CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 30.08.08 04:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 2 z 2 [ Příspěvků: 30 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 11.07.08 16:02    Předmět příspěvku: Re: Quixtar

Hodnocení: 0
EDIT: Nestálo mi zato nechat tu ten text

Naposledy upravil Lighter dne 11.07.08 22:12, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 11.07.08 16:20    Předmět příspěvku: Re: Quixtar

Hodnocení: 1
Byl bych rád, kdybys aspoň něco pochopil správně :D Přibližně 1 ze 3 komu to ukážu já, do toho jde. Nevím jak je to u jiných, neznám statistiku u Marka. Úspěšnost ovlivňuje nejvíc motivace. Pak taky jakej mám vztah s dotyčnou osobou. Další už v podstatě ne. Pokud někdo řekne, že do toho nejde, protože mamině nefunguje prášek, pak vím, že je to spíš zástěrka, ale to je slabý procento.

Na svojí statistiku jsem hrdý, protože je to vysoká úspěšnost. Možná taky proto, že jsem já viděl za posledních 5 let tuhle příležitost 4x úplně jinak a jenom 1x mi to pojetí vyhovovalo - proto i já k tomu přistupuju tak, jak je to pro mě přirozený. Nelíbí se mi třeba, když si z toho někdo dělá psychologickou hru. Moje argumenty jsou fakta a to mi stačí. Na začátku pro mě byla určitě velká podpora to, že do toho šel kámoš, kterej tomu nerozuměl, ale protože měl ke mě důvěru, a to mě posunulo o hodně dál. I já do toho šel, protože mi to ukázal kamarád, kterýmu jsem věřil.

Jsem přesvědčenej, že objektivním důvodem neni zkušenost s jedním výrobkem, ale motivace a důvěra.

Marek neni typ člověka, kterej by ti řekl nebo naznačil něco ve smyslu, že si blbec, když do toho nejdeš. Tomu ani trochu nevěřim. Ale na druhou stranu pokud nad tvýma dotazama trávim 2 hodiny a ty pak o dva měsíce napíšeš sem ten samej blábol...už chápeš? 8)

PříspěvekNapsal: 11.07.08 16:29    Předmět příspěvku: Re: Quixtar

Naposledy upravil Lighter dne 11.07.08 22:12, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 11.07.08 16:35    Předmět příspěvku: Re: Quixtar

Naposledy upravil Lighter dne 11.07.08 22:11, celkově upraveno 2

PříspěvekNapsal: 11.07.08 16:54    Předmět příspěvku: Re: Quixtar

Svoje jsem ti už řekl. Tvůj hyip zkrachoval dřív než začal, můj vykazuje zisky 9 měsíců. Myslíš, že bude někdo číst názory někoho kdo má komplexy z vlastních neúspěchů? Sám si mi řekl, že do ničeho jít nechceš hlavně kvůli tomu, že ti teď něco nevyšlo a bojíš se dalších neúspěchů. To jen tak aby tady čtenáři viděli důvod pohazování špíny na náš projekt.

V tobě jsem se zklamal, ale neřešim to. Net je plnej rejpalů, co nic nedokázali a nikdy nic nedokážou. Stačí použít google :lol: :lol: :lol:

Naposledy upravil Trewis dne 11.07.08 16:56, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 11.07.08 16:56    Předmět příspěvku: Re: Quixtar - konec scamů v ČR

Jelenik píše:
... Cakam v priebehu par dni, ze sa tu ozvu ludia, ktori sa na "100percent vyznaju problematike" a budu len rypat. To nas ale neodradi...

čekal jsem, že budeš mít pravdu, ale ne tak rychle :D :D :D

PříspěvekNapsal: 11.07.08 17:09    Předmět příspěvku: Re: Quixtar - konec scamů v ČR

pokud teda máte někdo zájem se mi zkusi věnovat vysvětlit mi to a podobně zde je me icq 262203372 díky

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 11.07.08 23:41    Předmět příspěvku: Re: Quixtar

To Lighter: Nemusel si rušit svoje příspěvky. Nikomu nebránim se vyjádřit. V určitých ohledech si to trochu přehnal, to je pravda a já nějakou tvojí frázi pochopil jinak, vyzněla ostře a patrně to z tvojí strany nemělo útočnej charakter. Takže z mojí strany omluva.

Nemá smysl rozebírat, vyřešili jsme to přes PM. Tohle je spíš pro ostatní, aby věděli o co tu šlo 8)

PříspěvekNapsal: 14.07.08 10:54    Předmět příspěvku: Re: Quixtar

jenom by me zajimalo jestli je to o praci v terenu (pobihani se zbozim na ulici) nebo se tu da pracovat nejak elegantneji...?

PříspěvekNapsal: 14.07.08 15:14    Předmět příspěvku: Re: Quixtar

Na ulici pobíhat nemusíš. Mohl by jsi, ale firma podobný praktiky dokonce nedoporučuje! V první řadě, tady neděláš nic co bys nechtěl.... :D

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 14.07.08 15:36    Předmět příspěvku: Re: Quixtar

a vstupni investice?

PříspěvekNapsal: 14.07.08 20:09    Předmět příspěvku: Re: Quixtar

hruska158 píše:
a vstupni investice?

Nákup a licence. Nákup je minimálně 100 bodů obratů, což je cca 4500 Kč -můj měsíční obrat, takže ok. Dá se využít přednastaveného nebo si sestavit vlastní. Další možnost je nákup za 200 bh, takže 2x víc věcí, kde je bonusová sleva 20%, což je znát, ale málokdo na to na začátku má. 4500 Kč je akorát tak, aby si to mohl dovolit každej, kdo v tom vidí potenciál. Elegantně tim vyselektujem ty, který to pak neberou vážně, protože registrovat někoho, kdo na to kašle, to je pro nás ztráta času a nulovej zisk na všech stranách.

Každopádně je na 100% peněz záruka 3 měsíce, do kdy si je dotyčnej může vzít zpátky a vzdát se pozice bez ztráty koruny.

PříspěvekNapsal: 21.07.08 11:12    Předmět příspěvku: Re: Quixtar

JEstli mate nekde sepsane podrobnejsi info tak mi napiste pm, jsem z moravy..18+

PříspěvekNapsal: 21.07.08 20:34    Předmět příspěvku: Re: Quixtar

Tak za posledních pár dní se mi ozvalo 8 lidí z Moravy. Zájem mě těší, ale je třeba nejdřív osobní setkání. Do Brna už mám naplánovanou cestu za Onsovo skupinou, takže Ostravu, Opavu, Olomouc a Zlín vymyslím časově na druhou polovinu srpna.

PříspěvekNapsal: 27.07.08 21:39    Předmět příspěvku: Re: Quixtar

Zítřejším dnem začíná expanze do Slezska. Postupně z Brna napojíme Olomouc a dále Ostravu, Opavu, Karvinou a přilehlá města. Jsem pyšný na to, že naše skupiná má už teď velkou sílu, což je výhoda hlavně pro nováčky, kteří vidí výsledky ještě než se zaškolí.

Pro potenciální zájemce ze Slovenska - začátkem září (septembra) tam máme namířeno.

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]