CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 09.01.09 07:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 305 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 14.04.07 12:45  Předmět příspěvku:

Hodnocení: 0|0|0
ok, tak si tu cekejte
pokud tady budete cekat se slovy "nezbyva nam nic jineho nez cekat..." tak imo nedostanete nikdy nic

PříspěvekNapsal: 14.04.07 12:46  Předmět příspěvku:

Trewis píše:
To antton: Trp?livý t?eba dalších neúnosných 6 m?síc?. Ono prost? nic jinýho nezbývá. Když trp?livej nebudeš, akorát t? to bude každej den s..t

To Why?!: V podstat? trefn? vystiženo. Ondra na tom pracuje a to neni výmysl. Stejn? tak ví, co probíhá tady na fóru a dob?e mu z toho neni. Takže s pen?zma zatim nikdo nepo?ítejte, protože termín refund? nikdo nezná. Ale nepochybuju o tom, že bude.

To Pufo: Sice máš pravdu v tom, že ?lov?k by m?l riskovat jen to, co si m?že dovolit ztratit, ale garance to maže. Když m? d?v?ryhodná osoba p?esv?d?í, že o peníze nep?ijdu, pak k tomu p?istupuju jinak. Lidi dávali do pzn hlavn? kv?li garanci. Jinak by tam byl jen zlomek pen?z. Ta garance zp?sobila rychlej r?st. A ta garance naprosto znemož?uje obhajobu "investuj, co si m?žeš dovolit ztratit". Tady se na to odvolat nejde. Prost? když n?kdo ru?í, musí si dop?edu p?ehrát, jak to bude ?ešit, když to nevyjde a bude muset refundovat.

LOL, a to víš jak ty tup?e? To že množí jsou jenom kecy, p?kn? si vás tady zpracoval... lidi jako jsi ty a Pufo, vás musí vyložen? milovat... On okrádá a vy se ho ješt? zastáváte... :lol: Nevím na co chcete ješt? ?ekat, rok, dva, žádný peníze nemá, refundy nebudou, vždy? psal že n?kdy v kv?tnu jede do anglie, a refundy mají být v ?ervnu... no tak ?ekejte... :lol: Možná vás vyrefunduje až se vrátí za pár let z anglie :lol: :lol: Jenom kdyžbyste se nad tim trochu zamysleli, když dokázal vyd?lat (možná) 170% za 50 dní, tak i kdyby mu zbylo na EG jenom 10% a o všechno p?išel, tak už by to m?l zpátky... No nic ?ekejte si až si majel odjdede z ?r a už nikdo neuvidíte na 1000% nic... Já si po?kam ješt? pár dní jestli neodepíše a pak to za?nu ?ešit po svém. Máš pravdu, peníze neuvidím, ale aspo? zlod?j bude potrestán. Když zav?ou vraha, mrtvého to také blízkým nevrátí, ale aspo? je na n?m vykonána zpravedlivost. Totéž ?eká majera, pokud nedá v?ci do po?ádku (a to hodn? rychle).

PříspěvekNapsal: 14.04.07 13:18  Předmět příspěvku:

:lol: :lol: :lol: sory ale já se ti prost? musim smát :lol: :lol: :lol:
naivn? vložíš do NELEGÁLNÍ v?ci a ješt? se pak roz?iluješ že jsi peníze ztratil, jako kdyby to V?BEC nebyla tvoje vina, jako kdyby si v?bec nev?d?l, že HYIPy jsou svinstvo, a že se na tom nedá vyd?lat.
A jestli jsi to opravdu nev?d?l, tak se ti musim smát ješt? víc, protože se o tom užv tý dob? psalo dost, a dost lidí už to v?d?lo.

Víš, když n?kam investuješ (je UPLN? jedno kam, jestli HYIPy, AS, Nemovitosti, Komodity, akcie.. porst? cokoliv) svoje peníze, tak si sakra musíš uv?domit riziko a potenciál výd?lku, když si to pak dáš dohromady, tak ti vyjde, jestli se ti to vyplatí vložit nebo ne, a jestli jsi už jednou vložil, tak musíš po?ítat i se ztrátou.

Jestli chceš mít "jistotu", že n?kde vyd?láš peníze s investicí, která se ti vrátí, tak si vlož prachy do banky s úrokem sotva 4% ro?n?...

A když tohle nechápeš, tak se nech zam?stnat t?eba v Preciose za 8 tis m?sí?n?, a m?žeš tam strávit skoro celej život, každej den chodit do práce, žít v "jistot?", celej život se nechat dirigovat svym šéfem, chodit stejnou cestou, jezdit stejnym autoudem, d?lat stejnou práci

:wink:

PříspěvekNapsal: 14.04.07 13:36  Předmět příspěvku:

antton píše:
ok, tak si tu cekejte
pokud tady budete cekat se slovy "nezbyva nam nic jineho nez cekat..." tak imo nedostanete nikdy nic

S t?mi pen?zy jsem se už rozlou?il, a ne?ekám, d?lám hodn? jiných v?cí kterými si pen?z vyd?lám odost víc :wink:

PříspěvekNapsal: 14.04.07 13:56  Předmět příspěvku:

Why?! píše:
:lol: :lol: :lol: sory ale já se ti prost? musim smát :lol: :lol: :lol:
naivn? vložíš do NELEGÁLNÍ v?ci a ješt? se pak roz?iluješ že jsi peníze ztratil, jako kdyby to V?BEC nebyla tvoje vina, jako kdyby si v?bec nev?d?l, že HYIPy jsou svinstvo, a že se na tom nedá vyd?lat.
A jestli jsi to opravdu nev?d?l, tak se ti musim smát ješt? víc, protože se o tom užv tý dob? psalo dost, a dost lidí už to v?d?lo.

Víš, když n?kam investuješ (je UPLN? jedno kam, jestli HYIPy, AS, Nemovitosti, Komodity, akcie.. porst? cokoliv) svoje peníze, tak si sakra musíš uv?domit riziko a potenciál výd?lku, když si to pak dáš dohromady, tak ti vyjde, jestli se ti to vyplatí vložit nebo ne, a jestli jsi už jednou vložil, tak musíš po?ítat i se ztrátou.

Jestli chceš mít "jistotu", že n?kde vyd?láš peníze s investicí, která se ti vrátí, tak si vlož prachy do banky s úrokem sotva 4% ro?n?...

A když tohle nechápeš, tak se nech zam?stnat t?eba v Preciose za 8 tis m?sí?n?, a m?žeš tam strávit skoro celej život, každej den chodit do práce, žít v "jistot?", celej život se nechat dirigovat svym šéfem, chodit stejnou cestou, jezdit stejnym autoudem, d?lat stejnou práci

:wink:

Jen se sm?j, možná si to neuv?domuješ, ale k smíchu jsi ty. Co tady meleš nemá hlavu ani patu. No hlavn? že vyd?láváš o dost víc. Ud?lal ses? Troubo. Internet snese fakt všechno.

Když nemáš co ?íct, radši drž hubu.

PříspěvekNapsal: 14.04.07 13:59  Předmět příspěvku:

Nerad bych odbíhal od tématu. Stále ?ekám na vyjád?ení ohledn? situace. Tak aby se to neza?eklo. Why m?žeš nás oblažovat svými rozumy v jiném topicu.

PříspěvekNapsal: 14.04.07 14:48  Předmět příspěvku:

Je to k tématu, je to o PZN

Hlavu a Patu to má, jenom si to možná nepochopil :wink:

Jde mi jenom o to, že každej tu zaryt? nadává na zlod?je (když vloženim zlod?je podporuješ), a nechce p?iznat svojí vinu, že si investici m?li zozmyslet.

Já mám (m?l jsem) v PZN taky hodn?...

PříspěvekNapsal: 14.04.07 16:03  Předmět příspěvku:

Hodnocení: 1|0|0
abcd píše:
Nerad bych odbíhal od tématu. Stále ?ekám na vyjád?ení ohledn? situace. Tak aby se to neza?eklo. Why m?žeš nás oblažovat svými rozumy v jiném topicu.

Nevim kolik ti je, ale laskav? se uklidni a p?esta? tady lidi urážet! Pokud nedokážeš nést riziko, nehraj si p?íšt? s pen?zma a z?sta? u maminky pod sukní. Tady ze sebe d?láš frajera, ale sv?t nespasíš a admina nevypátráš.

PříspěvekNapsal: 15.04.07 23:30  Předmět příspěvku:

rofl :D abcd, ty jsi asi hodne drsnej gansta ze se bojis podepsat co? :D :D nebo jen dalsi co bude psat ze je z PZN fora a ze nemel potrebu doted sem psat?

no a? ztraty jsou prirozenou soucasti obchodovani! ... a pokud chces jistotu, tak investuj za sebe! ... tzn forex, komodity, opce ... tohle je hra ...

Why?! jinak jak jsi rikal ze chodit do prace je jistota tak to bych nerekl ...

nevis, kdy te vyhodej a za 8 tisic si nevydelas ani na duchod takze riskujes i to, ze budes muset delat do smrti ... mno a pokud te vyhodej a nebudes mit k tomu duchod ... tak ... (hm, je mi 18, neni predcasny tohle resit? :D )

PříspěvekNapsal: 16.04.07 08:19  Předmět příspěvku:

Hodnocení: 2|0|0
Dlouho jsem tu nebyl a nerad vstupuji do téhle nesmyslné p?est?elky mezi t?mi co berou život trochu jinak a svou spásu hledají ve svém jednaní a ne v jednání druhých a t?ch co vkládají energii do zlosti a nespokojenosti. Ale nedá mi to. Je pravda, že je jednoduché ukázat a ?íct ty za to m?žeš, ale zkuste to ud?lat t?eba p?ed zrcadlem, trochu se zamyslet a pustit se do n??eho co vás bude bavit a když padnete na hubu, tak za?ít od za?átku a klidn? znova a znova, v tom vidím prioritu a ne neustálé st?žování. To myslím obecn? na život.

JÁ PEVN? STOJÍM ZA ONDROU!

PříspěvekNapsal: 16.04.07 20:27  Předmět příspěvku:

Ja bych jen dodal ze pravnicky na nikoho nemame, ale tak jak pise abcd je mozne to resit jako mafie. :wink: . Ale stejne bych radsi videl svoje $ :). A co je na tom nejhorsi ze ondrovi prestavam velice rychle verit. Vali to nadruhou :D

PříspěvekNapsal: 17.04.07 21:13  Předmět příspěvku:

Vinnetou píše:
Dlouho jsem tu nebyl a nerad vstupuji do téhle nesmyslné p?est?elky mezi t?mi co berou život trochu jinak a svou spásu hledají ve svém jednaní a ne v jednání druhých a t?ch co vkládají energii do zlosti a nespokojenosti. Ale nedá mi to. Je pravda, že je jednoduché ukázat a ?íct ty za to m?žeš, ale zkuste to ud?lat t?eba p?ed zrcadlem, trochu se zamyslet a pustit se do n??eho co vás bude bavit a když padnete na hubu, tak za?ít od za?átku a klidn? znova a znova, v tom vidím prioritu a ne neustálé st?žování. To myslím obecn? na život.

JÁ PEVN? STOJÍM ZA ONDROU!

jop, presne jak napsal vinetou! ... stezovani je to nejsnadnejsi!

v sobotu matka oznamila, ze si nasla novyho chalana tak jsem se marne snazil vysvetlil tatovi, sestre a babicce, ze nechapu, k cemu to furt resi ... ze stejne nic nevyresi ... sami pomluvy, litovani se bla bla ... nechapu .. ztrata casu ... stejny jako v tomhle pripade ... pokud nekdo ztratil je to jen a pouze jeho chyba ... jeho spatna strategie ... jo, ztratil jsem tam taky ... takze po roce investovaji jsem na +5$ ale dalo mi to dobry zkusenosti a hlavne jsem si diky tomu nasel cestu ke komoditam ktery se tedko ucim ...

2 vinetou: neucis se taky komodity? pac to co jsi napsal je jak vystrizeny z psychologickejch knizek k obchodovani ;)

PříspěvekNapsal: 19.04.07 18:09  Předmět příspěvku:

vsn píše:
Why?! jinak jak jsi rikal ze chodit do prace je jistota tak to bych nerekl ...

Ja taky ne, proto sem to dal do uvozovek :wink: (a vzdycky budu delat vsechno proto abych do prace jako zamestnanec nikdy nemusel)

PříspěvekNapsal: 19.04.07 20:55  Předmět příspěvku:

Why?! píše:
...a vzdycky budu delat vsechno proto abych do prace jako zamestnanec nikdy nemusel)

Docela by mn? zajímalo co teda d?láš, když nechodíš do práce... kde bereš money?

PříspěvekNapsal: 19.04.07 21:36  Předmět příspěvku:

medikx píše:
Why?! píše:
...a vzdycky budu delat vsechno proto abych do prace jako zamestnanec nikdy nemusel)

Docela by mn? zajímalo co teda d?láš, když nechodíš do práce... kde bereš money?

kdyz pise ze nechce do prace chodit jako zamestnanec tak to znamena ze je sef (zrejme vlastni (je v ni sef) nejakou slolecnost). staci jen umet dobre cist :D (doufam ze jsem to pochopil dobre)

PříspěvekNapsal: 20.04.07 16:49  Předmět příspěvku:

Mat: jo, asi tak, akorát mi je teprv 16, takže mam ješt? ?as 8)
Jinak je to tu dost OT, cht?lo by to promazat :lol:

PříspěvekNapsal: 20.04.07 18:51  Předmět příspěvku:
Admin

Hodnocení: 32|2|0
kdybyste kecali ocem mate, tak tu OT neni.)

Takze opet PZN!!

PříspěvekNapsal: 21.04.07 17:10  Předmět příspěvku:

mno nevím nevím, p?ipadne mi, že všichni zapomínáte na to co tu bylo ?e?eno a po?ád dokola jen opakujete "já ondrovi v??ím, on ná to zaplatí" nebo "ondra majer je zlod?j, upálit!" ... vzpomínáte si t?eba n?kdo na to, kdy tu "ondra" psal v souvislosti s jeho doménou, že samoz?ejm? jméno ondra majer je fiktivní jméno a že není hloupej, aby doménu registroval na svoje pravé jméno? ... nebo že tu kdysi psal, že v kv?tnu odjíždí do anglie a kašle na všechny HYIP a podobné v?ci a te? najednou Vám to všechno vyrefunduje v ?ervnu nejd?íve a má "rozeb?hlých n?kolik projekt?"? ... spousta z Vás se tu ohání tím, že kdyby ondra cht?l, tak už to sbalí dávno v p?íhodn?jší chvíli a ne až te?, zajímavé, n?co na tom je, ale nenapadlo Vás, že to m?že t?eba být sou?ást strategie? (opakuji m?že!!! aby m? tu n?kdo nenapadal z obvi?ování) práv? proto, aby mohl pozd?ji ?íkat "kdybych cht?l, tka to zabalím už dávno" ... nechci být zbyte?n? podez?ívavý, možná te? ondra n?kde usilovn? maká aby vyd?lal a vrátil nám naše peníze, ale jenom mi p?ipadá, že už tu spousta lidí ztratila tu snahu bojovat a zdravej úsudek a názory se tu redukovaly na to "vymlátit jeho barák, chci peníze" nebo "ondra je hodný kluk, v??te mu" ... já osobn? mám v PZN asi 700 USD, ale beru to tak, že když p?ijdou, bude to milé p?ekvapení.

PříspěvekNapsal: 21.04.07 18:19  Předmět příspěvku:

No, já byla v profitu, take pokud prijde i to, co tam zbylo, budu nadsená.

PříspěvekNapsal: 21.04.07 18:58  Předmět příspěvku:

a nenapadlo nekoho ze to proste cely bezelo jako letadlo? ze sme zili v nad?ji jak to krasne investuje a pritom jen vyplacel z novych clenu?hm?

PříspěvekNapsal: 22.04.07 17:16  Předmět příspěvku:

::: Ace ::: píše:
mno nevím nevím, p?ipadne mi, že všichni zapomínáte na to co tu bylo ?e?eno a po?ád dokola jen opakujete "já ondrovi v??ím, on ná to zaplatí" nebo "ondra majer je zlod?j, upálit!" ... vzpomínáte si t?eba n?kdo na to, kdy tu "ondra" psal v souvislosti s jeho doménou, že samoz?ejm? jméno ondra majer je fiktivní jméno a že není hloupej, aby doménu registroval na svoje pravé jméno? ... nebo že tu kdysi psal, že v kv?tnu odjíždí do anglie a kašle na všechny HYIP a podobné v?ci a te? najednou Vám to všechno vyrefunduje v ?ervnu nejd?íve a má "rozeb?hlých n?kolik projekt?"? ... spousta z Vás se tu ohání tím, že kdyby ondra cht?l, tak už to sbalí dávno v p?íhodn?jší chvíli a ne až te?, zajímavé, n?co na tom je, ale nenapadlo Vás, že to m?že t?eba být sou?ást strategie? (opakuji m?že!!! aby m? tu n?kdo nenapadal z obvi?ování) práv? proto, aby mohl pozd?ji ?íkat "kdybych cht?l, tka to zabalím už dávno" ... nechci být zbyte?n? podez?ívavý, možná te? ondra n?kde usilovn? maká aby vyd?lal a vrátil nám naše peníze, ale jenom mi p?ipadá, že už tu spousta lidí ztratila tu snahu bojovat a zdravej úsudek a názory se tu redukovaly na to "vymlátit jeho barák, chci peníze" nebo "ondra je hodný kluk, v??te mu" ... já osobn? mám v PZN asi 700 USD, ale beru to tak, že když p?ijdou, bude to milé p?ekvapení.

Pravé jméno Ondry Majera: Ji?í Liška

PříspěvekNapsal: 22.04.07 17:35  Předmět příspěvku:

freedom1 píše:

By me zajimalo z kama ty to vis. Spise bych rekl ze je to clovek ktereho nesnasis a chces aby si ho kazdy nasel. Jinak jestli je to pravda tak je. Ale ja pockam do cervna. :wink:

PříspěvekNapsal: 22.04.07 21:37  Předmět příspěvku:

freedom1 píše:
::: Ace ::: píše:

Myslím, že nemáš právo zve?ejnovat n??í jméno, a taky mn? zajimá jak jsi na to p?išel...

Ondra, je slušný ?lov?k, ud?lal pro nás klika?ku, se podívej jinde t?eba 50centsurf a vlastnam. :!:

PříspěvekNapsal: 22.04.07 23:56  Předmět příspěvku:

Hodnocení: 1|0|0
freedom1 píše:

Výborn? detektive! Dál nám zjisti velikost bot...

PříspěvekNapsal: 01.05.07 21:12  Předmět příspěvku:

Bylo by mozne se tu alespon ozvat ondro?nebo pufo jak to vypada zadna odezva porad,prestava se mi to libit.Kdyby ses tu alespon ozval ze vubec jeste zijes,uklidnil by jsi tim spoustu lidi......!

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 305 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina