CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 03.12.08 00:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 13.09.07 22:52    Předmět příspěvku: smoney.eu - domaci ucto online

Hodnocení: 0
Dobrý den,
náhodou jsem narazil na tohle forum, týkající se peněz. Chtěl jsem se při té příležitosti zeptat, má li někdo zkušenosti s http://www.smoney.eu
Jde mi o to, že jsem četl na tuhle aplikaci článek a mě osobně dost zaujala, jako nápad. Pokud bych chtěl mít přehled o penězích, a jako že ho chci mít, určitě zvolím nějakou takovouhle formu vedení účtu. Ale zajímá mě, jestli máte nějaké pro a proti vedení takových údajů a co konkeretě by jste pochválili nebo co vám chybí na takovém to systému.
Já osobně bych asi vyzvednul to, že mám možnost se ke svým účtum dostat odkudkoliv a to jak z kanceláře, tak i z mobilu. Jestli se nepletu, tak jsem četl někde že tohle je v plánu udělat. A to si myslím že je hodně dobrý agument. Co napadá vás?
Děkuji za odpověď

PříspěvekNapsal: 13.09.07 23:14    Předmět příspěvku:
Admin

Hodnocení: 29
je to mozna fajn kdyz se to objevilo v zahranici a zacalo se otom psat byla otazka casu nez se tohle dostane k nam.)

ale ja osobne nemam moc duveru ve veci ktery schromazdujou data na netu a ja bych si proste neliznul zeby nekdo koho neznam vedel komplet moje ucto.

no je to na vas.

kazdopadne tj spsi sluzba tekze presouvam.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 15.09.07 10:07    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 0
Předem bych se chtěl omluvit za špatné umístění mého tématu. Ale děkuji za opravu.

Vaše obavy, co se týče shromažďování dat na internetu chápu, sám osobně jsem si pokládal hodně otázek na tohle téma. Co všechno se s mými daty může stát a kdo mi zaručí že opravdu budu jediny, kdo je uvidí. Ale jako opozice proti tomuto mi stojí otázka "Měl bych potom využívat služeb elektronického bankovnictví?", "Měl bych vůbec využívat internet k zadáváni těchto, zenužitelných dat?" Myslím si že odpověďět si dokáže každý sám. Troufám si i tvrdit, že dobrých 90% lidí, kteří po internetu surfují, už taky něco přes internet platili, či do něj nějaká osobní data zadávali.
A při zamyšlení, že dnes se již všechna data shromažďují elektronicky v počítačích a ty počítače jsou jakým si způsoběm připojeny v síti, si říkám, že tobychom pak nemohli svá data dávat nikde.
Takže vrať me se k používání těchto systému. Myslím si že jako + hraje to, že registrace je dá se říci z části "anonymni". Tudiž, povede li se určitému škůdci dostat k naším datům, už jen stěží dokáže zjistit, čí ta daná data jsou. Tudiž je pro něj jeho čín bezpřínostný.
Proto znova pokládám otázku, "Čeho se vlastně můžeme obávat?"

Děkuji za odpovědi

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 3 ] 
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]