500Kc zdarma

Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 18.02.09 18:38  Předmět příspěvku: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)

Hodnocení:
Toto je úvodní příspěvek

Vážení uživatelé,

rád bych Vám představil svou novou směnárnu, jejímž hlavním cílem je provádět směny rychle a spolehlivě. Celý systém je postaven na tom, že se nebude muset obávat o své peníze z důvodu podvedení druhou stranou. Toho závazku docílím tak, že v této směnárně budou směňovat pouze elity tohoto odvětví. Princip spočívá v tom, že několik nejlepších směnárníků se spojí v jednu věc a dokáží tak pokrýt téměř jakoukoli poptávku.
Chci Vás ujistit, že s naší směnárnou můžete být absolutně bezstarosti, co se týká „opomenutí“ zaslaní peněz nazpět, refundování či jiného podvodu. Dále si o nás můžete udělat obrázek z referencí, které jsou umístěny přímo na našem webu.

Jak již název této internetové směnárny naznačuje, mým hlavním cílem je:
- Poctivost
- Rychlost
- Pohodlí

Více o našich pravidlech můžete zjistit přímo na zmíněné směnárně a to na webu: http://www.pcfe.cz

Těšíme se na Vaši návštěvu,
Personal Comfortable Fast Exchange!

PříspěvekNapsal: 19.02.09 09:44  Předmět příspěvku: Re: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)

Hodnocení:
Také bych vás rád uvítal v naší nové směnárně!

Myslím, že se pro vás bude jednat o nejlepší řešení pro každou směnu a to hlavně díky:

- rychlosti - každý směnárník je online vždy jen několik hodin denně. Pokud se ovšem spojí v 1 směnárně, máte jistotu, že vaše směna bude obvykle vybavena do několika desítek minut

- spolehlivosti - náš společený feedback zde na fóru přesahuje +120! To mluví za vše...

Těšíme se na Vás!

Směnárna mezi PayPal, AlertPay, MoneyBookers, LibertyReserve a českou i slovenskou bankou!
Využijte možnost rychlé směny bez rizika! Směněno zde již přes 300.000Kč!

PříspěvekNapsal: 19.02.09 17:56  Předmět příspěvku: Re: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)

Hodnocení:
Ano,

nyní jsme do tohoto projektu zapojeni 3 směnárníci!

Filip, Prologer, Pavlicek

PříspěvekNapsal: 19.02.09 18:43  Předmět příspěvku: Re: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)

Hodnocení:
Popřeji hodně štěstí, vypadá to na docela dobrý projekt ;)

PříspěvekNapsal: 19.02.09 19:29  Předmět příspěvku: Re: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)

Hodnocení:
hej v buducnosti urcite vase sluzby vyuzijem len myslim ze tie fees mate vysoke, mohli by ste to aj obmedzit ze do 100 USD je napr 8 percent a nad 100 USD je 5-6 percent fee....ale inak v poho:)

PříspěvekNapsal: 20.02.09 17:10  Předmět příspěvku: Re: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)
Charita
Charita

Hodnocení:
Práve som spravil takú mini-smenu, a všeto prebehlo v poriadku a do pár minut. Doporučujem.

PříspěvekNapsal: 20.02.09 18:13  Předmět příspěvku: Re: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)

Hodnocení:
Děkujeme vám za zpětnou vazbu.

tomas7677: Fees jsou stanoveny podle aktuální nabídky a poptávky. Nejsou vyšší než v jiných směnárnách. Ale máme velký rozdíl proti velkému množství ostatních směnáren - opravdu lidem peníze pošleme :)
Do budoucna se budou fees vyvíjet a tvůj nápad je jeden z těch, které také zvažujeme.

Znám lidi, co přišli i o více než $500, když se napálili v nějaké směnárně. To tady nehrozí, jsme známí uživatelé a ztratit zde a na ostatních fórech svou reputaci kvůli pár stovkám dolarů by nám za to nestálo :)

Směnárna mezi PayPal, AlertPay, MoneyBookers, LibertyReserve a českou i slovenskou bankou!

PříspěvekNapsal: 20.02.09 18:21  Předmět příspěvku: Re: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)
Charita
Charita

Hodnocení:
No, tak už poznáš aj jednoho ktorý prišiel o vyše 1000€ pri smenách :-) :lol: (ne že by som bol na to hrdý)

PříspěvekNapsal: 22.02.09 11:48  Předmět příspěvku: Re: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)

Hodnocení:
Jak jste spokojeni s rychlostí směn?Já abych pravdu řekl,tak z toho mám smíšený pocity.První dvě moje směny proběhly během pár hodin.Ale na další směnu(PP-AP) už čekám hodně dlouho a pořád se mě nebyl nikdo schopnej ani ozvat .....

PříspěvekNapsal: 22.02.09 15:52  Předmět příspěvku: Re: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)

Hodnocení:
Omlouváme se uživateli lupulus za zdržení. Bylo způsobeno větším objemem směn v poslední době.
Z důvodu bezpečnosti jsme tedy směnu pozdrželi. V tuto chvíli pracujeme na určitých limitech, aby v budoucnu ke zdržení směn nedocházelo.
Email jsem poslal uživateli lupulus ihned po zadání směny, je možné, že nedorazil, měl jsem problémy se schránkou.

Předem děkujeme za spolupráci.

PříspěvekNapsal: 27.02.09 22:51  Předmět příspěvku: Re: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)

Hodnocení:
K: PP -> AP (10 $)
Skvělý ,rychlý a bezproblémový obchod (směna peněz). díky 8)

PříspěvekNapsal: 04.03.09 22:44  Předmět příspěvku: Re: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)

Hodnocení:
jaké sou časové intervaly u této směnárny? A jak to vlastně funguje? Včera sem pro zkoušku zadal 20$ z AP na PP. Po odeslání požadavku sem byl informován, že se mi brzo ozve nějaký ze směnárníků. Kam se ale ozve? Na mail, nebo do té soukromé pošty rovnou na stránkách? Dá se někde sledovat jak postupuje fronta směn? Zatím se mi totiž nikdo neozval (nebo jsme si alespoň nevšiml) a zajímalo by mě, jestli se vůbec něco bude dít, jestli mám čekat. :?

Mé osobní výlevy - http://www.karis.ic.cz

PříspěvekNapsal: 05.03.09 18:54  Předmět příspěvku: Re: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)

Hodnocení:
Omlouváme se za zdržení, vysvětlení bylo podáno soukromou zprávou...

K Tvé druhé otázce: (jak dostaneš odpověď)
Po zadání směny Ti vyjede hláška, že dostaneš brzy odpověď od některého směnárníků. Nám se Tvá žádost zobrazí ve speciální sekci, kde ji vidíme všichni směnárnící dohromady. Jeli-li jeden ze směnárníků schopen danou směnu provést, napíše, že ji bude vyřizovat a dále komunikuje se zákazníkem individuálně. Napíše mu výzvu, podle které se směna odvíjí dále. Zákazníkovi dojde na mailovou adresu, kterou zadal při registraci, upozornění, že má novou soukromou zprávu od Směnárníka. Po najetí na hlavní stránku http://www.pcfe.cz a po přihlášení Vám vyskočí zpráva, kde stačí kliknout na "ZDE" a dostanete se do seznamu Vašich směn.

Děkujeme všem, kteří dosud s naší směnárnou měli čest a věříme, že i Vy, kteří jste prozatím nemuseli našich služeb využít, se na nás v budoucnu obrátíte.
Filip, člen PCFE.cz-týmu!

PříspěvekNapsal: 09.03.09 03:50  Předmět příspěvku: Re: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)

Hodnocení:
nedoporučuji tuto směnárnu ............
pokud pominu židovsky lichvářská procenta, tak mi stačí absolutní nedostatek osobního přístupu a nepříjemnost, týkající se registrování se ... ( kdo je rád, dává-li se vniveč, pak pokračujte dále .......... ) ... kecy stylu "stále je tu některý z nás, vaše objednávka bude vyřešena do ??? minut, páč jsme stále on-line .......... " lži ............ po x pokusech se spojit s dvěma hlavními jsem to vzdal ........... tímto se omlouvám všem spokojeným "zákazníkům" této exchange ........... spolupracujte s nimi dál, ale zkuste se naučit počítat ...............
stačí jeden blbej telefon .......................................................

PříspěvekNapsal: 09.03.09 18:30  Předmět příspěvku: Re: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)

Hodnocení:
Souhlasim s revenger...

Citace:
Dobrý den,

píši vám ohledně vaší směny z dnešního dne.
Rád bych vás upozornil, že se nám během dnešního dne z důvodu nepříliš
vstřícné politiky AlertPay změnil náš ceník z této peněženky.
Pokud váš zájem stále trvá, pak mě prosím kontaktujte a vaší směnu
vyřídíme během nejkratší možné doby.

Děkuji za pochopení a přeji hezký zbytek dne.
Prologer, tým PCFE

Jo jentak si meni procenta, super seru vam na to!! a to mam jeste dalsi spatne zkusenosti..S temito lichvari uz nemin menit ani cent..

Jeste drive tahle smenarna na foru slouzila pouze k pratelskym smenam za minimalni procenta a poplatky, jenomze ted si par lidi smyslelo ze si tu udelaji asi monopol nebo co a nasadi tu nesmyslne poplatky v radu desitek procent..!!ste totalne bez charakteru, bez pravidel a svedomi a to tu nepisu vsechno!! Nejvic me teda znechutil Prologer!!

PříspěvekNapsal: 09.03.09 19:11  Předmět příspěvku: Re: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)

Hodnocení:
Madaafaka: Pokud sis to pozorně přečetl, tak sis jistě všiml toho, že jsem počítal s tím, že svou platbu odmítneš. Pouze sem ti nabídl, že pokud by si přesto měl zájem, tak ať dáš vědět. Ale počítal jsem s tím, že zájem mít nebudeš.

Jak už jsme tu psali, platby na AP pozastavujeme, případně velmi omezujeme. Z tohoto důvodu jsem na směny z AP dali poplatky takové, jaké jsme dali. Pokud někdo bude mít opravdu velký zájem, tak mu směníme, ale jinak v tuto chvíli nemáme o směny z AP zájem.

A opravdu nevím, co má naše směnárna společného s monopolem..

PříspěvekNapsal: 09.03.09 21:52  Předmět příspěvku: Re: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)

Hodnocení:
Jo ale pokud ja si vzpominam, tak kdyz jsem zadaval smenu tak tam byla uplne jina procenta! To jako si kazdou smenu pridate xx% podle nalady...stejne jsem to uz radej vyresil jinak a pokud si zrovna treba pomatujes me tak jsem ti za smenu daval i 4-5$, ale ted me budes tahat par centama, jeste kdyz jsem ti psal, ze by mi to pak nevyslo a musel bych zbytecne tahat pul dolaru pres ucet...tos u me klesl, protoze bys ani s temi procenty neprodelal a navic bys me teda hodne pomohl, ale to je ta lidska stranka veci (ktera tu kdysi byla, protoze nepomatuju, ze by se tu v kterem koliv smeru menilo jako 15% a vice procenty..) ale to jsem asi nepatri, asi sem naivni..

PříspěvekNapsal: 09.03.09 22:01  Předmět příspěvku: Re: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)

Hodnocení:
To mi teď budeš vyčítat, že jsem ti kdysi pomohl a směnil ti tak, aby ti to vyšlo?
Ano, pokud mě člověk požádá o pár centů slevu a ještě to zdůvodní tak, že by mu to nevyšlo, tak mu samozřejmě slevím. Na tom ale nevidím nic špatného, přijde mi to naopak vstřícné.

Taktéž v tomto případě, kdyby si mi slušně odepsal to, co si tady napsal tvým stylem, tak bychom se samozřejmě také dohodli. Pokud bys ty jednal slušně, pak bychom my jednali slušně a vstřícně s tebou. To už si ostatně mohl vidět, když jsme spolu měnili naposledy a já ti slevil.
Chápal bych tvojí reakci, kdybych ti já prostě napsal, ať pošleš prachy a čau. Ale nechápu to, proč si zareagoval tímhle způsobem, když jsem ti já poslal prostě jen slušný, omluvný mail.

Ohledně směny s 15% jsem ti to už myslím vysvětlil. Nejde nám o profit 15%, ale o dočasné snížení objemu plateb z AlertPay (např. já už týden nepřijímám platby z AP vůbec). Stát taky uvaluje velká cla na zboží, které nechce, aby se k nám tolik dováželo ;)

PříspěvekNapsal: 09.03.09 22:08  Předmět příspěvku: Re: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)

Hodnocení:
hele precti si to jeste jednou protoze si to blbe, hodne blbe pochopil, ty si mi teda nikdy nepomohl to za prve (pomohl jedine, ze si mi smenil za to ti dekuju, ale taky musim dodat ze jsem ti daval hodne slusne % a to bylo jeste snad pred x mesici, kdy to vse okolo AP bylo ok.)
Za dalsi to je to same jako kdybych si v obchode vybral boty, sel k pokladne a tam by me je jeste najednou o 7% zdrazili, tu smenu si mel treba minimalne dodelat a pak zvysit procenta, protoze jediny kdo se tu slusne nechoval tak si byl ty....

a navic jsem ti slusne napsal tohle:

Citace:
Tjn, no jeste se ozvu, ono jako normalne bych to bral, ale ted by se mi to neveslo a ten dolar a neco by mi chybel a to bych si pak musel prevest jedine s BU coz uz by se enormne nevyplatilo navic mam jeste verifikovany paypal tak jeste poplatky....no jeste to promyslim..no jedine ze bych ti to pak doplatil..

Jak uz jsem psal, jeste v minulosti jsem s tebou menil a taky ti nechaval pekne procenta, aniz bych se nejak zlobil nebo tak, ale ted jsem potreboval smenit aspon neco kolem 8% aby mi to vyslo, navic ty by si na tom stejne neprodela,l tak jsem cekal ze udelas vyjimku, nereknu prece, ze bych te nekdy prosil at mi das mensi procenta, pokud si dobre pomatuju vzdycky jsem souhlasil s tvym navrhem a nikdy nesmlouval, ale presto si pak uz neodepsal...pote jsem objevil tuto smenarnu a vidim ze meni za 8%, tak to okamzite dam menit a co mi neprijde email od tebe ve kterem pises co si psal, to me docela dorazilo...

Naposledy upravil Madaafaka dne 09.03.09 22:19, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 09.03.09 22:18  Předmět příspěvku: Re: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)

Hodnocení:
OK, z toho co si napsal jsem pochopil, že jsem ti kdysi slevil z poplatku. To často dělám, když mě lidi požádají, tak sem myslel, že si byl jedním z nich.

Ohledně tvého příkladu - není to stejné. Je to stejné, jako by sis vybral boty, došel k pokladně a tam ti řekli, že bohužel tyhle boty za tuhle cenu už nemohou prodávat, že sezónní výprodeje už skončili a nabídli ti, ať si jdeš vybrat boty jiné, které už bohužel ve výprodeji nejsou.
Podstatou je, že já po tobě nechtěl víc. Prostě jsem se ti jen omluvil, že tvou žádost nemohu splnit a nabídl, že můžeš požádat znova za nových podmínek, které jsou z technických důvodů jiné.

PříspěvekNapsal: 09.03.09 22:23  Předmět příspěvku: Re: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)

Hodnocení:
Proste me to docela nastvala zdalo se mi to minimalne nespravedlive..tim bych to asi ukoncil..

PříspěvekNapsal: 09.03.09 22:24  Předmět příspěvku: Re: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)

Hodnocení:
hlavně se mi tam líbí ta slova - poctivost, rychlost, pohodlí ...............
pohodlí jsem nepostřehl
rychlost mi unikla
o poctivosti raději nebudu ani psát .........

Naposledy upravil revenger dne 10.03.09 06:46, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 09.03.09 22:35  Předmět příspěvku: Re: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)

Hodnocení:
revenger: Ozývám se já, protože já napsal toho mail, mě se tohle týkalo a ode mě se čekalo, že to vysvětlím. Nevím, co by k tomu měli říct ostatní. ;)
filipp nepíše, protože je na dovolené. To byla jedna z věcí, proč nebyl včas aktualizován ceník, přeci jen, z hor se to dělá těžko, když člověk není na netu.

Madaafaka: Pokud se ti to zdálo nespravedlivé, tak to chápu, ale měl si mi odpovědět a já bych ti to vysvětlil a nabídl alternativy na kterých jsme se domluvili a které jsem ti, než jsem si přečetl tento post chtěli poslat (aniž by si nám psal, tak jsme sami přehodnotili naše rozhodnutí a chtěli ti nabídnout původní poplatek. Bohužel si byl rychlejší než jsem to stihl ti napsat). Zpětně usuzuji, že opravdu můj email nebyl zcela vhodný. Příště se pokusím vyjádřit přesněji a doufám, že k problémů jako byl tento již nedojde.

Naše směnárna prostě začíná a s tím souvisí nabírání nových zkušeností. I tento "spor" nám doufám pomůže, abychom se poučili a příště vám mohli nabídnout služby se kterými by jste byli plně spokojeni.

PříspěvekNapsal: 09.03.09 22:41  Předmět příspěvku: Re: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)

Hodnocení:
No ja jsem uz ani nepsal prave proto, protoze tam byla ta veta tusim: pokud vas zajem i presto trva tak napiste atd.. tak uz z toho jsem usoudil ze to ani cenu nema...jinak je to snad vyresene i z moji strany, nakonec se mi to povedlo i lepe resit nez prevodem..ale na toto poukazat jsem si presto neodpustil..

PříspěvekNapsal: 15.03.09 14:09  Předmět příspěvku: Re: Směnárna: PCFE.cz (Personal Comfortable Fast Exchanges)

Hodnocení:
Jak psal Prologer, byl jsem pryč, tudíž jsem nemohl nijak zasahovat do chodu věcí...

Momentálně nemám čas, v úterý bude "revoluční den". Plánuji:
- snížení % s provizí
- vylepšit systém odpovídání, abyste nemuseli dlouho čekat
- vyřešit diskusi na czemoney (vyjádřím se k problémům)
- nabídnout speciální balíčky pro více směn
+ další

Do úterý jsou veškeré směny, které odesíláte z AlertPay, pozastaveny. Berte to prosím na vědomí a nezatěžujte ani nás ani toto téma zbytečnými stížnostmi!

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Rychlá odpověď