mne verifikácia prebehla úspešne. Zamestankyňa TB nepočula o verifakácii PP ale poradil som jej podla navodu Iva a tak som bol vybaveny tak za 10 minut ivo1002 píše:
Sorry, ze zakladam uz treti prispevok po sebe, ale toto si vysostne zela mat vlastny prispevok:
Konecne som si verifikoval Paypal. Asi pred tyzdnom som pridal kartu na paypale, len v piatok minuleho tyzdna mi strhli spominanych 1,5€ + nieoc za platbu do zahranicia. Akurat dnes sa im transakcia spracovala a v banke sa zjavil kod, ktory som potreboval na dokoncenie verifikacie paypalu. Takze ciel cesty: BANKA, ciel usialia: ZISKAT 4 miestny KOD
Dosiel som do banky. Prisla za mnou mladsia slecna, co si prajem. Povedal som jej, ze potrebujem isty 4 miestny kod tranzakcie, ktora sa uskutocnila v priebehu minuleho tyzdna. potrebujem ho naverifikovanie mojej platobnej karty v internetovom platobnom systeme paypal. Zobrala ma do kancelarie, kde si prezrela moj ucet. Tu ten kod nevidela. Spomenul som jej, ze v internetbankingu ho ani mne neukazuje, ze by mal byt vo vypise, ale kedze ten si nechavam posielat len raz rocne, nebudem predsa cakat do silvestra. Tak si dala externe vytlacit vypis vsetkych transakcii na ucte za posledny mesiac. Cuduj sa svetu, ani tam to nebolo. Pokusila sa to este niekde popozerat, ale nenasla to. Potom sla zavolat koleginu, ci nahodou ta nebude vediet, kde to najst. Dalsich par minut som vysvetloval jej kolegini, co to chcem, ta jej odporucila nech zavola na kartove oddelenie do centralnej banky v Bratislave. Po par minutach vytacania, ked jej tam nikto nedvihal sa zrazu ozvala mila pani, moja jedina spasa. Ked pocula slovo paypal, oznamila slecne na pobocke, ktora sedela oproti mne, ze vie co si zelam, do par sekud jej uz diktovala moje vytuzene 4miestne cislo. To som si zapisal a po pol hodine ukrutneho boja s birokraciou a slecnami, ktore sa dva razy moc nevyznaju som siel domou. Natukal som v paypale ten KOD a KONECNE MAM PAYPAL VERIFIKOVANYYY!!!!!