Zdravim. Viem ze to tu uz urcite bolo spominane, ale nechce sa mi to cele prelistovat, tak by ma zaujimalo par veci...
1)
....pred par mesiacmi som to skusal iba na demo ucte, ale teraz si chcem normalne zaregistrovac ucet, kde dufam dostanem tych 20€ ....ale zaujima ma ako je to potom s vyberom penazi.... co musim spravit aby som si ich mohol vybrat? ...myslim ze sa tu spominalo nieco o ziskani pips.... :
...kolko ich treba?
...kde u tejto platformi mozem zistit kolko ich mam?
...a co vlastne tie pips su, a ako presne ich ziskat ( viem ze obchodovanim, ale od coho zavisi ze kolko ich dostanem?)
2)
....a potom by ma zaujimalo ako to je ked by som tam vlozil i zopar mojich penazi (povedzme 10-100€, takze ziadne zavratne sumy), je i potom potrebne nieco ziskavat, alebo si mozem pripadne zarobene peniaze hned vybrat?
3)
...ako dlho vlastne zostane ten bonus na ucte? ...teda myslim ze ak sa teraz registrujem a povedzme 2 mesiace nebudem obchodovat, ten bunus tam budem stale mat?
4)
a v poslednom pripade ma zaujima akym sposobom si s tade mozem peniaze vybrat, a ci potrebuju odomna overovat nejake informacie (teda myslim obcianky preukaz, atd.)
...vopred dakujem za objasnenie tychto otazok