.com Vyplaceno přes $150. Platí každý pátek.
Dailyprofitalways.com 5% denně na 50 dní. Spolehlivý admin a owner dalších 2 podobných programů.

Napsal: 12.01.12 10:37 

http://www.scam.com/showthread.php?t=147031

Máš blog a chceš litr měsíčně? Chceš z kamarádů co blogují vytřískat prachy?Tak klikni!

Napsal: 13.01.12 18:14 

Chlapi, váš názor :))

je ale vidět , že nemáte žádné aktuální informace, ale vše posuzujete podle dřívějších špatných zkušeností.

Ale už jste viděli, že by si někdo dával tolik práce, zaměstnával tolik lidí, kupoval servery a budovy po celém světě,
registroval za jeden den 35 tisíc lidí, utrácel miliony dolarů a to vše jenom proto, aby Vám mohl spamovat email, který můžete během minuty vymazat a vytvořit si nový :)))

Přemýšlejte a než začněte něco hanit, tak si nejdříve najděte věrohodné informace a ne ty co píše jeden zoufalec do scam.com a podobně :)))
Jde přeci i o konkurenční boj a o velký prachy, takže to, že se někde napíše i negativní informace je zcela normální :))
Pokud chcete mít kvalitni informace, rád Vás uvítam v českém týmu na facebooku, múžete se také podívat na mé nové video zde :

http://www.youtube.com/watch?v=VY3CYq3_yS4

nebo nějaké info mám i na webovkách, ale aktualní info najdete bud u nás v týmu, nebo originálním blogu wazzub, případně facebook, nebo twiter :)) http://wazzubb.webnode.cz/

Ale , když si i nadále myslíte, že Vám chtějí spamovat email, tak si tady toho nevšímejte. :D

Napsal: 13.01.12 19:51 

Povedz mi realne - ak ti bude platit za to, ze privedies ludi a budes normalne surfovat, ako na tom zarobi on, okrem toho, ze ti bude posielat spam, preda stranku a/alebo preda tvoje udaje niekam dalej? :)

Napsal: 13.01.12 21:25 

uplne stejny modely byly - platba za to ze neco vyhledavate

proc by platili? Ale oni moc za reklamu neplati, reklamu vsude delaji poblazneni lide ;)
a proc by to delali kdyz by nemeli platit? maji obrovskou databazi mailu, naklady akorat tak na server, pokud v budoucnu poslou par direct mailu, tak rozhodne tratny nebudou, tech moznosti na cem oni vydelaji je fakt milion

Máš blog a chceš litr měsíčně? Chceš z kamarádů co blogují vytřískat prachy?Tak klikni!

Napsal: 13.01.12 21:54 

Přečtěte si nejdříve o co vůbec jde !!! http://wazzubb.webnode.cz/

Evidentně jste nic nepochopili :) To není žádný survey, klikání na reklamu, vyhledávání nebo jiné nesmysly :) A ANO, PŘESNĚ JAK ŘÍKÁŠ KDYBY CHTĚLI DATABÁZI MAILŮ TAK BY JIM STAČIL JEDEN SERVER :) tak proč v tom případě expandují do světa. Ale to je jedno, čas ukáže, kde je pravda :) mně je to fuk co si myslíte. Šance tu je a když ji hodíte za hlavu, Vaše věc. A i kdyby to nevyšlo, tak o co příjdete ? O nic :))

Napsal: 13.01.12 22:28 

Jo mimochodem, ten článek ve scam.com, napsal 17 ti letý kluk, byla na něho podána žaloba, ale omluvil se jim :) Jestli chcete jeho kontakt, pošlu Vám email :) Včetně jeho omluvy( JE VYSTAVENA I NA BLGU WAZZUBU), proč ten scam nestáhli nevím, ale negativní reklama, taky reklama :)

Napsal: 14.01.12 11:31 

ohneta1 píše:

Evidentně jste nic nepochopili :) To není žádný survey, klikání na reklamu, vyhledávání nebo jiné nesmysly :) A ANO, PŘESNĚ JAK ŘÍKÁŠ KDYBY CHTĚLI DATABÁZI MAILŮ TAK BY JIM STAČIL JEDEN SERVER :) tak proč v tom případě expandují do světa. Ale to je jedno, čas ukáže, kde je pravda :) mně je to fuk co si myslíte. Šance tu je a když ji hodíte za hlavu, Vaše věc. A i kdyby to nevyšlo, tak o co příjdete ? O nic :))

este raz - odkial realne bude brat peniaze? Vsade pchas same PR a ake to je super a marketingove reci ako prideme o zivotnu sancu (a prave taketo reci mi znizuju doveru v projekty), ale realne neodpovedas - ako na tom dotycny zarobi, ak podla teba nehodla predat web, nehodla predavat nase udaje a nehodla nas spamovat alebo robit nieco, co bude v rozpore s "normalnou" firmou? Na reklame? Alebo bude nieco predavat? Alebo co? :)

EDIT: cital som tvoj web - vazne si myslis, ze bude zarabat na reklame ako google? Vsak taky Bing od Microsoft, ktory ma 25% podiel v USA je v strate niekolkych miliard $ :)

Napsal: 14.01.12 11:34 

Každýmu normálnímu člověku je jasné že z tohoto nic nebude

Napsal: 14.01.12 12:09 

V pohodě, Váš názor :wink: Já Vám ho neberu . A nevím proč sem taháš Bing od Microsoft :) Ten s tím nemá nic společnýho. Kdo chce tak do toho jde a kdo ne, JEHO VĚC :!: Já dávám jenom realnou nabídku, nic nevnucuji. Pokud to vyjde, bomba, pokud ne, o nic nepřijdu, takže se mějte :wink:

nové video : http://www.youtube.com/watch?v=Sn91egrA ... r_embedded

Napsal: 14.01.12 12:17 

ohneta1 píše:
V pohodě, Váš názor :wink: Já Vám ho neberu . A nevím proč sem taháš Bing od Microsoft :) Ten s tím nemá nic společnýho. Kdo chce tak do toho jde a kdo ne, JEHO VĚC :!: Já dávám jenom realnou nabídku, nic nevnucuji. Pokud to vyjde, bomba, pokud ne, o nic nepřijdu, takže se mějte :wink:

nové video : http://www.youtube.com/watch?v=Sn91egrA ... r_embedded

http://wazzubb.webnode.cz/ píše:
Takže Google, každý zná, že ?? No a WAZZUB má být jeho velkým konkurentem.
Google vydělává miliony, neli miliardy dolarů, na tom, že ho lidi používají,
jsou na něm reklamy, videa, prostě vše co koho napadne a má miliony uživatelů.

Microsoft - Bing + Live + HotMail + SkyDrive + Reklamy + vyuzivaju ho miliony ludi + MSN ... mam pokracovat? Pletiem ho sem preto, lebo je to najlepsia ukazka, ze sa neda len zarobit na cinnostiach ake ma google - google hlavne zaraba na Google AdWorks kde mu platia ludia a firmy za reklamu a ludom taktiez rozdava urcite % z prijmu vdaka Google AdSense - pochybujem, ze Wazzub zalozi rovnake uspesne kontextove reklamy :) (len vravim)

Napsal: 23.01.12 07:10 

Na to aby byl Wazzub schopný konkurovat google.com by musel přijít s něčím brutálním. Takovýhle projektů už bylo celkem dost a nikdy z toho nikdo nic neměl..
A máš nějaký podložený informace že expandují do celého světa? Taky muzu někam něco napsat, ale jestli to je pravda nebo ne už budu vědět jenom já...

Napsal: 24.01.12 08:18 

Proč třeba u "join now" nejsou žádné podmínky, více informací a podobně? Už z tohoto důvodu se mi to jeví jako nevěrohodné.

Napsal: 25.01.12 19:33 

ohneta1 píše:

Budeš dostávat miliony dolarů měsíčně za nic...Nepžíjde ti to trochu nelogické?

Napsal: 30.01.12 11:56 

Jaké miliony dolarů, budeš dostávat to co si vyděláš, nejmenší částka jsou 3USD a nejvyšší záleží jen na tobě. A na tom jaký budeš mít $ faktor, má přítelkyně ho má ted třeba 206 a dělá to už 3 týdny a já mám protože jsem s tím začal už před Vánoci kolem 1500, a není to zadarmo, zkus si inzerovat každý den a odpovídat na dotazy atd... to je sakra práce, proto je taky takhle ohodnocená a kolik si vyděláš záleží jen na tom, kolik do toho věnuješ času. Zadarmo ti nikdo nic nedá. Jinak zítra je další webinář z ameriky, kolem 12 hodiny, vzhledem k tomu , že je volných pouze 3000 míst a registrovaných je už přes 800 tisíc, tak nevím jestli se mi podaří pžihlásit, ale jinak bude od středy webinář již na youtube a jejich blogu, tak se na to podívejte, kdyby to byl fejk atd, tak by si s tím tolik práce nedávali, to už snad každému došlo, a pokud ne tak dojde :)

Napsal: 30.01.12 11:58 

jinak jsem udělal nové video jak pracovat aby jste měli pěkný dolar faktor, tak když tak koukněte

http://www.youtube.com/watch?v=Gd65xCWb ... RovxvUs_rR

Napsal: 30.01.12 13:09 

PROČ WAZZUB NENÍ PODVOD ???

Použil jsem překlad mého kamaráda, takže Vám doufám nebude vadit, že je slovensky, každopádně zde najdete odpovědi na všechny negativní zprávy na internetu. Vyjádření a odpovědi jsou z originálního textu od autoru Wazzub.

Tu sú kompletné odpovede na Vaše skôr otázky, opäť by sme chceli povedať "ďakujeme" za to, že nám umožňujete odpovedať na článok, ktorý ste poslali.

Tu je naša odpoveď:

1. O doméne .info

V jeden rovnaký deň sme objednali 2 domény: wazzub.com a wazzub.info. Domény, ktoré končia príponou .com sú najčastejšie hlavnou stránkou spoločnosti alebo projektu a wazzub.com bude hlavnou doménou pre náš projekt po štarte. Pre túto chvíľu, a ďalších 72 dní nášho projektu v pre-launch používame wazzub.info ako oblasť pre informácie a registrácie.

Potrebujeme mať wazzub.com ako voľnú doménu nastavenú pre hlavný projekt aby tu bola možnosť testovať bez narušenia procesu registrácií a bez spomaľovania stránok. To je hlavný dôvod, prečo sme sa spustili pre-launch a hlavnú stránku Wazzub na rôznych doménach.

2. O "podobných" systémoch v minulosti

Vieme, že existovali webové stránky v minulosti, ktoré získavali e-mailovej adresy ľudí, pre spamovanie, alebo webové stránky, ktoré sľúbili zárobok a po štarte sa snažili len predávať výrobky a členstvo. To je presne ten dôvod, prečo hovoríme hneď od začiatku a veľkými písmenami:

WAZZUB je zadarmo a zostane zadarmo VŽDY + + + nebude potreba nič predávať ani kupovať

A keď je to teda iba o zber dát od našich členov, zhromažďujeme iba dáta, ktorými potrebujeme overiť jednotlivca - a to je meno a e-mailová adresa. Ak by sme boli podvodníci, snažili by sme sa získať čo najviac podrobností a už teraz by sme sa pýtali na adresu, bankové spojenie alebo detaily účtu pre online platby procesov Paypal alebo Alertpay.

Naša politika je, aby množstvo dát bolo čo najnižšie pre ochranu dát našich členov. To je dôvod, prečo sa zobrazujú len názvy prvej generácie v back-office a preto budeme žiadať o informácie na nastavenie platieb, keď to bude potrebné a nie skôr.

3. Informácie o zabezpečení heslom

Keď sa jedná o zabezpečenie heslom. Nikdy nepoužívajte rovnaké heslo, ktoré ste použili k e-mailovému účtu alebo Paypal účtu pre prihlasovanie sa na inú stránku. Snažte sa vyhnúť pomocou PayPal e-mailovej adresy pre prihlásenie k iným programom. To je dôvod, prečo čoskoro pridáme k profilu možnosť, kde si naši členovia budú môcť zmeniť svoju e-mailovú adresu a heslo.

4. O speňažení domény

Táto časť skutočne nemá žiadny zmysel vo vzťahu k WAZZUB. Ak by sme len chceli predať alebo speňažiť domény, tak by sme použili doménu .com pre pre-launch a nie .info doménu.

Naozaj dúfame, že naše odpovede pomôžu podporiť našich členov a ukázať im, že WAZZUB je skutočný program a veľkou príležitosťou.

Takže pokud Vás to už aspon trošku přesvědčilo, můžete se registrovat, ještě je čas :) http://signup.wazzub.info/?lrRef=e2478

Napsal: 30.01.12 13:45 

blbost. ani jsem to nečetl. není třeba :D

Help a man when he is in trouble and he'll remember you when he is in trouble again.

Napsal: 30.01.12 14:41 

A co už z toho scamu dostal někdo nějaký peníze?

Napsal: 30.01.12 14:54 

bych to neoznačoval za scam pokud do toho nikdo nevkládá

zažil jsem podobný systém - platba za vyhledávání, jenže lidi se denně přihlásili, něco vyhledávali i co je nezajímá, odklikli pár reklam a stejně šli používat Google či Seznam, Bing, Yahoo apod. - i kdyby byl Wazzub uplně ten nejlepší vyhledávač na celém světě, tak než by jej začali lidé využívat, trvalo by to hoooodně dlouho

jinak platbu za vyhledávání netřeba vymýšlet, takových systémů není zrovna málo, ale vydělat se tím dá maximálně tak, že to zakomponujete jako vyhledávání do své stránky, pak např. větší warez servery na tom mohou profitovat

jako krásný představy, ale i kdyby to platilo nesmyslné částky, nikdo to nebude používat jako primární vyhledávač, ale pouze na výdělek
další problém je, že inzerent dá v průměru nějaký řekněme 2 centy za proklik, něco z toho spolkne systém a něco vy, kolik by jste museli udělat kliků na reklamy, aby jste si opravdu vydělali? nehledě na to, že pokud do toho mají inzerenti dávat peníze, tak systém z 1 IP stejně může počítat jen pár kliků denně :)

a další věc - pokud to lidé budou využívat kvůli výdělku, nikoli kvůli hledání, tak inzerenti nebudou mít konverze = nikdo nebude dále inzerovat

nevím jak se jmenoval ten projekt který jsem kdysi zkusil, vyhledávání, také krásná propagace, sice tam nebylo asi tolik lidí, ale výdělky prostě pár centů denně a časem to zabalili :)

dovedu si představit, že chvíli to bude narvaný reklamama, maximálně využijí počet lidí a ti co mají hodně refů na tom třeba i slušně vydělají, ale to je tak vše, myslím, že za rok nikdo nebude vědět co to je wazzub

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 213 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina