Defcon95 píše:
Dá úplně bez problémů akorát počáteční vklad musí být o nulu větší

Mhhh až tak moc k tak málu nepotrebujeme to ťa uisťujem
IMPORTAL píše:
tomasv píše:
Zamyslel sa tu niekto nad tým ako sa dá zarobiť 100 dolárov za mesiac s forexom ?
100$ za 1mesiac uuf to sa da ?
tak nam to vysvetli co mame stlacat aby sme mali 100$ za mesiac
orange píše:
5 pips? mozno by stacilo ist long na eur/usd pocas azie, skoro vzdy to vychadza
no ale ked ja neviem kedy pride Azia na Slovensko

,

a jak to vychadza ? len tak pockam na aziu a dam long pretoze prisla azia ?
Vysvetliť vám to môžem , ale je to určite vec každého obchodníka , ktorý si toto prečíta . Každý z nás by mal mať denný limit . To znamená ak je môj denný limit 30 dolárov za den tj cca 30 pips , tak ten plán dodržím nie za každú cenu , ale minimálne sa o to budem snažiť , ale znova iba za tu cenu , že dodržím MM (viď vlákno Money Managment) .Takže určite mať nejaký business plan tj cieľ kolko pipov za deň viem , som schopný spraviť.

Cca ďalšu vec , ktoru je dobre riešiť je čas kedy obchodovať ! with all respect to orange ,... neviem či by sa mi chcelo čakať hloboko do noci na to kým sa otvorí asia

Je celkom dobre mať stanovený čas kedy človek bude obchodovať.
napr. : 8:00 - 11:00
14:30-18:00 - myslím si že je to času a času na splnenie plánu
Druhá vec je na čom je postavený tvoj systém a i vôbec funguje , každý ho má , každý ma nejakú stratégiu , každý to dáva podľa niečoho ... daváť to podľa 6 zmyslu mmmh na to by som sa nespoliehal (osobná vec každého a nie do tohto vlákna).
V celkovom dôsledku je dobré si deň rozdeliť to znamená ráno urobiť napr 15 pips a poobede 15 pips . Mať nejaký excel urobený a tam si sledovať vlastnú štatistiku (alebo myfx si spraviť) .
Ten kto má nervy a je dostatočne silný si potom spočítať jednu k jednej

30dolárov za den x 20 dní .... a je to . Pokiaľ sa Vám zdá
100 - 200 dolárov málo na vklad tak nikde nie je napísané isť príslušným objemom a teda menším . V celkovom dôsledku možno nezarobíte tých 100 dolárov , ale menej . pokiaľ je ročný plán stanovený tak sa treba držať neho a o pol roka sa dopracujete k vacsim mesacným zárobkom , ... ( obchodujem riskujem s tym co si mozem dovolit ) tohto sa drzte