Ahoj,
tak bezpecnost: o LR se siri spousta reci ze vykradaj ucty, ja sem se stim nikdy nesetkal a rek bych ze si za to clovek muze tak trochu sam (muj nazor) a o PM sem zase nekde cet ze kdyz mas na uctu vic penez tak uz se pak do nej neprihlasis nebo neco takovyho.. (ale osobne se mi nic takovyho nestalo)
podle me ma lip nastavenou bezpecnost LR..
bezpecnostni veci u LR:
- muzes si pridat doplnek do prohlizece ktery ti potvrdi ze si fakt na strankach LR..
- pri zmene IP adresy ti poslou verifikacni PIN na email..
- pro prihlaseni krome hesla musis zadat jeste svuj PIN..
- pri odesilani penez musis zadat tvuj kod (trimistny cislo) a bez neho se penize neodeslou..
a u PM:
- pri zmene IP adresy ti poslou verifikacni PIN na email..
nic vic..
vkladani a vybirani penez:
u LR nemuzes vlozit ani vybrat penize primo prez ne, musis vyuzit smenarna (nemyslim si ze by tohle byla nevyhoda)
u PM muzes vlozit i vybirat penize primo pres ne, ale u vyberu je tusim poplatek $50.. a nevim no, celkove mi pride slozitejsi to delat pres ne, lepsi je pouzit nakyho cloveka nebo smenarnu..
anonymita:
u LR po me nikdo za ty asi 3 roky nic nechtel, protocilo se mi tam spousta penez a nikdy sem od nich nedostal anijeden mail ve kterym by se me na neco ptali.. absolutne to neresej (na jednu stranu to je dobry, ale na druhou aby nakonec nezkoncili jako EG

)
no a u PM bych rek ze tam trosku naky overeni bude (hlavne kdyz budes vkladat a vybirat penize pres ne tak bych rek ze si zkontrolujou) jinak to samy, nikdy po me nic nechteli, akorad jednou kdyz sem zapomnel heslo tak po me chteli scan obcanky..
z myho prispevku asi kazdej pozna co ja preferuju..
na zaver bych este dodal ze podle me je LR porad vic podporovany a vzdycky bude.. a taky ma u smenaren vetsi cenu nez PM.. a taky v ocich vetsiny lidi je lepsi nez PM

snad sem ti aspon trochu pomoch