Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 11.02.12 15:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 16 ] 
ProfitableSunrise
Autor Zpráva
Napsal: 20.04.09 22:54 

Toto je úvodní příspěvek

Trik funguje například u ING:

Potřebujete:
- ING Konto
- ING Penzijní připojištění
- ING Kreditní karta

Proces:
Výplata vám přijde na váš standartní bankovní účet. Tam necháte jenom tolik peněz, kolik je třeba na trvalé příkazy a inkasa, zbytek pošlete ihned na ING konto. Na bankovním účtě nic nezbývá. Platby děláte celý měsíc z kreditky (za 0%) a na konci tam pošlete pouze část výplaty na vyrovnání nuly a jedete znovu. Z každé platby kreditkou máte navíc 1% připsané na penzijní fond.

Proč je to dobré:
1) peníze se vám úročí na spořícím účtě 2,5-3% p.a.
2) mezitím platíte penězma banky z kreditky bez úroků
3) z každé platby se vám spoří navíc 1% a k němu se připisuje státní podpora

Kolik se ročně vydělá (ušetří):
Celkem bráno: úroky na kontě + procenta z kreditky + státní podpora z procent = 2000-3000 Kč ročně. Nejsou to miliony, ale peníze za nic.

Pokud by se někomu tento nápad líbil, budu rád, když se mi ozve a já mu vše zařídím.

Zájemcům nabízím pomoc při vytvoření profesionálního portfolia finančních nástrojů. Mám několikaleté zkušenosti z oblastí úvěrů, investic, spoření, pojistných produktů a optimalizací státních podpor a daňových úlev.

Napsal: 23.04.09 11:23 

Jo, něco podobného mě taky napadlo asi před týdnem.

Je to vhodné zvláště nyní, když je dočasně (do konce srpna) úrok u GE money bank 3,6% (ty asi pracuješ u ING podle toho co čtu, tak sry za konkurenci, ale já jsem nestranný, tak vidím, že 3,6 je víc jak 3 :) ).

Takže kreditku třeba u ING i s tím penzijkem. A k tomu spořák u GE money.

---

Metoda, jak to dovést do dokonalosti:
Na začátku měsíce si nejen vyluxujte konto, ale rovnou si vyluxujte na maximum všechny kreditky a vše pošlete na spořák. Pak to jen sem tam vracejte a hned zase vybírejte :)

---

Jen taková otázka - na to penzijko nemusím dávat nic ze svého? Stačí, když mi tam budou chodit ty peníze z kreditky? A je tam nějaké minimum, které musí měsíčně přijít, aby se to počítalo nebo stačí, když mi jeden měsíc přijde z tý kreditky např. 100Kč a druhý měsíc třeba 50Kč a třetí měsíc třeba 200Kč...

Další otázka pak - platí se tam něco za tu kreditku? Předpokládám, že ne. A musí se jí platit? Taky asi ne, co?
A poslední - pokud u nich pracuješ, tak bys to mohl vědět - když jsem student VŠ, který má přiznaný příjem z podnikání dost malý (pár desítek tisíc ročně) a pak už chodí jen na trvalé brigády (taky jen pár desítek tisíc ročně) - dali by mi vůbec tu kreditku? A jaký by byl asi limit?

Dík za odpovědi

Napsal: 26.04.09 21:40 

Odpovědi:

Nepracuju pro ING, pracuju pro poradenskou firmu.

GE Money sice nabízí vysoký úrok, ale je to dočasná akce a s minimem 40 000 Kč. Navíc není zcela bez poplatku. V případě spořícího účtu nejsou krátkodobé akce směrodatné. Rozhoduje dlouhodobý výhled, poplatky a bezpečnost. Nicméně uzavřít lze i více spořících účtů a postupně vyzkoušet. Většinou se nic neplatí.

Na penzijní fond se musí ze svého spořit minimálně 100 Kč a k tomu pak můžou chodit bonusy s kreditky.

Kreditka je zadarmo první rok a další roky také, pokud je roční obrat na kreditce minimálně 38 000 Kč, což je reálné skoro pro každého, když se vezmou mimořádné výdaje na Vánoce a dárky.

Zájemcům nabízím pomoc při vytvoření profesionálního portfolia finančních nástrojů. Mám několikaleté zkušenosti z oblastí úvěrů, investic, spoření, pojistných produktů a optimalizací státních podpor a daňových úlev.

Napsal: 29.04.09 09:59 

Prologer píše:
když je dočasně (do konce srpna) úrok u GE money bank 3,6%
Já bych si nebyl až tak jistý, že je tam ten úrok 3,6% až do konce srpna. Ten úrok není nijak garantovaný a proto ho mohou kdykoliv snížit. Spořící účet Genius Plus nabízejí v akci do konce dubna a tak se dalo předpokládat, že do 30.4.2009 ten úrok snížovat asi nebudou, protože tím by ta akce ztrácela tak trochu smysl. Jak to ale s tím úrokem bude dál uvidíme. Bylo by dobré kdyby to vydrželo až do toho konce srpna, ale připadá mi to málo pravděpodobné.

Trewis píše:
GE Money sice nabízí vysoký úrok, ale je to dočasná akce a s minimem 40 000 Kč. Navíc není zcela bez poplatku.
Pokud máš na mysli ten spořící účet Genius Plus tak sice není zcela bez poplatků, ale základní služby jsou tam zdarma, např. založení a vedení účtu, připsaní došlých peněz na účet, 3 příkazy k úhradě měsíčně, výpisy, internet banka a to snad běžným nenáročným klientům stačí. Platí se tam za vklady a výběry na pokladně, 4 a další příkaz k úhradě a nevím jestli ještě za něco.

Napsal: 29.04.09 11:58 

No, když sem si ho zakládal, tak mi ta ženská řekla, že to bude do konce srpna a pak automaticky se mi účet přejmenuje na Genius a budu to mít za normální úrok. Já tomu věřím :)

Napsal: 29.04.09 13:28 

Prologer píše:
No, když sem si ho zakládal, tak mi ta ženská řekla, že to bude do konce srpna a pak automaticky se mi účet přejmenuje na Genius a budu to mít za normální úrok. Já tomu věřím :)
Pode jiných diskuzí na téma toho účtu Genius Plus je vidět, že ne každého ohledně těch úroků informovali stejně. Pokud si dobře pamatuji tak když jsem to zakládal v únoru tak mi v bance bylo řečeno, že ten úrok 3,6% zůstane do konce dubna a pak se může i snížovat. Ten úrok neni nijak garantovaný a pokud ve smlouvě nebo někde není písemně uvedená nějaká garance toho úroku tak bych to co ohledně toho informovali v bance za nějakou garanci příliš nepovažoval. Ohledně toho účtu a úroku se dost diskutovalo např. zde nebo zde.

Napsal: 29.04.09 13:44 

Úroky nejsou na žádném spořícím účtu garantované, protože vycházení z repo-sazby ČNB, takže se pohybují dle aktuálního vývoje.

Napsal: 29.04.09 14:54 

Trewis píše:
Úroky nejsou na žádném spořícím účtu garantované, protože vycházení z repo-sazby ČNB, takže se pohybují dle aktuálního vývoje.
Ano asi žádná banka na spořících účtech úroky negarantuje. Úroky v bankách závisí hlavně ale ne vždy pouze na úrokových sazbách ČNB. Kdyby to tak bylo tak by asi nemohla GEMB nabídnout v době kdy ČNB úrokové sazby snížila a úroky na účtech klesaly ve většině bank v Česku nabídnout spořící účet s úrokem 3,6%. Ty úroky také asi závisí na strategií jednotlivých bank a na tom kolik % úroku si může banka dovolit nabídnout tak aby pak kvůli tomu neměla nějaké finanční problémy. V případě GEMB asi potřebovali získat nové klienty a získat nějaké peníze které jim možná chyběly. Tím úrokem 3,6% se jim to myslím dobře povedlo. Nyní pokud ten úrok sníží tak ty klienty a peníze na účtech které tou akci získali můžou zase pomalu ztrácet.

Napsal: 29.04.09 22:35 

Přesně tak. Dobrej marketingovej tah proti sazbám. Lidi na to pochopitelně skočí, protože reklama je pro 90% lidí zdrojem informací :lol:

Napsal: 30.04.09 09:39 

V tomto případě reklama měla asi také svůj význam, ale mnozí se o tom dověděli i bez ní. Je dost lidí kteří sledují a porovnávají úroky v bankách a podle toho přesouvají peníze tam kde se jim zúročí nejvíce za přijatelných podmínek. O tom jejích spořícím účtu Genius Plus se diskutovalo dost hodně v různých internetových diskuzích zaměřených na banky a finance.

Napsal: 30.04.09 10:04 

No, ono je celkem jedno, zda to třeba sníží za 2 měsíce na nulu nebo ne. Hlavní je, že člověk bude mít ty 2 měsíce super úroky, ne. Pokud si to spočítá a vyjde mu, že finance a čas vynaložený na cestu do banky a zřízení účtu je nižší než zisk z úroků, tak není problém. A když to sníží, tak už to pak jen z pohodlí domova přesune jinam.

Kdybych měl na účtě 10.000Kč tak se s tim samozřejmě nes.. a mam to furt na jednom místě, ale když tam člověku leží víc, tak se to už celkem vyplatí..

Napsal: 30.04.09 10:54 

Já si myslím, že to tak úplně jedno není zda ten úrok sníží. Alespoň to není jedno těm kterým záleží na co největších úrocích. Bude asi záležet jak hodně to sníží. Pokud to sníží nějak hodně tak musí počítat s tím, že jim peníze které tou akcí získali zase odejdou někam jinam kde nabízejí úroky trochu větší. Rozhodně si nemyslím, že by to snížili až na nulu. To by tím mnoho lidí naštvali a určitě by do několika málo dnů asi téměř všichni veškeré peníze z toho účtu převedli jinam do jiných bank. Myslím, že až tak hodně hloupí nejsou aby to snižovali až na nulu.
Kdo má touze několik tisíc Kč tak se mu ty peníze samozřejmě příliš nevyplatí přesouvat jinam podle toho kde nabízejí větší úroky, ale při větších penězích už to svůj význam pro mnohé lidí má.

Napsal: 04.05.09 19:30 
Ctěný člen

Na kazdou otazku existuje odpoved. :wink:
Radi bychom Vas, jako naseho vyznamenho klienta, touto cestou informovali, ze k 1.6.2009 dojde ke snizeni urokove sazby na Vasem sporicim uctu na 3% p.a. Tato sazba vsak bude i nadale patrit k jednem z nevyssich urokovych sazeb na trhu...

Cili moje penize zustavaji v GE. :P

Napsal: 04.05.09 19:59 

Dalo se to čekat, že ten úrok 3,6% v GEMB nevydrží až do konce srpna. Možná někteří očekávali, že to sníží už od 1.5.2009 a tak je dobré pro nás kdo tam máme peníze, že to vydrží až do konce května. I po tom snížení ten úrok 3% není nijak špatný v porovnání s jinými spořícími účty v jiných bankách. I moje peníze které tam mám tam prozatím ponechám.

Napsal: 04.05.09 20:08 

Jo, taky mi to dnes přišlo. No co se dá dělat, ale pořád je to více než mám na ostatních :)

Napsal: 04.01.10 21:48 
Moderátor

No, neco podobnyho, ale v podstatne vetsim delal muj bejvalej kolega v Anglii. Jenze ten mel asi 15 kreditek a ruzne z nich "prerozdeloval" penize na dobre uroceny uctu. Mesicne si tak pry prisel i na nekolik tisic liber (a to byla tehda libra za 45,-).

Jenze s tim dycky stravil 2dny, my cesi sme na tohle moc lenosny :mrgreen:

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina