CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 03.12.08 00:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 9 z 11 [ Příspěvků: 266 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 29.02.08 22:31    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

Hodnocení: 0
Takže e-gold si trošku vymýšlí - odmailované nebo odfaxované kopie dokladů neakceptují. Poslali mi poštovní adresu, na kterou jim je mám poslat, ještě dnes jsem tak učinil. Fakt je ale ten, že se odblokování mého účtu trochu opozdí. V tuhle chvíli nemůžu přijímat vklady ani se nechat vyplatit sázkovkou.

S Relative Profitem to bude do odblokování takto:

1. Reinvestujte, většina vkladů je u FonBetu, takže množení bez problémů.

2. Směnit si ze svého Relative Profit účtu e-gold na Liberty Reserve a nechat se vyplatit na něj, ale pozor: Směnu e-gold to Liberty Reserve mám nastavené na 10 %. Po přihlášení klikněte na Currency Exchange a proveďte směnu, pak už klasika Withdraw - do poznámky uveďte číslo LR účtu.

3. Vklady / výplaty na / z e-gold do odblokování pozastavené - doporučuji bod 1.

4. Vklady pořád přijímám prostřednictvím Liberty Reserve, číslo účtu je na HOME PAGE v pravém bloku, po dobu blokace, budu vklady z LR doplňovat 2x týdně (Po, Pá), po odblokování e-goldu už zase klasika vklady z LR budou doplňovány pouze v pondělí.

5. Po dohodě jsem ochotný příjmout vklad přes Moneybookers, o MB mail si pište soukromou zprávou + vyjádřete se tady v topiku, zda by byl o vklady přes Moneybookers trvalý zájem.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 29.02.08 22:42    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

Měla bych sice zájem, ale bacha, MB blokuje hyipy.

PříspěvekNapsal: 01.03.08 10:09    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

No, musel bych si dávat pozor. Hlavně ale MB by mi otevřelo cestu do více sázkovek, nebyl bych omezený jen FonBetem, je sice v mém žebříčku na 2. pozici, ale je lepší mít vklady porozhazované po více sázkovkách. Navíc teď už blokuje účty i EG a jet jen přes LR by bylo celkem o ničem - jedna "béčková" sázkovka, co LR podporuje, navíc bez LIVE. MB účet už mám prověřený, tak si myslím, že by mě "nebuzerovali".

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 01.03.08 15:55    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

Zahlasujte prosím pro Relative Profit na - http://hyip4me.de/?a=details&lid=65#vote - díky

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 02.03.08 13:13    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

E-GOLD UŽ MĚ ZAČÍNÁ PĚKNĚ SRÁT!!! Blokl mi i druhý účet, který využívám pro monitoring. Jestli mě neodbloknou ani poté, co jim dojdou vyžádané dokumenty, tak komplet přejdu na Moneybookers - dopředu vás na tuhle variantu připravuju.

Peníze jsou v bezpečí v sázkovce, takže výběr na MB nebude problém, jen aby jste měli účty.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 03.03.08 13:51    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

Ode dneška přijímám vklady také prostřednictvím elektronické peněženky MONEYBOOKRS, o můj MB mail si pište soukromou zprávou.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 06.03.08 12:13    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

Je čtvrtek a do 23:59 je možno vkládat prostřednictvím Moneybookers tak, aby vklady byly připsány na účet zítra. Další možnost pak bude neděle 23:59 tak, aby peníze byly připsány v pondělí. O MB mail si pište soukromou zprávou.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 07.03.08 00:14    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

Je realna moznost ze dostanu nekdy penize zpatky na EG? :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 07.03.08 07:39    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

Velmi vysoká, e-goldu jsem poslal všechno, co chtěl, tak věřím, že mě odblokujou, teď mi nezbývá nic jiného, než čekat. Jinak, jak už jsem psal, většina peněz je na účtě FonBetu, takže případný přechod na Moneybookers nebude problém. Mimochodem, přes Moneybookers jedu už týden a procentuální úspěšnost v MB sázkovkách mám vyšší než v e-gold. O Moneybookers mail je ale třeba si napsat soukromou zprávou nebo se ozvat na ICQ.

O peníze se určitě neboj, ty jsou v bezpečí.

Naposledy upravil Mac dne 07.03.08 10:38, celkově upraveno 3

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 07.03.08 10:05    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

ja se o penize nebojim ale chci je na EG ne na MB :D ale vim jsou smenarny :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 07.03.08 10:38    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

No e-gold dostal, o co si řekl, tak věřím, že už problémy dělat nebude.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 09.03.08 12:40    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

No,já si to u tebe převedla na MB.Uvidíme, jak dlouho potrvá, než ti ho bloknou.

PříspěvekNapsal: 09.03.08 12:54    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

Všimnul jsem si. Myslím si, že domluva po případné blokaci bude s Moneybookers lepší než s e-goldem. Je to už týden, co jsem jim posílal dokumenty a ti sráči si pořád dávají na čas.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 09.03.08 13:06    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

no MB moc s hyipy nesmlouvaji :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 09.03.08 14:47    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

Hodnocení: 1
Hlavně to chce nemít na účtech nic a všechno v sázkovkach, kdyb to blokli. Novej účet se dá založit vždycky.

PříspěvekNapsal: 09.03.08 14:59    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

jind005 píše:

Relative Profit není HYIP, už jsem to tady psal Xkrát. To že pro administraci využívám HYIP manager ze mě ještě nedělá HYIP.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 09.03.08 20:26    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

Mac píše:
jind005 píše:

Relative Profit není HYIP, už jsem to tady psal Xkrát. To že pro administraci využívám HYIP manager ze mě ještě nedělá HYIP.

Vysvětluj to MB po blokaci účtu

PříspěvekNapsal: 10.03.08 00:07    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

ano tim jsem chtel rict ze my to vime ale oni...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.03.08 08:51    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

10. 3. 2008 - týdení stats
EG: 12,5 %
MB: 24 %
LR: 0 % ... zatím nebyl učiněný vklad prostřednictvím LR
Škoda zpackané neděle, mohly být stats lepší.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.03.08 08:59    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

xkodi píše:
Vysvětluj to MB po blokaci účtu

Jedou tu tři další projekty přes MB a všechno je v pohodě. Stačí být opatrný, navíc se držím Trewisovy rady a vše mám v sázkovkách. Na MB budu vybírat jen v okamžiku, kdy někdo požádá o výplatu. Myslím si, že MB nemusí nikdy zjistit, k čemu účet využívám, teda pokud mě nějaké "hov..." neudá.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 13.03.08 21:59    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

E-gold se konečně obtěžoval a dal mi vědět, že účet, který využívám pro Relative Profit neodblokuje, tímto Relative Profit s e-goldem končí a dále bude podporovat pouze e-peněženky Liberty Reserve a Moneybookers. Převeďte si proto prosím z vašich účtu e-gold vklady na Liberty Reserve nebo Moneybookers (currency exchange) - osobně preferuju Moneybookers, mám na něm podstatně více peněz a o podpoře sázkovek se ani zmiňovat nemusím, Liberty Reserve bere jen jedna a ta navíc nemá LIVE.

Co se e-goldu týče, pokusím se zachránit alespoň svůj druhý účet, který využívám pro monitor a mám v plánu ho využívat i pro připravovanou klikačku. Pokud se s e-goldem nedohodnu ani v tomhle případě, zkončím s ním definitivně, jsou tu alternativy, tak proč se s těma kur... srá... Omlovám se, ale jsem trochu podrážděný.

Hned zítra kontaktuju Moneybookers a sdělím mu, k čemu mám v plánu svůj účet využívat, abych předešel problémům do budoucna. Moneybookers účet mám verifikovaný, tak snad problémy nebudou.

Vklady přes Liberty Reserve a Moneybookers provádím v tuhle chvíli manuálně vždy v pondělky a pátky. Liberty Reserve účet je zveřejněný na stránkách Relative Profitu o Moneybookers mail si pište soukromou zprávou nebo přes kontaktní formulář na relativeprofit.com. Vím, že manuální vklady jsou na nic a hned, jakmile dokončím práce na klikačce, se vrhnu na HYIP Maneger skript a LR i MB vklady automatizuju.

Doufám, že vás tyhle komplikace s e-goldem od investování do Relative Profitu neodradí a nezavrhnete ho. Myslím si, že odebrání e-gold zase až taková škoda není, mám za to, že manipulace s Moneybookers je pohodlnější, hlavně co se převodů na běžný účet týče.

Snad to co jsem napsal dává nějaký smysl, zítra až se uklidním si to po sobě ještě budu muset přečíst. Zatím alespoň takhle.

Máte-li dotazy, pište.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 13.03.08 22:24    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

Hodnocení: 3
v eg bych problem nehledal, kdyz bloknou ucet, tak neni nic jednodussiho nez si zalozit novy ucet a tam si penize preposlat, jelikoz to vpohode jde.

jinak bych doporucil pokud chces mit vyssi vklady, tak mit e-penezenky takovy, ktery nejvice lidi vyuziji-e-gold predevsim, zbytek tvori zanedbatelne procento.

a kdyz budes mit treba delsi plan, tak si eg muzes smenit, poslat si to do sazkovky... nebo to resit pres debitku, ano stalo by to nejaky poplatky vse, proto by to chtelo jedine delsi plan,

To jen muj jak bych to treba videl ja, protoze pokud chces vklady, tak musis predevsim delat to co chteji lidi a ne chcit aby lidi delali to, co chces ty, cili v prkotinach jako je si zalozit novy e-gold ucet jim vyjit vstric ;)

kdyby jsi mel casem vetsi duveru lidi a lide k tobe vkladali vetsi penize, tak samozrejme lide vlozi treba pres ucet ci pres to, co vyhovuje vice tobe, jelikoz by chteli co nejvice jistotu, bezpeci... ale kdyz u tebe mnozi penize z klikacek a mailovek... tak si myslim ze nebudou chtit treba 10 USD menit aby mohli vlozit, pak po vyberu zase smenovat... nez se jim u takovychc astek vrati poplatek za smenu, tak to je treba mesic v tvem programu

PříspěvekNapsal: 13.03.08 23:21    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

Jo jenomže to si potom můžu zakládat e-goldy do nekonečna, oni mi neblokli jen RP účet, ale i Club of Traders a nic jim nebrání v tom blokovat mi je stále znovu a znovu, na to jim kašlu. Vkladu přes MB mám stejně více než přes e-gold, e-gold je, co se Relative Profitu týče minulost. Lidi co mají e-gold, si jej můžou levně směnit na Liberty Reserve a investovat přes něj. Osobně nemám nervy na to nechat se buzerovat od zkurvených Amíků, člověk jim poskytne všechno, co chcou, v jaké podobě to chcou a oni ho stejně pošlou do prdele. Neměl bych už psát, nebo to tu bude muset někdo zcenzurovat. Pokud jde o podporu "klikačů", tak zvažuju PayPal (PayPal to BÚ, BÚ to sázkovka a zpět).

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 13.03.08 23:54    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

Fajn, počkejte s tím převáděním na MB nebo LR, zítra založím nový e-gold a pojede se dál i přes něj, ale jestli mi bloknou i ten, tak už na US sráče kašlu.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 14.03.08 00:49    Předmět příspěvku: Re: relativeprofit.com

Vytvořil jsem nový e-gold a opět na něj přijímám vklady. Jen mám menší problém s převodem ze starého účtu, ti sráči už možnost přeposílání blokli, uživatel si už v nastavení nemůže sám povolit příjem ze zablokovaného účtu, ale to už je detail, většina vkladů je stejně v sázkovce.

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 266 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]