*

CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 08.09.08 18:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 2 z 5 [ Příspěvků: 73 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 19.02.08 14:25    Předmět příspěvku: Re: Investice se zúročením 105 % měsíc a se smlouvou

Hodnocení: 0
akorat smlouva vpodstate nic nezarucuje, ja mohu udelat taky smlouvu, dat tam jmeno nekoho jineho... u nekoho si pronajmu byt kde muzu bydlet, samozrejme po dohode, nebudu tam vedeny a on mi muze dat lepsi cenu, to se dneska bezne dela a dopisi mi budou chodit k nemu... podle tohle moc neresi, pokud to neni nejak overeny pres urad ci tak neco, tak je to jako HYIP, ktery pise garanci a garance tam nemusi byt... ale zase MACovi verim a urcite to zvedne jeho duveryhodnost! Takze krok spravnym smerem, snad si ziskas lidi.

PříspěvekNapsal: 19.02.08 14:29    Předmět příspěvku: Re: Investice se zúročením 105 % měsíc a se smlouvou

a jeste takova drobnost-pokud budes u bwin delat pravidelne 5% a vice s nejakym trosku vyssim kapitalme-par tisic KČ, coz neni ani moc vysoky kapital, tak ti velice brzo da BWIN limit, treba 500 na sazku, nebo nejaky podminky... kamarad s timhle mel problem, udelal si druhy ucet a ten mu samozrejme nasli a tak chteli overeni... a 2 ucty mit na stejny jmeno ktery by clovek mohl overit taky nejde.

na mem foru je taky kluk, ktery vyhral trosku vic a hned dostal limit, se kterym se ani neuprdne, ale tak to je u vsech sazkovek stejny

PříspěvekNapsal: 19.02.08 15:51    Předmět příspěvku: Re: Investice se zúročením 105 % měsíc a se smlouvou

No v případě, že mi nahodí nějaké limity okamžitě přejdu se souhlasem investora k jiné sázkovce, nabídka je široká.

Co se týče padělání smlouvy na fiktivní jméno a adresu, nemám problém se s potenciálním investorem setkat osobně a ukázat mu doklad totožnosti a dohodu podepsat na místě.

Prostě "no-problem", pohodička.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 19.02.08 22:05    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Macu - oceňuji tvůj nový projekt, ale než to pořádně rozjedeš, tak bych doporučoval projít si smlouvu s právníkem. Jde mi o to, aby jsi si nenaběh.
Kde je možné se s tebou sejít pro případný podpis smlouvy?

PříspěvekNapsal: 20.02.08 09:36    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Karviná, Havířov, Ostrava

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 20.02.08 13:30    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Přidal jsem Mac's Invest na svůj monitor, kde jej můžete ohodnotit, případně sledovat aktuální profit - položka "total payout: X %" - aktualizaci profitu budu provádět měsíčně.

http://www.cluboftraders.com/programs.p ... ails&id=34

Aktualizoval jsem i úvodní post, ať link nemusíte hledat.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 20.02.08 17:26    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Hodnocení: 2
Mac píše:

:D karvinou nesnasim ... havirov taky ne ...... neznas Orlovou? /popripadne bych prijel do Ostravy ... ale jinak je mozne se s tebou sejit dat ti vlstnorucne 500,- bez prevodu v bance ?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 20.02.08 18:15    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

skorpio píše:
Mac píše:

:D karvinou nesnasim ... havirov taky ne ...... neznas Orlovou? /popripadne bych prijel do Ostravy ... ale jinak je mozne se s tebou sejit dat ti vlstnorucne 500,- bez prevodu v bance ?

Orlová je kousek, kde tam?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 20.02.08 22:56    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Ze bych se na vas prisel podivat? :D

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 22.02.08 13:45    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

V Ostravě jsem ještě nebyla..... :twisted:

PříspěvekNapsal: 22.02.08 14:38    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Můžeš si odělat výlet, anebo věřit, že dohodu nepadělám a vyřídit vše poštou. :wink: Kontaktní místa jsem sem dal pro nedůvěřivce nebo pro ty, kterým osobní setkání vyhovuje více.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.02.08 01:53    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Ahoj =)
Clovece MACu, celkem posun vpred, jenom,
doufam, ze to des delat v ramci platnych ceskych zakonu.
Mas zivnost? Nebo mas firmu a opravneni vybirat od lidi penize jakozto nejaka nebankovni instituce, ktera jde zhodnocovat vklady? Se porad s nejakym pravnikem, ktery se v tom vyzna.
Budes odvadet dane? atd.
Protoze jestli nekoho naseres a praske te ouradum tak budes mit dost velky potize.
Jeste to budou mit i na papire.
Jinak tady vsechny ty fondy jsou v podstate nelegalni jenom se to tak nejak prehlizi i diky tomu, ze vsichni jsou zticha.
---
doted jsi sazel jenom v kamenych, zrejme.
Bwin je nejhorsi sazkovka. Presne jak psal pereira. Jestli nebudes nosit penize ale vybirat tak te omezi. Ja tam mam limit uz 2 roky 25€. Jsem jednou vyhral 900€. Vim o lidech, kteri maji limity 5€.
Hlavne nenavysuj, protoze se ti muze stat, ze ti to nevemou za ten vklad a samozrejme to vyjde ale uz bez tebe.
A tak je to vsude. Jestli hodne vyhravas tak ti zacnou delat potize. V tomhle jsou kamenne vyhodou, anonymita.
Jiste reseni tu ale je, existuji sazkovky, ktere ti vyplati penize s usmevem.
Pereira je jiste zna a navede te :-)

PříspěvekNapsal: 23.02.08 09:52    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

V tuhle chvíli mám jeden ŽL, musím si teď o výkendu prostudovat Živnostenský zákoník, protože si budu muset vyřídit ještě jeden, ten, co mám je na tohle nedostačující. Ale tak zatím mám čas, pokud nebudu mít stabilní přísun investorů a nestane se z toho soustavně výdělečná činnost, tak je všechno v pohodě.

Danit to samozřejmě v plánu mám, nestojím o problémy.

Nejen v kammenných, sázím i u bwinu a FonBetu.

Nejsi první, co mi bwin nedoporučuje, máš tedy nějaký tip na serióznější sázkovku, která tě limity zatěžovat nebude, četl jsem tu chválu na BetFair, tak ji asi otestuju taky a uvidím.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.02.08 10:02    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Hodnocení: 2
Mac píše:
V tuhle chvíli mám jeden ŽL, musím si teď o výkendu prostudovat Živnostenský zákoník, protože si budu muset vyřídit ještě jeden, ten, co mám je na tohle nedostačující. Ale tak zatím mám čas, pokud nebudu mít stabilní přísun investorů a nestane se z toho soustavně výdělečná činnost, tak je všechno v pohodě.

Danit to samozřejmě v plánu mám, nestojím o problémy.

Nejen v kammenných, sázím i u bwinu a FonBetu.

Nejsi první, co mi bwin nedoporučuje, máš tedy nějaký tip na serióznější sázkovku, která tě limity zatěžovat nebude, četl jsem tu chválu na BetFair, tak ji asi otestuju taky a uvidím.

Studuj studuj .. mam v planu investovat 1 000(asi jen ) ,- a asi na 12 mesicu(pokud mas v panu jet rok+) ... musim skocit do banky ... nemuzu najit cislo uctu :D a cislo kreditky ti nepomuze co :) , a horsi ze mam tak malo casu ze muzu v Orlove od 17:00 krome stredy .... (to mam skopu do 20:00) ... tedka ale tyden asi ne bo vsichni slavi narozky a ze udelali semestr a tak ....... takze studuj ZL ... zatim ..... rozhodne investovat budu (sice vklad vlozim z ruky do ruky " moc si nerozumim s bankama" od doby co existuje JPF neboli uz 5 let)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 24.02.08 11:37    Předmět příspěvku: Re: První česká investiční příležitost se smlouvou

Hodnocení: -1
Do tejto témy nechodím skoro vôbec, aj teraz som sa sem dostal len náhodou.

Toto čo tu čítam sa mi zdá priam neuveriteľné.
Krásne vymyslené a vyzerá to, že to myslíš naozaj vážne.
Byť z Čiech už ti píšem na icq a chcem sa stretnúť. Keďže bývam na Slovensku, ružovo to nevidím.
Mal by si "chuť" uzavrieť zmluvu aj s bratrami so Slovenska? :P
Mám účet v čr, v tom by problém nebol. Tvojich 5% mesačne je neuveriteľných, ale podla toho či si zatial popísal aj dosť reálnych. Už som sa niekoľko krát na nete spálil, preto aj k tomuto pristupujem s rezervou :wink:

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]