CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 07:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 3 z 3 [ Příspěvků: 61 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 19.07.08 15:49    Předmět příspěvku: Re: Prodejher.cz a jejich stránky
Nebezpečí
Nebezpečí

Hodnocení: -2
No reknu vam ze je to strasna stranka pac Vam musi projit pres stranky 500 ip adres aby ste si vydelali 500 Kč Pac 1 ip adresa = 1Kč

PříspěvekNapsal: 07.08.08 14:49    Předmět příspěvku: Re: Prodejher.cz a jejich stránky
Moderátor

Hodnocení: 1
Tak jsem pozadal o vyplatu v pohode dosla. Fair firma. :!:

Jinak o vyplatu se zada poslanim zpravy v administraci, pred tim je treba vyplnit vase bankovni udaje. Skoda, ze maji tak malo banneru. :|

PříspěvekNapsal: 07.08.08 21:20    Předmět příspěvku: Re: Prodejher.cz a jejich stránky

Hodnocení: 0
Wow! Peníze dorazili během hodiny na účet (stejná banka).

PříspěvekNapsal: 13.08.08 16:54    Předmět příspěvku: Re: Prodejher.cz a jejich stránky

Hodnocení: 4
Mě taky už dorazilo jednou 600kč, teď jdu požádat o 500kč..

PříspěvekNapsal: 14.08.08 12:03    Předmět příspěvku: Re: Prodejher.cz a jejich stránky

Hodnocení: 2
a bych dostal vyplaceno musi si nekdo neco koupit pres muj odkaz?

PříspěvekNapsal: 15.08.08 15:33    Předmět příspěvku: Re: Prodejher.cz a jejich stránky

hrbec píše:
a bych dostal vyplaceno musi si nekdo neco koupit pres muj odkaz?

nn, stačí jen zisk za klikání

PříspěvekNapsal: 15.08.08 19:56    Předmět příspěvku: Re: Prodejher.cz a jejich stránky

Tak tato firma je velice nespolehlivá a neschopná... Nejdříve jsem měl na učtu přes 650kč a na učet po požádání mi přišlo 540kč. Dobře, reklamu jsem nechal dál nyní jsem chtěl požádat o dalších 500kč, Ale přišla mi odpověď že jsem byl vyplacen 21.7.2008, tak jsem odepsal že chci požádat o vyplacení. Napsal mi že už jak psal vyplacenej jsem byl tak jsem mu napsal esej a včecko dopodrobna vysvětlil (protože je to totáně nechapající člověk nebo je mu 12). Poté mi přišla odpověď že z důvodu požádání již vyplacený částky mě okamžitě maže. Na to sem reagoval už ostře, protože mě to dost nasralo. Tak mi konečně napsal "vypořádání zbytku financí proběhne bankovním převodem, o další
spolupráci již zájem nemáme" Tak až budu mít jistotu že to poslal tak se a něj vyřádim.. protože tohle nepřeju nikomu, neznám ani důvod, prostě naprostá neschopnost.. ;)
Jsem myslel že v týhle branži by mohly dělat inteligentní lidi.. ne děti..

PříspěvekNapsal: 18.08.08 11:13    Předmět příspěvku: Re: Prodejher.cz a jejich stránky

jak se dá potom koupit ta hra?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.08.08 11:52    Předmět příspěvku: Re: Prodejher.cz a jejich stránky
Moderátor

Hodnocení: 1
Vcera si poprve nekdo z kliknuvsich u nich neco objednal. Dostal jsem cca 40Kc provizi. To je prijemne, myslel jsem, ze to nepocitaji a on jen nikdo nekupuje. :) To to asi brzo zavrou...minimalne na me se jim to zatim moc nerentuje. :|

PříspěvekNapsal: 27.08.08 11:02    Předmět příspěvku: Re: Prodejher.cz a jejich stránky

Já už měl 4 objednávky, všecky za 80kč, ale už mě vyhostil viz:

Citace:
Tak tato firma je velice nespolehlivá a neschopná... Nejdříve jsem měl na učtu přes 650kč a na učet po požádání mi přišlo 540kč. Dobře, reklamu jsem nechal dál nyní jsem chtěl požádat o dalších 500kč, Ale přišla mi odpověď že jsem byl vyplacen 21.7.2008, tak jsem odepsal že chci požádat o vyplacení. Napsal mi že už jak psal vyplacenej jsem byl tak jsem mu napsal esej a včecko dopodrobna vysvětlil (protože je to totáně nechapající člověk nebo je mu 12). Poté mi přišla odpověď že z důvodu požádání již vyplacený částky mě okamžitě maže. Na to sem reagoval už ostře, protože mě to dost nasralo. Tak mi konečně napsal "vypořádání zbytku financí proběhne bankovním převodem, o další
spolupráci již zájem nemáme" Tak až budu mít jistotu že to poslal tak se a něj vyřádim.. protože tohle nepřeju nikomu, neznám ani důvod, prostě naprostá neschopnost..
Jsem myslel že v týhle branži by mohly dělat inteligentní lidi.. ne děti..

PříspěvekNapsal: 29.08.08 21:18    Předmět příspěvku: Re: Prodejher.cz a jejich stránky

Hodnocení: 11
Vyplacaju no 2. vyplatu neviplatili pretoze vraj som ich podvadzal ... :roll:

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]