CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 07:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 23 z 25 [ Příspěvků: 622 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 28.04.08 18:18    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze

Hodnocení: 1
A tak nějak jsem nepochopil ten výběr dárků, je tam nějaký losování nebo co atd. Nevíte o stránce kde je to dobře popsaný?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 28.04.08 18:20    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze
Admin

Hodnocení: 29
no prave to rozsireni do belgie je zajimavy a mohlo by vest i k dalsim. tak snad nekdy do budoucna.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 28.04.08 18:26    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze
Moderátor

messal píše:
no prave to rozsireni do belgie je zajimavy a mohlo by vest i k dalsim. tak snad nekdy do budoucna.

No moc doufám, ale než se to dostane k nám :cry: My jsme pro ně moc daleko

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 28.04.08 18:39    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze
Admin

ani ne tak daleko jako ze mame ceskou postu.)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 28.04.08 18:48    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze
Moderátor

Ta se v brzké době nezmění :lol:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 28.04.08 18:50    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze
Admin

to vis je to pro ne neprijemny kdyz se treba 10% jejich darku ztrati, haze to blby jmeno na ne a kdyz zas chtej udelat dobry jmeno a poslou ho znova, tak se jim to ve vetsim mnozstvi proste prodrazi...

a posilat je doporucene (cili pojistene) je zase drahy ze zahranici.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 29.04.08 19:07    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze

Hodnocení: 0
no a blbý je, že si ty dárky, co posílaj jenom do Francie a Belgie, nemůžeš u nich ani vyzvednout
mám to zjištěný přímo od admina :cry:

PříspěvekNapsal: 12.05.08 21:41    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze

ide vam prizee normalne ?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 12.05.08 21:48    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze
Admin

me jo, spouste lidi blbne
http://www.prizee.cz/obsah/prizeecz/nem ... ni-stranek

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.06.08 14:59    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze

poslali už někomu od nás z česka něco pořádnýho ??

PříspěvekNapsal: 10.06.08 16:14    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze
Admin

cokoliv u ceho neni only for france.
posilaj vsude.

poradny tam neni nic krome xboxu a seku na 300eur.
sek poslou, ale vyhrat ho je nemozny.)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.06.08 16:30    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze

Hm ja jsem vyhral tu elektronickou kostku, ale pak zjistili že mám vytvořený 2 účty a zabanovali mě :cry:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.06.08 16:44    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze
Admin

měls je na jiný jméno?

měls oba aktivní? resp hrávals na obou?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.06.08 17:04    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze

No pávě, že jsem je měl na stejný jméno :cry: Ono to jinak taky nešlo protože bratr by si to vyzvednout nemohl a na matku bych to zase nevyzvednul já. Jinak aktivní jsem tam byl, ale je to tím jménem

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.06.08 17:24    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze

mne veci nosi postarka, takze "vyzvednouti" neni problem a ucty robim na vymyslene mena s mojim priezviskom napr. ako George, Register, Fero, Prizee, Usama a vsetko dojde :wink: :lol:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.06.08 17:34    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze

No a když tam dáváš smyšlený jména tak pak přece nedostaneš dárek ne? Protože jméno změnit nejde

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.06.08 17:52    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze

ne, to meno ostane take ake je napr. Rgjsdfjojosd Hašek ....a ono to pride na adresu pod tym uvedenu, postarka sa nestara ci Rgjsdfjojosd byva na tej adrese alebo nie.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 21.06.08 11:49    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze

Hodnocení: 11
strachan píše:
ne, to meno ostane take ake je napr. Rgjsdfjojosd Hašek ....a ono to pride na adresu pod tym uvedenu, postarka sa nestara ci Rgjsdfjojosd byva na tej adrese alebo nie.

No pokud nebydlíš v paneláku kde je 50 bytů tak asi ne no, ale je to divný takový a třeba na poště ti to nevydaj, ne? :lol:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.06.08 02:44    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze

Hodnocení: 2
Dneska se mi stala takova zvlastni vec... Asi po peti dnech se kouknu na prizee, co je novyho a tak... :) a zjistil sem ze mam 100 gosu do kazdy hry... nevite nekdo cim to muze byt?

PříspěvekNapsal: 30.06.08 09:03    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze
Admin

doporucujuu hrat a hrat, uz to bylo jednou, jakejsi bug, ale ti co to neodehrali, meli smulu prisla naprava.)

teda pokud to nemas jako odmenu za neco jinyho.)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 03.07.08 23:56    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze

Hodnocení: 2
tak ja to dneska odehraju :) nn za odmenu tezko, leda ze za to ze sem tam dlouho nebyl a vratil se :lol:

PříspěvekNapsal: 08.07.08 02:38    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze

takze prave som docital cely tento thead... dozvedel som sa napr. naco je queue a hned si dal 3 akesi darceky a teraz idem potvrdzovat :-)
ale co som chcel:
zaujima ma hlavne: brasko a 2 segricky (vsetci v ZS ale to by nebol problem postarke je to sumafuk :-) ) by chceli hrat na prizee a neviem ci ich mozem zaregistrovat... niekto tu pisal mail na prizee a odpisali mu ze je to ok ci co... lenze potom sa pisalo ze musi byt ine meno, email, a ize este aj adresa... mohli by ste mi prosim niekto jasne odpovedat ako to vobec funguje? (pochopitelne chcem ich ako refererov :-D ) alebo napisat mi po anglicky co napisat tym chytrakom v prizee? lebo fakt nvm co spravit tak aby mi neblokli ucet lebo tych 55B mi bude fakt luto... prosim pomozte mi a pomozete aj ostatnym... inak ipcku mam stalu... a este da sa pekne popitat vymenit napr. fishtrain (pre mna je to kravina) za ten shuggy pilot (akosi tak sa to pise :-D )?? lebo chcel by som spravit triple quest...dare of diablo som uz kedysi presiel, pilota tiez kym som ho mal a na zajaca mam ten hack :-)
prosiiiiim fakt pomozte mi :( :D

PříspěvekNapsal: 08.07.08 09:59    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze

uff tak jdem na to...
1)můžeš si je dát jako refferaly, jen dej pozor, abys ty neměl stejný jméno (např jako otec apod.) prostě když je u vás třeba víc karlů a bydlíte na stejný adrese, tak ti zrušej acc, protože stejný jméno - zrušení acc
samozřejmě email taky jinej na každýho hráče
2)hry se daj změnit... je to jednoduchý, jen jim napiš co za co a je to...
jinak ještě dělám to tak, že si vždycky někoho z rodiny dám jako refa, až přijde dárek zrušim účet... a tak pořád dokola :wink:

PříspěvekNapsal: 08.07.08 10:09    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze

enjoi_9 píše:
uff tak jdem na to...
1)můžeš si je dát jako refferaly, jen dej pozor, abys ty neměl stejný jméno (např jako otec apod.) prostě když je u vás třeba víc karlů a bydlíte na stejný adrese, tak ti zrušej acc, protože stejný jméno - zrušení acc
jinak ještě dělám to tak, že si vždycky někoho z rodiny dám jako refa, až přijde dárek zrušim účet... a tak pořád dokola :wink:

2. nejdou psal sem jim ale napsali ze to nejde

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 08.07.08 12:03    Předmět příspěvku: Re: Prizee-hranie hier za peniaze

enjoi_9 píše:
uff tak jdem na to...

mam iba ja take meno... takze som dajme tomu Jan Novak a byvam v BA a sestra byva na tej istej adrese ako ja a vola sanapr. Jana Novakova a mail ma iny... takze da sa to takto?

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 622 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]