CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 03.12.08 01:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 4 z 11 [ Příspěvků: 266 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 16.08.07 09:51    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 0
Vidim, ze roztlieskavacky uz nabehli...

PříspěvekNapsal: 16.08.07 11:02    Předmět příspěvku:

maskovic píše:
Vidim, ze roztlieskavacky uz nabehli...

Hele ty hvězdo, když si přečteš moje příspévky, tak ti možná dojde, že nejde o roztleskávání, ale o komentář té sázky na jeden zápas. Coź může napadnout někoho, kdo sází. Prostě pár špatných sázek, a to snadno, jelikož padlo pár tutovek, a ten zbytek, naprosto logicky, kdyby to drobil, tak by neměl moc šancí něco vydělat, vsadil na "jistotu", což bohužel nebylo zrovna to pravé. Nic jiného za tím nehledej.
Ale nesoudím, sázky jsou riziko a po boji každý generál. Jen vím, že vsadit si dolek pro radost a vědět, že vlastně o nic nejde je úplně o něčem jiným, než bejt pod tlakem a s védomím, že musím i trošku riskovat a to s větśím obnosem. Já bych to neustála a přiznávám otevřeně, že bych dopadla úplně stejně.Ne-li hůř.

PříspěvekNapsal: 16.08.07 11:25    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 1
Tak to neni dobrá zpráva. Macovi jsem fandil. Dal jsem 6 USD a už jsem jinde přišel o víc, takže mě to nevadí. Pokud se Mac dostal do problémů, asi to neměl řešit něčim drastickým jako sázka na všechno.

To Maskovic: Opravdu nemam náladu číst sebevědomé posty od nováčka, který se snaží urazit někoho, kdo je s CzeMoney pár let. Je vidět, že ani nechápeš podstatu věci. Roztleskávačky jsou na MMG a jiných fórech a je jich tam hodně. Ale jejich úloha je psát pozitivní posty během fungování hyipu, ne po jeho skončení, takže si urovnej význam slova.

PříspěvekNapsal: 16.08.07 11:35    Předmět příspěvku:

Inu což život je takovej :) Zase o jeden zprvu velmi dobře vypadající a nadějnej program. Holt co se má podělat to se podělá. Jestli jste sledovali stats tak se tenhle program ani nepodařilo úspěšně rozjet (možná kůli málo roztleskávačkám stračka na to sama rozhodně nestačila a kdyby se někdo přidal tak by to možná i bylo lepší že maskovic?) bohužel problémy tu byly a jsou no co se dá dělat.

Lze to snad zakončit jen citátem :-D

PROSPERA OMNES SIBI VINDICANT, ADVERSA UNI IMPUTANTUR.
úspěch si přivlastňují všichni, nezdar přičítají jednomu.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.08.07 12:02    Předmět příspěvku:

NO, JÁ TO VIDÍM ASI TAKHLE. Mac je hráč. Teď sice chce odejít z on-line businessu, ale pujdu do historie a pokuď si vzpomínám, tak to chtěl vždycky. Jenže to nevydrží.Kdo v tom jednou byl, tak to zkrátka nemůže vydržet. Už teď ho vidím živě, jak špekuluje, jak nás co nejdŕív vyrefundovat, jak tomu bylo pokaždé. Prostě ty jeho hyipy beru jako hru. A nejen jeho, ale celé on-line investování. No a až ho to přejde, a přijde s něčím jiným, tak mu tam vložím zas. A to by bylo, aby tak na desátej pokus to nevyšlo. A jsem v pokušení otevřít sázkovou kancelář s kurzovým sázením. První sázka,: Jak dlouho to vydrží a druhá sázka: Na kolikátý pokus to vyjde. No uznejte, toho scriptu by byla škoda, když si s ním dal takovou práci. Akorát, MACu, zůstaň tu s námi. Když jsi prve zmizel, tak se mi docela stejskalo. Chyběls mi. :lol:

PříspěvekNapsal: 16.08.07 12:13    Předmět příspěvku:

Chm, škoda no... Už ty dolky zase pěkně mizí...

PříspěvekNapsal: 16.08.07 22:33    Předmět příspěvku:

Je to škoda, že končíš...ale co se dá dělat...projekt to byl zajímavej :wink: Ale taky jako stracka doufam, že na nás tady nezanevřeš :wink: Byla by to škoda, přecijen si tady jedna ze stálic :)

Jakpak to teď bude vypadat? Normálně konec a nebo se pokusíš o nějakej refund? :wink:

to maskovic: nepřeháněj to s tou kritikou...takovýchle situací ještě zažiješ hodně v téhle oblasti zájmů :lol: Ale co, je to hra...a musíš to tak brát :wink:

PříspěvekNapsal: 17.08.07 11:06    Předmět příspěvku:

Ja neprehanam a stojim si za tym co som povedal.

PříspěvekNapsal: 17.08.07 12:52    Předmět příspěvku:

JaromirV píše:
Jakpak to teď bude vypadat? Normálně konec a nebo se pokusíš o nějakej refund? :wink:

Refund bych udělal rád, měl-li bych ho udělat z čeho, zůstalo mi pár dolarů a s tím toho moc neudělám, i když jednou se mi už povedlo udělat z 5ti babek 80 ale to bylo na live u fonbetu, ten dneska e-gold nebere a Bet Estate je na takové zvraty nepoužitelný. Takže asi takhle pokud fonbet začne ještě někdy v budoucnu brát znovu e-gold, pokusím se o zvrat číslo 2, pokud ne nebude refund udělat z čeho. Mrzí mě to.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 17.08.07 13:09    Předmět příspěvku:

Já udělal včera na Live sázkách +300 Kč za necelou hodinku, takže touhle cestou by na refundy vydělat šlo. Ale riziko je tam taky.

PříspěvekNapsal: 17.08.07 14:42    Předmět příspěvku:

Tak v této situaci je to snad poprvé co říkám aby se refund nedělal je fakt že mi jde jen o pár (doslova) dolků :) ale nevím jestli by nebylo lešpí uznat konec než se plácat v refundech při týhle situaci kdy zbylo jen několik dolků na EG....

Mno já rozhodně prohlašuju že se vzdávám nároků na refund :-D

Vypadá to skoro jak nějaký gesto ale myslím že se z toho nepoložím :) už jsem ztratil na online biznisu víc :) hh :wink:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 17.08.07 20:25    Předmět příspěvku:

No, ani mě nejde o refund, spíš mi je líto toho, že je konec. Ten script se mi líbil. :lol: Kdyže bude další pokus? :lol:

PříspěvekNapsal: 18.08.07 00:01    Předmět příspěvku:

Spíš sem se ptal, jak to bude dál, co se bude plánovat a tak...když slyším, že na refund nejsou prostředky, tak se refund dělat nemusí... :wink: těch pár dolarů taky oželim :lol:

PříspěvekNapsal: 18.08.07 14:23    Předmět příspěvku:

ytk píše:
Jedno takový pořekadlo zní
Citace:
"Co se stane jednou, nemusí se stát podruhé, ale co se stane podruhé stane se i potřetí."
No a konec tu byl už dvakrát...

nikdy to nefugovalo a asi to nikdy fungovat nebude.... takže něco novýho snad ani ne

PříspěvekNapsal: 18.08.07 16:44    Předmět příspěvku:

Doporučuji knihu "Odliš se nebo zemři!". Název této knihy o marketingu z jiného pohledu přesně vystihuje v čem je úspěch. Dělat dokola jednu věc, která nejde, znamená připravit lidi kolem o čas a peníze. Pokud další projekt, tak to chce lepší strategii. Dohánět ztrátu sázkou na "buď a nebo" je hazard. To neni money-management. A jak to dopadá, když admin nemá jasnou představu jak peníze vydělat a nakonec všechno hodí na jednu sázku, to už tady párkrát bylo vidět že. A jak to vždycky dopadlo?

PříspěvekNapsal: 18.08.07 18:43    Předmět příspěvku:

To Trewis.

Chtěl bych se za Maca postavit myslím že jeho poslední krok byl unáhlenej ale stejně by si nepomohl dostal se do srabu už předtím když mu nevycházeli sázky jedna za duhou v řadě. A to u něj nebylo vůbec obvyklý... tzn snažil se udělat si jasno a někdy tohle je nej způsob jak to pořešit prostě sadit na jednu možnost když to vyjde dobrý udržím to a zkusím vylepšit sázky a když ne tak to položím. Nevím ale vidím v tom docela silnej strategickej úmysl. Ono rozhodnout se mám málo peněz tak to položím taky není nejlepší. Myslím že se kůli těch pár dolků zde docela dlouho handrkujeme :-D

To YTK: Mno ono v čem jiným už ty prachy chceš držet? I při lepším úmyslu se to prostě nerozjelo. To je pak těžký... nepokrejou se občasný ztráty nemožnost vydělat víc... a už se to točí...

To JaromirV, Stračka: šak jo

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 19.08.07 12:21    Předmět příspěvku:

Mě nevadí ztráta 6 USD. Spíš jsem svým příspěvkem chtěl naznačit, že jít do projektu znamená přijmout zodpovědnost za vklady lidí. Sázky jsou riziko a pokud neni dobrá strategie a dostatek štěstí, tak to nevyjde ani po druhý, potřetí... a další projekty pak nemají smysl. Mac se určitě snažil a veřim tomu, že dělal maximum a prostě neměl štěstí.
Bohužel to ale nezabránilo tomu, že se zařadil do početné skupiny adminů, který neumí počítat, nadhodnocujou svojí strategii, neuvědomují si zodpovědnost, podcení technickou stránku věci, mají smůlu nebo jsou zloději - tzn. projekty zkrachovalé. Je defacto jedno jestli je admin zloděj nebo má smůlu jako měl Mac. Výsledek je totiž stejnej - ztráta peněz desítek lidí. Lepší žádnej projekt než nepovedenej, protože ztráta lidem užitek nepřinese.

To je takovej obecnější názor na přístup adminů.

PříspěvekNapsal: 20.08.07 09:23    Předmět příspěvku:

Tak v tom případě by ale ani žádnej projekt nezačal s tímhle přístupem se prostě pracovat nedá. Vždy je nějaká proměnná ve vzorci který počítáš. Když chceš uspět tak se bohužel nemůžeš spoléhat na lidi. To je problém obecnej. Lidi.... ne strategie. Když budeš mít sebelepší strategii. Prostě to do mrtě naplánuješ a prostě se ti tam přihlásí jen nevím např 10lidí a nedokážeš se s tím odrazit tak jako nemáš šanci.

Nevím ale MAC to psal hned na první stranu že nemáte vstupovat do toodle projektu když si nejste vědomi riziku které podstupujete. Tak ty jsi to asi nepochopil vůbec.
Jsi prostě mimoň trewisi.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 20.08.07 11:57    Předmět příspěvku:

Wormrider píše:
Nevím ale MAC to psal hned na první stranu že nemáte vstupovat do toodle projektu když si nejste vědomi riziku které podstupujete.

:lol: :lol: ...o riziku ví a věděl každej. To není třeba zdůrazňovat. Každej investoval na vlastní riziko. Ale nechápu proč píšeš o tomhle jako reakci na muj post. To s tim nesouvisí. Zkus si sepsat všechny český hyipy co u nás byly a vyber z nich ty, co byly pro lidi ziskové. Byl tam vůbec nějakej? Toho by si měl být vědom hlavně každej novej admin. To, že před nim bylo 90% hyipů zkrachovalých a jestli má teda cenu lidi nechat zase podstoupit riziko, které je těch 90% a to je téměř jistá ztráta. Uvažuj.

PříspěvekNapsal: 21.08.07 14:51    Předmět příspěvku:

asi jsi mne nepochopil vůbec. Ale to nic končím tuhle debatu mám spoustu užitečnějších věcí co dělat.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 21.08.07 16:31    Předmět příspěvku:

Wormrider píše:
asi jsi mne nepochopil vůbec. Ale to nic končím tuhle debatu mám spoustu užitečnějších věcí co dělat.

Ono neni vůbec těžký pochopit co si myslel. Ale nesouviselo to s tim, co jsem napsal. A ke konci debaty se přikláním, protože to nemá východisko.

PříspěvekNapsal: 21.08.07 17:52    Předmět příspěvku:

hehe no asi to je velice těžký když jsi to nepochopil ;) :-D heh :-D no serem nato . :lol:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 15.01.08 15:14    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

Přesto, že jsem se rozhodl HYIP už nikdy nedělat, rozhodl jsem se to s Relative Profitem zkusit ještě jednou.

K restartu mě vedlo hlavně to, že FonBet bere opět e-gold a na LIVE sázkách mám docela velkou úspěšnost.

Soustředit se chci hlavně na zahraniční investory, proto budu RP propagovat hlavně tam, ale RP je otevřený i pro Čechy a Slováky.

Officiální start je sice až ve čtvrtek, ale registrace jsou otevřené už teď, stejně tak je možné už vkládat.

Je tu jedna změna týkající se plánů, plány už nebudou pevně stanovené, i když implicitně jsou nastaveny na 125 % respektive 105 %, ale budou proměnlivé, podle toho, jak se bude ve kterém období dařit.

Prosím, neumísťujte zatím Relative Profit na zahraniční fóra (MMG, TG, DTM a GGC - na ostatní si své reflinky klidně dejte), stále pracuju na kvalitním anglickém popisu a přidat je tam chci až bude komplet.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.01.08 02:06    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

Pokud jsem za 5 měsíců neztratil paměť, několika lidem jsi způsobil ztrátu. Jak to hodláš řešit? vyčistíš stůl, vrátíš ztrátu a budeš pokračovat? Nebo prostě jenom "sorry, přišli jste o prachy, dejte mi další."? Normálně bych už se tim nezabejval, ale když jsi začal o restartu, pak se to nabízí.

PříspěvekNapsal: 16.01.08 11:23    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

Paměť si neztratil, ale dobře víš, že už od začátku jsem hrál na rovinu, nikdy jsem nenabízel žádné garance a před rizikem ztráty jsem varoval, zkrachoval jsem a zkončil. Nechtěl jsem začínat znovu a kdyby FonBet nezačal opět brát e-gold, žádný restart by nebyl.

FonBet má LIVE - to je moje parketa, tehdy jsem tu příležitost neměl, navíc jsem začínal mimo sezonu - nedostatečná nabídka, což byla další komplikace.

Navíc teď jsem se tak trochu pojistil a udělal jsem změnu ohledně plánů, jak jsem psal v příspěvku výše, tím se nedostanu pod tlak, že mi chybí na pevně daný úrok a budu moct hrát v klidu, prostě bude-li se v období dařit bude zúročení vyšší, nebude-li se dařit bude zúročení menší.

Vím, že jsem tady, co se Relative Profitu ztratil důvěru, proto chci začít hlavně v zahraničí, napravit si reputaci, a pak snad přesvědčit někoho k investici i odsud. Pokud mi dá někdo důvěru už teď, zlobit se nebudu.

Nevím, co více bych napsal.

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 266 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]