Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 25.05.12 14:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 PříspěvekPředmět příspěvku: Výměnný reklamní systém zdarma
Napsal: 09.11.11 11:02 

Toto je úvodní příspěvek

Potřeboval bych poradit nějaký dobry český nebo i slovenský reklamní systém na výměnu reklamy. Používal jsem v minulosti Bannery.cz, I-banner.cz, AdReal.net, Bannerland.sk ale ty byly zrušené nebo přestaly fungovat. Něco málo se dá v internetu najít, ale mívá to různé omezení např. minimální návštěvnost stránky, zaměření pouze na stránky s určitým obsahem atp. Moje stránky které bych takto chtěl reklamovat mají velmi malou návštěvnost a tak bych jich chtěl alespoň trochu reklamovat prostřednictvím některého reklamního systému ale nechtěl bych do toho investovat peníze, protože mi na tom až tak hodně nezáleží. Uvažuji i o tom, že bych mohl provozovat i nějaký vlastní reklamní systém který bych nainstaloval na webhostingový server, ale nevím zda je něco takového zdarma k dispozici a ke stažení odněkud.
Budu rád když mi k tomu něco poradíte.

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: Výměnný reklamní systém zdarma
Napsal: 13.11.11 11:05 

doporučím

http://vrs.cz/scripts/ref.php?fb=1&id_uz=10537

Je ot výměný systém 1:1 bannerova, textova a lišta

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: Výměnný reklamní systém zdarma
Napsal: 13.11.11 19:23 

VRS.CZ je možná dobrý reklamní systém, ale mne příliš nevyhovuje. Nelíbí se mi tam ale některé omezení např. že je zakázáno umístit reklamní plochu v bezprostřední blízkosti reklamní plochy konkurenčního reklamního systému, či jiného reklamního subjektu. To dost omezuje umístěni na stránce konkurenčních a jiných reklam.

Našel jsem reklamní systém rekSys.cz a zaregistroval jsem se tam. Je to asi nějaký nový výměnný reklamní systém. Připadá mi to nic moc. Administrace není příliš přehledná a je tam prozatím pouze 7 uživatelů což je asi dost málo na výměnu reklamy.

Našel jsem také reklamní systém phpAdsNew který je ke stažení a nainstalování na server za účelem provozování vlastního reklamního systému. Podle článku na http://www.abclinuxu.cz/clanky/navody/phpadsnew-sprava-banneru a některých jiných informací které se ohledně toho dají najít v internetu to vypadá na docela dobrý výměnný reklamní systém. Stáhnul jsem si to, rozbalil a uložil na server, ale nyní nevím co dál s tim tak abych to zprovoznil. Asi je to třeba nějak nainstalovat a možná i něco ponastavovat, ale já se v tom příliš nevyznám. Databázi u webhostingu (WEDOS) jsem si nastavil. Je to na adrese http://bannery.9in.eu ale zobrazuje se tam pouze nějaká informace ohledně chyby s databázi. Asi by se tam mělo zobrazit něco jako na http://www.abclinuxu.cz/images/clanky/benisek/phpads-2.jpg nebo něco podobného a mělo by to jít nějak nainstalovat. Nevím ale jak se k té instalaci dostat. Uvítal bych proto kdyby mi s tím někdo pomohl.

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina