CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 03.12.08 09:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 21.08.08 13:43    Předmět příspěvku: Vaše strategie

Hodnocení: -1
Určitě má každý z vás něakou tu strategii podle které se řídí :) Tady je můžete postovat , poprosil bych jen o kompletní know - how a né jen rozebírání jednotlivých indikátorů :)

Viz můžu začít já :)

http://uloz.to/671542/Strategie.pdf

Naposledy upravil ju1ce dne 07.09.08 14:18, celkově upraveno 1

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 21.08.08 16:32    Předmět příspěvku: Re: Vaše strategie

Hodnocení: 2
V prvé řadě Line chart na obchodování se mi zdá na samotné obchodování naprosto nevhodný, ale rozhodně nic proti pokud to někomu funguje (ale jak vypadá srovnání s OHLC?). Jde o to, že ukazuje pouze close, tzn. že mezi high a low může být i 100pips, ale line zobrazí pouze uzavírací cenu, tudíž pokud jde někdo na buy dle line chartu a ten uzavírá další hodinu v zisku mohl tam být propad i o 100pecek, takže tvůj Stoploss!, o kterém se mimochodem vůbec nezmiňuješ musí být sakra citlivě nastavován, aby tě nechal v těchto pozicích. Zajímalo by mě na jakém je to časovém úseku, na kousku grafu ti zpětně dokáže každej vydělat miliony, ale jak to funguje live?? To co uvádíš za modely jsou reálně zobchodované? Dále není ani zmínka o výstupech a periodě u PSAR.
Řešil bych vlastní moneymanagemant (vstupy nejsou až tak "důležité" a ty se zabýváš pouze jimi) vycházející ze SL, PT a DD (hodnoty MFE a MAE mohou být také velmi nápomocné ;-) a na pořádném časovém vzorku (abys jste se hezky seznámili).
Ale to nejspíš vše máš, jinak by ses tím tak úspěšně neřídil. Je to spíše pro ostatní, protože tvůj "systém" v podstatě nic moc neřekne pro reálné forward obchodování (to si zas každý může projít sám)... samozřejmě v praxi ti to může frčet a přeji ti to, jednoduchost mám také v oblibě :-)

PříspěvekNapsal: 21.08.08 17:45    Předmět příspěvku: Re: Vaše strategie

Hodnocení: -1
Line chart mi naprosto vyhovuje :) . Tyhle vstupy jdou vpodstatě realizovat jen na něm . " Jde o to, že ukazuje pouze close, tzn. že mezi high a low může být i 100pips . " j o tom problému vím , proto se snažím ještě více vyladit vstupy . Další fáze je Stoploss - dlouho jsem přemýšlel jaký tam dávat , jestli se to vůbec vyplatí když jde člověk na 100% do trendu po korekci .. asi po 200 backtestech jsem zjistil že stopka právě kvůli "tzn. že mezi high a low může být i 100pips" je celkem nemožná , párkrát se stalo že obchod byl kvůli tomu i v - 80p a nakonec to dopadlo na + 100 i více . Ano to co uvádím za modely je reálně zobchodované . Live to funguje jak má , jinak bych to sem nedával . Jn na PSAR jsem něak zapoměl to máš pravdu hm ale spíše mi slouží jen jako ukazatel trendu a pokud se trend shoduje s korekcí tak jdu do obchodu . Tohle je spíše jen ukázka toho co dělám protože někteří lidé jsou až po hlavu zavaleni indikátory , stoplossy a potom se diví .
Jinak "(vstupy nejsou až tak "důležité" a ty se zabýváš pouze jimi)" - vsupy jsou tady extremně důležité , ale vím co jsi tím myslel .

Znám spustu lidí co frčí live BEZ jakéhokoliv Stoplossu a mají mnohem více úspešných obchodů jen díky tomu že je SL nevyhodil .

Jinak si cením názoru , proto jsem to sem dal abych viděl co mi poradíte !

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 3 ] 
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]