CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 07:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 25.05.08 15:05    Předmět příspěvku: Přečtené je nepřečtené

Hodnocení: 0
Nevím proč ale když přijdu na forum tak vidím hodně kategorii jako že vnich nemám něco přečtené a když tamnajedu tak je mám všechny přečtené :( je to chyba jen u mě nebo i u ostatních _?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.05.08 15:08    Předmět příspěvku: Re: Přečtené je nepřečtené

Hodnocení: 1
robi to aj mne, vyriesil som to kliknutim na Oznacit ako prectene na hlavnej casti fora (hned na uvode) odvtedy naskakuju uz len novo napisane prispevky

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.05.08 15:37    Předmět příspěvku: Re: Přečtené je nepřečtené

Hodnocení: 11
ivo1002 píše:
robi to aj mne, vyriesil som to kliknutim na Oznacit ako prectene na hlavnej casti fora (hned na uvode) odvtedy naskakuju uz len novo napisane prispevky

Taky jsem to tak vyřešil...

Ale vidím další problém u některých topiců se mi neukazuje ta černá tečka, ikdyž jsem tam už přispíval, co se vlastně děje? :?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.05.08 16:03    Předmět příspěvku: Re: Přečtené je nepřečtené

Hodnocení: 0
to jsem zkusil ale i tak jsou prostě ty categorie uplně náhodně označená za nepřečtené :(

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.05.08 16:24    Předmět příspěvku: Re: Přečtené je nepřečtené

Hodnocení: -1
Skorpik píše:
to jsem zkusil ale i tak jsou prostě ty categorie uplně náhodně označená za nepřečtené :(

jj aj mne to robí a neje to najlepšie lebo veľa krát sa mi stáva, že sa tam potom vraciam a nič tam neni nové

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.05.08 16:34    Předmět příspěvku: Re: Přečtené je nepřečtené
Admin

Hodnocení: 29
kvuli zatizeni fora (na test) bylo zruseno ukladani nepre/prec v databazi a odted se uklada uzivateli v cookies.

takze doporucuju oznacit vse jako prectene a pak to bude ok.

jinak taky doporucuju pouzivat zobrazit aktivni temata.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.05.08 23:57    Předmět příspěvku: Re: Přečtené je nepřečtené

Hodnocení: 12
Podobne tema jsem zalozil uz 23.5. :arrow: viewtopic.php?f=17&t=19542&start=0&view=unread&hilit=#unread

V patek sem dal ze mam vsechno prectenoa dnes prijdu na forum a pro zmenu bylo vse neprectene. Aktivni temata pouzivam, ale sleduji i temata, kde byl posledni prispevek treba v dubnu...a ted budu muset hledat, kde sem skoncil :( jelikoz je nemam v seznamu sledovani a pribyly tam treba 3 prispevky, tak az na to narazim, tak nebudu vedet u ceho sem skoncil naposled :roll:

PříspěvekNapsal: 26.05.08 07:19    Předmět příspěvku: Re: Přečtené je nepřečtené
Admin

Hodnocení: 29
oki vratim to, ale zas budou mozna vypadky fora.

ale je treba zase na zacatku dat vsechna temata prectena zrejme.

zmena zpet na stare nastaveni.

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 8 ] 
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]