CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 07.10.08 06:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 01.11.06 15:55    Předmět příspěvku: SpyderzWebz.com SWhosting.ie
Admin

Hodnocení: 24
jiz od 2.5$

Sice neni nejlevnejsi (naty cisla co nabizi), ale zase kvalita bezproblemova i pro velke projekty.

Je zde na vyber i lokalita hostingu.
USA,DE,Korea

Coz ocenite pokud mate web ciste pro danou skupinu lidi pro CZ je nejlepsi asi DE jelikoz tam budou nejrchlejsi odezvy atd.

Dokonce nabizi i tzv anonymni hosting!
Ten se da vyuzivat i na HYIP, AS atd.
Ovsem uz je za jinou cenu.

Maji i affiliate program s vyplatou na PPal.

Takze kdo by si chtel opravdu tento hosting proverit tak zde je registrace:
http://swhosting.ie/affiliate/idevaffiliate.php?id=778
(prispejete 15% z objednavky na forum)

Naposledy upravil messal dne 14.05.07 23:26, celkově upraveno 1

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 09.11.06 11:53    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 0
tenhle "top hosting" má čím dál víc výpadků... nebo se mi to jen zdá a měl tolik výpadků vždycky.

PříspěvekNapsal: 09.11.06 12:38    Předmět příspěvku:
Admin

jj prave premejslim ze ho prestanu doporucovat.

i jejich support najednou nak nezvlada.

osobne si myslim ze tj tim ze zacli brat hyip, ktery drive razantne odmitali.

dokonce jim ani ten affil nefunguje. :lol:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 09.11.06 15:10    Předmět příspěvku:

dnes uz maju sedemhodinovy vypadok :(:(:(

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 09.11.06 20:19    Předmět příspěvku:

lunarpages ma daleko lepsi ceny kdyz tu vezmu nejaky lepsi plan, tak nenabizi zdaleka to co lunarpages, na lunarpages se da taky dat anonymni info, podpora je uplne nejlepsi co jsem videl, stale online, na tickety odpovi hned, domena zdarma, vypadky temer zadne-resp. uplne minimalni

a co jsem cetl forum, tak ani zadne stiznosti na to ze maji silene moc zakazniku, vetsinou si stezuje nejaka lama na svou chybku, admini je ale pak rpesvedci ze za to mohou oni a ne hosting :D

takze si myslim ze na eg momentalne asi to nej

PříspěvekNapsal: 23.12.06 14:34    Předmět příspěvku:

Mám tam web. Vždy byli výborný a bez výpadků. spolehlivý i support.
Teď je tam nějaký stěhování..

Dále je zpráva, kterou jsem od nich dostal 22.12.06 na dotaz změny domény na http://swhosting.ie

Citace:
SpyderzWebz, operating under the business name - SouthWest Technologies - registered in Ireland, have decided to adopt the Irish tld (ie) for its website. In the next 30 days, spyderzwebz.com will become swhosting.ie. You will still be able to access the website at spyderzwebz.com however.

Updated Business Information

Business: SouthWest Technologies
RBN: 313888
Address:
SouthWest Technologies, Ltd.
Coolard, Listowel,
Co. Kerry
Rep of Ireland

Website: http://swhosting.ie

Please update your bookmarks in the coming weeks.

PříspěvekNapsal: 16.06.08 14:21    Předmět příspěvku: Re: SpyderzWebz.com SWhosting.ie
Admin

tak bohužel po roce sem se pokusil k nim vrátit a opět na****

po několika jejich chybách kdy sem se o zprovoznění VPS dozvěděl asi až 6dní po objednávce. i přes to že sem jim furt psal jak to vypadá, tak jsem pak měl další 2 dny VPS po restartu zcela nefunkční. Tak na žádost s nespokojeností s jejich službama a ukončení služby ani nereagujou.

Takže unich mam utopeno cca 3000Kč zaplacených dopředu, za službu kterou vím, že už nechci využívat.

Paypal se k tomu staví samozřejmě vychcaně a svaluje problém nato že tj služba. Takže už mi zbejvá jediný pokusit se o reklamaci přímo v bance.

Každopádně je teda NEdoporučuju

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 18.06.08 19:33    Předmět příspěvku: Re: SpyderzWebz.com SWhosting.ie

Zkoušel jsi je kontktovat přes ticket system i přes email přímo?

já tedy mám sdílený hosting a ten je v pořádku už asi 1,5roku bez vážnějších výpadků. respektive si žádný nepamatuji :)

PříspěvekNapsal: 18.06.08 19:48    Předmět příspěvku: Re: SpyderzWebz.com SWhosting.ie
Admin

jj zkousel.

vcera mi prisla konecne odpoved min po tejdnu.
nevim jestli to bylo tou urgenci ze to budu reklamovat primo u banky nebo proste az ted to zacli resit.

kazdopadne prej mam pockat 10dni ze refund bude, tak sem zvedavej.

ale stejně už jen proty průtahy při zakládání se u nich už neukážu. chtěl jsem je opět zkusit díky EG.

BTW je to roka a něco zpět tka problémy měl každej páč tehdá nějak přecházeli na to swhosting.ie atd a vše neustále padalo atd. byl to tehdá hroznej měsíc. díky tomu sem u nich zkončil a teď jim zas dal trochu důvěry, ale:
-chyba při objednávce - nutno doplatit rozdíl z objednávky a jejich papírů (je to fajn když si dle objednávky vyplníš form a řekneš si že jsou cenově opravdu zajímavý a pak ti řeknou že byla chyba v objednávce a naúčtujou ti dalších 40dolků cca 30% z objednávky) no budiž taky už to maj teď opraveno.)
-pak se každej 3den zeptáš jak to vypadá a že se omlouvají, že už natom pracují, uběhnou 2 dny zeptáš se nasranej znova a pěkně tě uzemní, že je chyba u tebe, že máš mejl nejspíš ve SPAMu no ale tam nebyl a ještě ti vysvětlí, že ho máš i v administraci, tak jim píšu že ve SPAmu ani v administraci to neni a najednou resend emailu a už tj i v administraci - paráda vyřešeno těsně před pátečním odjezdem.
takže už sem 2dny platil a teď ještě víkend, takže další 2dny to bude stát.
-zmínku o kompenzaci v potaz nevzali, tak toho už sem měl dost a začal řešit refund.

osobně je považuju za solidní znam je ještě od dob než se u nich začli zabydlovat hyip apod, ale od tý doby mě zatim nepřesvědčili.) a sem teda zvědavej kolik mě teda vrátí. :roll:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 18.06.08 21:44    Předmět příspěvku: Re: SpyderzWebz.com SWhosting.ie

ty průtahy fakt naštvou. to je pravda. Tak alespoň víme co od nich očekávat.

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 10 ] 
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]