ZA 10 TÝDNŮ NA PAYPALU $243 !!! - již 8 výplatTotal Earnings: 262.489
Total Payments: 242.88
You currently have $ 19.609 in Earnings Owing
http://www.prosperityhits4u.com/signup.php?2990- po dlouhé době jednoduchý, velmi rychlý a relativně zábavný způsob výdělku
- vyplacen jsem byl za dvě hodiny od žádosti
- registroval jsem se 22.9. večer, 23.9. jsem upnul ( za $19.77 ) na Titanium - připsáno téměř okamžitě ( upgrade a výplata se odvíjí od toho, jak jsou admini Gary nebo Sassy online ), 25.9. jsem skoro nesurfil, páč jsem měl alkoneděli, 27.9. večer jsem dosáhl minima $12 a po půlnoci jsem měl výplatu doma
- ideální pro ty, co mívají noční, pro frajery se dvěma PC, či pro lidi s velkým monitorem
- finta - jde sice o manual, ale pokud zapnete
HOVER SURF ( Traffic Exchange Maintenance - Surfbar Images ( stačí kliknout )
), nemusíte odklikávat čísla ... okno jde zmenšit, nastavíte pouze myš na určité místo a odklikává se to SAMO !!! ( proto poznámka o frajerech se dvěma PC ... ) ... pak už jen dávat pozor na každou stou stránku - bonusovku
- průběžně je online průměrně 20 surfařů, i na promo je to celkem dobré, osobně si tam rotuji affilku z ValePTR a promky z EM rodiny
- timer 8 sekund - teoretická rychlost dosažení bonusové ( sté ) stránky je tedy cca 13 a půl minuty, při hoveru počítejte s trochu pomalejší autonačtením, čili něco mezi 15ti a 16ti minutami - to je dobré vědět, pokud to necháte na již zmíněné pseudoauto, prostě, aby vám neutekl ten bonus
- v průběhu surfu se sem tam objeví bonusové kredity nebo Trivia, v které je vždy odpověď pravdivá, ovšem jsou celkem nepodstatné, kreditů si nasurfujete dostatečně a bonuscash je opravdu jen při násobcích 100
- do dvoutisící stránky se vždy sem tam jako bonus objeví zvýšení ratia až do 50% - tyto stránky jsou bez $ ( je jich jen pár )
- výplata $12
- zjevně lze dosáhnout i během jednoho dne, ovšem 24 hodin u PC a štěstí
- 4 úrovně členství, cash mi vychází opravdu + - jako násobky, čili pokud free přijde bonus 5c, já jako Titanium mám 20c
- upgrade je na měsíc a pozor je automaticky prodlužován ( alespoň u Titania ), čili pokud to chcete stopnout, musíte to zpětně nastavit v Paypalu ( to, že je to auto, vám Paypal sám nahlásí )
- ptal jsem se na max bonusku, prý je tam schován pětidolar, já viděl nejvíce nějakých 67 centů, osobně jsem nejvíce chytil myslím 26 a něco ...
- někdy jede série "prcků", pak najednou chytnete raketu, omrkněte moji tabulku bonusů ...
nějak už mě nic moc nenapadá, dotazy zde nebo PM
reg -
http://www.prosperityhits4u.com/signup.php?2990výplata -
Příloha:
PH4U280911.jpg [ 72.05 KiB | Zobrazeno 12041 krát ]
mé bonusy ( od 23. - 27.9. ) -