nevím zda vyplácí zdá se mi to příliš jednoduché

stránku vlastní francouzká firma prizee.com která vznikl roku 2000 má více jak 25 000 000 uživatelů a každý týden rozdělí přes 2 000 dárků
na začátku ještě před registrací dostanete 10 žetonů a hrajete automat (1 otočení = 1 žeton) doporučuji je všechny odehrát
po registraci dostanete dalších 20 žetonů (limit žetonů je 20 tak aby jste nepřišli zbytečně o těch 10 zdarma)
při hře vyhráváte hlavně další žetony, ale když vám padne jackopt dostanete se do bonusové hry, tak se vám ukáže o kolik € nebo žetonů hrajete pokud překonáte počet bodů ve hře dostanete peněžní odměnu která je na začátku uvedena za dva dny co tam jsem mi padl 4x a to jsem moc nehrál, žetony se obnovují tak že po 15 minutách dostanete zdarma 3 žetony, žetony se dají i koupit za reálné peníze
výplata je od 100€ pouze na BÚ (ikdyž ted čtu něco o mezinárodní poštovní poukázce že by mysleli šek?), s českou republikou nebude problém je tam v nabídce zemí
Viz FAQ: Le présent jeu-concours est ouvert à toute personne majeure ( + de 18 ans), quel que soit son pays de résidence, sous réserve que les lois en vigueur dans le pays en question autorise la participation à des jeux d'adresse tel que celui-ci. což znamená že se může zúčastnit kdokoli z jakékoli země starčí 18 let (doporučuji aspon při žádosti aby vám bylo 18)
když vám padnou 3 symboly s takovým plusem a šipkou nahoru hra se vylepší, přidají se nové výhry i jackpoty a hry já mám zatím 2 hry, dále se přidávají další políčka kde se otáčejí symboly, ted mám 4 a na výhru pořád stačí když padnou 3 stejné symboly, podle screenů by jich mělo být až 8

ted mi to padlo a maximální počet žetonů se zvýšil na 25
jak již jsem psal už mi 4x padl jackpot 2x se mi nezadařilo, ale jednou jsem vyhrál 0,1€ a dnes 0,5€

něco z FAQ
podle FAQ by se měly objevovat výhry 0,1€ - 10 000€

pokud vyhrajete více jak 5 000€ bude muset za nima vyrazit a v sídle firmy bude sklenička šampaňského

žetony se nedají koupit z toho co nahrajete na stránce
po 6 měsícíh budou neaktivní účty vymazány
Můžete je kontaktovat bud telefonicky nebo meilem a to mezi 10-18 hodinou
Prosím o registraci přeze mě děkuji
http://www.prizee-jackpot.com/?parrain= ... f310010000+ tam občas padnou výhry žetonů, které můžete někomu poslat používají se v pravo dole obrázek trezoru
za každý z nich by jste měli obdržet 10 žetonů prosím napište až budou neaktuální
Návody na jackpot hry:3x mísa s ovocem: Můžete hru natrénovat např tady:
http://www.hryprokluky.cz/spoj-3 je to na stejném principu jen s jinými obrázky
3x raketa: Spustí se vám hra kde máte červené tlačítko a nad ním přerušovanou čáru z levé strany vám budou vylétat malé raketky, když zmáčknete levé tlačítko myši raketka vybouchne snažte se aby raketky vybuchovali co nejblíže té přerušované čáry
3x terče: Jestli znáte klasickou hru moorhuhn kde střílíte slepice, tak zde střílíte do terčů, snažte se trefit co nejvíce doprostřed dostanete více bodů, času máte dost a střel málo když vám najednou vyskočí 2 terče a jeden sestřelíte nesnažte se trefit ten druhý zbytečně střelíte do prázdna...
3x kuličky:máte na to jeden klik, ten vytvoří kroužek, jakmile se toho kruhu dotkne kulička, zas vytvoří kroužek atd.. řetězová reakce, je to víceméně o náhodě, ale většinou je nejlepší to dát někam doprostřed a sozřejmě do místa, kde je nějaká kulička..
tento návod byl zkopírován od Ferda12
3x balonky:klasické odstřelování strjnobarevných balónků aby zmizeli musí být minimálně 3 stejné barvy na sebe navazujících
3x kosočtverce:v tom kosočtverci máte vícero barev je to spíš jen o rychlém klikání vždy když jsou 2 a více stejné barvy u sebe a vy na ně kliknete tak zmizí a připadnou další
3x zelené kolečko v pravo nahoře červené kolečko:máte 1 vlastní kolečko a musíte se snažit "požírat" ta zelená kolečka pozor když se dotknete červeného tak se vaše kulička zmenší či vás to rovnou zabije, takže červeným se vyhýbat zelené sbírat
3x karty:klasické pexeso s tou výhodou že se vám na začátku objeví kde jsou karty a nepřehází se
3x ovocehra kde budete mít s trom a na něm se začne objevovat ovoce, musíte na něj klikat a za to obdržíte body, ale pozor objevuje se tam i plesnivé ovoce, když na něj kliknete body se vám odečtou
3x netopýrnevím k čemu to přirovnat vzdáleně mi to připomíná icy tower, máte zde taky stupínky v podobě netopýrů a musíte se snažit dostat co nejvýše tím získáváte body, bohužel zde nesjou komba

Kódy se nově vkládají do tohoto topicu aby se zamezilo neregistrovaným uživatelům dostávat se k nim:
post848610.html