karci píše:
chi.co píše:
neber si to osobne ale az ty udelas takovy projekt zadarmo jakym je financnik.cz tak te mozna zaradim nekde k nim pobliz ale tvrdit to co tvrdis je hodne odvazne zvlast kdyz jsi teprve na zacatku
Ti dvaja Petr a Tomas studovali z manualu komodity.cz (Tomuv kurz) a teraz sa hraju na machrov. Inak su na samom zaciatku tiez. Informacie, ktore su na stranke financnik.cz, su prevazne ukradnute odtial. Financnik.cz je reklama na knihy a skolenia. Maju reklamu v googli a populistickym textom lanaria naivnych ludi, davaju im falosne nadeje. Diskusne fora maju prisne cenzurovane, t.j. dovolia len pochvalne prispevky typu "je to bomba!! je to spica!!", neznesu akekolvek pochybnosti (moje napady mazu). Jednoducho nemaju zaujem o ludi, od ktorych nedostanu ani korunu. Ide im len o to nabalit sa na skoleniach. Ziadne "zadarmo". Preto cely tento projekt treba brat s rezervou. To nie je len moj nazor, som v kontakte s ludmi, ktori boli rovnako vyhosteni z ich fora. Dokonca vznikla v Cechach akasi skupina traderov namierena proti nim.
A mne neslo do hlavy preco predavaju ebook za par korun, ked sa v jednom clanku chvalia ze su milionarmi a ze ich poslanim je pomahat traderom, a ta kniha nie je nic svetoborne len ctenicko pred spanim a nedavaju to zadarmo aj ked su milionarmi ved to je proti logike !
A pokud se vám náhodou publikace do ruky dostane, pevn? v??íme, že budete natolik féroví a zp?tn? za ní zaplatíte symbolických 250,- K? na serveru http://www.financnik.cz. som nevedel ze v cesku je symbolickych 250kc lebo na SK je to koruna
Keby boli naozaj milionarmi tak keby aj predavali knihu tak by to venovali na dobrocinne ucely cize mam o tom pochypnosti
ziadne navody, ziadne know how ziadne manualy nic ziadne osobne skusenosti ako zarabaju konkretne oni nic, drzia to v tajnosti samozrejme preto lebo na tom realne neprofituju tak ako si mnohy myslia su tam len omacky pre lamky ktore zabludia na ich web par dobrych postrehov nic viac nic menej, ked tak uzasne chce pomahat zacuínajucim traderom preco sa viac neveduju tomu ako obchodovat ale pisu tam len sracky ktore nas nikam neposunu ? taketo clanky sa daju najst na zahranicnych weboch, su to chytri kluci ale nie su v tom az taky dobri ako sa na prvy pohlad zda.
Ta cenzura na ich fore sa mi prestava pacit teda nepaci sa mi to vobec I hate consored, mne by tam dali asi BAN po par dnoch
To je moj nazor aky je ten Váš.