*

CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 08.09.08 18:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 1 z 2 [ Příspěvků: 30 ] Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 10.07.08 14:38    Předmět příspěvku: Quixtar

Hodnocení: 1
Dlouho jsem si rozmýšlel, jestli budu projekt medializovat. Nakonec jsme se s Rištym domluvili, že poskytneme základní info pro potenciální zájemce.

Úvod
Projekt spadá do sféry multi-level-marketingu. MLM se často označuje jako síťový marketing nebo distribuční síť. Mateřskou společností je holding Alticor, který združuje společnosti Quixtar, Amway a Amivo. Alticor vlastní více než 20 exkluzivních značek, které nabízejí tisíce výrobků denní spotřeby a vlastní smluvy s desítkami online obchodů na světě.

Jak funguje distribuční síť
Každý výrobek má svoji cenu, která je výsledkem postupných nákladů. Princip je následující. Produkt vyrobíme za 100 Kč, předáme velkoskladu, odtud putuje do velkoobchodu, do maloobchodu a nakonec ke koncovému zákazníkovi. Cenu tak tvoří náklady na výrobu a zisky jednotlivých článků řetězce při distribuci. Je třeba ještě zmínit náklady na přepravu a na reklamu, která tvoří podstatnou část celkových nákladů. Konečná cena výrobku je v tom případě 300 Kč. Taková forma distribuce je využívána u drtivé většiny výrobků, které nakupujeme.

Princip distribuční sítě je následující. Řetězec zkrátíme a "obejdeme" velkoobchod a maloobchod, ušetříme část nákladů. Rozdíl je vyplacen zprostředkovateli prodeje. Každý prodejce dostane navíc určité procento za obrat distributorů, které přivedl do systému. Takovým způsobem se struktura rozšiřuje vysokým tempem a vytváří se rozsáhlá síť distributorů.
Pokud nabízí konkrétní multi-level široký sortiment zboží, není distributor nucen vyvíjet
aktivitu v oblasti prodeje sortimentu jiným osobám než je on sám. Jednoduše řečeno se
obrat tvoří vlastní spotřebou. Distribuce zboží pro zákazníky mimo systém pak tvoří
vedlejší příjem.
Pokud se vrátím ke schématu klasické distribuce, zbývá odstranit ještě jeden podstatný
článek procesu – „Náklady na reklamu“. Není zapotřebí vynakládat nemalé prostředky na
propagaci výrobku, který má svůj jistý odbyt v síti. O úsporu na reklamě se rovněž zvýší
zisk pro distributora, případně sleva na výrobku pro jeho osobní spotřebu.
MLM je tedy systém, který zamezuje zbytečnému plýtvání. Ušetřené peníze se přerozdělí
mezi zákazníky (slevy), prodejce (marže) a organizátory (rozdílové provize).

Jak stavíme strukturu
Máme ojedinělý koncept budování struktur. Registrujeme se do skupiny za sebe. Tím rosteme rychleji, protože dohromady se naše výsledky načítají. Každý má možnost vytvořit skupinu vlastní. O způsobu budování struktur se rozepisovat nebudu, zájemcům to vysvětlím podrobně.

Sortiment
V ČR celkem 600 výrobků, které jsou každoročně navýšeny o cca 50-100 dalších. V síti je možné nakoupit prací prostředky, potřeby pro zubní hygienu, mýdla, šampony, sprchové gely, parfémy, kosmetiku, dekorativní kosmetiku, potraviny, prostředky na nádobí, pánskou kosmetiku, vitamíny, proteiny, vodní filtry, nádobí, opalovací krémy, nápoje atd.
Alticor ČR spolupracuje se společností O2 a Kasa.cz

Jakým způsobem se vydělává
Vytvářením sítě spotřebitelů zvyšujeme obrat skupiny, za to dostáváme odměny od společnosti. Podle procentní sazby jsme odměňováni i za vlastní nákupy, které máme navíc o 30% levnější oproti lidem mimo síť.
Smyslem je na pravidelných nákupech výrobků denní spotřeby vybudovat trvalý příjem pro všechny ze skupiny.

Vývoj společnosti
V Americe byl klasický přímý prodej pod záštitou Amway nahrazen online obchodem Quixtar. Úplně nový model vzbudil novou vlnu zájmu a tamní síť roste v desítkách procent ročně. U nás byl také nahrazen přímý prodej online obchodem. Napojení na celoevropský portál je otázkou 4 let. V té době nebude síť rozdělená na jednotlivé státy, ale bude sjednocená pod jednu doménu. Vznikem jedné velké sítě vzroste i zájem dalších společností o zapojení svých výrobků do sítě. Důsledkem toho bude navýšení průměrných obratů na domácnost a tím i zvýšení příjmů.

Fáze registrace
Zakoupení licence a vytvoření prvního nákupu.

Proč se přidat
- možnost vytvoření trvalého pasivního příjmu během 1-5 let bez omezení
- možnost využívat školící systém podnikatelského růstu a osobního rozvoje
- práce s kolektivu lidí se stejným cílem vybudovat něco trvalého
- bez finančního rizika
- každý měsíc motivační akce (Porsche 911 Carrera, hory, motokáry, dream night apod.)

Registrovaní z czemoney
Trewis
Onso
Jelenik
Stračka
Rišty
Dzejkob
Revenger
Megaset
+ desítky mimo czemoney ve skupině

Nechceme každého
Abych předešel spekulacím rádoby znalců multi-levelu, tohle není založené na získávání lidí. Skupinu chceme tvořit z těch, kteří se budou aktivně podílet a mají za svůj cíl vybudovat trvalý příjem.
Podmínkou je věk alespoň 17 let!!!

Informace
Zájemcům poskytneme bližší info přes PM.

Naposledy upravil Trewis dne 10.07.08 20:07, celkově upraveno 2

PříspěvekNapsal: 10.07.08 15:12    Předmět příspěvku: Re: Quixtar - konec scamů v ČR

Ještě poznámka - zájemcům, které jsme kontaktovali během minulých měsíců, se omlouvám. Zatím jsme to zaváděli jenom do určitých měst a třeba severní Morava pro nás zatím nebyla reálná. Během léta bysme ale chtěli přidat Opavu, Ostravu, Olomouc, Karvinou atd. Vy co už o tom víte, ozvěte se na PM. Dík

PříspěvekNapsal: 10.07.08 15:27    Předmět příspěvku: Re: Quixtar - konec scamů v ČR

Hodnocení: 0
Tak připojuji můj názor. Díky Trewisovi a této možnosti se mi radikálně změnil život a to o dost k lepšímu! :D S klidným svědomím tohle můžu říct jelikož díky skvělé podpoře a systému nám to jde tak skvěle... :) Po čase vidíte jak to kamarádum, známým atd. začíná jít lépe, začínají si vydělávat peníze a vy jste o to více pyšní protože jste to byli vy kteří jste jim tento byznys představili. Zkrátka neznám lepší příležitost jak se dostat k velkému pasivnímu příjmu než přes tuto možnost. :) :wink:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.07.08 20:56    Předmět příspěvku: Re: Quixtar - konec scamů v ČR

To som rad, ze sa to aj takymto sposobom zviditelnilo. Cakam v priebehu par dni, ze sa tu ozvu ludia, ktori sa na "100percent vyznaju problematike" a budu len rypat. To nas ale neodradi. Vieme ako system funguje, vdaka Trewisovmu super napadu budovania struktur to funguje podstatne lepsie. Mame svoje forum, kde piseme svoje skusenosti, stale sme v kontakte, co je pri takomto projekte asi najdolezitejsie.
Najlepsie je ze makame na spolocnom cieli spolocne a urcite ho takymto stylom dosiahneme. Je to len otazkou casu :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.07.08 21:30    Předmět příspěvku: Re: Quixtar - konec scamů v ČR

byl by tady někdo takový kdo by si sednul k icq a celý mě to polopaticky vysvětlil a podobně?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.07.08 21:37    Předmět příspěvku: Re: Quixtar - konec scamů v ČR
Moderátor

Hodnocení: 4
Já už jsem na MLM starej a Amway už znova dělat nechci ale vy jste mladí vám fandím. Trewisovi věřím tak když s ním spolupracujete jste v pohodě. Když nic tak vás to aspoň něco naučí.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.07.08 21:45    Předmět příspěvku: Re: Quixtar - konec scamů v ČR

OK, Rišty se toho ujme :D

PříspěvekNapsal: 10.07.08 21:51    Předmět příspěvku: Re: Quixtar - konec scamů v ČR

Pokud se jedná o předání informací, tak už máme Plzeň a okolí, Prahu, Brno, něco málo ještě ne Moravě a západ Slovenska. Pokud je tu někdo odjinud, pak můžeme částečně vysvětlovat po netu, ale v praxi si to moc nedokážu představit :D

PříspěvekNapsal: 11.07.08 11:56    Předmět příspěvku: Re: Quixtar - konec scamů v ČR

Trewis píše:
Pokud se jedná o předání informací, tak už máme Plzeň a okolí, Prahu, Brno, něco málo ještě ne Moravě a západ Slovenska. Pokud je tu někdo odjinud, pak můžeme částečně vysvětlovat po netu, ale v praxi si to moc nedokážu představit :D

Tak to jsme dva.

PříspěvekNapsal: 11.07.08 13:56    Předmět příspěvku: Re: Quixtar - konec scamů v ČR

EDIT: Nestálo mi zato nechat tu ten text

Naposledy upravil Lighter dne 11.07.08 22:13, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 11.07.08 14:43    Předmět příspěvku: Re: Quixtar - konec scamů v ČR

Hodnocení: 2
Gratuluji vám. S Trewem jsem se viděl někdy před Vánoci kdy mám pocit, že to začínal oťukávat, ale už byl u něj cítit velký klid v tomhle směru. Věděl proč :-)

Lighter, velmi si vážím Tvého vyjádření názoru.
Co se týká prášku, ti co o tom vědí to asi popíší rozhodně lépe, ale mě napadá zdali jsi vůbec počítal, že je mnohem koncentrovanější než uměle "nafouknuté" standardní komerční prášky. Tudíž bys musel počítat jednu dávku.
Plus opotřebení pračky, prádla.... nevím nevím jestli by jsi pochodil pokud si porovnával pouze ceny balení.

S Markem i panem Hassmanem jsem měl to potěšení se setkat i dokonce neformálně u jednoho stolu. Marek je perfektní člověk s velkou vnitřní silou a právě on zůstal u mě nejvíc v paměti a kdybych neměl vlastní bloky vím, že s ním bych chtěl pracovat, protože by to byla nejen zábava, ale i zážitky.
Někdo vidí aroganci, ale on moc dobře ví o té vyjímečnosti, ale ne sebe, ale každého. Můj pocit. Arogance má jiné znaky. Lidé často koukají na ostatní jako na odraz sebe sama a pak se může mylně narážet. A tady je to docela patrné kde možná leží ta arogance nikoli hrdost ;-). To nic ve zlém.

Ale zde to asi není o rozebírání lidí, ale možnosti budovat byznys, Trew to tady dal na sklo a záleží na každém kdo po té příležitosti šáhne a vezme to do vlastních rukou za takové podpory. Taky vám fandím, o mém životě hledání raději nemluvě, šak víme T.. :D

PříspěvekNapsal: 11.07.08 15:22    Předmět příspěvku: Re: Quixtar - konec scamů v ČR
Moderátor

Hodnocení: 4
Lighter píše:
Tak já taky k tomu něco napíšu, rozmejšlel jsem se jeslti to sem mám psát, abych popřípadě někoho neovlivnil, ale tak je to moje menší zkušenost. Taky me to ještě před 2 měsícema oslnilo. Jenže Marek (Jeden z teamu Trewise, onsa..) mě to vysvětlil takovým zpusobem, že me to uplně odradilo. Strašně moc arogantní člověk, a když jsme byli na semináři v Hradci Králové kde byl zrovna i pan Hasman tak mu neuveřitelne lez doprdele.

Nepředpokládám že bu lezl do prdele Roman Hassman u nás ve světě MLM hodně znamená je to takovej otec českýho MLM :lol: U něj bych rozhodně aroganci nehledal toho s kým jsi jednal nevím neznám, ale Trewis je v pohodě.
Jasně já mám taky vůči tomu určitej blok ale není to o tom lozit někomu do prdele na tom ten business nestojí a nic to nepřinese. Naslouchat těm zkušenejším a učit se od nich ano to má smysl.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 11.07.08 15:27    Předmět příspěvku: Re: Quixtar - konec scamů v ČR

EDIT: Nestálo mi zato nechat tu ten text

Naposledy upravil Lighter dne 11.07.08 22:13, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 11.07.08 15:46    Předmět příspěvku: Re: Quixtar

To Lighter: Už od začátku si měl v tomhle směru větší důvěru v "kamaráda", který si to někdy "zkoušel" a v maminu, která měla "bohaté" zkušenosti s výrobky (s jedním). Na Marka sis udělal velmi špatnej názor, ale seš vyjímka z okruhu desítek lidí, kterým jsem ho představil. Mrzí mě, že to považuješ za ztrátu času, příště vím, komu nemá smysl ukazovat příležitost, když si neváží toho, že si na něj někdo udělá čas a vysvětlí mu to.

Mimochodem, na jiném fóru jsem trávil hodiny nad odpovídáním tvých dotazů. Jako ztrátu času jsem to nebral, chtěl jsem ti poskytnout maximum informací, ale teď přesně vim, že lidi jako ty si toho neváží. Zamysli se, jestli to dokážeš a příště si rozmysli, co napíšeš.

A jak psal Vinnetou, nejdřív si spočítej cenu za dávku a pak hovoř o ceně.

PříspěvekNapsal: 11.07.08 15:51    Předmět příspěvku: Re: Quixtar

Teď trochu konstruktivně. Pro ty co se doposud ozvali a proty co se ozvou - přednostně řešíme teď Prahu, Plzeň a Brno.

V srpnu bysme se rádi zaměřili na sever Moravy, tak budu rád, když se tady najde někdo, kdo tomu tam bude chtít šéfovat a pomůže s rozjezdem. Bude mít určitě jistá privilegia a výhody :D

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]