CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 23:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 25 ] 
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 09.08.08 17:58    Předmět příspěvku: Staňte se akcionářem nebo investorem. Férová nabídka.

Hodnocení: 4
Zdravím všechny uživatele tohoto fóra.
Uvažoval jsem o tom, jestli tady psát o výhodném úročení vkladu vloženého do Záložny a nebo o nabídce ke koupi akcií prodávaných Akciovou společností. Zvolil jsem tu druhou možnost, jelikož slovo záložna už v našich luzích a hájích vyvolává pochybnosti
a není tam ani jasné jak s penězi naloží. Zato A.S. kterou chci založit má jasný plán do čeho získané peníze z prodeje akcií investovat.

Píšu to tady a nedělám si moc iluzí o tom, že bych tady potřebnou investici získal, ale jak se říká ,,zkusit se má všechno,, a jelikož banky a jiné podobné instituce Vám to nezainvestují a to jak z důvodu, že to mají jiní ošefované aby jim do toho bizu nikdo nefušoval, tak i z důvodu, že musíte mít jooo krásné výsledky v daňovém přiznání a v poslední řadě nemám zájem aby mi nějaký ouřada z banky ukradl záměr a dal ho svému známému a ještě s potřebnými finančními prostředky :!: Když tady čtu o některých MLM(pojišťovací produkty) a že ještě v dnešní době dokážou nalákat spousty lidí, tak nějaká malá šance tady je :) jde jen o to jak lidi přesvědčit.

Záměr který by A.S. měla je jasný, je to investice do Řepky olejné.
Nic dalšího konkrétního tady prozrazovat nemůžu, snad jen, že ,,know how,, je získáno ze zkušeností v oboru Zemědělství za posledních 10 let a tím pádem je zjištěno, že daný produkt je nejvýhodnější na zisk. Použití dané plodiny mnoho zvás bude znát, pro ty kteří nevědí tak např. oleje na smažení a již mnohokráte diskutované MEŘO(metylester řepkového oleje) které se přimíchává do nafty.

Tak a teď se dostáváme k tomu nejdůležitějšímu a to je financování. Aby byla společnost na trhu konkurence schopná, tím myslím aby měla všude dveře otevřené, musí obchodovat ve velkém. Těch co to dělají v malém je hodně a stále narážejí na ten samý problém a to je cena za kterou to nabízejí a málo kdy jim jí akceptují :!:
Minimální investice je cca 60 miliónů Kč a maximální.... no nebudeme předjímat, důležité na rozjezd je mít aspoň to minimum.
Takže bych to viděl na začátek na 60.000 akcií po 1.000,- Kč/kus
Co by jste za svou investici dostali? 40% z čistého zisku rozdělený poměrně mezi akcionáře :!: Jelikož se na tom dá vydělat i 100% ano vidíte dobře 100%,ale i více, je to však závislé na tom, kam až to ve zpracování dovedete, tak si myslím, že je to velice dobrá investice.

Bližší informace o mých tvrzeních o úspěšnosti záměru investovat do výše zmíněné zemědělské plodiny by jste dostali až ve fázi, kdy by bylo jasné, že se zmíněný balík akcií podaří prodat. Byla by svolána valná hromada potencionálních akcionářů, kde by se akcie prodávaly a kde by byli všichni se záměrem seznámeni.

Tak doufám, že jsem to dostatečně popsal a teď už budu jen čekat na Vaše objednávky :wink:
Prosím nechytat za slova, jak a co by se mělo zprávně udělat, vše budoucí týkající se akcií a jejich prodeje v souladu se zákony ČR :!: :wink:

Vzhledem k tomu, že příspěvek už pročetlo přes 200 uživatelů a ozval se pouze jeden se zájmem o investování, je zřejmé, že je potřeba motivovat i potencionální vlastníky malých balíků akcií a to způsobem, kdy se uspořádá např. firemní ples na kterém se v tombole budou moct získat hodnotné ceny. (auta, elektronika, dovolené atd.) Ano správně, jako to dělali Letadla a Pyramidy!

Naposledy upravil great99one dne 27.08.08 17:34, celkově upraveno 3

PříspěvekNapsal: 09.08.08 18:26    Předmět příspěvku: Re: Staňte se akcionáři. férová nabídka.

investice je to zajímavá ale jsem docela zvědav jak seženeš 60 melounů... :D

PříspěvekNapsal: 09.08.08 18:28    Předmět příspěvku: Re: Staňte se akcionáři. férová nabídka.

bulanci píše:
investice je to zajímavá ale jsem docela zvědav jak seženeš 60 melounů... :D

dík, to je ten nejmenší problém :lol: stačí už jen 60.000 lidí s tisícovkou v kapse :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 09.08.08 21:00    Předmět příspěvku: Re: Staňte se akcionáři. férová nabídka.

Hodnocení: 18
nic

Naposledy upravil dexter78 dne 30.11.08 19:31, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 10.08.08 13:19    Předmět příspěvku: Re: Staňte se akcionáři. férová nabídka.

Hodnocení: 1
to bude každej mi pošlete litr a pak se odstěhuju :D

PříspěvekNapsal: 11.08.08 00:52    Předmět příspěvku: Re: Staňte se akcionáři. férová nabídka.

Hodnocení: 0
ahoj
tady nemas sanci neco sehnat.
Tady uz jsou vsichni namlsani desitkami procent za den, ktere tady slibuji suprmegaskvele HYIPy. Staci prejit par vlaken v sekci HYIP, nebo fondy a pochopis.
Ty jim tady slibujes ubohych 40% ze zisku za rok. Nenech se vysmat =))
viz Dexter, ktery uz ani neumi pocitat, je celej zdeformovanej, popletenej jak to pocitaji ty suprmegaskvely HYIPy a jak mu kazdej den posilaji par dolacku z jeho vkladu.
------
Jooo, kdybys tak posilal denne par centacku to by byla jina =)))
To bys tady nasel par investoru. Poslou ti treba 1000.- KC a ty jim z jejich penez budes denne vyplacet 5 korun. Oni pak budou vsude psat, samozrejme nezapomenou na vysmate lolky, ze platis, budou pet oslavni ody na tvou malickost a investori se jenom pohrnou. Nezapomen na anglickou verzi a referal program. Vyplatis kazdemu 50% - 75% jejich vkladu a pak na ne zapomenes nebo reknes, ze to nevyslo. Psst. Zbytek je tvuj profit, protoze jsi se s tim preposilanim penez nadrel. Pak zalozis novej HYIP. (nebo muzes mit i dva nebo vice paralelne)
Pocitam, ze tak do roka bys sehnal ty penize co potrebujes a vsechny by byli tvoje. Pak uz nemusis delat a.s. ale zalozis si vlastni s.r.o. s vkladem 200 000,- KC
A nemusis se o svuj pristi zisk z repky olejne delit. Zkus nad tim pouvazovat. =)

PříspěvekNapsal: 11.08.08 07:48    Předmět příspěvku: Re: Staňte se akcionáři. férová nabídka.

nic

Naposledy upravil dexter78 dne 30.11.08 19:32, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 11.08.08 14:13    Předmět příspěvku: Re: Staňte se akcionáři. férová nabídka.

8.i :arrow: zkusit se má všechno :wink:
dexter78 :arrow: kdybych měl 90M tak tady nic nepíšu a už si hledám vilku v Monaku :wink:
a nepisu tam nic o zakladnim jmeni firmy, ale o minimální investici :!: když by se našel jeden investor, tak klikdně s ním založím s.r.o :!:

PříspěvekNapsal: 11.08.08 18:14    Předmět příspěvku: Re: Staňte se akcionáři. férová nabídka.

dexy vies ako funguje a.s.
Potrebujes investice. Vydaji se akcie v nejake nominalni hodnote. Treba 60 000 akcii v hodnote 1000,- KC
ty si koupis 10 akcii zaplatis 10 000,- dalsi si koupi po 20-ti nebo vice akciich.
Great ziska svych 60 Mega na rozbeh spolecnosti (a.s.) a ty ziskas podil v teto a.s.
Tvuj podil na spolecnosti bude 10/60000= 1/6000. Na procenta si to uz prevedes sam =)
O chodu, stanovach a sefech rozhoduje tzv. Valna hromada, kde se sejdou akcionari (pozvanku dostanou vsichni i ti co maji jenom jednu akcii. Jejich hlas ale nema vubec zadnou cenu, muzosu se spojit s nekym kdo je na tom podobne)
Samozrejme hlasovanim se rozhodne co jak se bude dit, kdo bude sefem cele a.s. atd. atd.
Existuju velci (maji vic akcii) a maly akcionari. Je jasny, ze kdyz se daji dokupy velci maly nic nezmuzou.
Tedy i na valne hromade bude mit tvuj hlas takovou hodnotu 1/6000.
Kdyz po roce fungovani bude mit a.s. zisk 100 mega tak se sejde valna hromada a bude se rozhodovat jak s tim nalozit, jestli reinvestovat, nebo reinvestovat cast prostredku a kolik se vyplati % akcionarum. Tady great ti slibuje 40% zisku i kdyz spravne se tohle rozhodne na valne hromade.
Tedy jestli bude zisk 100M tak 40% je = 40M. Ty vlastnis 1/6000 x 40M = 6666,- KC bude tvoje dividenda na jednu akcii.
Mas ich deset tak 10x6666 = 66 666,- KC to bude tvuj zisk.
Zbytek ze zisku 60M se znova pouzije na investovani v dalsim roce. Atd. Kazdy rok na zaklade vysledku se na valne hromade rozhodne kolik se vyplati ze zisku divident.
Jestli by se tyhle akcie obchodovali na burze mohl bys koupit dalsi nebo prodat svoje v cene jakou by vytvoril trh.
Nominalni ta prvotni hodnota by byla 1 akcie = 1000,- KC
Ale mozna bys jednu mohl prodat za 5000,- KC kdyby ji chtel nekdo v teto cene koupit. Protoze jestli mas zisk na jednu akcii 6666,- KC tak se mu to porad vyplati.
Tedy takhle zjednodusene podano to funguje.

Tak nevim cos tady zvatlal o ztracenych 60-ti % a 90 Mega.
Proste jak jsem napsal, ty umis pocitat jenom jako HYIP. Jinak jsi ztracenej a s prominutim vubec nevis o cem je rec.
Chapes? =)
Tady se nebude vyplacet z tech 60M, ktere se ziskaji pomoci vydani akcii jak jsi zvyklej u HYIPu =)))
Tedy presouvat vlozene penize zase mezi vase ucty az do doby kdy to krachne pro nedostatek penez.
Ale tyhle penize se pouziji na chod spolecnosti aby mohla obchodovat, nebo pestovat nebo nevim co ma great v planu a tim vytvorit ten normalni zisk. Az z toho zisku se budou vyplacet ty dividendy.
Tak jak by to melo byt i u HYIPu ale neni, protoze ty %, ktere slibuji se NEDAJI UDELAT!!! Je to jenom zaminka, proste ojeb na lidi aby se nachytali a vkladali penize za ucelem rychleho zisku. Lidem ty procenta zatemni mozek, nedokazi normalne uvazovat a pocitat, proto se jich tolik pokazde nachyta. Pochopils =)))

http://cs.wikipedia.org/wiki/Akciová_společnost

PříspěvekNapsal: 11.08.08 20:46    Předmět příspěvku: Re: Staňte se akcionáři. férová nabídka.

8.i :arrow: dík za výstižný rozbor, máš u mě nějakou tu akcii :wink:

PříspěvekNapsal: 11.08.08 20:49    Předmět příspěvku: Re: Staňte se akcionáři. férová nabídka.

nic

PříspěvekNapsal: 18.08.08 14:13    Předmět příspěvku: Re: Staňte se akcionáři. férová nabídka.

malý update směřující k motivaci menších investorů 8) :wink:

PříspěvekNapsal: 19.08.08 13:10    Předmět příspěvku: Re: Staňte se akcionáři. férová nabídka.

Mam tam chybu ve vypoctu ale nikdo jsi toho nevsiml =)
----
Great, doufam, ze budu mit zlatou akcii =)
Pak budu ten, co bude mit rozhodujuci slovo =)
Kdy a kde se zacnou upisovat akcie a jak dlouho to bude trvat, ta emise?

PříspěvekNapsal: 19.08.08 15:39    Předmět příspěvku: Re: Staňte se akcionáři. férová nabídka.

nic

PříspěvekNapsal: 19.08.08 18:18    Předmět příspěvku: Re: Staňte se akcionáři. férová nabídka.

viděl jsem případy, kdy se tady na fóru podařilo sesbírat asi 60.000 kč možná i oněco málo víc.. ale 60mega? tohle fórum nemá ani tolik členů, aby to bylo možné poskládat.

je celkem zajímavé, že chceš zakládat akciovku - četl jsem celkem tlustou knížku od kiosakiho, kde popisuje uvedení firmy na akciový trh jako běh na několik let s nejistým výsledkem. On, jako odborník se před tím sám učil u jiného finančníka několik let jak na to. Zajímaly by mne tvoje zkušenosti, protože hodně pochybuju, že se obejdeš bez profi firmy, která firmy na akciový trh uvádí.

A když už jsme u toho fantazírování - chceš s řepkou obchodovat na úrovni komodity a nebo hodláš řepku vyrábět/pěstovat/upravovat? Viděl jsem docela zajímavé motory, které pracovaly na úrovni zplynování olejového paliva s vodou.. něco takového??

PříspěvekNapsal: 19.08.08 19:46    Předmět příspěvku: Re: Staňte se akcionáři. férová nabídka.

8.i píše:
Mam tam chybu ve vypoctu ale nikdo jsi toho nevsiml =)
----
Great, doufam, ze budu mit zlatou akcii =)
Pak budu ten, co bude mit rozhodujuci slovo =)
Kdy a kde se zacnou upisovat akcie a jak dlouho to bude trvat, ta emise?

to nevadí, že jses seknul, nezkrachujeme :D
emise řídí Kiótská dohoda a ne já :lol: :lol: Minimálně zlatou :wink:

PříspěvekNapsal: 19.08.08 19:56    Předmět příspěvku: Re: Staňte se akcionáři. férová nabídka.

Citace:
viděl jsem případy, kdy se tady na fóru podařilo sesbírat asi 60.000 kč možná i oněco málo víc.. ale 60mega? tohle fórum nemá ani tolik členů, aby to bylo možné poskládat.

zkusit se má všechno :wink: ten zná toho a ten zase tohohle, takže asi tak :wink:
Citace:
je celkem zajímavé, že chceš zakládat akciovku - četl jsem celkem tlustou knížku od kiosakiho, kde popisuje uvedení firmy na akciový trh jako běh na několik let s nejistým výsledkem. On, jako odborník se před tím sám učil u jiného finančníka několik let jak na to. Zajímaly by mne tvoje zkušenosti, protože hodně pochybuju, že se obejdeš bez profi firmy, která firmy na akciový trh uvádí.

taky jsem byl na jednom školení dokonce ve Státech, Philadelphie, Obchodní komora a taky jsem se nestačil divit, jak musíš platit a platit a platit než dostaneš firmu na akciový trh, ale tak daleko já nepotřebuji jít, nepotřebuji dávat akcie na burzu. Chci dát lidem, kteří mají zájem investovat jistotu, že mi nedávají peníze do ruky jen tak, ale že si za ně něco kupují a následně za to něco dostanou.
Citace:
A když už jsme u toho fantazírování - chceš s řepkou obchodovat na úrovni komodity a nebo hodláš řepku vyrábět/pěstovat/upravovat? Viděl jsem docela zajímavé motory, které pracovaly na úrovni zplynování olejového paliva s vodou.. něco takového??

vyjímečně za B je správně :!: :wink:

PříspěvekNapsal: 20.08.08 16:14    Předmět příspěvku: Re: Staňte se akcionáři. férová nabídka.

takže jak to chápu, tak hledáš tiché společníky do "firmy" a né do akciovky.. protože právě nejvíc peněz se dá vydělat na uvedení firmy na burzu.. takhle budou pro tvé společníky pouze zisky z prodeje oleje :(

navíc se takhle nemůžou společníci svého podílu zbavit prodejem akcií na burze.. :(

jaký je investiční horizont této investice?

PříspěvekNapsal: 22.08.08 14:02    Předmět příspěvku: Re: Staňte se akcionáři. férová nabídka.

Citace:
takže jak to chápu, tak hledáš tiché společníky do "firmy" a né do akciovky.. protože právě nejvíc peněz se dá vydělat na uvedení firmy na burzu.. takhle budou pro tvé společníky pouze zisky z prodeje oleje :(

hledám akcionáře! četl jsi začátek! Sehnat peníze v ČR je trošku obtížné! a nevím o co ti pořád jde! a nechce se mi to tady takovou debatou zaplňovat!
Citace:
navíc se takhle nemůžou společníci svého podílu zbavit prodejem akcií na burze.. :(

nemluv tady o nějaké burze pořád! Znáš firmu AAA Auto, tak s jejím zakladatelem jsme měli tu čest a jednali s ním, když přišel do ČR a chtěl investovat, ale jelikož jeho představy o ziscích byly trošku jiné než co jsme mu nabízeli, tak tady začal podnikat v tom co dělal taky ve státech a zmiňovanou firmu založil v roce 2001! a víš od kdy jsou akcie na burze?!!! Znám jednoho borce co má 15 akciovek v celkové hodnotě cca 1 miliarda korun a ani jedna z firem není obchodovatelná na burze!!! a už mi tady nevykládej nic o burze, děkuji! :roll: klidně ty akcie posléze odkoupím!!!!

Citace:
jaký je investiční horizont této investice?

čím dřív tím lépe :!: :wink:

PříspěvekNapsal: 22.08.08 16:00    Předmět příspěvku: Re: Staňte se akcionáři. férová nabídka.

četl jsem vše od začátku až do konce - shnáníš peníze na projekt a já mám k tomu projektu dotazy - to je snad bežná věc, nebo ne?

mluvil jsem o burze proto, že se pak tvým investorům zvyšuje zisk kapitalizací akcie na burze.. což je vlastně dvojí efekt - mají zisky z dividend a ještě potencinální zisk z nárustu hodnoty akcie. Pokud nejsou podíly volně obchodovatelené, tak se snižuje likvidita podílu.. ale to je jiná kapitola.

Trošku mě zaráží fakt, že se nechceš o svém projektu veřejně bavit a diskutovat nad ním.. snažíš se vybrat poměrně velkou sumu peněz, ale zatím jsi o svém projektu příliš neprozradil. Chápu, že nechceš prozrazovat svoje know-how, ale když se budeš chovat neurvale ke každému, kdo se na něco zeptá, tak to daleko nedotáhneš.

Máš pravdu s tím, že se tu najdou i "opravdoví" investoři a ne jenom klikači s pár centy. Já se například věnuji nemovitostem a jejich pronájmu, jsou tady profesionální sázkaři, investiční poradci, forexoví mágové a jiní - většinou jsou v pozadí - fórum sledují a pokud se objeví něco, co stojí za zmínku tak se ozvou..

Tvůj projekt je zajímavý a pokud mě paměť neklame, tak prozatím největší, co jsem tu viděl. Myslím si, že je to zajímavá příležitost, která zřejmě přesahuje chápání řadových členů, ale je to možná způsob jak konečně pořádně vydělat. Zajímalo by mě, zda máš ke svému projektu zpracované ekonomické studie, zda s někým na projektu spolupracuješ a nebo zda za tebou nestojí jiná skupina investorů. Zajímala by mě forma tvé akciovky, kde bude mít sídlo a jak bude probíhat administrace. Mám spoustu dotazů a chci se ptát veřejně - pokud chceš svůj projekt před investory obhájit, tak by to mělo být veřejnou cestou.

PříspěvekNapsal: 22.08.08 18:00    Předmět příspěvku: Re: Staňte se akcionáři. férová nabídka.

Citace:
četl jsem vše od začátku až do konce - shnáníš peníze na projekt a já mám k tomu projektu dotazy - to je snad bežná věc, nebo ne?

ano, ale nebavme se tady o něčem co je v horizontu několika roků. Podstatné je firmu rozjed.

Citace:
mluvil jsem o burze proto, že se pak tvým investorům zvyšuje zisk kapitalizací akcie na burze.. což je vlastně dvojí efekt - mají zisky z dividend a ještě potencinální zisk z nárustu hodnoty akcie. Pokud nejsou podíly volně obchodovatelené, tak se snižuje likvidita podílu.. ale to je jiná kapitola.

úplně jiná :!:

Citace:
Trošku mě zaráží fakt, že se nechceš o svém projektu veřejně bavit a diskutovat nad ním.. snažíš se vybrat poměrně velkou sumu peněz, ale zatím jsi o svém projektu příliš neprozradil. Chápu, že nechceš prozrazovat svoje know-how, ale když se budeš chovat neurvale ke každému, kdo se na něco zeptá, tak to daleko nedotáhneš.

nechovám se neurvale, ale může to tak vypadat! Know-how tady řešit nechci, ikdyž to může někoho odradit!

Citace:
Máš pravdu s tím, že se tu najdou i "opravdoví" investoři a ne jenom klikači s pár centy. Já se například věnuji nemovitostem a jejich pronájmu, jsou tady profesionální sázkaři, investiční poradci, forexoví mágové a jiní - většinou jsou v pozadí - fórum sledují a pokud se objeví něco, co stojí za zmínku tak se ozvou..

v to doufám a proto jsem to tady zkusil. Mám dva zájemce, ale ještě nevím kolik by chtěli investovat.

Citace:
Tvůj projekt je zajímavý a pokud mě paměť neklame, tak prozatím největší, co jsem tu viděl. Myslím si, že je to zajímavá příležitost, která zřejmě přesahuje chápání řadových členů, ale je to možná způsob jak konečně pořádně vydělat. Zajímalo by mě, zda máš ke svému projektu zpracované ekonomické studie, zda s někým na projektu spolupracuješ a nebo zda za tebou nestojí jiná skupina investorů. Zajímala by mě forma tvé akciovky, kde bude mít sídlo a jak bude probíhat administrace. Mám spoustu dotazů a chci se ptát veřejně - pokud chceš svůj projekt před investory obhájit, tak by to mělo být veřejnou cestou.

Jsem rád že se ti to líbí :lol:
Ek. studií není zapotřebí, jak jsem psal o 10letých zkušenostech, tak tím jsem myslel S.R.Očko, Zemědělské družstvo a veškerá činnost s tím spojená, takže víme jak na to :wink:
Zatím žádný investor v pozadí. Sídlo nejlépe v Monaku, žádné daně. :wink: Statutární orgán- představenstvo : Já :mrgreen: + 2 blízcí :arrow: Dozorčí rada: 3kusy blízkých :wink: Chtělo by to už ten nový zákon, lidi se špatně schání :wink:
Obhajovat projekt není zapotřebí, spíše je třeba získat důvěru, kterou lidé strácí díky Koženým a spol. :wink:

PříspěvekNapsal: 22.08.08 19:09    Předmět příspěvku: Re: Staňte se akcionáři. férová nabídka.

no ctu si toto vlakno postupne jak narusta a prekvapuje me tvuj pristup, nemyslim velkoryse rozhazovani informacemi (sice by chtelo jakesi info poskytnou - mluvil jsi o spolecnosti ktera se timto zabyvala 10 let, tak treba jak se jmenovala, u jakeho soudu byla zaregistrovana, proc zkoncila ... docela dulezite informace (podle mne)), ale tvoje jakesi vedeni - nepustis do vedeni nikoho z venku ... no to se mi nezda

ale jinak preju hodne stesti :wink:

PříspěvekNapsal: 22.08.08 20:16    Předmět příspěvku: Re: Staňte se akcionáři. férová nabídka.

jaký přístup, prostě nemám zájem nikomu nic prozrazovat. :wink: a jak už jsem napsal na začátku
Citace:
v poslední řadě nemám zájem aby mi nějaký ouřada z banky ukradl záměr a dal ho svému známému a ještě s potřebnými finančními prostředky :!:

tak to je jeden z těch důvodů! nevím kdo za monitorem sedí a jaké má možnosti a tím pádem tady žádné informace poskytovat nechci! Na tom nevidím nic špatného. :wink:

a co se týče té firmy, tak ve fázi kdy nemám zajištěno financování, nechci aby si mě tady někdo lustroval jen tak pro zábavu. Jak už jsem napsal, tak včas se všechno každý doví. :wink:

PříspěvekNapsal: 23.08.08 15:14    Předmět příspěvku: Re: Staňte se akcionáři. férová nabídka.

teď možná uteču trošku od tématu..

ono jde právě o ten paradox - ty nechceš nic prozradit, protože máš strach, že ti někdo ukradne nápad. Chceš aby ti každý automaticky věřil, na nic se nejlépe nedotazoval a rovnou ti svěřil peníze. Na druhé straně stojí již několikráte podvedení investoři, kteří mají právo každou investici nejdříve ze všech stran prověřit a pečlivě zvážit. Chtějí znát informace o tobě a o tvém projektu - bez diskuze nebude zájem, a bez zájmu nebudou penízky..

PříspěvekNapsal: 25.08.08 12:04    Předmět příspěvku: Re: Staňte se akcionáři. férová nabídka.

onso píše:
teď možná uteču trošku od tématu..
ono jde právě o ten paradox - ty nechceš nic prozradit, protože máš strach, že ti někdo ukradne nápad. Chceš aby ti každý automaticky věřil, na nic se nejlépe nedotazoval a rovnou ti svěřil peníze. Na druhé straně stojí již několikráte podvedení investoři, kteří mají právo každou investici nejdříve ze všech stran prověřit a pečlivě zvážit. Chtějí znát informace o tobě a o tvém projektu - bez diskuze nebude zájem, a bez zájmu nebudou penízky..

neříkám že mi má někdo věřit automaticky, to jsem neřekl :!: Psal jsem, že je důležité získat důvěru :wink: , nebráním se debatě a ani tomu, že se chce někdo na něco zeptat, ale nechci mluvit o ,,know how,, to si každý chrání, aspoň dle mých zkušeností :wink:
Je mi jasné, že hodně lidí už bylo podvedených i já byl podvedený, ale ne žádným MLM ani podobnými, ale lidmi, kteří se tvářili jako kamarádi a něco nabízeli, ale skutečnost byla jiná :!: :(
Jak jsem už řekl, když se najdou lidé, kteří by měli zájem investovat a částka se bude zdát na dosah, není problém se setkat a stanovit si pravidla. To s tou akciovkou nemusí být směrodatné, když by někdo chtěl peníze vložit a chtěl je zajistit jinými tituly, jako např. směnka nebo smlouva o půjčce nebo cokoliv si sám dotyčný navrhne, nebudu se bránit :wink: Jsem ochoten pro podpoření důvěry ukázat kde bydlím, kde máme chatu
atp., prostě bude to znít jako klišé, ale nejsem z těch co někoho podvedou, ještě za celý svůj život jsem nikoho nepodvedl. :mrgreen: moc se tomu nesmějte jo :lol:

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 25 ] 
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]