Host1Plus nabízí VPS na otestování.Co je to VPS?Laidsky řečeno,VPS je vlastně internetová hosting služba díky níž dostanete přístup na virtuální pc,kde si můžete dělat co se Vám zlíbí.Připojíte se buď pomocí webové aplikace a nebo programem(RealVNC etc.) pokud je to umožněno.
Specifikace beta VPS od host1plus:-1GB RAM
-40GB místa na disku
-Xeon CPU 2,4GHz
-neomezený přenos dat
-linux template(možnost změny kdykoliv)
-15mb download/upload
-umístěn v Německu
-vysoká stabilita
-support 24/7
Využití VPS?:- hostování různých serverů(teamspeak,herní servery...)
- získávání kreditů(autosurfy etc.)
- hádám že i bitcoin
- ftp
...
Poměrně se mi zalíbilo ubuntu 11.04 x64 + VNC.Přes software center stáhnete plno programů-např Wine,přes který již dnes emulujete plno windows aplikací.Sám jsem si vyzkoušel emulovat soldatserver.A pár nějakých příkazů najdete na googlu.Nemám s linuxem zrovna valné zkušenosti,ale rád se pokusím pomoct.
-NA 3 MĚSÍCE
-POUZE ZA 1$(platba přes pp,ap,mb,wm...)(za příplatek lze kdykoli vylepšit server,změnit operační systém - na většinu distribucí linuxu lze přestoupit zdarma)
REGISTRACE ZDE-stačí dát apply now u toho free beta cloud bla bla
-dále kliknete sign up now
-hostname si klidně vymyslete,root password bude Vaše heslo do systému
-pak si vybere distribuci linuxu kterou chcete(za windows a pár jiných by se platilo) -ubuntu,centos,debian,gentoo (mě se líbí to předposlední ubuntu 11.04 x64 + VNC)
-napravo dáte checkout
-vyplníte údaje o sobě-stačí přibližně(tedy nepravé

),mobilní pravdivé,dostanete na něj hovor/sms s ověřovacím pinem-hovor mě nic nestál
-dostanete kód,vyplníte pin,zaplatíte 1$ a je to
VPS lze vypínat,zapínat,ovládat přes web,pokud je to template s VNC tak i přes program.
Určitě doporučuji.