Ahoj banda,
dnes by som Vám rád predstavil moje veľdielo. Môj pilotný projekt.
Projekt no.1, ktorý som občas spomenul aj na svojom
blogu v rekapitulačných článkoch. Projekt no.1 ako som si ho ja nazval je predovšetkým určený pre všetkých podnikavcov s webovými stránkami. Áno, aj pre Vás Vy nedospelí z našej
CZEmoney komunity. Viem, že aj tu sa nachádzajú užívatelia, ktorí majú svoje webové stránky a nie jednu. A aj ja mám vlastné webové stránky a ich počet nie je v jednotkách, ale je ich pár desiatok. Pred rokom som sa rozhodol, že si vytvorím systém, ktorý mi to bude všetko spravovať. Pôvodne to bol systém určený len pre moje portfólio, ale nebudem predsa súkromník a sebec a urobím radosť aj iným a vypracujem projekt no.1 pre všetkých.
Čo to umí?Nerád by som systém nazval reklamným a delil jeho užívateľov na publisherov a inzerentov, ale asi budem musieť. Pridám však k tomu aj správca webových stránok.
SprávcaPridá svoje webové stránky do správy webů a hrá sa na vlastnom piesočku.Tzn.:
- sleduje ranky a teší sa

- jeho webové stránky sa zobrazia v správe webů iba po zadaní „User Id“
- svoje webové stránky pridá do správy webů ako súkromné
- jeho webové stránky sa nebudú zobrazovať verejne v správe webů
- ponuky inzerentom posiela vo vlastnej réžii cez súkromne zobrazené porfólio v správe webů
- nemôžu mu prísť ponuky od inzerentov, ktorí používajú správu webů
PublisherPridá svoje webové stránky do správy webů.Tzn.:
- sleduje ranky a opäť sa teší z toho

- jeho webové stránky sa zobrazia v správe webů aj po zadaní „User Id“
- svoje webové stránky pridá do správy webů ako verejné
- jeho webové stránky sa budú zobrazovať verejne v správe webů
- inzerenti sa valia zo všetkých strán
InzerentVeselo nakupuje reklamu na webových stránkach.Tzn.:
- vyberie si webovú stránku na ktorej chce inzerovať
- určí cenu a ďalšie podmienky inzercie, ktoré sám špecifikuje
- vyjednáva

- platí
Poptávky a nabídkyTo musí každému dôjsť čo sa tam pridáva. Pridávanie poptávky a pridávanie nabídky je jednoduché. Niekoľko reálnych príkladov sa tam už nachádza.Ďalšie infoOdporúčam prečítať
úvod do systému a ďalšie informácie okolo systému. Niečo málo o projekte no.1 som publikoval dnes na
blogu.
Systém sa naďalej vyvíja a bude vyvíjať pre ďalšie naše či Vaše potreby. Uvidíme kde sa to až vyvinie a aký bude ohlas.
Systém mi pomohli vytvoriť ľudia, ktorí to tu všetci pravidelne navštevovali a občas sem ešte zavítajú. Aj preto je CZEmoney prvé fórum(po blogu), kde o svojom projekte no.1 píšem.
Patrí im veľké ĎAKUJEM
Pripomienky, návrhy a všetko čo Vás trápi by bolo najlepšie keby ste nám písali na náš
kontakt, ale môžete aj sem, keď sa Vám nechce písať tam.

Môj dodatok: 1,5NS