CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 07.10.08 11:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 2 z 3 [ Příspěvků: 73 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 22.02.08 14:38    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Hodnocení: 0
Můžeš si odělat výlet, anebo věřit, že dohodu nepadělám a vyřídit vše poštou. :wink: Kontaktní místa jsem sem dal pro nedůvěřivce nebo pro ty, kterým osobní setkání vyhovuje více.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.02.08 01:53    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Ahoj =)
Clovece MACu, celkem posun vpred, jenom,
doufam, ze to des delat v ramci platnych ceskych zakonu.
Mas zivnost? Nebo mas firmu a opravneni vybirat od lidi penize jakozto nejaka nebankovni instituce, ktera jde zhodnocovat vklady? Se porad s nejakym pravnikem, ktery se v tom vyzna.
Budes odvadet dane? atd.
Protoze jestli nekoho naseres a praske te ouradum tak budes mit dost velky potize.
Jeste to budou mit i na papire.
Jinak tady vsechny ty fondy jsou v podstate nelegalni jenom se to tak nejak prehlizi i diky tomu, ze vsichni jsou zticha.
---
doted jsi sazel jenom v kamenych, zrejme.
Bwin je nejhorsi sazkovka. Presne jak psal pereira. Jestli nebudes nosit penize ale vybirat tak te omezi. Ja tam mam limit uz 2 roky 25€. Jsem jednou vyhral 900€. Vim o lidech, kteri maji limity 5€.
Hlavne nenavysuj, protoze se ti muze stat, ze ti to nevemou za ten vklad a samozrejme to vyjde ale uz bez tebe.
A tak je to vsude. Jestli hodne vyhravas tak ti zacnou delat potize. V tomhle jsou kamenne vyhodou, anonymita.
Jiste reseni tu ale je, existuji sazkovky, ktere ti vyplati penize s usmevem.
Pereira je jiste zna a navede te :-)

PříspěvekNapsal: 23.02.08 09:52    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

V tuhle chvíli mám jeden ŽL, musím si teď o výkendu prostudovat Živnostenský zákoník, protože si budu muset vyřídit ještě jeden, ten, co mám je na tohle nedostačující. Ale tak zatím mám čas, pokud nebudu mít stabilní přísun investorů a nestane se z toho soustavně výdělečná činnost, tak je všechno v pohodě.

Danit to samozřejmě v plánu mám, nestojím o problémy.

Nejen v kammenných, sázím i u bwinu a FonBetu.

Nejsi první, co mi bwin nedoporučuje, máš tedy nějaký tip na serióznější sázkovku, která tě limity zatěžovat nebude, četl jsem tu chválu na BetFair, tak ji asi otestuju taky a uvidím.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.02.08 10:02    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Hodnocení: 2
Mac píše:
V tuhle chvíli mám jeden ŽL, musím si teď o výkendu prostudovat Živnostenský zákoník, protože si budu muset vyřídit ještě jeden, ten, co mám je na tohle nedostačující. Ale tak zatím mám čas, pokud nebudu mít stabilní přísun investorů a nestane se z toho soustavně výdělečná činnost, tak je všechno v pohodě.

Danit to samozřejmě v plánu mám, nestojím o problémy.

Nejen v kammenných, sázím i u bwinu a FonBetu.

Nejsi první, co mi bwin nedoporučuje, máš tedy nějaký tip na serióznější sázkovku, která tě limity zatěžovat nebude, četl jsem tu chválu na BetFair, tak ji asi otestuju taky a uvidím.

Studuj studuj .. mam v planu investovat 1 000(asi jen ) ,- a asi na 12 mesicu(pokud mas v panu jet rok+) ... musim skocit do banky ... nemuzu najit cislo uctu :D a cislo kreditky ti nepomuze co :) , a horsi ze mam tak malo casu ze muzu v Orlove od 17:00 krome stredy .... (to mam skopu do 20:00) ... tedka ale tyden asi ne bo vsichni slavi narozky a ze udelali semestr a tak ....... takze studuj ZL ... zatim ..... rozhodne investovat budu (sice vklad vlozim z ruky do ruky " moc si nerozumim s bankama" od doby co existuje JPF neboli uz 5 let)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 24.02.08 11:37    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Hodnocení: -1
Do tejto témy nechodím skoro vôbec, aj teraz som sa sem dostal len náhodou.

Toto čo tu čítam sa mi zdá priam neuveriteľné.
Krásne vymyslené a vyzerá to, že to myslíš naozaj vážne.
Byť z Čiech už ti píšem na icq a chcem sa stretnúť. Keďže bývam na Slovensku, ružovo to nevidím.
Mal by si "chuť" uzavrieť zmluvu aj s bratrami so Slovenska? :P
Mám účet v čr, v tom by problém nebol. Tvojich 5% mesačne je neuveriteľných, ale podla toho či si zatial popísal aj dosť reálnych. Už som sa niekoľko krát na nete spálil, preto aj k tomuto pristupujem s rezervou :wink:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 24.02.08 16:17    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Slovensko není problém a pokud píšeš, že máš navíc ČR účet, tak není moc co řešit, ono ani SR účet by nebyl problém, jen by tě vyšel dráž převod.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.02.08 21:02    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Hodnocení: 4
maly OT: kdyz potrebujete poslat penize na ucet v cizine, pouzijte PayPay :wink:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.02.08 23:28    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Musel jsem trošku pozměnit pravidla Mac's Investu tak, aby byla co nejvíce v souladu s českými zákony. (Viz první post.)

Přidal jsem rovněž podporu elektronické peněženky Moneybookers.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.02.08 23:46    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

BŮŮ ono mi zmizla moznost s 7% vydelku :-(((

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.02.08 23:54    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Nákup prodej - těch 7 % - by pro mě byla zátěž navíc, zůstanu raději u toho, co mi jde a hlavně co mě nezatěžuje. Myslím si, že i těch 5 % je dost na to, že budeš mít papír v ruce.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.02.08 16:06    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

no tak,... nemam proti tobe vubec nic ale ta smlouva (teda jestli by vypadala tak jak vypada) by sla k soudu tak se mi soudce vysmeje, no jeste predtim advokat, ne ze bych tomu nejak rozumel ale za 1 je to lichva (pres 60% rocne) takze by to soud zavrhnul, neni moc dobre napsana, kdybych investoval tak bych napsal vlastni smlouvu (samozrejme po dohode s tebou), ta smlouva je jednoznacne v tvuj prospech, neni tam nic co by hajilo veritele ... muj osobni nazor z toho papiru je: "pekny plabol" ale to je jen muj osobni nazor, ja bych do toho za techto podminek na 99,9% nesel
ale jinak podporuju tvuj napad, libi se mi :wink: ale musim te jeste jednou zklamat, nejsi prvni, Martin z CZ-fundu byl prvni :wink:

PříspěvekNapsal: 26.02.08 16:12    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Hodnocení: 1
Mat. píše:
no tak,... nemam proti tobe vubec nic ale ta smlouva (teda jestli by vypadala tak jak vypada) by sla k soudu tak se mi soudce vysmeje, no jeste predtim advokat, ne ze bych tomu nejak rozumel ale za 1 je to lichva (pres 60% rocne) takze by to soud zavrhnul, neni moc dobre napsana, kdybych investoval tak bych napsal vlastni smlouvu (samozrejme po dohode s tebou), ta smlouva je jednoznacne v tvuj prospech, neni tam nic co by hajilo veritele ... muj osobni nazor z toho papiru je: "pekny plabol" ale to je jen muj osobni nazor, ja bych do toho za techto podminek na 99,9% nesel
ale jinak podporuju tvuj napad, libi se mi :wink: ale musim te jeste jednou zklamat, nejsi prvni, Martin z CZ-fundu byl prvni :wink:

tak smlouva nema pravnickou hodnotu, takto vypadajici smlouva ma hodnotu asi jako ustni garance, ale zase alepson lidi to maji na papire a vidi dopredu dany podminky...

PříspěvekNapsal: 26.02.08 16:14    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

pereira: Mno a právě když to nemá právnickou cenu a je to jakoby jen kdyby tu napsal garantuji 100% tak se tech 5% mesične silne nevyplatí. To už bych mu radši neco hodil na ten jeho relativeprofit.

PříspěvekNapsal: 26.02.08 16:24    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

pereira píše:
tak smlouva nema pravnickou hodnotu, takto vypadajici smlouva ma hodnotu asi jako ustni garance, ale zase alepson lidi to maji na papire a vidi dopredu dany podminky...

tak smlouva je smlouva, u ustni dohody je to u soudu slozitejsi dokazovat ale i tak je to smlouva, nas zakon zna i ustni smlouvu takze v tomhle bych problem neviděl, ale kdyz to nema zadnou pravni cenu tak co to pak je? a k cemu to je? to mu ty penize muzu rovnou dat k narozeninam :roll:

PříspěvekNapsal: 26.02.08 17:16    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Je to jen můj návrh dohody, píšu hned v prvním, postu, že nemám nic proti úpravě na přání investora. Myslím si, že i v té stávající podobě jsou jasně dány mé povinnosti vůči věřiteli. Osobně ale nemám problém dohodu komplet přepsat, navrhni něco. Já právnické vzdělání nemám, jsem hráč, to mě živí a tomu se taky plně věnuju. Dal jsem možnost ostatním "přisadit si", kdo mé nabídky využije bude profitovat, kdo ne, tak ne, je to každého věc.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.02.08 18:12    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Lighter píše:
pereira: Mno a právě když to nemá právnickou cenu a je to jakoby jen kdyby tu napsal garantuji 100% tak se tech 5% mesične silne nevyplatí. To už bych mu radši neco hodil na ten jeho relativeprofit.

Co nemá právní hodnotu? Je tam jasně dáno k čemu se zavazuju, i když tady jde si myslím o něco jiného a to o to, že válcuju tvůj projekt ve všech směrech - v Relative Profitu mám lepší plán, to co ty v korunách já v dolarech a pokud jde o Mac's Invest je tu smlouva a ne ubohá 40ti procentní garance podle tvého postu, taky bezvýznamná. Tvůj příspěvek silně zavání flustrací. Hlavně ta pohrdavá poslední věta. No, co nadělám, konkurenční boj začal.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.02.08 18:28    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

me nic nevalcujes, 1, nemam zadny HYIP 2, v asi tvem nejvetsim projektu Total deposited: $ 324.06 rozhodne neni na valcovani, to je dukaz ze to nejede, lide uz tomuhle proste neveri, nechteji investovat, toto je dukaz a jen nekdo schopny jako byl treba stimpy dokaze ziskat duveru lidi, treba se ti to podari u neceho

ja nejedu proti tobe, ale to se podivej o stranu zpet kde jsem se te zastaval, jen rikam ted svuj nazor, koukam ze nejsem prvni ktereho jsi obvinil z toho, ze schazuje tvuj projekt, protoze ma konkurencni projekt.

ja naopak jsem tvuj projekt zde na foru podporil, jen rikam ze tato forma smlouvy podle me nema moc hodnotu, to by jsi musel pred nekym sepsat, overit tvou i druhou stranu, ja se muzu vydavat za Pepika Novaka a sepisovat smlouvy a bude takova smlouva platna kdyz nikdo takovy neexistuje? proste k tomu je potreba asi i nejaka dalsi strana, ja zakonum take nerozumim, na tohle koukam jen rozumem, protoze si mohu vymyslet jmeno a vydavat falesne smlouvy, preci to pak nebude hodnotna smlouva

PříspěvekNapsal: 26.02.08 20:04    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Omlovám se za menší nedorozumění, ale citoval jsem Lightera a ten začal reakcí tobě, můj poslední post je určený Lighterovi, jen aby bylo jasno. On a jeho "ELITE" jede s depozitem 500 Kč, on mě urazil, ne ty. Mě tu shazuje dohodu, ve které je jasně dáno, k čemu se zavuzuju, že nemá žádnou hodnotu, atd. Co je tedy potom ta jeho 40ti procentní garance, jakou hodnotu má ta - NULOVOU - 500 stovku prosere a za měsíc po něm nebude ani vidu ani slechu. Sorry Lightere, ale přehnal si to.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.02.08 22:12    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

sry ja to vzal jako reakci na sebe, proto jsem zareagoval trochu nastvane.
Ja to beru jako zajimavy projekt,jen jsem poukazal na to,ze smlouva by se mela v par bodech doladit.

PříspěvekNapsal: 26.02.08 22:35    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Mac: Heh, tak tos napsal opravdu pěkně. Mě vůbec nešlo o nějaký znechucení tohoto fondu, ale prostě když něco sepíšeš a někomu to pošleš on to podepíše, to nemá žádnou hodnotu, kdybys zkrachoval a někdo dal tenhle papír právníkoj tak se mu vysmeje a v tomto případě kvůli maximálně 4000 by se to ani nevyplatilo.

Jinak tvýma 2 postama ses myslím vyznamenal, jako například tato věta: 'No, co nadělám, konkurenční boj začal.' Nevím kolik ti je, ale v tomto ohledu se chováš trochu jako 14tiletý kluk. Já nemám potřebu tu soutežit v maximálním depozitu ani od tebe brát uživatele, kdybych měl potřebu mít v systému 100k$ tak si udělám zahraniční fond a duveru si získám. EliteInvest jede trochu na nečem jiném víš a jinak tam mám 1500,- což je na první kolo pomerne slušný a mě to bohate stačí.

A kdybych chtel tvoje projekty schodit tak bych nenapsal vetu 'To už bych mu radši neco hodil na ten jeho relativeprofit.'

A s tou mojí garancí? Já nikde nepíšu v předmetu Fond se smlouvou abych nalákal uživatele, proste jsem to tam dal z moji vlastní vule. A někdo, kdo už tu lidi jednou obral, nemá právo napsat větu '500 stovku prosere a za měsíc po něm nebude ani vidu ani slechu.' Ti si nepamatuješ co jsi udělal před pár mesíci ?

A to jsem se te tu snažil ještě bránit před rejpalama, protože jsem ti veřil. Myslel jsem si že jseš v pohode, ale spletl jsem se. Ty se v tomto uplne vyžíváš a chceš bejt za každou cenu nejlepší. Už jsi jednou lidi podved a házíš tu moudra na někoho kdo ještě nikdy na tomto foru nikoho nepodvedl. A když človek napíše nějakou pravdivou kritiku, ty ho hned začneš schazovat. Mno, skončil jsem s tebou a dál už to tu rozebírat nebudu, žij blaze.

PříspěvekNapsal: 26.02.08 23:10    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

jejda :oops: to sem tomu dal, ja chtel jen poukazat na problem smluv a najednou je z toho valka systemu, tak to sorry kluci :o nechtel jsem nikomu nic udelat :oops:

PříspěvekNapsal: 26.02.08 23:17    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Žádná válka systému není nevím proč sem taháte furt tuto frázi. Mě je uplně jedno jeslti ke mně budou vkládat 500,-Kč nebo 10 000,- Kč. Nabídl jsem služby zvýšit částku o 20% za 30 dní a pokud ji nekdo využije nebo nevyužije, to už je jeho vec. A čím mín penez, tím líp pro me, protože menší částka se zvyšuje jednodušejc. A kdybych chtel trhat rekordy tak nedám limit 10 000,-Kč a dám to jako nějakej HYIP do zahraničí. Vadí mi když tu furt řikáte soupeření systému když to neni z mé strany vubec pravda. Jinak odpoved na jeho post, který ve mě změnil názor na něj, sem už odepsal a tím to doufám končí. :wink:

PříspěvekNapsal: 27.02.08 00:05    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Lighter píše:
...
A kdybych chtel tvoje projekty schodit tak bych nenapsal vetu 'To už bych mu radši neco hodil na ten jeho relativeprofit.'
...

A právě tahle věta mě namíchla nejvíce, arogantněji ses už vyjádřit ani nemohl ... "mu radši něco hodil" ... "do toho jeho" ... Mě to teda vyznělo pěkně arogantně a namíchlo mnohem víc, než ty narážky na dohodu, kterou můžu kdykoli upravit, proto taky ta hrubší reakce. Pokud si to myslel tak, jak ses vyjádřil teď, pak se ti omlouvám, ale přečti si tuhle svou větu ještě jednou, nejlépe několikrát a pochopíš mou reakci. Já to vzal jako útok a šel jsem do protiútoku. K mému věku, jsem o poznání starší než ty, ale to už je celkem fuk, protože na věku projekty nestojí. Obral / neobral o tom se už napsalo dost v topicu Relative Profitu a myslím si, že většina uživatelů situaci, která nastala pochopila a šla do tohodle projektu znovu.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 27.02.08 00:11    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Mat. píše:
jejda :oops: to sem tomu dal, ja chtel jen poukazat na problem smluv a najednou je z toho valka systemu, tak to sorry kluci :o nechtel jsem nikomu nic udelat :oops:

V pohodě, spíše došlo jenom k nedorozumění.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 29.02.08 10:33    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Odstranil jsem z dohody tu pasáž o strhávání procent v případě, že peníze na můj účet nedojdou včas. Viz první post.

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]