CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 23:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Pravidla fóra


Zde uvedené firmy neplatí!
Jedná se o tzv ads firmy, které nabízejí jen možnost vydělané kredity použít zpětně pro propagaci v jejich systému.

NEPLATÍ - ADS firmy linky v tomto tématu dávejte do CODE



Odpovědět na téma
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 14.04.08 17:38    Předmět příspěvku: thebux.helloweb.eu
Offline

Registrován: 04.04.08 23:03
Příspěvky: 26
Hodnocení: 0
Per click $ 1.00
Payout $ 99.99
Total Users 791
Users Online 141
Total Paid $ 9170
Total Hits 37408

vyzera to na SCAM ale podme to skusit
http://www.thebux.helloweb.eu/register.php?r=jurix


Nahoru
 Profil   
 
 PříspěvekNapsal: 14.04.08 17:40    Předmět příspěvku: Re: thebux.helloweb.eu
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09.03.08 21:25
Příspěvky: 1547
Hodnocení: 5
ze "vyzera" to na SCAM? ved to je na 1 000000000000000% SCAM!!! kto by si tam kupil ADvertising?


Nahoru
 Profil   
 
 PříspěvekNapsal: 14.04.08 17:44    Předmět příspěvku: Re: thebux.helloweb.eu
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 19.08.07 14:01
Příspěvky: 560
Hodnocení: 2
Tak ale 53$ na jeden "zátah" neni špatný :D :D

Se ale divim, že se mu tam reglo 797 lidí :roll:


Nahoru
 Profil  ICQ  
 
 PříspěvekNapsal: 14.04.08 17:46    Předmět příspěvku: Re: thebux.helloweb.eu
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 22.01.08 20:00
Příspěvky: 559
Hodnocení: 1
to je akorat tak na to abych vam ukradly vsechny ucty... :evil:


Nahoru
 Profil  ICQ  
 
 PříspěvekNapsal: 15.04.08 07:27    Předmět příspěvku: Re: thebux.helloweb.eu
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 21.01.08 15:42
Příspěvky: 95
Hodnocení: 0
ono to dnes zmenili na ads only :)


Nahoru
 Profil  ICQ  
 
 PříspěvekNapsal: 15.04.08 08:16    Předmět příspěvku: Re: thebux.helloweb.eu
Offline

Registrován: 04.04.08 23:03
Příspěvky: 26
Hodnocení: 0
ved to sa dalo cakat :D


Nahoru
 Profil   
 
 PříspěvekNapsal: 19.04.08 16:04    Předmět příspěvku: Re: thebux.helloweb.eu
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 19.04.08 15:41
Příspěvky: 52
Hodnocení: 0
Tak je thebux.helloweb.eu normalna firma ktora vyplaca peniaze alebo nie? Ja tam mam ucet ale neviem si to previest na PayPal..neviete mi s tym niekto poradit?


Nahoru
 Profil   
 
 PříspěvekNapsal: 19.04.08 16:15    Předmět příspěvku: Re: thebux.helloweb.eu
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 02.12.07 15:55
Příspěvky: 757
Hodnocení: 4
Citace:
Zde uvedené firmy neplatí!
Jedná se o tzv ads firmy, které nabízejí jen možnost vydělané kredity použít zpětně pro propagaci v jejich systému.


Nahoru
 Profil   
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 8 ] 
Rychlá odpověď
  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Partneři CZEmoney-blog, Test Drive Unlimited, Výdělek, TravianTipy, Výdělek na netu, Prizee.cz, Web o Ikariamu.cz, Xbox360Live, Internetový Katalog
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO
Dostupnost podle Monitoring-serverů.cz Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: czemoney.com Statistics for project czemoney.com etracker® web controlling instead of log file analysis