Jo, něco podobného mě taky napadlo asi před týdnem.
Je to vhodné zvláště nyní, když je dočasně (do konce srpna) úrok u GE money bank 3,6% (ty asi pracuješ u ING podle toho co čtu, tak sry za konkurenci, ale já jsem nestranný, tak vidím, že 3,6 je víc jak 3

).
Takže kreditku třeba u ING i s tím penzijkem. A k tomu spořák u GE money.
---
Metoda, jak to dovést do dokonalosti:
Na začátku měsíce si nejen vyluxujte konto, ale rovnou si vyluxujte na maximum všechny kreditky a vše pošlete na spořák. Pak to jen sem tam vracejte a hned zase vybírejte

---
Jen taková otázka - na to penzijko nemusím dávat nic ze svého? Stačí, když mi tam budou chodit ty peníze z kreditky? A je tam nějaké minimum, které musí měsíčně přijít, aby se to počítalo nebo stačí, když mi jeden měsíc přijde z tý kreditky např. 100Kč a druhý měsíc třeba 50Kč a třetí měsíc třeba 200Kč...
Další otázka pak - platí se tam něco za tu kreditku? Předpokládám, že ne. A musí se jí platit? Taky asi ne, co?
A poslední - pokud u nich pracuješ, tak bys to mohl vědět - když jsem student VŠ, který má přiznaný příjem z podnikání dost malý (pár desítek tisíc ročně) a pak už chodí jen na trvalé brigády (taky jen pár desítek tisíc ročně) - dali by mi vůbec tu kreditku? A jaký by byl asi limit?
Dík za odpovědi