V prvé řadě Line chart na obchodování se mi zdá na samotné obchodování naprosto nevhodný, ale rozhodně nic proti pokud to někomu funguje (ale jak vypadá srovnání s OHLC?). Jde o to, že ukazuje pouze close, tzn. že mezi high a low může být i 100pips, ale line zobrazí pouze uzavírací cenu, tudíž pokud jde někdo na buy dle line chartu a ten uzavírá další hodinu v zisku mohl tam být propad i o 100pecek, takže tvůj
Stoploss!, o kterém se mimochodem vůbec nezmiňuješ musí být sakra citlivě nastavován, aby tě nechal v těchto pozicích. Zajímalo by mě na jakém je to časovém úseku, na kousku grafu ti zpětně dokáže každej vydělat miliony, ale jak to funguje live?? To co uvádíš za modely jsou reálně zobchodované? Dále není ani zmínka o výstupech a periodě u PSAR.
Řešil bych vlastní
moneymanagemant (vstupy nejsou až tak "důležité" a ty se zabýváš pouze jimi) vycházející ze SL, PT a DD (hodnoty MFE a MAE mohou být také velmi nápomocné

a na pořádném časovém vzorku (abys jste se hezky seznámili).
Ale to nejspíš vše máš, jinak by ses tím tak úspěšně neřídil. Je to spíše pro ostatní, protože tvůj "systém" v podstatě nic moc neřekne pro reálné forward obchodování (to si zas každý může projít sám)... samozřejmě v praxi ti to může frčet a přeji ti to, jednoduchost mám také v oblibě