Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 11.02.12 14:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 1031 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 42  Další
ProfitableSunrise
Autor Zpráva
 PříspěvekPředmět příspěvku: Plus 500 - NOVÁ AKCE - 500 Kč zdarma
Napsal: 18.04.09 20:23 
Charita
Charita

Toto je úvodní příspěvek

Obchodujte s akciemi, indexy, komoditami a Forexem

Žádné provize! - pevná rozpětí
Vysoká finanční páka - až 1:200
Demo účet zdarma
Streaming živých kót v reálném čase
Začněte financovat váš účet s tak malou částkou jako je 1000 Kč
Forex: EUR/USD 2 body
Obchodujte s akciemi, forexy, CFD, indexy, ropou a dalšími
Financujte svůj účet kreditní kartou, službou PayPal nebo bankovním převodem

http://www.plus500.com/?id=22848&pl=2

Link na stažení platformy : http://download.plus500.com/DownloadSer ... =2&refurl=
------------------

Je to společnost regulovaná FSA v Londýně a ČNB v ČR která nabízí 500,- za založení reálného účtu :roll: pro nováčky mě to příjde jako zajímavá nabídka obchodovat s reálnými penězi :) . Platforma je taky pěkná , velice jednoduchá takže nováček ani není v pokušení to přeplácat indikátory protože jich tam je jen 8 :lol: . Více informací na http://www.plus500.com/?id=962&pl=1

Důkaz výplaty :

http://pictureup.cz/picture/verejny/97029702plusko.jpg

http://www.plus500.com/?id=22848&pl=2

------------------

Naposledy upravil ju1ce dne 14.05.11 17:26, celkově upraveno 13

Napsal: 01.09.10 16:32 

ddaanny píše:
mám dotaz, za jak dlouho se mi přičtou body po prodeji?

Většinou bod přičtou už když obchod otevřeš. Všimni si toho někdy, já to td zkoumal a dělá mi to tak. A jindy to zas nepřičte žádnej bod :)

Vydělávejte vyplňováním anket. Odměna 3,5 € za refferala, 1€+ za vyplněnou anketu Marketagent

„Život je záhada, ani se nesnaž ho pochopit.“

Napsal: 01.09.10 16:33 
Charita
Charita

aha já teďka prodal ropu a nic...

Napsal: 01.09.10 18:37 
Charita
Charita

no chvilku to trva mozna i den.

Napsal: 06.09.10 18:56 
Charita
Charita

Ehm.. to dneska je víkend nebo co že na americkým trhu s akciemi mám rovnou čáru?

Napsal: 06.09.10 19:00 
Charita
Charita

vikend :)

Napsal: 06.09.10 22:46 

Hm.

Až teď jsem si všiml toho vlákna. Nechci to nějak znegativňovat---Ale myslím si, že určitě máte právo vědět několik faktů...

ČNB (Česká národní banka) upozorňuje na svých internetových stránkách (omlouvám se jestli už to tady bylo), že aktivity této společnosti nepodléhají českému právnímu řadu. Bez ohledu na registraci v UK, žádné záruky za peníze fakticky nejsou. Na stránce plus500.cz však "Licencováno a registrováno" má značku ČNB, čili jedná se o upřimnou lež. Navíc - mluví se na seriozních fórech, že to je skupina podnikavců, která prvopočáteční kapitál (údajně z půjčky) investovala právě do oných "500 navíc", což je pro cílovou skupinu středoškoláků nebo nevzdělaných hledajících na internetu lehké peníze ideální prostředek nalákání. Další "fáze" je, že svou primitivní reklamou doslova a do písmene zasrali celý internet. Mluví se i o tom, že část operací na burze vůbec neprovádějí, ale podle klasiky pyramidových systémů případné zisky vyplácejí z peněz jiných lidí - a právě tím je vyvolaná neuvěřitelná a primitivní reklamní kampaň jako potřeba nalákání nových lidí. Ale to jsou všechno řeči samozřejmě...

Určitě bych ale serióznost tam nehledal...

Napsal: 07.09.10 14:10 
Charita
Charita

četl jsem jenom prvních pár vět toho co jsi napsal... ale čnb myslím že tohle napsala ještě dřív než +500 byla registrovaná ne?...

juice: a já myslel že když je u nás pondělí tak že by to už mělo normálně jet:D :D :D :D

Napsal: 07.09.10 14:13 

Nejde o to kdy to napsala.

Jde o to, že v seznamu registrovaných společností dosud nefiguruje, a na svých webových stránkách nemá zveřejněné údaje o registraci v Česku.

Není registrovaná v Česku.

Napsal: 07.09.10 16:48 
Charita
Charita

nema MiFiD ktera by ho mela automaticky opravnovat poskytovat fin.sluzby na uzemi celeho EU ?

Napsal: 07.09.10 17:01 

Tam jde o český garanční fond, který by v případě trapasu vyplácel vkladatelům peníze. Jestli spadá pod MiFID je otázkou, pokud ano, pak se omlouvám.

Napsal: 13.09.10 18:07 

Tak jsem to dneska zkusil, zainvestoval jsem do pšenice a počkal par minut a zatim z 500 mam 547 :D

Napsal: 14.09.10 11:59 

heh, to ti dlho nevydrží, pšenica pôjde dole, je moc nadhodnotená a rozprávky o potravinovej kríze sú prehnané. Tento scénar tu už raz bol v roku myslím 2008 s tým rozdielom, že vtedy boli zásoby pšenice oveľa menšie ako sú teraz a žiadna kríza sa nedostavila. To isté bude ja teraz.

Napsal: 14.09.10 18:44 

rock123 píše:
heh, to ti dlho nevydrží, pšenica pôjde dole, je moc nadhodnotená a rozprávky o potravinovej kríze sú prehnané. Tento scénar tu už raz bol v roku myslím 2008 s tým rozdielom, že vtedy boli zásoby pšenice oveľa menšie ako sú teraz a žiadna kríza sa nedostavila. To isté bude ja teraz.

:shock: :shock: ty umíš předpovídat budoucnost :?: :D

„Nepočítá se to, kde začneš. Důležité je, kde skončíš.“

Napsal: 17.09.10 23:28 

veštec by som bol, keby nevychádzam z faktov :idea:

Napsal: 18.09.10 01:06 
Charita
Charita

no ty věštec , to tvoje věštění má asi tak stejnou váhu jak kdyby si řekl že dneska pršelo , tak zejtra bude pršet zas .

Napsal: 18.09.10 09:45 

vestenie je blbost, skuste sa nad tym zamysliet.. (nehovorim o fx)

Napsal: 18.09.10 19:12 

ju1ce píše:
no ty věštec , to tvoje věštění má asi tak stejnou váhu jak kdyby si řekl že dneska pršelo , tak zejtra bude pršet zas .

keby si čosi o trhoch vedel tak by si vedel, že určité veci sa veľmi často opakujú, na nich je založená celá technická analýza. Ja vychádzam z jednoduchých faktov, naposledy keď mala nastať potravinová kríza, tak boli zásoby pšenice na nižšej úrovni ako sú teraz a spotreba zostala rovnaká a tak je pravdepodobné, že ani teraz žiadna potravinová kríza nepríde a cena nadhodnotenej pšenica pôjde dole. Rozmýšľajúcemu človeku to príde skôr logické ako veštenie. Samozrejme nehovorím, že to je 100% pravda, je to len oveľa pravdepodobnejšie ako opačný scénar. Alebo máš nejaké info, ktoré cenu pšenice bude tlačiť nahor? budem rád ak sa s ním podelíš

Napsal: 18.09.10 22:52 
Charita
Charita

ty vole ale tohle co tady teda prezentujes neni technicka analyza ale fundamentalni :) myslim ze by jsi si mel nejdrive udelat minimalne jasno o cem ze to vlastne mluvis :) . co se tyce nejakych informaci klidne kdyz mi dobre zaplatis si sednu a sepisu 100+1 duvodu proc by prave psenice mela rust to opravdu neni zadny problem,udelam ti takovou analyzu ze trhy z ni budou posrane jeste 10 let a pujdou jenom nahoru .

Napsal: 18.09.10 23:12 

O tom či to je technická alebo fundamentálna analýza by sa dalo polemizovať, keďže vychádzam z opakovaní a nie z momentálnych fundamentov. Či ide o TA alebo FA nie je jednoznačné. A to, že cena komodít bude o 10 rokov väčšia je pravdepodobné. Pokial samozrejme nepríde nejaká technická inovácia alebo strata potreby tej danej komodity. Hovoriť, že cena pšenice bude o 10 rokov väčšia je ale totálna neznalosť. Ty vieš, že napríklad o 2 roky neprídu s hnojivom ktoré 3x znásobí úrodu? Vieš si predstaviť čo to urobí s cenou? Myslím, že takýto technický pokrok je veľmi reálny a na výskum v tejto oblasti sa bude určite tlačiť vzhľadom na rast populácie Zeme. Ale dosť pochybujem, že tu je niekto taký obchodník, kto nakupuje teraz komodity a predávať ich bude o 10 rokov :roll: a keď hovorím, že cena pšenice pojde dole tak to myslím v mesiacoch a nie v rokoch samozrejme, čakal som, že nikoho nenapadne, že hovorím, že pšenica bude o 10 rokov nižšie ako je teraz. Ty si mi tu ešte okrem žvástov neprezentoval žiadne fakty a ani nedal rozumné argumenty. Nemám sa tu potrebu s tebou hádať ako 15 ročné deti, pokiaľ dokážeš viesť debatu na úrovni rád si pokecám

Napsal: 19.09.10 00:28 
Charita
Charita

rock123 píše:
O tom či to je technická alebo fundamentálna analýza by sa dalo polemizovať, keďže vychádzam z opakovaní a nie z momentálnych fundamentov. Či ide o TA alebo FA nie je jednoznačné.

rock123 píše:
naposledy keď mala nastať potravinová kríza, tak boli zásoby pšenice na nižšej úrovni ako sú teraz a spotreba zostala rovnaká a tak je pravdepodobné, že ani teraz žiadna potravinová kríza nepríde a cena nadhodnotenej pšenica pôjde dole

jednoznačně FA ,není o čem polemizovat,zabývaš se čistě fundamenty.

rock123 píše:
A to, že cena komodít bude o 10 rokov väčšia je pravdepodobné. Pokial samozrejme nepríde nejaká technická inovácia alebo strata potreby tej danej komodity.

tedy 50/50 , házení korunou a věštění z karet.

rock123 píše:
Hovoriť, že cena pšenice bude o 10 rokov väčšia je ale totálna neznalosť. Ty vieš, že napríklad o 2 roky neprídu s hnojivom ktoré 3x znásobí úrodu?

a ty to tedy víš alespoň na ty 3 měsíce dopředu ? ahá,.. co když všechnu úrodu pro tento rok za měsíc sežerou kobylky a cena poroste raketově nahoru?

rock123 píše:
Vieš si predstaviť čo to urobí s cenou?

ne,věřím že ty si to dokážeš představit mnohem lépe.

rock123 píše:
a keď hovorím, že cena pšenice pojde dole tak to myslím v mesiacoch a nie v rokoch samozrejme,

už jsi uvažoval o kariéře v EZO.TV ?

rock123 píše:
Ty si mi tu ešte okrem žvástov neprezentoval žiadne fakty a ani nedal rozumné argumenty.

není problém vypracovat analýzu na 10 let dopředu která bude založena čistě na faktech proč by pšenice měla i nadále pokračovat v růstu,ale zadarmo to dělat nebudu.

rock123 píše:
Nemám sa tu potrebu s tebou hádať ako 15 ročné deti, pokiaľ dokážeš viesť debatu na úrovni rád si pokecám.

nápodobně,ale s někým kdo dokáže s takovou jistotou věštit pohyby pšenice na 3 měsíce dopředu se na úrovni debatuje docela těžko.

Napsal: 19.09.10 10:45 

rock123 píše:
A to, že cena komodít bude o 10 rokov väčšia je pravdepodobné. Pokial samozrejme nepríde nejaká technická inovácia alebo strata potreby tej danej komodity.

tedy 50/50 , házení korunou a věštění z karet.

Samozrejme, že to je nepredvídateľné, ja som ani nepovedal, že cena bude o 10 rokov vyššia alebo nižšia ak si si nevšimol, ja som použil slovíčko "pravdepodobne" a hovoril som vo všeobecnosti o komoditách, to si povedal ty, že cena pšenice bude o 10 rokov vyššia ty veštec.

rock123 píše:
Hovoriť, že cena pšenice bude o 10 rokov väčšia je ale totálna neznalosť. Ty vieš, že napríklad o 2 roky neprídu s hnojivom ktoré 3x znásobí úrodu?

a ty to tedy víš alespoň na ty 3 měsíce dopředu ? ahá,.. co když všechnu úrodu pro tento rok za měsíc sežerou kobylky a cena poroste raketově nahoru?

Vieš, celé obchodovanie je o pravdepodobnosti, nikdy nie je nič isté. A je určite oveľa menej pravdepodobné, že s týmto hnojivom prídu v časovom horizonte do 3 mesiacov, oveľa pravdepodobnejšie je, že k nemu prídu v časovom horizonte do 10 rokov. Úrodu zožerú kobylky??!! To sa ako vlámajú do skladu pšenice a tam ju vyžerú? vieš ja keď hovorím o zásobách pšenice, tak to nie je pšenica ktorá je momentálne na poly (ak ešte vôbec nejaká je. pretože mám pocit, že hlavný exportéri pšenice majú po žatve) ale o zásobách v skladoch samozrejme. V skladoch v ktorých je tento rok najväčšia zásoba pšenice od roku 2002 a to je skoro 190 mil metrických ton. Tak teraz mi povedz, čo si myslíš, že je pravdepodobnejšie, že do 3 mesiacoch kobylky prepadnú sklady a všetko vyžerú, alebo že do 3 mesiacoch prídeme s hnojivom perfektným, alebo to, že do 10 rokov prídeme s týmto hnojivom?

rock123 píše:
Ty si mi tu ešte okrem žvástov neprezentoval žiadne fakty a ani nedal rozumné argumenty.

není problém vypracovat analýzu na 10 let dopředu která bude založena čistě na faktech proč by pšenice měla i nadále pokračovat v růstu,ale zadarmo to dělat nebudu.

Analýzu na 10 rokov nie je možné urobiť, teda možné urobiť ju je, ale určite sa na ňu nedá spoliehať, pretože je tam množstvo premenných a nevieš čo sa stane. Tak isto, stačí keby vynašli alternatívne plnohodnotné palivo miesto ropy, to by pšenicu tak isto knokautovalo dolu, teda ak máš jasno v tých nadväznostiach medzi komoditami.... Samozrejme, ak budeš počítať s tým, že najbližších 10 rokov nepríde technická inovácia, populácia bude rásť tak cena pojde hore, ale na to sa nedá spoľahnúť, v dnešnej dobe je technický pokrok veľmi rýchli. Kupovať pšenicu teraz a chcieť ju predať za 10 rokov je asi tak, že vsadím 100 000 na červenú.

rock123 píše:
Nemám sa tu potrebu s tebou hádať ako 15 ročné deti, pokiaľ dokážeš viesť debatu na úrovni rád si pokecám.

nápodobně,ale s někým kdo dokáže s takovou jistotou věštit pohyby pšenice na 3 měsíce dopředu se na úrovni debatuje docela těžko.[/quote]

S takovou jistotou? Nikde som nepovedal, že to je 100% isté, takže neviem na čo narážaš. Povedal som, že to je pravdepodobnejšie ako opačný scénar vzhľadom na fakty ktoré existujú. Tvoj opačný scénar si zatiaľ podoprel tým, že kobylky vyžerú zásoby, alebo prídeme s hnojivom teraz do 3 mesiacov, čož sú docela nepravdepodobné fakty. Už mi povieš nejaký rozumný protiargument, prečo by mala ísť cena pšenica v horizonte cca 3 mesiacov hore? A to, že rusko zakázalo vývoz do konca roka alebo, že majú požiare mi nehovor, toto už je dávno v cene tejto komodity zahrnuté, čož verím, že vieš.

Napsal: 19.09.10 13:59 
Charita
Charita

rock123 píše:
Samozrejme, že to je nepredvídateľné, ja som ani nepovedal, že cena bude o 10 rokov vyššia alebo nižšia ak si si nevšimol, ja som použil slovíčko "pravdepodobne" a hovoril som vo všeobecnosti o komoditách, to si povedal ty, že cena pšenice bude o 10 rokov vyššia ty veštec.

"pravdepodobne" je jako by si nerekl vůbec nic, znova rikam pokud nejsi vestec nebo nemas informace ktere jsou ostatnim skryte nemas sanci aby tvoje pravdepodobnost byla vice jak 50/50 .

rock123 píše:
Vieš, celé obchodovanie je o pravdepodobnosti, nikdy nie je nič isté. A je určite oveľa menej pravdepodobné, že s týmto hnojivom prídu v časovom horizonte do 3 mesiacov, oveľa pravdepodobnejšie je, že k nemu prídu v časovom horizonte do 10 rokov. Úrodu zožerú kobylky??!! To sa ako vlámajú do skladu pšenice a tam ju vyžerú? vieš ja keď hovorím o zásobách pšenice, tak to nie je pšenica ktorá je momentálne na poly (ak ešte vôbec nejaká je. pretože mám pocit, že hlavný exportéri pšenice majú po žatve) ale o zásobách v skladoch samozrejme. V skladoch v ktorých je tento rok najväčšia zásoba pšenice od roku 2002 a to je skoro 190 mil metrických ton. Tak teraz mi povedz, čo si myslíš, že je pravdepodobnejšie, že do 3 mesiacoch kobylky prepadnú sklady a všetko vyžerú, alebo že do 3 mesiacoch prídeme s hnojivom perfektným, alebo to, že do 10 rokov prídeme s týmto hnojivom?

Ne , to není pravda, můžou s ním přijít klidně za týden, nebo ty jsi snad vyvěštil že to tak nebude ? Ta pravděpodobnost je sice malá ,ale těch faktorů je taková řada, že nejsi schopný všechny uhlídat a stát se může cokoliv. Např. jak víš že do 3 měsíců amíkům zase nerupne v palici a nebude 3 světová ? víš co to udělá s pšenicí ? rofl. pořád to samé dokola.

rock123 píše:
Analýzu na 10 rokov nie je možné urobiť, teda možné urobiť ju je, ale určite sa na ňu nedá spoliehať, pretože je tam množstvo premenných a nevieš čo sa stane. Tak isto, stačí keby vynašli alternatívne plnohodnotné palivo miesto ropy, to by pšenicu tak isto knokautovalo dolu, teda ak máš jasno v tých nadväznostiach medzi komoditami.... Samozrejme, ak budeš počítať s tým, že najbližších 10 rokov nepríde technická inovácia, populácia bude rásť tak cena pojde hore, ale na to sa nedá spoľahnúť, v dnešnej dobe je technický pokrok veľmi rýchli. Kupovať pšenicu teraz a chcieť ju predať za 10 rokov je asi tak, že vsadím 100 000 na červenú.

tak teď jsi to konečně trefil. analýza na 10 let dopředu bude mít úplně stejnou váhu jako na 3 měsíce dopředu . Pokud nejsi věštec nebo nemáš zaplacené nějaké informace které ti jistojistě řeknou že se opravdu do 3 měsíců nestanou všechny ty žvásty o kterých se mluvilo výše jako je nové hnojivo,válka,kobylky aj., tak to bude pořád jen sázka na červenou barvu jako v ruletě s pravděpodobností že se něco takového stane 50/50 protože nejsi schopný vidět budoucnost a nevíš co do 3 měsíců příjde.

rock123 píše:
S takovou jistotou? Nikde som nepovedal, že to je 100% isté, takže neviem na čo narážaš. Povedal som, že to je pravdepodobnejšie ako opačný scénar vzhľadom na fakty ktoré existujú. Tvoj opačný scénar si zatiaľ podoprel tým, že kobylky vyžerú zásoby, alebo prídeme s hnojivom teraz do 3 mesiacov, čož sú docela nepravdepodobné fakty. Už mi povieš nejaký rozumný protiargument, prečo by mala ísť cena pšenica v horizonte cca 3 mesiacov hore? A to, že rusko zakázalo vývoz do konca roka alebo, že majú požiare mi nehovor, toto už je dávno v cene tejto komodity zahrnuté, čož verím, že vieš.

ne, pořád je to 50 / 50 , nezáleží na tom co si ty myslíš.

Napsal: 19.09.10 19:30 

podľa toho čo ty rozprávaš, tak obchodovanie nie je možné, vždy je to len 50/50 bez ohľadu na fakty ktoré tu sú, je to len 50/50, lebo nikdy nevieš či bude za mesiac vojna, alebo čo. dosť zvláštne zmýšľanie veru. Aká je asi tak šanca, že bude 3. svetová teraz? 1 ku 1000? Aká je šanca, že do 3 mesiacov príde nové hnojivo? 1 ku 30? Aká je šanca, že kobylky preletia z južnej pologule na severnú a prepadnú sklady a vyžerú pšenicu? 1 ku 10000? Keď si tieto šance zrátaš, tak ti nevíde výsledok 50/50 a o tom je obchodovanie, o pravdepodobnosti...

Doteraz sa tu oháňaš ako mi za peniaze urobíš analýzu prečo pôjde pšenica hore do 10 rokov a teraz už tvrdíš, že sa to nedá? hmmm. Koľko máš rokov? Viac ako 18 to nebude, že?

Napsal: 19.09.10 20:01 
Charita
Charita

nikde jsem neuvedl že obchodování není možné. Úspěšné bchodování je založeno na umění řídit riziko,disciplíně a money managemantu,nikoliv na super extra analýze což by jsi měl vědět pokud jsi někdy alespoň kouskem oka zavadil o trhy,. ale vypadá to že ne .

Jistě,za peníze ty vyrobím analýzu na 10 let dopředu klidně se 100+1 reálnými důvody proč by to tak mělo být. To že ji trh bude ignorovat a dělat si co chce už je věc druhá.

ps : já tobě více jak 14 let netipuju.

Napsal: 19.09.10 20:35 

aký je podľa teba rozdiel v umení riadiť riziko a v pravdepodobnosti? Lebo podľa mňa to je to isté, čím vyššia pravdepodobnosť = tým menšie riziko. Ja som sa ťa ale vážne pýtal, koľko ti je rokov, nemyslel som to ako urážku... pretože tvoje argumenty sú naozaj niekde na úrovni 18 rokov a nižšie, žiadne fakty len drísty.... a naozaj sa s tebou nepotrebujem hádať ako malé decká, keď nedokážeš viesť debatu s faktami a na úrovni. Úplne ma zaráža, že ty ani nevieš čo sú to ZASOBY pšenice, ty si to predstavuješ ako plodiny na poly, ktoré ti kobylky môžu zožrať, to sa naozaj potom nemáme o čom baviť. Ja poviem fakt a ty mi na to úplnú kravinu odveci, veď mi povedz normálny protiargument prečo si by mal byť pokles pšenice len na úrovni 50/50. A to, že som ešte kútkom oka nezavadil o obchodovanie na trhoch si zistil podla toho, že sa riadim faktami? Kedy budem taký úspešný ako ty? keď budem vedieť, že všetko je 50/50 bez ohľadu na fakty a , že niečo také ako pravdepodobnosť je úplná hovadina a na trhy to nepatrí? Alebo keď budem vedieť riadiť riziko? čo je podľa teba riadenia rizika? stop loss na úrovni -10pips alebo čo?

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1031 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 42  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina