CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 06:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 3 z 12 [ Příspěvků: 281 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Další

Ktorá elek. peňaženka je podľa vás pre PTP najlepšie ?
PayPal.com 54%  54%  [ 68 ]
E-Gold.com 10%  10%  [ 13 ]
AlertPay.com 20%  20%  [ 25 ]
LibertyReserver.com 2%  2%  [ 3 ]
MoneyBookers.com 4%  4%  [ 5 ]
Vyplácanie na účet alebo šekom 8%  8%  [ 10 ]
Celkem hlasů : 124
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 29.03.08 18:44    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

Hodnocení: 27
jj posnažím sa čo najskor.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.03.08 00:03    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

Hodnocení: 3
peterkovac píše:
nový ban :

jaknamoney ondra.majer@seznam.cz Czech Republic (websurf.cz)

omg trosku demence
smaznes mi ucet, ci jej deaktivujes, nechapu za co, pokud ti vadi websurf, tak nemas z websurf pocitat hity, nebo se ma proi lidi z websurf nacitat jina stranka
takovych autohits jako websurf (i horsich) jsou stovky a je jen otazkou casu, kdy je zacnou lidi na tvem PTP pouzivat, to pak vsechny smazes? jeste 1 clovek mi to s PTP udelal

PříspěvekNapsal: 30.03.08 00:11    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

Hodnocení: 0
bezohladu nato ci su pravidla pekne alebo skarede [z tvojho pohladu] ale su to pravidla ktore musis dodrzovat . ak tie pravidla porusis tak dostanes ban... ak sa ti nase pravidla nelubia tak chod na iny PTP system a neotravuj nas tu tym co pouzivas a co by sme mali my robit... Skus neustale upravovat system koli kazdemu jednotlivcovi ktory nam place pred ocami ze co by tam chcel atd... vela veci uz uzivatelia chceli .. a ja mam co robit? to mam splnat priania kazdeho jednotlivca? koli tomu ze on pouziva websurf.cz? co som vila amalka co zavrti prutikom a mas tu PTP system ktori ta elektronicky uspokoji zatial co na tvoj promote link sa hrnie mnozstvo ludi? skuste sa vzit do nasej koži.
Zo zaciatku je obskakovanie celkom dobre ale akonahle sa to stupnuje uz to zacina byt neprijemne .. neustale otazky priania dobre ze mi nepisete lubostne spravy...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.03.08 00:20    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

ok no je to vase vec, je to ubohy pristup, nejsem cheater, staci rict hele chodi nam od tebe lidi z websurf a neumime to osefovat, takze nas sundej a bude to Ok ci tak neco, ale ne, radsi drzet, viry, vselijaky sracky...mit o par centu vic a nejaky lidi... to je vam ukradeny
pritom kdyby to byl jen websurf, tak nereknu, ale takovych surfu je plno, chces to ukazat? Ja ti poslu par K hits z techto surfu, kde nejsou lide a uvidis to sam, proto jsem poradil nejaky zmeny, protoze jestli kvuli websurf prodelavate, tak je dalsich tisic surfu, ktery by zaridili to samy a to pak budete banovat lidi i kdyz to v pravidlech nemate?

PříspěvekNapsal: 30.03.08 00:23    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

navic http://oxiptp.yw.sk/ na hlavni strance nevidim, ze by tam bylo napsano ze prijdu o money a zabanuji me za to ;)
pry akceptuji veskery traffic a zakazany je websurf, ale nevidim tam ze tam pisou ze za to mazou ucet

PříspěvekNapsal: 30.03.08 00:31    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

pereira píše:
ok no je to vase vec, je to ubohy pristup, nejsem cheater, staci rict hele chodi nam od tebe lidi z websurf a neumime to osefovat, takze nas sundej a bude to Ok ci tak neco, ale ne, radsi drzet, viry, vselijaky sracky...mit o par centu vic a nejaky lidi... to je vam ukradeny
pritom kdyby to byl jen websurf, tak nereknu, ale takovych surfu je plno, chces to ukazat? Ja ti poslu par K hits z techto surfu, kde nejsou lide a uvidis to sam, proto jsem poradil nejaky zmeny, protoze jestli kvuli websurf prodelavate, tak je dalsich tisic surfu, ktery by zaridili to samy a to pak budete banovat lidi i kdyz to v pravidlech nemate?

pozri ... ste vopred informovany ze websurf je zakazany... ak pribudnu dalsie zakazane surfy tak vopred vas budeme informovat ... predsa len ked nam strhnu 20$ koli websurf uzivatelovi tak je to velmi drasticky krok proti nam a my musime tiez nieco spravit aby nam to nezopakovali a nestrhli dalsich 20$.

a co od 08xiho cakas? ja by som spravil to iste. co mame nato hovorit? "pocuj bracho . pouzivas websurf ktory je u nas zakazany a my prichadzame o velmi vela $$ koli par ludom z websurfu. ale ak chces tak promotuj dalej sak ked budeme v minuse tak to nevadii ja to zacvakam z mojich penazi . len hlavne aby si bol stastny"

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.03.08 00:38    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

ja nic nebudu promotovat, staci treba odebrat fininfo a muzete brat cokoli, ale tj. jedno

chapu ze to je treba zakazany, ale hned smaznout ucet kdyz jsem krajan :( stacilo napsat mail sundej to, nebo ucet suspendnout, napsat sundej nas z webu, chodi ti tam lidi z websurf a je to.

kdyz mate fininfo ci itsptp, ktery banuje taky cuet za websurf (sam jsem se presvedcil o tom) tak by bylo mozna nejlepsi udelat aby se neunikatnim impresim nacetlo neco jineho, protoze takhle o penize budete prichazet porad dokola znova a znova, nebo si mysli ze tim ze jste me zabanovali k vam uz nikdy zadny hit pres websurf ci neco pdoobnyho neprijde ? urcite prijde a zase nejaky chudak prijde o money a o ucet ;)

PříspěvekNapsal: 30.03.08 00:43    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

pereira píše:
ja nic nebudu promotovat, staci treba odebrat fininfo a muzete brat cokoli, ale tj. jedno

chapu ze to je treba zakazany, ale hned smaznout ucet kdyz jsem krajan :( stacilo napsat mail sundej to, nebo ucet suspendnout, napsat sundej nas z webu, chodi ti tam lidi z websurf a je to.

kdyz mate fininfo ci itsptp, ktery banuje taky cuet za websurf (sam jsem se presvedcil o tom) tak by bylo mozna nejlepsi udelat aby se neunikatnim impresim nacetlo neco jineho, protoze takhle o penize budete prichazet porad dokola znova a znova, nebo si mysli ze tim ze jste me zabanovali k vam uz nikdy zadny hit pres websurf ci neco pdoobnyho neprijde ? urcite prijde a zase nejaky chudak prijde o money a o ucet ;)

ok toto uz je chyba toho admina ze si to neosefuje... ale nwm ako si posielal websurf uzivatelov 08ximu ci priamo alebo cez iframe z inaksieho webu... ak to 1. tak to si potom vyriaduj u 08xiho ak ten 2. pripad tak to uz je chyba teba predsa len neda sa to az tak dokonale naprogramovat aby to stopovalo kazdu nekvalitnu prdel ktora sa vysere na nas promote link

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.03.08 00:44    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

myslím že freezeman to tu zamňa rieši.

@freezeman : veľká vďaka tebe. ušetril si ma mojich už teraz minimálných nervov.)
@periara : Do nedávna som to tak robil že som slovákom čechom napísal najprv mail a potom oblokol. lenže ked každý druhý najprv poslal 1000 návštev z websurfu a potom napísal mail "odblokuj ma. nick "jeho nick"! a na konic mailu ešte napísal pohni si tak to ma už fakt prestalo baviť.

Ty si prišiel o presne 81.2 boda (= okolo 6 centov) ja som prišiel skoro o 50 násobok. tak neviem kto by mal byť na koho naštvaný a nadávať mu tu že má "úbohý prístup" ...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.03.08 00:53    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

me nejde o ty money ;)
to ze to je ubohy pristup, na tom si trvam, tak napis ze za hits z websurf... banujes, ale jak jsem rekl neni to o websurf, jsou tisice dalsich autohits, kvuli kterym by ti fininfo a dalsi sebrali money

ja nikde na webu nevidim ze je tam ze hit z websurf=ban ci tak neco, navic se da napsat jak jsem rikal sundej to z webu, nebo dostanes ban, pokud dotycny neodpovi a sunda to treba az za den, to proste ani banem neovlivnis, ja kdybych nebyl ted na foru, tak jsem ti posilal dal ty lidi, aniz bych vedel ze jsem zabanovany a nejaky ban by na tom nic nezmenil.

PříspěvekNapsal: 30.03.08 00:57    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

no tak tie dalšie tisívce surfov si predstav e mi nevadia až na tých pár ktoré sú na webe. tei mi zrovna vadia si predstav. ako "úbohý prístup" ti to môže pripadať ja ti nebudem rozkazovať ako to máš brať, je to čisto tvoj názor.

ešte k tomu že ak za den neodpovedia. ak by som čakal na každého den dokedy dá z websurfu preš môj link tak za 2 dni by som to celé mohol zabaliť čo by som mal paypal ako po tornáde prázdny :-)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.03.08 01:01    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

pereira píše:
me nejde o ty money ;)ja nikde na webu nevidim ze je tam ze hit z websurf=ban ci tak neco, navic se da napsat jak jsem rikal sundej to z webu, nebo dostanes ban, pokud dotycny neodpovi a sunda to treba az za den, to proste ani banem neovlivnis, ja kdybych nebyl ted na foru, tak jsem ti posilal dal ty lidi, aniz bych vedel ze jsem zabanovany a nejaky ban by na tom nic nezmenil.

a co si cakal? povedz uprimne co si cakal ked budes robit nieco co je zakazane..

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.03.08 01:10    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

Hodnocení: -2
No ved sa už nehadajte o takych chujovinach.

Proste pereira tak ked majú zakázaný websurf tak to tam neni pre srandu napísané . Vedel si o tom je to na 1 . strane . A to že ti dajú BAN tak to si každý domyslí aj sám. A ked ta blokli tak mali prečo ved tak ked to nemaju povolene a chces to pouzivat tak ich nepromotuj mas vela PTP čo to podporuju alebo ak ich chces promotovať tak prestan pouzivat websurf ale to je ich vec čo podporuju a tak , tak by si sa im do toho nemal rýpať. Proste dostal si BAN, vieš začo tak nerieš.

PříspěvekNapsal: 30.03.08 02:07    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

to peterkurt: den cekas tak jako tak at das uzivateli BAN ci nedas, protoze kdyz neni na netu, tak muze byt zabanovany a stejne dal posila lidi na tvuj web

- me nejde o ty money, spis ze se to pak dal neda promotovat a predevsim o princip, bud ma byt napsano, ze za posilani lidi z websurf je BAN a nebo nebo se nemaji ty hits pocitat, ale o banu ani slovo a smaznou me no lol a jeste se tu bude hadat, ze ma dobr ypristup k userum :D
- ok, kdy jine surfy ti nevadi, tak tedy mohu pouzivat surfy, dke jsou 2 lidi? dopadl by jsi stejne jako s websurfem, ale je to povolene, tak co

to freezeman-1, cely to byla reakce ne na tve PTP, cili nevim proc to resis, 2, to co jsem ocekaval sjem tu napsal, dokonce je to i v tomto prispevku, ban byt nemusel, to ze jsem jej dostal neurychlilo to, ze jsem to sundal z webu, stacilo napsat a ja to sundal, ne hned, ale behem stejne doby, jako jsem to sundal kdyz jsem byl zabanovany.

ale jiz to neresim, jen at tu nekdo netvrdi neco o skvelym pristupu, nekdo nemuize ani vytvorit pravidla a pak se jeste hada a rika co jsem cekal, cekat jsem nemohl nic kdyz to neni napsano, to si mam vse domyslet?

PříspěvekNapsal: 30.03.08 10:45    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

Hodnocení: 1
byl by mi někdo ochotnej poslat nějakej jinej script než je tendle? http://ptp.yw.sk/ptp

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.03.08 12:51    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

kubik píše:
byl by mi někdo ochotnej poslat nějakej jinej script než je tendle? http://ptp.yw.sk/ptp

a to čo si s nim vlastne porobil .

btw: ja mam tiez taky script ale skus napisat skorpiovi

PříspěvekNapsal: 30.03.08 13:09    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

Arthas1192 píše:
a to čo si s nim vlastne porobil .

btw: ja mam tiez taky script ale skus napisat skorpiovi

no já s nim neudělal nic, a dost lidem tu kvůli tomudle scriptu zastavily domenu stejně jak mě, tak právě chci zkusit nějakej jinej

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.03.08 15:01    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

cash crusader a nebo auroraGPT, ono ale i tenhle se da predelat a nebo staci poridit hosting, dke neni na 1 serveru 500 lid ;)
s CR serverama moc neuspejete, mozna nekde jo, ale vetsinou jsou to lamacky sracky, kde maji 300 webu na 1 slabem serveru a pak pisou jak chudakum vase PTP cely server schodilo...

PříspěvekNapsal: 30.03.08 19:56    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

No tak si skus optimalizovať script.

PříspěvekNapsal: 30.03.08 20:15    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

Arthas1192 píše:

eh, to je pro mě to samý jako kdybych měl psát čínsky

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.03.08 20:43    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

Hodnocení: 6
kubik píše:
Arthas1192 píše:

eh, to je pro mě to samý jako kdybych měl psát čínsky

V tom pripade vem pero a zacni zkouset, kdyz sem se zaklady PHP moh naucit ja, tak ma moznost kazdej :D

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.03.08 20:50    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

tvoj a moj script je z nasej hlavy a je jednoducho a ucinne spraveny... ten oficialny stary PTP script je velmi zlozito spraveny a je tam tolko veci ze ja som sa v tom vsetkom nedokazal zorientovat ... co optimalizaciu scriptu robi nemoznou (pre mna)...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.03.08 21:38    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

kubik tak požiadaj nejakého programátora .

PříspěvekNapsal: 30.03.08 21:49    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

Arthas1192 píše:

sem psal scorpiovi, ale tak toho votravuje tolik lidí že z něj dostat nějaký info je umění

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.03.08 22:14    Předmět příspěvku: Re: Pokec pre adminov PTP - ptp, užívatelia ...

kubik píše:
Arthas1192 píše:

sem psal scorpiovi, ale tak toho votravuje tolik lidí že z něj dostat nějaký info je umění

no skorpio ma fakt roboty. Chudak kazdy mu len spamuje ICQ. A nema cas na nic skoro .

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 281 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]