Zdravím, Kúpil som si neobmedzený webhosting s neobmedzeným počtom aliasov u wedosu a chcel by som Vám ponúknuť lacný webhosting pre jednu doménu 2. rádu, na požiadanie aj 3 subdomény. Avšak s obmedzením 50 mb jednej databázy ale s neobmedzenou veľkosťou FTP. Keď chcete väčšiu, dá sa to zariadiť, ale budú vyššie poplatky. Ale keď presiahnete dohodnutú veľkosť DB (ja to monitorujem), tak Vás upozorním a keď nebudete chcieť väčší priestor (viac platiť) tak Vám cca o 15 dní databázu zruším. Ponúkam teda: 1 FTP účet - poprípade pri subdoménach sú to 2-4 FTP účty 1 MYSQL databáza Cron Za cenu 200kč na 2 roky, t.j. 100kč na rok, t.j. 8,33kč/mesiac. V prípade zobratia 3+ hostingov naraz je cena 1 hostingu 180kč na 2 roky, t.j. 90kč na rok, t.j. 7,5kč/mesiac. V prípade zobratia 5+ hostingov naraz je cena 1 hostingu 160kč na 2 roky, t.j. 80kč na rok, t.j. 6,66kč/mesiac. V prípade zobratia 10+ hostingov naraz je cena INDIVIDUÁLNA, dohodneme sa cez SZ. V prípade záujmu ma kontaktujte cez SZ. Platba na PayPal, MoneyBookers alebo CZ BÚ, SK BÚ ale najviac preferujem PayPal a MoneyBookers. Akcia je obmedzená na 25 webhostingov.
_________________ Ako ty ku mne tak ja ku tebe. Mám svoj názor, a hoci za neho budem nenávidený, aj tak ho poviem.
|