CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 12.10.08 18:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 05.07.08 19:09    Předmět příspěvku: Program na obchodování

Hodnocení: 0
Ahoj všichni, už před víc jak rokem jsem se začal zajímat o komodity (resp obchodování s nimi) a docela se mi to zalíbilo. Chtěl bych to vyzkoušet, nejdřív samozřejmě nanečisto. Jenže jsem ztroskotal na naprosto banální věci - nevím, jaký program pro to použít. Více mě zajímá intradenní obchodování, takže by nesměly chybět aktuální grafy. Nejlepší by byl program, který by se uměl spojit s nějakým brokerem, tedy by v něm šlo obchodovat naostro, ale zároveň, abych si mohl vše zkusit nanečisto, ale v reálném čase. Možnost programovat si v něm AoS by asi nebylo špatný, ale k něčemu by mi to bylo jen kdybych měl nějaký návod jak na to. Základní indikátory apod je většinou samozřejmostí... Cena by měla být samozřejmě co nejnižší (vzhledem k tomu že ještě neobchoduju, takže si nic nevydělávám)
Pokud víte o nějakých takových programech, postněte sem prosím link, cenu a jestli máte čas, tak pár slov k programu by taky nebylo od věci :) Dík moc za všechny rady :mrgreen:

PříspěvekNapsal: 06.07.08 09:46    Předmět příspěvku: Re: Program na obchodování

Hodnocení: 4
najdi si ktorehokolvek brokera a tam vascinou mas moznost vytvorit si demo ucet...samozrejem nie je to take realne proste to bezi ako nejaka hra na styl webgame alebo travianu,...=> program je k tomu alebo to bezi z webu... :P

PříspěvekNapsal: 06.07.08 14:54    Předmět příspěvku: Re: Program na obchodování

Ok... ale, nemůžeš mi poradit prosím něcoo konkrétního? Jako třeba, s jakým máš zkušenosti atd.? :) On asi jakejkoliv broker nebude nejlepší, stejně jako ten program... Jde mi o to, abych se nezaregistroval někam, kde třeba na tom demo účtu nebudou aktuální tržní grafy, nebo cokoliv jinýho, čeho bych si třeba nevšiml (bylo by dobrý, kdyby ten demo účet byl naprosto stejnej jako normální s výjimkou toho, že kupuju a prodávám jenom jako)... Prostě, moc se v to mještě neorientuju, tak by se mi hodilo něco konkrétnějšího :)

PříspěvekNapsal: 06.07.08 20:39    Předmět příspěvku: Re: Program na obchodování

v teme forexu na fore kazdy druhy...staci si len vybrat ktori sa ti paci... :P

PříspěvekNapsal: 06.07.08 21:26    Předmět příspěvku: Re: Program na obchodování

dexter78 píše:
v teme forexu na fore kazdy druhy...staci si len vybrat ktori sa ti paci... :P

ty jo bud se mi to zda nebo se vyhybas prime odpovedi mi cekame na to ze napise tahle firma je fajn plati vse je aktualni registrace je zde a program najdete zde... a ty misto toho jen porad krouzis kolem... zkus uz byt prosim konkretni. díky :twisted:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 07.07.08 16:50    Předmět příspěvku: Re: Program na obchodování

Skorpik píše:
ty jo bud se mi to zda nebo se vyhybas prime odpovedi mi cekame na to ze napise tahle firma je fajn plati vse je aktualni registrace je zde a program najdete zde... a ty misto toho jen porad krouzis kolem... zkus uz byt prosim konkretni. díky :twisted:

akoze nechapem co je na tom take nenormalne zlozite si par uctov vyskusat ja som ich tiez zo zaciatku vyskusal niekolko a ked chces priamu odpoved tak pouzivam ND ale kadzemu sedi nieco ine...to mas rovnako ako napriklad s klikackami trebars ja ti poviem ze nechod do bux.to ze dlho vyplacaju a ty povies ze ides lebo vela ludi ti hovori ze platia a podobne... :lol:

par linkov:
Kód:
http://www.czemoney.com/forum/xtb-cz-vt10451.html
http://www.czemoney.com/forum/jakeho-brokera-byste-doporucili-zacatecnikovi-vt11480.html
http://www.czemoney.com/forum/marketiva-com-forex-market-maker-podporujici-e-gold-vt105.html

P.S. Ak si si nevsimol tak taketo temy sa zacinaju tvorit aj v HD z nazvom "Kde kupit reffov???","Kde investovat ???",...a je to na dve veci kedze kazdy si bude hovorit to svoje... :roll:

PříspěvekNapsal: 08.07.08 16:13    Předmět příspěvku: Re: Program na obchodování

Díky! Tak jsem se zaregistroval nejdřív u xtb, ale jejich soft mi přišel naprvní pohled nesympatickej a složitej - ani jsem nezjistil jak zobrazim graf měny nebo komodity (dlouho jsem se v tom nehrabal) - ale pak jsem si přečet, že je u nich stejně problém s likviditou při reálnym obchodování, tak jsem se na ně vykašlal a udělal si účet zde: http://www.cmsfx.com/

Jejich soft - VT trader mi přijde mnohem lepší a přehlednější (ikdyž jsem třeba ještě nezjistil, jak se dává stop loss :D), jenže tam se obchoduje jenom s měnou, nebo tam jdou nějak narvat i komodity?

PříspěvekNapsal: 13.07.08 20:21    Předmět příspěvku: Re: Program na obchodování

Hodnocení: 2
podivej se tady:

http://www.harpooncapital.com/indexcz.html

a tady:

http://www.iq-trade.de/cz/index.php

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 8 ] 
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]