CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 09.01.09 07:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 01.12.08 20:39  Předmět příspěvku: Pot?ebuju poradit - index, podstránky

Hodnocení: 2|0|0
Ahojdá, jsem v HTML, CSS uplnej nová?ek, tak se nedivte, že se ptám na kraviny...

Stáhl jsem si šablonu, sta?í mi a je i p?kná :D mám free hosting na ic.cz, ale to je celkem jedno...

To? m?j dotaz: Mám index.html a na n?m menu, uprost?ed sekci novinky a vlevo "o?ekávané akce" jakože t?eba za m?síc vyjde tamto, tento se chystá ud?lat n?co... A chcu aby se tato sekce objevovala na všech podstránkách! Abych v ní mohl n?co p?epsat a objevilo se to všude. Fakt se mi nechce proklikávat t?eba 30 podstránek, jen abych tam zm?nil jednu v?tu. Pokud n?kdo ví jak na to, budu mu vd??ný za radu...

Stru?n?: Když zm?ním index.html, aby se spole?ná ?ást zm?nila i na ostatních stránkách :lol: Doufám že to n?kdo pochopil

PříspěvekNapsal: 01.12.08 20:42  Předmět příspěvku: Re: Pot?ebuju poradit - index, podstránky

Hodnocení: 8|0|0
nato potreebujes PHP vediet...

PříspěvekNapsal: 01.12.08 21:00  Předmět příspěvku: Re: Pot?ebuju poradit - index, podstránky

Hodnocení: 1|0|0
nj php treba pouzit
napr
<?php
include("stranka.php");
?>
toto das na stranku tam kde chces aby sa ti ta stranka zobrazila a potom uz len menis obsah v "stranka.php" a zmeni sa to vsade

PříspěvekNapsal: 01.12.08 21:01  Předmět příspěvku: Re: Pot?ebuju poradit - index, podstránky

Hodnocení: 2|0|0
A nebyl by n?jakej návod jak na to? PHP se možná ?asem nau?ím, ale pot?eboval bych jen tohle..

____

ok díky, zkusím to :wink:

PříspěvekNapsal: 01.12.08 21:07  Předmět příspěvku: Re: Pot?ebuju poradit - index, podstránky

Hodnocení: 37|0|0
Dolda

Citace:
<!-- index.php //includujeme v nem soubory -->
<html>
<head>
<title> lorem ipsum </title>
</head>
<body>
<?php
$allowed = Array("akce", "download", "necodalsiho");
if(in_array($_GET['stranka'], $allowed)){
include $_GET['stranka'] . '.inc.php';
}
else include_once('start.inc.php');
?>
</body>
</html>

Te? to otvátáme via index.php?stranka=download -> na?te to download.inc.php
Te? to otvátáme via index.php?stranka=akce -> na?te to akce.inc.php
Te? to otvátáme via index.php?stranka=necodalsiho -> na?te to necodalsiho.inc.php
Když tam nedáš nic nebo neco uuuplne jineho, tak to na?te start.inc.php.

Citace:
<!-- start.inc.php -->
<h1> cokoliv </h1>
loremipsum

Citace:
<!-- download.inc.php -->
<h1> cokoliv </h1>
loremipsum

A tak m?žeš pokra?ovat dál - jen si dej pozor -> píšu to zpam?ti a není to zkontrolované...

PříspěvekNapsal: 01.12.08 21:57  Předmět příspěvku: Re: Pot?ebuju poradit - index, podstránky

Hodnocení: 20|0|0
...pre zaciatocnika nalepsie cez frame alebo iframe...inak frontpage mal kedysi taku funkciu na automaticke parsovanie dokumentu... :P

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina