Takze kolegovia z Backlinks.com sa posledne mesiace nenudili a pripravili pre nas novu sluzbu.
Tentokrat ale vymysleli podla mojho skromneho nazoru premysleny system. Nekupujete Pagerank, ale relevantne odkazy zo stranok.
Na vyber je obrovsky pocet z ktoreho sa da vyberat - len pri zadani keywordu "directory" mi to ponuklo vyse 30 000 stránok (samozrejme su to aj podstranky).
Vsetky linky maju jednotnu cenu 1 kredit z podstranky, 3 kredity z hlavnej stranky.
1 kredit stoji 1$.
Link je permanentny, takze za 1$ dostanete permanentny link, co je bezkonkurencna cena si myslim.
Jedina podmienka je kupit si 99kreditov mesacne aby ste mali ucet aktivny - ak som ale pochopil dobre, tak linky ostavaju aktivne aj vtedy ked uz nemate aktivny ucet.
Teraz je startup akcia - ked sa zaregistrujete dostanete 25kreditov zadarmo = 25 odkazov pre vas zadarmo.
Myslim si ze za skusku to urcite stoji, tvorcovia su na tomto poli dost velky hrac a vyvoju tohto systemu venovali hodne casu - myslim si ze to bude nepriestrelne aj voci google penalizaciam - ale to ukaze az cas.
http://www.textlinks.com/?aff=4802
Nabídka půjček - trh, kde se setkává poptávka a nabídka půjček