CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 05:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 1 z 12 [ Příspěvků: 298 ] Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 03.03.07 12:51    Předmět příspěvku: penizeznetu2.com
Admin

Hodnocení: 29
Kvůli problémům jsem založil tohle druhé téma, které se momentálně týka pzn.

Takže diskutujte zde.

Staré téma už zůstane navždy uzamčené až se mě ho podaří obnovit, tak sem na něj postnu odkaz.

Dnes sem se teprv dostal ke komplu, takže pracuju až ode dneška.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 03.03.07 13:08    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 0
ja bych to tema snad ani neobnovoval :roll:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 03.03.07 14:20    Předmět příspěvku:

mno nic, je brezen, uz pul roku mi lezi pouhych 30c na EG ... :( da se rici, ze dalsi investovani zavysi na refundech z ceskych HYIP ...

tak mám dotaz, jaky je stav u PZN a TurboPTC? dlouho jsem tohle forum nesledoval

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 03.03.07 17:29    Předmět příspěvku:

kret33n píše:
ja bych to tema snad ani neobnovoval :roll:

... Jak neobnovoval ? Toto téma je momentálně to jediné, co mě spojuje s mýma prachama !

PříspěvekNapsal: 03.03.07 19:01    Předmět příspěvku:

abych pravdu rekl tak sem zatim z ceskejch programu nedostal ani jeden refund jo vlastne ne mozna jeden ale ten byl castecnej takze rikam dostanu prachy z pzn turba pak jeste od ahmada a uz si ani nepamatuju kde ty dalsi refundy maj byt ale vim ze je to udelany tak ze se na to proste zapomelo a nedostanem nic(to sem nemluvil o pzn a turbu) Jn vypadalo to ze zacatku solidne a kde je to dnes speje to vsichni vite kam.....

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 03.03.07 19:41    Předmět příspěvku:

sorry za OT ale jak je to s refundama od ahmada? mel sem tam sice jen 19$ ale nic sem nedostal, kam mu psat nevim, na forum asi nechodi...hm co s tim?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 03.03.07 20:10    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 1
Co se týká refundů, od TheRealHYIP jsem dostal, od Group-Investment taky, proto zatim nemam důvod pochybovat o těch dalších.

PříspěvekNapsal: 03.03.07 23:40    Předmět příspěvku:
Admin

Hodnocení: 29
tohle je pzn topic!

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 04.03.07 11:44    Předmět příspěvku:

Vidím,že se tu nic neděje..stále věříte i po tom co admin vubec nekomunikuje,záhadně zmizelo tohle téma a refundy trvají už pul roku,že ještě něco dostanete??...a jak sám psal tak někdy v květnu odjíždí někam do Anglie,nebo co?....a ted si uvědomte,že nedávno psal,že má 50 procent,jelikož do pzn bylo podle odhadu vloženo něco kolem milionu,takže by mu zbylo asi tak 500 000...to mu ty peníze chcete vážně jen tak nechat???...Spousta chytráků tu psalo,a co s tím chceš jako dělat..nevím kde žijete,ale dá se dělat hodně,sice šance,že uvidíte peníze,pokud je on sám nepošle je mizivá,ale říct si já to neuvidím,tak s tím nic dělat nebudu a nechám ho at užívá to je snad blobost nemyslíte...dá se udat na policie,na finančák,nebo třeba takový občanský judo,bo černý ovce by se tohohle tématu chytli všema deseti..nehledně na to,že spousta lidí tu určitě zná na MAjera kontakt,tak policie by si ho stejně podle IP,či telefonního čísla lehce našla...A co se týče investorů..poslali jste tam vlastní peníze s přesvědčením,že se jedná o český invetiční fond,který nabízí jištěný vklad,o žádném HYIPu,že existuje a že je u nás zakázán jsme neměli přece tušení,peníze jsme chtěli řádně zdanit!!..ale jelikož jsme nic neviděli,tak už nemužeme,předpokládám,že většině se vrátil maximálně jejich vklad,což asi nebylo víc jak 10000,takže my jsme nic nelegálního neudělali,nepište tu žádní mladí chytráci,co s tím chceš dělat a podobnýkraviny,znám kamarády na finančáku,u policie,sám chodím na vš s oborem daně a právo,sice ze svých peněz nic neuvidím,ale Majer v tom případě taky ne...Takže žádám všechny co se tady nějak podíleli svojí investicí,ať se sem ozvou a dohodnem se co dál budem dělat..Jak jsem psal kdybych chtěl věnova někomu 6000 tak na charitu,ne Majerovi!

PříspěvekNapsal: 04.03.07 13:48    Předmět příspěvku:
Moderátor

Těch pár lidí co má na majera kontakt(nemyslim tim ICQ a takový), tak by ho určitě jen tak někomu nedali....myslim že ondra má anonymitu celkem dobře udělanou...
PS: zajímalo by mě co by ste dělali vy v jeho kůži, řekli by ste že vám někdo hack e-gold? že se vám ztratila celá databáze? Zamyslete se nad tím co píšete...

Ale nějakej příspěvek by napsat mohl...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 04.03.07 14:04    Předmět příspěvku: OK

Dzarinovi jsem napsal PM, ale urcite si ji rado rpecte vice lidi:
Ahoj, psal jsem ze tu sice nebuud psat, ale to co pises me desi, jedna obri lez, upozornil me na to kamarad, ja uz z tohoto fora odchazim definitivne, toto je posledni vzkaz, jelikoz jsem se asi spatne vyjadril...

rozhodne nemam 500 000, to jsi se asi zblaznil :D
celkovej deposit byl 1 000 000 priblizne, ale vem si ze to je vklad celkovy a dkyz nekdo vlozi 1K a 5* jej protoci, celkovy deposit v systemu je 5K, ale pritom mam pri dobre investici na e-goldu kolem 2K a plno lidi to tocilo daleko vice, takze celkove to co jsem mel kdy na eg je nekolika nasobne nizsi, navic jsem vyplacel refundy 30 a 70 USD, temer kazdy az na par lidi to dostalo, par velkym investorum jsem poslal jeste neco navic, jelikoz ti by me pak snad zastrelili, pokud pak vemes v uvahu kolik jsem mel na eg po ztratach v offshoreclubu,vascoinvestment,13dailypro a vsech jinejch scamech a kolik po refundech dkyz jsem temer 150 lidem vyplatil na refundech kazdemu 100 USD, zjistit ze me zbyla mala castka! Ale zaroven jiz zbyva mensi castka k refundovani, psal jsem asi rped mesicem ze mam 30% na zbytek refundu, coz bylo mozna trosku prehnane, dalsi cisla co jsem psal jsou nesmyslna a se zdravym rozumem to musi kazdemu dojit jako ze mam za mesic o 20% vice apod. mam o trosku vice

takze mi zbylo ne zadnych 500 000 KČ což nevím jak tě takové číslo napadlo, to jsem neměl ani před pádem plno firem, ani po refundech co jsem dělal

a s tím nahlášením, můžeš se snažit, pokud mám peníze na e-goldu či jiné peněžence, vpodstatě jsem nic neprovedl, to už jsi tu na foru četl určitě několikrat, zakon porusuji pokud nejake penize smenim, coz kor ted kdyz hodne lidi vyhrozuje rozhodne neudelam i kdybych si mel pujcit od banky apod.
a kdyby tedy bylo to co delam postizitelne, zaroven by bylo postizitelne i investovani do HYIP apod., a to bych te tedy mohl i ja udat, ale to nastesti neni, i kdyz jsou to pyramidove systemy, tak pokud money nesmenis... tak to protizakone neni, zakon nezna pojem e-penezenka a jsou to virtualni penize

kdybych byla takova svine jak si o me rikas, rozhodne bych nerefundoval to co jsem refundoval a ver ze to je obri castka, staci si to vypocitat kolik to je! a utekl bych, refundoval jsem vetsinu co jsem mel a z toho mala jsem zacal penize mnozit na dalsi refundy a jak sapl pufo, termin kdyb vyrefunduji vetsinu zverejnim pres nej, rozhodne nema smysl zase kazdemu posilat po 20 dolarech apod., i dkyz bych musel uvolnit obri cast penez, nic by to neresilo, tento mesic chci kontaktovat zbyvajici lidi co nedostali prvni refund, tem jej chci zaslat, pokud jsi jej nedostal, napis mi eg, ja na to mrknu, overim a zaslu jako ostatnim, dalsi refundy vidim na cerven, mozna o neco pozdeji, chci to mit po lete za sebou, proto jedu i plno jinych projektu a nezdejchnul jsem se
jinak jeste musim upozornit ze plno lidi podvadelo tim ze si zadost o refund dalo vicekrat a nekteri-je jich dost take tech 30 ci 70 USD dostalo vicekrat bohuzel, ale v takovem poctu se to neda moc uhlidat, urcite se plno lidi prizna, me to par lidi uz psalo ze sjem debil a jak me napalili...

urcite me muzes pomlouvat a snazit se me ublizit... ale uvadej prosim alespon trosku pravdive info, ono kdyz napises ze mam pres 500 000 tak ti plno lidi rado pomuze, ale kdyz udelas nejake vypocty a orientacne zjistis kolik mam po refundech... a tu castku napises, uvidis ze se k tobe pridaji mozna tak jeden ci dva lidi.

Byvaly admin pzn

PříspěvekNapsal: 04.03.07 14:16    Předmět příspěvku:

to je posledni vysvetleni, uz jsem nebudu chodit to ani cist, sve jsem rekl, dkyztak pres pufa neco napisu, mam k tomu duvody a neni to kvuli anonymite

mozna jsem byl dost naivni a optimisticky, mel sjem vysoka %... a proto to padlo, ale ono by to padlo i kdybych mel % napr. 1% za mesic, jelikoz temer vse kde jsem mel money padlo

jako kecy ze mam pul mega na eg... staci trosku premejslet a uvidite ze to je naprosta kravina, to sjem nemel ani kdyz bylo vse naprosto vporadku a darilo se

ty refundy prvni a druhe kolo jsem nedokoncil hlavne proto, ze jsem proste money nemel, kdybych je mel, rozhodne bych tech zbyvajicich cca 10 lidi vyplatil, abych mel alespon zaklad za sebou, mel jsem jen enco vlozeno v ruznych systemech

nebudu kecat, dlouho jsem nekecal, spise akorat tedka ke konci, ze mam 50%, logicky z 30% behem mesice se na 50 nedostanu, drive mozna, ale ted neni do ceho vlozit, systemu je desetkrat tolik co byvalo a tak vse rychleji konci

refundy chci dodelat uz jen z pocitu klidu, neco mam a mam prijmy z par veci co delam

prosim vsechny co me znaji (byvali "kamaradi") at to dkyztak resi se mnou, ale ne pres mou rodinu jako to uz par lidi zkouselo, to je vec ktera me pak muze dovest k tomu ze opravdu nevyplatim, jelikoz to je vetsi svinstvo nez nekoho okrast, babicke nekdo vykladal jak jsem okradl stovky lidi a ta ma z toho pomotanou hlavu, budte trosku ferovy a ja se pokusim o to same.

chci zaroven nekomu z tohoto fora poskytnout muj e-gold, preposlu si to co mam na svuj novy ucet, bude si pak moci dotycny overit kolik jsem si nechal ci preposlal na svuj ucet aby bylo videt ze jsem si nic nenakradl, k tomu prilozim i DB hyipu, aby se to dalo vse overit a bylo jednoznacne videt ze z hyipu temer nic nemam a bylo videt ze jsem doopravdy investoval a kolik se mi vratilo, dam to nekomu komu nejvice lidi duveruje ci kdo je znamy a ja mu verim, jeste promyslim koho

delejte si co chcete a reste to jak chcete ja jsem se snazil vysvetlit tedka jak vse je ci bylo, vic proste tedka udelat nemohu, diky lidem co me alespon trosku chapou

PříspěvekNapsal: 04.03.07 14:18    Předmět příspěvku:

to Dzarin: Pokud vim tak to byl hyip a mel sepsany urcity a pravidla a podminky a jestlize jsi vlozil, znamena to, ze jsi souhlasil s tim co v nich mel uvedeno! Uz vidim jak to vsichni jdeme danit :lol: Kdyz uz chces tohle davat do TV, tak musis uvest vse popravde, protoze jak sam pises policice a dalsi organy se vsechno casem dozvi, protoze dneska maji takovy prostredky, o kterych sami ani nevime. Tim, ze jsi vlozil, tak jsi se stal soucastni nelegalniho vydelavani a tim padem by jsi byl taky trestan. Nereknu, kdyby to mel Majer jako registrovanou spolecnost a ty jsi dostal smlouvu o tom, ze jsi vlozil tolik a tolik. Pokud se opravdu nebude nic dit, resil bych to jinou cestou.

Cela tahle vec me hodne mrzi, protoze jsem mel Ondru za jednoho nejcestnejsiho cloveka. A splect se v cloveku je velka rana. Proc se najednou neozyva?... Vypada to, ze se z nej vyklubal pekne vychcanej studentik co si slusne napakoval a celou dobu to tu hezky maskoval tim, ze prizpival na forum a pak zmizel a nebo ho premohla sila velke castky na svem ucte a rek si - nikomu nic, vsechno moje!

edit: beru zpet ten druhy odstavec! Ondra se ozval :)

Naposledy upravil Studne dne 04.03.07 14:19, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 04.03.07 14:18    Předmět příspěvku:

jinak jak pise gonza, kdybych byl hajzl, napsal bych hackli mi e-gold-dodal bych screen na kterem by to bylo videt, pritom by to bylo preposlane na nejaky muj druhy e-gold, nebo bych si preposlal money a nechal si schvalne bloknout ucet e-gold, pak by sice lidi mohli podezirat ze sjem zmizel s penezma, ale uz by to byly takovy spise dohady a urcite bych stal nyni v lepsi pozici nez jsem

PříspěvekNapsal: 04.03.07 14:50    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 1
Rozhodně by na tom byl Ondra líp, kdyby jako příčinu uvedl hackera nebo blokaci EG. To je mezi HYIPama a surfama poslední dobou hodně oblíbený únikový východ. Lidi si ještě navíc řeknou: "Chudák admin, on se tak snažil, postoval a oni mu to bloknou". Celá věc se tak uzavře, nikdo na nikoho nenadává, maximálně na "hackera nebo správce e-gold" a admin se směje. Pár lidi, co tu postujou a dělaj machry, že znají legislativu a jednou v životě viděli nějakej publicistickej pořad a hned by to tam hnali, by se nad sebou měli zamyslet. Kdyby byl Ondra scamer, už by tu nebyl od října 2006.

PříspěvekNapsal: 04.03.07 15:00    Předmět příspěvku: Re: OK

ondra.majer píše:
... par velkym investorum jsem poslal jeste neco navic, jelikoz ti by me pak snad zastrelili, ...

Byvaly admin pzn

... nepovídej, opravdu ? Já rozhodně jsem velkej investor, ale nic navíc jsem teda nedostal ! Čím to asi bude ? Že by snad tím, že jsem ti doposud neposlal žádnou výhrůžku ? Nebo možná spíš tím, že na tebe nedosáhnu, nejsem tvůj kamarád a ani neznám nikoho z tvé rodiny ? ... Kdo že se to tu chce chovat férově ?

PříspěvekNapsal: 04.03.07 15:17    Předmět příspěvku:

Trewis píše:
Kdyby byl Ondra scamer, už by tu nebyl od října 2006.

Mám čím dál tím víc pocit, že tu setrval až doposud spíše proto, že je v tom namočeno dost lidí, kteří ho osobně znají. To se pak špatně "mizí". Ale možná že mu křivdím.

... a pochybuju, že by na tom byl líp, když by to svedl na hackera nebo blokaci účtu .

PříspěvekNapsal: 04.03.07 16:06    Předmět příspěvku: Re: OK
Moderátor

Fero píše:
ondra.majer píše:
... par velkym investorum jsem poslal jeste neco navic, jelikoz ti by me pak snad zastrelili, ...

Byvaly admin pzn

... nepovídej, opravdu ? Já rozhodně jsem velkej investor, ale nic navíc jsem teda nedostal ! Čím to asi bude ? Že by snad tím, že jsem ti doposud neposlal žádnou výhrůžku ? Nebo možná spíš tím, že na tebe nedosáhnu, nejsem tvůj kamarád a ani neznám nikoho z tvé rodiny ? ... Kdo že se to tu chce chovat férově ?

On psal že pár největším investorům(tady v tomhle příspěvku ne, ale jindy to už psal), a ty si seš jistej že seš největší investor? Myslím že ne, i když nevím kolik si tam měl, ale vím o některejch lidech co tam měli přes 4000$ a taky nedostali....

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 04.03.07 16:48    Předmět příspěvku:

Nejsem si jistej, že jsem největší investor ... nejsem, a ani jsem nic takového nikdy nenapsal . Rozhodně jsem ale jeden Z NEJvětších!
... jenomže ty jsi, bohužel, vůbec nepochopil pointu !

On neměl nikomu nic PŘEDNOSTNĚ vyplácet !!! Řeklo se postupně, po procentech ! Tak co má tohle bejt ?!
A řekl bych, že ti, co ho znaj osobně a nebo na něj zkrátka měli nějaký páky, už maj svoje prachy zpět ! ... to je pouze můj názor ! A z toho, co vzkázal po Pufovi ( než padlo forum a téma "podivně zmizelo" ), mi to tak vyznělo. Rozhodně nevěřím tomu, že jim poslal jen "něco navíc" ! Takovýho "Velkýho investora" by jen těžko uchlácholil pár desítkama dolarů !

PříspěvekNapsal: 04.03.07 17:59    Předmět příspěvku:

Za prve diky ondro za info,za druhe vidite to volo** jeste chvilku rejpejte a delejete kraviny a nedostanem nidko nic :shock: Kdyz vse jelo nikdo ani muk,vubec ale vubec ti to ondro nezavidim!!THC

PříspěvekNapsal: 04.03.07 18:31    Předmět příspěvku:

fary píše:
... Kdyz vse jelo nikdo ani muk, ...

... ??? ... a na tom je divného co ? Proč by měl někdo "mukat" v době, když vše jelo ? To je teda logika !

PříspěvekNapsal: 04.03.07 18:33    Předmět příspěvku:

Jsem taky jeden z tech nejvetsich investoru (coz mi kdysi admin potvrdil) a nedostal jsem ani cent !!

PříspěvekNapsal: 04.03.07 18:37    Předmět příspěvku:

Jeste bych doplnil, ze jsem se admina pokousel kontaktovat vsemi moznymi zpusoby (jeho forum, e-mail, ICQ), ale vubec se mnou nehodla komunikovat. Ani jeden refund jsem nedostal (ani 30, ani 70, ani nic jinyho)

PříspěvekNapsal: 04.03.07 20:30    Předmět příspěvku:

Pulsedriver píše:
Jeste bych doplnil, ze jsem se admina pokousel kontaktovat vsemi moznymi zpusoby (jeho forum, e-mail, ICQ), ale vubec se mnou nehodla komunikovat. Ani jeden refund jsem nedostal (ani 30, ani 70, ani nic jinyho)

no tak to ti teda nezavidím..

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 04.03.07 20:58    Předmět příspěvku:

Koukám, že se to tu pěkně přiostřuje. Já osobně tam mám taky celkem dost peněz ikdyž nejsou to zrovna 4K ale skoro dobrá půlka a rozhodně bych se s nima ještě někdy pokud možno setkal. Jenom mě není jasný, jak Ondra psal, že po létě to chce mít všechno z krku, tak kdy teda odjíždí do té Anglie. Já jsem žil v domění, že tam chtěl jet ještě před prázdnima. Nebo se pletu? Tak jak by to chtěl teda udělat?

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 298 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]