Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 25.05.12 14:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 19 ] 
Autor Zpráva
 PříspěvekPředmět příspěvku: Verifikace Paypalu: Tatrabanka (SK)
Napsal: 15.11.07 16:57 

Toto je úvodní příspěvek

Viacery tu uz asi mali problem s tatrabankou a verifikaciou paypalu ale kedze tu ten problem este nebol popisany tak to tu davam, ludom paypal napisal ze im uspesne strhol 1,5 ale mali problem lebo v internetbankingu im to zobrazilo iba transakciu int nakup aut alebo VE POS nakup zahr. pri ktorej nebol ziadny popis ani cislo uctu na ktore tie peniaze smerovali a vecsinou to strhlo okolo 22-50 Sk. Prave jedna z tychto transakcii je od paypalu a tam je aj to verifikacne cislo ale tatrabanka ho nezobrazuje, takze pokial sa vam po pokuse o verifikaciu v internetbankingu zobrazi podobna nezmyselna transakcia typu Debet tak zavolajte bud na Dialog bezplatnu infolinku kde vam to cislo nadiktuju ale mozno budete mat problemy, najviac odporucam ist rovno do banky a povedat im co chcete, oni to tam tiez nevidia musia zavolat na kartove oddelenie a tam im potom to cislo nadiktuju, prikladam screen ako tie transkacie u mna vyzerali, dufam ze som s tymto aspon niekomu pomohol

http://www.obrazok.eu/files/jutdiyh2hm9c5y1u1ea7.png

Přílohy:
jutdiyh2hm9c5y1u1ea7.png
jutdiyh2hm9c5y1u1ea7.png [ 122.93 KiB | Zobrazeno 2760 krát ]

Naposledy upravil Vriasdjorl dne 15.11.07 18:06, celkově upraveno 1

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: DOLEZITE - PayPal a Tatrabanka
Napsal: 15.11.07 17:24 

jj to som radil aj par ludom na PM.. inak je to fakt uzasne, a to o sebe tatrababka tvrdi ze jej "internetove"sluzby ibanking atd su najlepsie zo vsetkych bank na Slovensku :shock: IMHO je na tom dost dobre, ale Slovenska sporitelna sa jej kludne vyrovna..

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: Verifikace Paypalu: Tatrabanka (SK)
Napsal: 15.11.07 17:35 
Charita
Charita

diky pokud by mel nekdo tyhle postupy i z jiny banky a se screenem byla by uplna bomba dost by se tu omezili pak dotazy a problemy s tim.

Chci být opravován - info
nový hosting ... update phpbb + modulu ... testing + mensi zlepsovaky ... IDEA ... implementace IDEA

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: DOLEZITE - PayPal a Tatrabanka
Napsal: 15.11.07 18:08 

Pufo píše:
jj to som radil aj par ludom na PM.. inak je to fakt uzasne, a to o sebe tatrababka tvrdi ze jej "internetove"sluzby ibanking atd su najlepsie zo vsetkych bank na Slovensku :shock: IMHO je na tom dost dobre, ale Slovenska sporitelna sa jej kludne vyrovna..

jj.. dokonca sa odvazujem tvrdit ze tatrabanka ma jeden z najhorsich internetbankingov lebo ani jedna jedina ina slovenska banka nema problem tohto typu... zistit si tieto info ohladom PP co som tu napisal ma stalo 1 hodinu v pobocke tatrabanky..

Napsal: 03.01.08 10:45 

netreba ist do banky, pokial mas aktivovny mesacny vypis v nom bude cislo.
Ja som tiez nevedel, resp. nechcel cakat tak som navstivil banku,
a podla predchadzajucich skusenosti co mam s TB som tusil problem,
takze vobec netusili co to je paypal a ake cislo to od nich chcem,
a to sa mi ako podarilo urobit nakup kartou v zahranici? proste hlupe otazky
a to si zavolali na mna veducu osobu, prisla taka mlada asertivna tetula
aj som vysvetloval co to je ale zjavne nic nechapali, mleli si len to co maju naucene
jednym uchom dnu druhym von, akoby nemali na to bunky, pripadali mi ako telce.
V hocijakej banke co som bol ked som chcel vybavit viac ako bezne transakcie
ktore robim vyhradne z domu tak mam blbe skusenosti, bud nevedeli, alebo ma zacali
lakat na zbytocne produkty, ktore som nikdy nepotreboval aby mal dotycny
proviziu, preto do banky len velmi nerad osobne chodim.

Napsal: 03.01.08 10:57 

flashik píše:
a to sa mi ako podarilo urobit nakup kartou v zahranici? mleli si len to co maju naucene
jednym uchom dnu druhym von, akoby nemali na to bunky, pripadali mi ako telce.
V hocijakej banke co som bol ked som chcel vybavit viac ako bezne transakcie
ktore robim vyhradne z domu tak mam blbe skusenosti, bud nevedeli, alebo ma zacali
lakat na zbytocne produkty, ktore som nikdy nepotreboval aby mal dotycny
proviziu, preto do banky len velmi nerad osobne chodim.

To mam podobne skusenosti- ale nie je to otazka banky, ale pracovnikov.. A bohuzial kazda banka ma takychto neschopnych pracovnikov.. Ale maximalna drzost je ked sa mi uz 4x stalo(2x UniCredit banka,1x VUB,1X Dexia banka) ze neboli schopni aktualne vybavit moju poziadavku(napriklad zablokovat platobnu kartu na platby cez internet, prevziat si novu platobnu kartu na pobocke..) , vypytali si moje tel. cislo ze mi ihned ako si informaciu overia zavolaju, ale nikdy mi nikto nevolal. Dokonca som raz podal staznost na obchodnika u ktoreho som platil ,a tiez mi v banke povedali ze mi zavolaju na druhy pracovny den a vybavime to(Dexia) ale nikto mi nevolal...

Asi tolko

Napsal: 03.01.08 12:35 
Moderátor

ten navod sa zide, v priebehu par mesiacov budem ucet verifikovat kartou aj ja, predsa len 100EUR na rok nieje bohvieco... co s atyka internetbankingu Tatrabanky (v tej mam ja sma ucet) myslimze sa neda povedat ze je nahorsi, a je dost velka pravda co o sebe tvrdia ze je najlepsi... Tu beriet jedinu jednu nevyhodu, ze nezobrazuje ten kod... no hodnotenie internetbankingu je v omnoho viac kriteriach... je primitivne jednoduchy, orientuje sa v nom kazdy automaticky, netreba hladat rozne naovdy, atd... ked som videl ako bratranec nastavuje trvaly prikaz (niesom si isty ci na VUB, alebo Sl sportitelni) skoro ho slak trafil, absolutne neprehladne...

Co sa tyka zamestnancov pobiocik, u nas je to vpohode... v banke som bol 3krat, z toho ucet mi zakladala sympaticka cerstvovysudovana dievcina, chapala vsetky moje dotazy a radila a vysvetlovala mi rozne veci dost ludsky a nie naucene poucky co nikto nechape... este tam stretavam jedneho chalana, ten je o trocu horsi, rad vysvetluje, ale kapanek nieje az taky skuseny a vzdy si odbehne neico pozistovat od tej baby, takze sme zase pri nej... neviem ci mam take stastie, alebo si a oblubili, ale nikto iny ma tam este neobsluhoval takze zatial spokojnost.

Napsal: 03.01.08 13:15 

SLSP ma imho najprehladnejsi inet banking tak asi ma ucet vo vub :lol:

Napsal: 04.01.08 19:32 
Moderátor

Pufo píše:
SLSP ma imho najprehladnejsi inet banking tak asi ma ucet vo vub :lol:

moznoze ani ten nie... fakt si to uz nepamatam, ale tatrabanka to nieje isto

Napsal: 31.01.08 17:33 
Moderátor

takze predsa len nastala chvila, kedy si diem aj ja verifikovat paypal... kartu som pridal asi tyzden dozadu, dnes mi strhli cca tolko isto ako je na obrazku v prvom prispevku, presne tak isto, a takym istym oznacenim (tiez mam tatrabanku)
zajtra planujem ist do banky, hadam vsetko pojde ako po masle... bavil som sa na tuto temu s messalom na ICQ, odporucil mi radsej pockat par dni, ze vraj to cislo sa im ani v samotnej banke nezobrazuje hned, ale niekedy az par dni neskor...
teraz neviem ci sa mi oplati zastavit sa tam uz zajtra, i to nebude zbytocne...

Napsal: 04.02.08 12:05 
Moderátor

Sorry, ze zakladam uz treti prispevok po sebe, ale toto si vysostne zela mat vlastny prispevok:

Konecne som si verifikoval Paypal. Asi pred tyzdnom som pridal kartu na paypale, len v piatok minuleho tyzdna mi strhli spominanych 1,5€ + nieoc za platbu do zahranicia. Akurat dnes sa im transakcia spracovala a v banke sa zjavil kod, ktory som potreboval na dokoncenie verifikacie paypalu. Takze ciel cesty: BANKA, ciel usialia: ZISKAT 4 miestny KOD

Dosiel som do banky. Prisla za mnou mladsia slecna, co si prajem. Povedal som jej, ze potrebujem isty 4 miestny kod tranzakcie, ktora sa uskutocnila v priebehu minuleho tyzdna. potrebujem ho naverifikovanie mojej platobnej karty v internetovom platobnom systeme paypal. Zobrala ma do kancelarie, kde si prezrela moj ucet. Tu ten kod nevidela. Spomenul som jej, ze v internetbankingu ho ani mne neukazuje, ze by mal byt vo vypise, ale kedze ten si nechavam posielat len raz rocne, nebudem predsa cakat do silvestra. Tak si dala externe vytlacit vypis vsetkych transakcii na ucte za posledny mesiac. Cuduj sa svetu, ani tam to nebolo. Pokusila sa to este niekde popozerat, ale nenasla to. Potom sla zavolat koleginu, ci nahodou ta nebude vediet, kde to najst. Dalsich par minut som vysvetloval jej kolegini, co to chcem, ta jej odporucila nech zavola na kartove oddelenie do centralnej banky v Bratislave. Po par minutach vytacania, ked jej tam nikto nedvihal sa zrazu ozvala mila pani, moja jedina spasa. Ked pocula slovo paypal, oznamila slecne na pobocke, ktora sedela oproti mne, ze vie co si zelam, do par sekud jej uz diktovala moje vytuzene 4miestne cislo. To som si zapisal a po pol hodine ukrutneho boja s birokraciou a slecnami, ktore sa dva razy moc nevyznaju som siel domou. Natukal som v paypale ten KOD a KONECNE MAM PAYPAL VERIFIKOVANYYY!!!!!

Napsal: 21.03.08 19:32 

ahoj.
a ked to maš uz verifikovane tak si môžeš posiela? prachy aj na ucet aj na kartu ? :shock:
a neda sa to verifikovat len uctom ? ...alebo to musim zadavat tu kartu ?...

Napsal: 21.03.08 20:23 

ano
nie

Napsal: 22.03.08 08:18 

hm dik no :)..

Napsal: 22.03.08 11:17 

Dik toto som potreboval. Idem si hned vertifikova? PP.

Napsal: 05.05.10 17:02 

mne verifikácia prebehla úspešne. Zamestankyňa TB nepočula o verifakácii PP ale poradil som jej podla navodu Iva a tak som bol vybaveny tak za 10 minut

ivo1002 píše:
Sorry, ze zakladam uz treti prispevok po sebe, ale toto si vysostne zela mat vlastny prispevok:

Konecne som si verifikoval Paypal. Asi pred tyzdnom som pridal kartu na paypale, len v piatok minuleho tyzdna mi strhli spominanych 1,5€ + nieoc za platbu do zahranicia. Akurat dnes sa im transakcia spracovala a v banke sa zjavil kod, ktory som potreboval na dokoncenie verifikacie paypalu. Takze ciel cesty: BANKA, ciel usialia: ZISKAT 4 miestny KOD

Dosiel som do banky. Prisla za mnou mladsia slecna, co si prajem. Povedal som jej, ze potrebujem isty 4 miestny kod tranzakcie, ktora sa uskutocnila v priebehu minuleho tyzdna. potrebujem ho naverifikovanie mojej platobnej karty v internetovom platobnom systeme paypal. Zobrala ma do kancelarie, kde si prezrela moj ucet. Tu ten kod nevidela. Spomenul som jej, ze v internetbankingu ho ani mne neukazuje, ze by mal byt vo vypise, ale kedze ten si nechavam posielat len raz rocne, nebudem predsa cakat do silvestra. Tak si dala externe vytlacit vypis vsetkych transakcii na ucte za posledny mesiac. Cuduj sa svetu, ani tam to nebolo. Pokusila sa to este niekde popozerat, ale nenasla to. Potom sla zavolat koleginu, ci nahodou ta nebude vediet, kde to najst. Dalsich par minut som vysvetloval jej kolegini, co to chcem, ta jej odporucila nech zavola na kartove oddelenie do centralnej banky v Bratislave. Po par minutach vytacania, ked jej tam nikto nedvihal sa zrazu ozvala mila pani, moja jedina spasa. Ked pocula slovo paypal, oznamila slecne na pobocke, ktora sedela oproti mne, ze vie co si zelam, do par sekud jej uz diktovala moje vytuzene 4miestne cislo. To som si zapisal a po pol hodine ukrutneho boja s birokraciou a slecnami, ktore sa dva razy moc nevyznaju som siel domou. Natukal som v paypale ten KOD a KONECNE MAM PAYPAL VERIFIKOVANYYY!!!!!

Napsal: 05.05.10 17:33 
Charita
Charita

dado: to co pisal ivo1002 bolo v marci 2008 :) cudujem sa tomu, ze dobre plateni zamestnanci bank na Slovensku este nevedia, co je to PP alebo nemaju potrebne info a tiez ze nie je k dispozicii na internetbankingu , az dakde v Bratislave :twisted:

Napsal: 07.05.10 15:18 

zdravim
ja mam tiez tatrabanku a potrebujem poradit,
poslal som si prachy s paypalu na debetnu kartu a z poslednych dvoch prevodov mi prislo zakazdym o 10e menej a neviem preco, vsetko robim tak ako predtym...
na paypale si dolare premenim na eura, dam poslat na kartu (to stahuje 2 eura), na paypale mi pekne vypise ze boli stiahnute, dam poslat prachy, pekne mi vypise poslanu sumu napr 47 eur no mne pride len 37 a vobec neviem preco????

pls poradte niekto ak viete

diky moc

Napsal: 07.05.10 15:24 
Charita
Charita

neviem, napadlo ma akurat, ci Ti este nestrhava Tvoja banka - mozno hlupost,
sama neviem co mam dalej robit v SLSP - priradila som si IBAN na PP a teraz neviem co dalej :lol:

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina