Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 11.02.12 07:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Ako vnímate klikačky?
Super vec, dobrý zárobok, zatiaľ mi všetko poctivo platia. 10%  10%  [ 22 ]
Je to malý zárobok, serióznych klikačiek je navyše dosť málo. 61%  61%  [ 142 ]
Úplna strata času. 29%  29%  [ 67 ]
Celkem hlasů : 231
ProfitableSunrise
Autor Zpráva
 PříspěvekPředmět příspěvku: Úvaha o klikačkách
Napsal: 11.12.09 19:24 

Toto je úvodní příspěvek

Možno to niekomu pomôže uvedomiť si o čom vlastne klikačky sú. Priznám sa, že sám ešte klikám, avšak myslím, že to nenahradí poriadny príjem a často ani nemáte istotu, že Vám Vaše naklikané "drobné" aj pošlú.

Jedna z prvých vecí, ktoré som vyskúšal, keď som hľadal nejaký spôsob ako si na internete zarobiť, boli klikačky. Stačí klikať na reklamy a naverbovať čo možno najviac ľudí pre čo najvačší zisk. Znie to jednoducho, ale prečo je potom viac ľudí, ktorí sa nato vykašľú, ako tých, čo klikajú a snažia sa o ten zisk? "Snažia sa" som napísal zámerne, pretože málo ľudí, čo sa týka klikania, sa dostane na takú úroveň, že by im to vynášalo aspon niekoľko Eur alebo Dolárov za deň.

V čom je problém?

Možno sa Vám aj podarí získať dostatok ľudí, čo by klikali pod Vami, no akú máte istotu, že daná klikačka neprestane vyplácať svojich členov? Samozrejme, že 100%-nú serióznosť na internete nemáte zaručenú aj pri iných veciach, avšak načo chcem poukázať: má vôbec daná klikačka dostatok kapitálu nato, aby dokázala platiť všetkým svojim členom a vzároveň aby si aj zarobila na seba?

Príklad:
Vy ako člen klikáte na reklamy za 0,01$/klik a za ľudí pod Vami Vám tiež prirátava 0,01$/klik.
Tzn. Klikačka svojim členom pripíše dokopy 0,01$ až 0.02$/klik.
Klikačka vzároveň ponúka reklamu - napríklad 10 000 kliknutí za 100$.

Výsledok: Klikačka by mala za takýchto podmienok svojim členom vyplatiť 100$ až 200$/10 000 klikov a určite si chce nejakú tú províziu nechať aj pre seba. Jej príjem by však v tomto prípade bol len 100$. Ak klikáte, tak si skúste pozrieť či sa Vaša klikačka takto nezadlžuje, možno budete prekvapení.

Pozrite si koľko reklám sponzoruje samotná klikačka, napríklad aby ste si kúpili referralov* alebo prémiové členstvo ... Toto nemôžem povedať s úplnou istotou ale myslíte, že sa jej to oplatí?

Ďalej, mnoho klikačiek jednoducho nevypláca, či už má alebo nemá z čoho. Len zbierajú peniaze od ľudí, čo kupujú reklamy, za nákup referralov a prémióvých členstiev od svojich členov, ktorí sú ochotní, pod vidinou rýchleho zarobenia, zainvestovať niečo zo svojich vlastných peňazí.

Problémom býva aj nedostatok reklám a keď na dosiahnutie výplatného minima čakáte veľmi dlhú dobu, aj z toho vyplíva pasivita referralov, ktorých si či už zoženiete sami alebo si ich nakúpite.

Ja sám nemám najlepšie skúsenosti:
ZLÁ skúsenosť - Eurobux.org - naklikal som si 10 Eur, dal som si vyplatiť, moja výplata bola asi 50. v poradí, poradie sa pohybovalo rýchlosťou 1 vyplatenie/mesiac a asi o pol roka nato klikačka prestala fungovať. Už počas klikania som si všimol, že im občas vypadáva stránka.

ZLÁ skúsenosť - Bux.to - na prvú výplatu som čakal asi pol roka (17$), druhú výplatu (56$) som si dal poslať 25. Mája 2008 a v čase písania tohto textu som ju stále nedostal (prešlo už viac ako 1,5 roka), ak by ma nááááhodou ešte niekedy vyplatili tak si zrejme dám poslať aj zvyšných cca 100$ čo som ešte naklikal - ale myslíte, že sa to niekedy stane? Myslím, že keď mi posielali tých 17$, tak vtedy boli aspon trochu seriózni.

DOBRÁ skúsenosť - zabudol som názov tej klikačky - Keď som si už pekne dávno vytváral PayPal účet, tak som chcel vedieť, či tam mám všetko v poriadku - našiel som si klikačku s možnosťou výplaty už od 0,1$ alebo tak nejako. Mýslím, že odmeny za kliky boli veľmi malé, no bolo ich veľa. Dal som si vyplatiť 0,11$, zistil že PayPal funguje :) a tú klikačku som už nechal tak, kedže odmena za klik bola dosť nízka.

Naučil som sa, že pri klikačkách je dobré uveriť si serióznosť a nenačakať žiadne veľké zárobky. Možno Vám môj názor pomôže a nečítali ste zbytočne. Netvrdím, že klikačkami sa nedá zarobiť, no ide len o pár drobných a treba si dávať pozor aby ste neklikali na klikačkách, ktoré nevyplácajú. Pred tým, ako začnete klikať, Vám odporúčam niečo si o tej klikačke pozrieť čo o nej hovoria ostatní členovia napríklad aj tu na CZEmoney.com a neveriť len "dôkazom výplat" o ktorých sa zvyčajne môžete dočítať na samotnej stránke klikačiek.

*Referral: Človek, ktorý sa zaregistroval prostredníctvom Vás a Vy s toho máte provízie, prípadne Vám klikačka za nejaký poplatok priradí zopár ľudí, ktorí niesú zaregistrovaní pod nikoho odporúčaním a sú teda akoby registrovaní pod Vami.

Naposledy upravil Zavaj dne 14.12.09 18:12, celkově upraveno 8

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: Úvaha o klikačkách
Napsal: 13.05.10 18:43 

Deliczero píše:
1 měsíc 50$ z klikaček ? špatné ?

$50 za měsíc není špatné, ale záleží to na množství věnovaného času. Pokud za ten měsíc tomu člověk věnuje méně než tři hodiny, špatné to není;)

Napsal: 30.06.10 22:07 

Konečne jedna seriozna debata o klikačkách a hlavne o bux.to. Názory na bux.to sú na všetkých fórach takmer totožné. Jední tvrdia, že je to SCAM, iní zase opak. Ani jední, ani druhí však svoje názory neopierajú o relevantné dôkazy.
Neviam, ako dlho bux.to existuje, ale je to hodne dlho na to, aby napriek množstvu negatívnych správ na fórach dokázali naďalej existovať. Ak by to bol SCAM, tak po tom všetkom čo sa o nich kde kade popísalo by už dávno museli prestať existovať. Ale oni idú ďalej. Jediný spôsob ako to zistiť je pracovať na klikačke až so zistenia skutočnosti. (Že by to bol práve dôvod, prečo stále existujú, aj keď sú SCAM ?)
Tak to sa dozviete čoskoro. Kým som hľadal nejaký relevantný dôkaz, stihol som tam naklikať už viac ako 45 $. Teda ešte 5,- a dám príkaz na vyplatenie. Ako to pokračuje uvediem na tomto fóre, alebo to môžete so mnou prediskutovať na mojom e-mail
kvietkovce@gmail.com
Zatiaľ jediné plus pre bux.to je, že po kontaktovaní supportera som dostal jeho odpoveď v priebehu hodiny. To znamená, že zatiaľ je tam stále niekto, kto je s klikačmi v kontakte.

Napsal: 01.07.10 00:01 
Charita
Charita

Prečo by nemali odpisovať ? Stále sa najdu blbečkovia ktorý možno kupia upgrade, kupia refov, kupia reklamu... to že neplatia, resp. platia zas za uherský rok, a to jednoho z 10.000 requestov je známa vec, ale peniaze im odtial teču stále.

Napsal: 07.07.10 08:22 

Ja znova iba doplním, že mňa akosi stále z Bux.to nevyplatili od toho 25. Mája 2008, čo už sú viac ako 2 roky... a myslím si že weby, na ktorých ešte píšu že platia, si to buď nezistili a rovno to na ten web napísali nech majú čo najviac referralov alebo sa o web nestarajú a nemajú to aktualizované.

Úvaha je napísaná všeobecne pre všetky klikačky, no toto na Bux.to asi najviac sedí:

- klikačka viac peňazí (keby vyplácala) rozdáva ako ich zozbiera ... však si pozrite za ako málo ponúkajú reklamu (ak sa mýlim, tak ma opravte - no myslím, že je to naozaj na hrane výhodnosti)
- "Pozrite si koľko reklám sponzoruje samotná klikačka"

Napsal: 16.07.10 11:42 

Ahoj všichni,

v první řadě díky "Zavajovi" za zajímavou úvahu.

S "klikačkami" má člověk dvě možnosti, jak být úspěšný:

1, Zkoumat internet, projíždět zápisy domén, společnosti, spojitosti, fóra o výdělcích (především cizí, jako je EMS, talkPTC aj.), zkoumat ptc společnosti z hlediska finanční stability, tedy, jak již psal Zavaj, zda klikačka skutečně vydělává na reklamě - pokuď ne, jen těží z upgradu členů, prodeje / pronájmu referralů apod., vystupování adminů, jejich návštěvnost na fóru ptc společnosti, aktivnost technické podpory, přístup.

Poté, co se stanete profíkem a budete mít ty správňácké klikačky "v merku", většinou se asi rozhodnete spolupracovat s těmi, jak se v angličtině někdy říká "the rocks", prostě s těmi skutečně nejlepšími a nejstabilnějšími, nejlépe s historií alespoň 2 roky a více.

2, Budete mít určitý přehled, ale budete se chtít pustit cestou vyššího výdělku => budete spolupracovat s vhodnými novými společnostmi, které nejsou scamy, ale např. za rok lehce mohou být.
Ty nabízejí pochopitelně vyšší výdělky, ale je tu ten fakt, že většina z nich to nebude táhnout déle než jeden rok a to není vhodné pro referrování, jelikož musíte na své reffy myslet. Nechcete přeci, aby byli scamnuti!

3, Najít nějaký dobrý a kvalitní server, který Vám bude poskytovat ty skutečně nejlepší ptc společnosti. Admin musí mít pochopitelně schopnosti a zkušenosti, viz. bod 1.

Ještě malé info k výše probíraným klikačkám:

Bux.to - je SCAM [ nikoli z důvodu nevyplácení, ale z důvodu porušování vlastní TOS (podmínek), v podmínkách mají uvedeno výplata trvá tuším 30 dní, což rozhodně nedodržují, výplatní termíny se stále razantně protahují, z čehož vyplývá, že mnoho lidí se už své výplaty nikdy nedočká ]

GagaBux.com - je SCAM [ Můj osobní názor je, že to s nimi dopadne obdobně jako se společností Bux.to Ltd. ]

Napsal: 24.07.10 00:02 

Velice dobrá úvaha a vystihující současný stav na klikačkách.
Co se týče Bux.to tak mám stejné zkušenosti. V roce 2007 v květnu jsem požádal o druhou výplatu (1. $10 dorazila asi po 3 měsících) $17 a čekal jsem téměř rok a počátkem května 2008 byla žádost zrušena, protože zvýšil výplatní min. na $50, ty jsem doklikal ještě tentýž měsíc a požádal o výplatu. Nyní mám již naklikáno dalších $ 80 ale platba nikde. Na dopisy odpovídají, že toho mají moc a abych klikal dál, že se mi alespoň navýši další žádost a že se platby dočkám. Je možné, že občas někoho vyplatí, když se jim nahromadí nějaké platby za upgrade a podobně, protože reklamy které dávají jsou neustále stejné a občas se objeví nějaká s důkazem platby aby to vypadalo, že platí.

Co se týče Gaga bux, je to obdoba. Hned jak jsem se registroval udělal jsem upgrade na stříbrného a nakoupi refy abych rychle docílil výplatního minima. Hnad jsem zažádal o výplatu. Samozřejmě než mne vyplatily změnily stanovy a vyplácí pouze členy kteří jsou upgrade a rovněž navýšily výplatní minimum. Moje první žádos již více jak dva měsíce visí v pořadí na výplatu a ani se nenamáhají ji převést do účtu, přesto, že již jsem doklikal do nového minima a jsem upgrade.

To samé na Bux.xxl - český admin, obdoba bude asi i Top Bux se stejným admin.
Již žádné klikačky.
Jidině co zkouším, jsou investiční fondy bez vlastních investic. Vkládá za Vás investor. Co z toho bude je ovšem rovněž otázka, ale zase onic nemůžu již přijít.

Napsal: 24.07.10 10:00 

mne s bux.to chlapci prišlo 60$ cca ... a potom 250$ mi už neposlali :)

Napsal: 24.07.10 10:50 

Ty si bol šťastlivec. Mne prišlo prvých desať a dosť!

Napsal: 26.07.10 12:17 

To novical:

Díky. Souhlas s tím, co jsi uvedl.

Napsal: 07.08.10 19:03 

Už som na peniaze od Bux.to čakal dlho, tak som sa rozhodol že si za ne kúpim reklamu.

Neviem či som si to len teraz všimol alebo to tam pridali od mojej poslednej návštevy, ktorá bola dosť dávno, ale v "Cashout/Convert" majú možnosť "Cancel Payment request" .. tak som si svoju žiadosť zrušil a požiadal som o reklamu.

O výplatu som požiadal 25. Mája (Květen) 2008, dnes je 7.August (Srpen) 2010 ........ to je viac ako 2 roky, času mali dosť a reklama je lepšia ako nič

Napsal: 12.08.10 12:09 

Zavaji,

to Ti rozhodně schvaluji. Těch peněz by ses stejně nedočkal, takto je aspoň nějak využiješ.

PS: Možná bych od Tebe část odkoupil právě na reklamu svého webu, pošli mi kdyžtak detaily (kolik reklama na bux.to stojí, jestli je možné geo cílení a jakou konverzi by sis představoval) do SZ.

Dík.

Napsal: 12.08.10 16:04 

TeamCR píše:
Zavaji,

to Ti rozhodně schvaluji. Těch peněz by ses stejně nedočkal, takto je aspoň nějak využiješ.

PS: Možná bych od Tebe část odkoupil právě na reklamu svého webu, pošli mi kdyžtak detaily (kolik reklama na bux.to stojí, jestli je možné geo cílení a jakou konverzi by sis představoval) do SZ.

Dík.

Už som Ti odpísal. Škoda že ma to nenapadlo skôr.

Napsal: 14.03.11 16:41 

31.7.2008 :roll: :roll: :roll:

Dear .............,

a Cashout from Bux.to for amount $ 110.00 has requested.
and it is awaiting for the processing.

Request made from Ip Address : ...................

Thanks,
Bux.to

Thanx guys, you're the best! :wink: :D

Dalsich vyse 500 USD mam naklikanych botmi, do ktorych som vtedy vrazil min. 45 USD :wink:

Btw. moj premiovy ucet mam uz cez dva roky stale aktivny, hoci som ho vobec nepredlzoval a bol som na nom za tie posledne dva roky asi 5 krat :D
Aspon nieco :lol:

Este niekto potrebuje proof ze ide o scam? Aj keby ma na stare kolena vyplatili :D - su jasni.

Napsal: 14.03.11 19:05 

Tak k tomuhle se neda rict nic nez Gratz :D
jde videt ze bux.to se snazi vyplatit aspon nekoho z tech milionu nabidek :D

Napsal: 14.03.11 23:44 

Proč to tak je? Protože lidé budou dále šířit o bux.to že se jedná o platící společnost. Je jisté, že v brzké době bude opravdu na bux.to jen hrstka lidí, a budou se snažit vyklikat si vysněný payout. Jediné doporučení na bux.to je snad jen to, abyste jej všude šírili jako scam ( máte-li stránky např. o klikačkách a máte-li svůj vlastní scam list, určitě jej tam zapište, pomůžete tímto ostatním lidem, aby se nenachytali. Máte-li Scam list, např. jako já z Talk PTC fora tak je tam již uveden.

GetBuxToday - Již přes 80 000 členů, jedna z nejlepších buxhostovek.
až 25$ za 1000 stažení - Výdělek až několik $ denně
Velice rád zodpovím Vaše dotazy na ICQ 263678732

Napsal: 15.03.11 16:15 

o Bux.to:
hjalmar píše:
...moj premiovy ucet mam uz cez dva roky stale aktivny, hoci som ho vobec nepredlzoval...

Toto podľa mňa svedčí o tom, že v tom majú pekný chaos...

Napsal: 16.07.11 11:55 
Charita
Charita

Včera jsem tady v jednom topicu četl nějakého nadšence, který si chce založit svoji vlastní klikačku. Trochu jsem nad tím přemýšlel, a říkal si, jestli se na tom dá alespoň něco vydělat, popř. kolik.

Když se ale podívám, třeba na známou českou ptc.jecool.net, tak cena reklamy je 5$ za 1000 kliknutí na váš odkaz. Tzn., že klikačka má zisk 0,005$ za jedno kliknutí.
Za to samé kliknutí ale vyplatí taky 0,005$, a navíc vám ještě dá 0,003$ za každé kliknutí refa... Zajímá mě tedy, jak je možné, že něco jako takováto klikačka vůbec může existovat, vždyť je to jenom prodělečné, ne? Nebo na čem ty klikny vydělávají? Na prodeji premium účtů? To jim podle mě (vezmu-li zrovna tu zmiňovanou ptc.jecool.net) akorát zaplatí to manko, které vzniká při klikání na reklamy. Navíc premium účet zase obdrží ještě víc za kliknutí i za refa.

Když si představím, že by každý na té klikačce byl něčí ref, tak klikačku potom stojí jedno kliknutí 0,008$, ale příjem za kliknutí je 0,005$. Za těch 1000 kliknutí už je to ztráta 3$, atd...

Ještě by mohli fungovat na základě prodeje refů, ale že by tohle klikačku uživilo? Co jsem zažil třeba na neobuxu, tak většinou to bylo tak, že kolik jsem za pronájem refů utratil, tolik mi vydělali, takže to bylo dá se říct nevydělečný ani pro jednu stranu.
Vysvětlí mi to někdo? Nebo něco špatně chápu/počítám?

>>> Výměna zpětných odkazů ZDE <<<

Napsal: 16.07.11 13:01 

czechpage:
O tej klikačke čo píšeš som teraz počul prvý krát, no ak je to pravda to čo píšeš, tak to je presne to, o čom píšem v prvom príspevku "má vôbec daná klikačka dostatok kapitálu nato, aby dokázala platiť všetkým svojim členom a vzároveň aby si aj zarobila na seba?" a trochu som to vysvetlil na tom príklade.

Myslím, že tomu rozumieš, no ich príjem je dosť "nejasný" a preto ti to nie je úplne jasné, že ako môže vykazovať zisk niečo stratové... či? Alebo im skús napísať nejaký mail a spýtať sa ich na to... :wink: A počítaš určite tiež dobre, alebo sa mýlime obaja.

Na ich stránke som našiel: Členu: 268 / Refferals: 3 ... neznamená to náhodou, že voľní reffovia sú už in iba 3? Takže keď si predstavíš, že každý v tej klikačke je niečí reff, tak asi nie si ďaleko od pravdy...

Podľa mňa. ak má tá klikačka možno iba pár týždňov, tak pravdepodobne vyplatí iba zopár prvých ľudí, ktorí im doviedli najviac ľudí aby získala ako-takú hodnovernosť medzi ľuďmi, ktorí si neuvedomia, že klikačka viac peňazí rozdá*, ako prijme a teda to jednoducho fungovať nemôže. Toto je teda ďalšia s klikačiek, s ktoré je lepšie nechať tak a nestrácať s nimi čas.

*rozumej rozdala by, kebyže chce svojim členom vyplatiť to, čo im sľúbi...

Napsal: 16.07.11 13:02 

nechápeš to špatně, jen ještě jedna věckterá vyrovnává manko přímo na klikačce je prodej bannerové reklamy, ale pokud se bavíme o neobuxu nebo jiných kvalitních klikačkách, které zde mají povětšinou reklamy standartní svoje tak odkazují na stránky kde když se regneš jsi pod nimi a z toho oni vydělávají jako například neobux a e-toro...
99% klikaček je ale odsouzeno ke SCAMu a to většinou tím že na začátku se člověk dostává do mínusu a čím délel klikačke existuje a vyplácí tím je ve větším mínusu, ale postupně se admin zase dostává do plusu, ale je to běh na dlouhou trat a na to většina lidí nemá, pak jsou ty vyčůránkové co koupí script na jeden měsíc, dají za levno upgrade, vyšší kliky vyplatí pár $ tím naženou lidi ke koupení upgrade a pak skončí... a ještě jsou tu klikačky s % vyplacení ty mi připadají jako HYIPy s klikáním nic jiného...

(zde může být vaše reklama za cenu 0,5$ na jeden měsíc)

Zisti polohu mobilu svojej priateľky ;-)

Napsal: 10.08.11 10:21 

A taky to, že někteří členové se vyplatit nenechají. Naklikaljí tak $0.5 ale protože je to prostě nebaví - moc vysoký payout, malé ceny za klik, nechtějí se chytit refové - tak prostě klikat přestanou a to sou peníze, které klikačce zůstanou.

Jak jsem vydělal svůj první milion na internetu!

Napsal: 11.10.11 14:27 

wertman píše:
A taky to, že někteří členové se vyplatit nenechají. Naklikaljí tak $0.5 ale protože je to prostě nebaví - moc vysoký payout, malé ceny za klik, nechtějí se chytit refové - tak prostě klikat přestanou a to sou peníze, které klikačce zůstanou.

jj, svatá pravda

Napsal: 09.11.11 00:55 

A ještě jedna věc, všimněte si, že když vy odstraníte neaktivního reffa ( za poplatek ) tak k reffům k pronájmu na některých klikačkách přibude +1. Další člověk si ho pronajme, ale protože je neaktivní tak ho zase (za mírný poplatek ) odstraní a pronajme si ho další člověk.

Tedy každý neaktivní reff neustále vydělává :-)

Napsal: 30.01.12 22:46 

kaktus12 píše:
Zatiaľ jediné plus pre bux.to je, že po kontaktovaní supportera som dostal jeho odpoveď v priebehu hodiny. To znamená, že zatiaľ je tam stále niekto, kto je s klikačmi v kontakte.

Tak potom keď im napíšeš po 3 rokoch čakania na platbu, argumety prečo si ju ešte nedostal, uvidíš že už tak rýchlo neodpíšu :lol:

btw: tak som sa tam bol pozrieť že ako sa má moja platba a čo nevidím, nejde sa mi prihlásiť :D zrušili mi tak nenápadne účet, škoda mohol som tie peniaze využiť aspoň na reklamu :D
toto je jasný dôkaz Že sú scam :D

Napsal: 04.02.12 11:15 

prečítaj si toto, ja som sa včera chcel mrknúť na môj účet na bux.to asi po pol roku a tiež som ho našiel zmazaný tak som trocha pátral a tu je vysvetlenie. Zaregistroval som sa znova tak som zvedavý či mi mojích cca 2500USD čo som tam mal znova dajú do balance. z toho som požiadal 1600 na vyplatenie na bux.to kartu pred 3 rokmi.
http://bux.to/announcement.php

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina