Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 25.05.12 09:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 159 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Zpráva
 PříspěvekPředmět příspěvku: SMSmoneybox.com
Napsal: 31.07.07 11:13 

Toto je úvodní příspěvek

http://www.smsmoneybox.com/?ref=54

P?ichází zcela s novým vzhledem a novými službami. Nabízí výd?lek pro všechny co provozují webové stránky. Výd?lky jsou vysoké díky velkým provizím ze zaslaných sms.

Služby k propagaci jsou:

Psychotesty za SMS
: provize za 1 sms pro vás je 13-16 K?
SMS zámek : provize za 1 sms pro vás je 16-32 K?
SMS prasátko : provize 4 K?
Propagace erotických stránek : až pro vás 30 k? za každou sms

Minimální ?ástka pro výplatu je 200,-K?. Výplata se provádí bu? na ú?et v bance, nebo ve form? kreditu na mobil, nebo na paypal, nebo na moneybookers.com

Zatím moje výd?lky za 2 dny fungování

Obrázek

Jedná se o ?eský systém, výborná technická podpora. Peníze vyplácejí do ?R do 4 dn? !!!

Registrace zde http://www.smsmoneybox.com/?ref=54

Skrytí reflinku>smazání refa>+napomenutí. G.

Naposledy upravil lysy dne 31.07.07 14:20, celkově upraveno 1

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: SMSmoneybox.com
Napsal: 25.11.08 17:41 

Tak i p?es p?edchozí neshody jsem p?ed pár dny požádal o výplatu a druhej den byly peníze na PayPalu...

I p?es ty problémy je smsmoneybox.com asi to nejlepší na "?eským" internetu... Vemte si jaký dáva provize on a kolik projekty jako je hodimeseksobe.cz, pracenamiru.cz a dalsi, kde je provize cca 3-4 k? za smsku :shock: ...

Napsal: 25.11.08 17:50 

Mefistofeles: Moje rec, ale musim se tocit abych to cele udrzel v provozu, proto ten cas.

Napsal: 25.11.08 22:35 

smsmoneybox píše:
Mefistofeles: Moje rec, ale musim se tocit abych to cele udrzel v provozu, proto ten cas.

sdgasgsgsd sem kokino

Napsal: 21.02.09 12:47 

Měl bych několik dotazů na administrátora SMSmoneybox.
  1. Proč odkazy na IQ test a Test lásky už neotevírají přímo stránku s těmito konkrétními testy tak jak to bylo původně, ale vždy se otevře stránka s nabídkou těchto dvou testů? Mám udělané 3 samostatné stránky na kterých mám IQ test, Test lásky a na jedné na výběr oba tyto testy a nyní se mi na všech těchto stránkách zobrazuje společná nabídka obou těchto testů což mi dost nevyhovuje. Nešlo by to změnít zase zpět tak jak to bylo původně?
  2. Proč na konci IQ testu a Testu lásky je stálé uvedená pro Slovensko cena v Sk (Cena SMS je 96 Sk s DPH.) když od 1.1.2009 už na Slovensku Sk nejsou? Nemyslíš, že by se to snad mělo opravit tak aby to pro Slovensko odpovídalo skutečné ceně v eurech?
  3. Je služba Mobilní obsah bezproblémově funkční? Tuto službu používám od samého začátku kdy byla zprovozněná a prozatím mi to vydělalo někdy ze začátku peníze za asi pouze 2 SMS a dále až doposud už nic. Tuto službu stále reklamuji a předpokládam, že tam i lidi chodí. Nevím zda si tam opravdu nikdo nic do mobilu nekupuje a nebo se jedná o nefunkčnost této služby kterou nám administrátor tají, tak jak to podobně bylo i s referenčním systémem.
  4. Zajímalo by mne jak je to s tím přechodem na nový systém. Bude se vůbec v dohledné době na nějaký nový systém přecházet? Na stránkách SMSmoneybox je uvedené v novinkách z 11.12.2008 že "Dneska předáme novou verzi systému k testování několika desítek vybraných partnerů. Od nového roku již bude dostupná pro všechny.".
Očekávám, že se k tomu administrátor SMSmoneybox snad vyjádři a odpoví na uvedené dotazy.

Napsal: 06.03.09 16:37 

Je vidět, že administrátor SMSmoneybox z asi nějakých nečestných důvodů se záměrně vyhýbá odpovědět na dotazy. Upozornil jsem ho na to e-mailem a slíbil na to odpovědět, ale doposud odpověď na to není žádná.

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: Affox.cz
Napsal: 25.03.09 11:26 

Zde v tomto fóru administrátor vůbec nereaguje na to co se zde píše ohledně jeho systému. Je vidět, že se asi velmi bojí nám sdělit celou pravdu která je asi ne příliš příjemná. Včera mi konečně po dost dlouhé době odepsal na e-mail s některými dotazy. Na můj dotaz ohledně služby mobilní obsah mi napsal, že je tam chyba se započítáváním provizí ale proto, že se jedná o pár plateb měsíčně tak to ještě neopravil. Toto je opět jeden z jeho vychytralých podvodů na nás uživatelé systému. Lidí to propagují aniž by tušili, že žádné provize se jim z případných plateb nezapočítávají a on se ani neobtěžuje o tom informovat nebo to opravit. Je to něco podobného tak jak nás dost dlouho klamal s tím referenčním systémem.
Nyní spustil ten již dlouho slibovaný nový systém pod novým názvem Affox.cz. Můj první dojem na to je, že je to trochu méně přehledné a je tam v tom dost nedostatků a možná i chyb. Snad to všechno ještě brzo opraví. Jsem ale zklamaný z toho, že u služeb partnerského systému mám uvedené, že "Bohužel k této části systému nemate povolen přistup". Ve staré verzi systému jsem k tomu měl bez problémů přístup a v nové verzi mi ho administrátor najednou jen tak zakázal. Snad mi to ještě povolí a zpřístupní.

Napsal: 27.03.09 06:33 

Nechce sa mi citat vsetko,preto, nemoze mi niekto napisat v skratke za kolko priemerne vyplacaju a ci sa o vyplaty nemam obavat?
Robil som pre konkurencny projekt podobneho razu, a za marec mi nevyplatili nejakych 15 tisic SK, takze chcel by som prejst na niečo spolahlive, kde sa o vyplatu obavat nemusim.. Len neviem, ci tento system tieto podmienky spolahlivosti splna, podla niektorych precitanych prispevkov..

Napsal: 27.03.09 09:51 

tento system vzdy vyplatil, nikdy neokradl lidi akorat to nekdy treba trva o 2 tydny dele apod. ale admina znam a opravdu bych se u nej nebal ani o milion

Máš blog a chceš litr měsíčně? Chceš z kamarádů co blogují vytřískat prachy?Tak klikni!

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: Affox.cz
Napsal: 27.03.09 10:51 

Já bych z vlastních zkušeností měl na to trochu jiný názor. Vyplatil sice vždy, ale v poslední už delší době se o výplatu bylo třeba doprošovat a než ji vyplatil tak to trvalo někdy i více jak měsíc. Nyní v souvislosti s novým systémem Affox.cz slibuje, že to vyplácení by se mělo zlepšit, ale jak to ve skutečností bude se uvidí až s časem. Jinak mám dojem, že se trochu snaží podvádět. Ve starém systému měl v nabídce až do konce referenční systém aniž by tam dal nějakou informaci o tom, že je to nefunkční a proto žádné provize z toho nikdo nezíská. Pouze zde v této diskuzi po hodně dlouhé době přiznal, že to má nefunkční a nehodlá to už opravovat. Nyní z něho vylezlo, že ve službě mobilní obsah je chyba se započítáváním provizí a že s opravou toho příliš nespěchá. Opět se ale neobtěžoval o tom informovat. V novém systému který nedávno spustil mám u služeb partnerského systému uvedené, že k této části systému nemám povolený přístup což asi znamená, že to nemohu plně používat. Jinak komunikace s administrátorem systému je velmi špatná. Na e-maily vůbec nereaguje nebo jen velmi výjimečně.

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 159 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina