CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 09.01.09 07:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 305 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 15.03.07 11:44  Předmět příspěvku:
Admin

Hodnocení: 32|2|0
toto TEMA je PZN :!:

dalsi ot veci rovnou mazu.

PříspěvekNapsal: 15.03.07 22:15  Předmět příspěvku:

Hodnocení: 1|0|0
messal píše:
toto TEMA je PZN :!:

dalsi ot veci rovnou mazu.

N?koho to nepou?í :lol:

PříspěvekNapsal: 25.03.07 11:56  Předmět příspěvku:

Hodnocení: 0|0|0
Tak tu máme konec b?ezna... N?jaké nové info k refund?m? Asi ne, když tu od 15.3. nep?ibyl žádný post... :roll:

PříspěvekNapsal: 27.03.07 16:25  Předmět příspěvku:

Peníze dostali jen ti, kte?í p?itla?ili Majera ke zdi. Sám "Ond?ej Majer" to p?iznal.

PříspěvekNapsal: 27.03.07 16:45  Předmět příspěvku:

pepane dostal jsi svý peníze ?

PříspěvekNapsal: 27.03.07 17:37  Předmět příspěvku:

Pepan píše:
Peníze dostali jen ti, kte?í p?itla?ili Majera ke zdi. Sám "Ond?ej Majer" to p?iznal.

a kvuli takovym lidem musime mi ostatni cekat protoze ma ondra min prostredku pro mnozeni ...

PříspěvekNapsal: 27.03.07 18:07  Předmět příspěvku:

rolmen píše:
pepane dostal jsi svý peníze ?

Ne, nedostal. Zatím jsem na n?j nijak netla?il.

PříspěvekNapsal: 27.03.07 22:58  Předmět příspěvku:

zatla? na zlod?je

PříspěvekNapsal: 28.03.07 13:34  Předmět příspěvku:

Pufo nebo Ondro tak jak to vypada,co je noveho,chceme vice infa!!!!!!!!!

PříspěvekNapsal: 28.03.07 20:37  Předmět příspěvku:

Hmm no ja sa k Ondrovi spravam slusne a to mam u neho cely majland a ani mi neodpisal... Dva maily behom dvoch mesiacov a nic... A to tu pisal ze ti co im nevyplatil nech sa mu ozvu... Ako nehnevajte sa na mna, ale je toto v poriadku? To je taky problem napisat aspon nieco ked uz neposle peniaze? Alebo ma iny mail ako ten na domene penizeznetu2.com a mu to neprislo? :(

edit:
Ze je znechuteny z niektorych reakcii na tomto fore a z toho ze mu niektori komplikuju zivot to chapem... Ale preco sa sprava ku vsetkym rovnako??? Stale je to on kto ma moje peniaze za ktore sa zarucil... Ja si na ne rad pockam aj dalsi rok, ale nech je so mnou jednane aspon ako tak normalne :idea:

Naposledy upravil whisper dne 28.03.07 20:45, celkově upraveno 2

PříspěvekNapsal: 28.03.07 20:39  Předmět příspěvku:

Hodnocení: 4|0|0
ondra je momentalne maximalne vytazeny, na odpoved si aj ja obcas pockam dost dlho :)
ma toho uz vela rozbehnuteho tak sa o svoje peniaze nebojte :wink:

PříspěvekNapsal: 28.03.07 20:46  Předmět příspěvku:

no ok, dufam ze to je aj pravda... mrzi ma ze sa to tu tak zvrhlo obcas, aj ked som k tomu nikdy neprispel a dopadlo to tak ze jedni nadavaju na neho a on zase na nich :wink:

PříspěvekNapsal: 08.04.07 13:09  Předmět příspěvku:

To ONDRA.MAJER: Mohl by ses prosím vyjád?it jak to vypadá s refundy :?:

PříspěvekNapsal: 11.04.07 21:51  Předmět příspěvku:

Sakra co to tady má znamenat? M?že mi n?kdo, vlastn? ne n?kdo ale ondra majer vysv?tlit co to tu vyvádí za šaškárnu? Neustále odkládání termín?, neochota cokoliv sd?lit... už mi za?íná být z toho jednání špatn?.

Podívej se, chci kone?n? znát termín, kdy uvidím své nemalé peníze. N?jaké "množím" nebo "n?kdy za pár m?síc?, zkouším n?co nového" - to m? v?bec nezajímá. Chci p?esné datum, kdy bude vyplaceno penízeznetu. A nezajímá m? jak to za?ídíš - to je tv?j problém, ty jsi admin.

To, že jsi ru?il 100%, znamená, že máš v??i ostatním n?jaké závazky. Ale vypadá to, že si to v?bec neuv?domuješ. Možná tento benefit m?l p?ilákat jenom další naivní "investory", ale jednou jsi to kurva ?ekl, tak bu? chlap a dost?j svému slovu. Jestli sis nevšiml dlužíš po?ádnej balík a nemysli si, že lidi jen tak zapomenou. Já teda ur?it? ne.

Bu? tedy prosím p?kn? té dobroty a ?ekni nám k tomu jasné a finální stanovisko ?ešení tohoto problému. V opa?ném ?ešení, a? nerad bych se musel uchylovat k alternativnímu ?ešení problému.

PS. Jenom m?j osobní post?eh: Je mi záhadou, že když jsi údajn? vyd?lával 170% za 50 dní, jaktože ješt? pot?ebné peníze na refund nemáš pohromad?.

Takže ?ekám na vysv?tlení.

PříspěvekNapsal: 12.04.07 06:12  Předmět příspěvku:

abcd píše:
Sakra co to tady má znamenat? M?že mi n?kdo, vlastn? ne n?kdo ale ondra majer vysv?tlit co to tu vyvádí za šaškárnu? Neustále odkládání termín?, neochota cokoliv sd?lit... už mi za?íná být z toho jednání špatn?.

Podívej se, chci kone?n? znát termín, kdy uvidím své nemalé peníze. N?jaké "množím" nebo "n?kdy za pár m?síc?, zkouším n?co nového" - to m? v?bec nezajímá. Chci p?esné datum, kdy bude vyplaceno penízeznetu. A nezajímá m? jak to za?ídíš - to je tv?j problém, ty jsi admin.

To, že jsi ru?il 100%, znamená, že máš v??i ostatním n?jaké závazky. Ale vypadá to, že si to v?bec neuv?domuješ. Možná tento benefit m?l p?ilákat jenom další naivní "investory", ale jednou jsi to kurva ?ekl, tak bu? chlap a dost?j svému slovu. Jestli sis nevšiml dlužíš po?ádnej balík a nemysli si, že lidi jen tak zapomenou. Já teda ur?it? ne.

Bu? tedy prosím p?kn? té dobroty a ?ekni nám k tomu jasné a finální stanovisko ?ešení tohoto problému. V opa?ném ?ešení, a? nerad bych se musel uchylovat k alternativnímu ?ešení problému.

PS. Jenom m?j osobní post?eh: Je mi záhadou, že když jsi údajn? vyd?lával 170% za 50 dní, jaktože ješt? pot?ebné peníze na refund nemáš pohromad?.

Takže ?ekám na vysv?tlení.

mno ruci :) ale nemel napsano do kdy to dostanes vyplaceno :)

PříspěvekNapsal: 12.04.07 11:21  Předmět příspěvku:

tak tak
ale p?imlouvám se za další kolo refund?, ?ekn?me každému +- 10%
co ty na to Ondro? sníží se ti ?ástka na množení, ale zase nás uklidníš :)

PříspěvekNapsal: 12.04.07 11:45  Předmět příspěvku:

RadekL píše:
tak tak
ale p?imlouvám se za další kolo refund?,...:)

:lol:
Já jsem nedostal ješt? nic z 1. ani z 2. kola.... Takže já bych se p?imlouval aspo? za dokon?ení 1. a 2. kola refund?. :wink:

PříspěvekNapsal: 12.04.07 23:06  Předmět příspěvku:

Jsem zv?davej, jak dlouho tu budou postovat tupci, co vymejšlí metody, jak peníze z Ondry dostat. Výplaty musí ud?lat on sám. Neexistuje právní cesta jak svoje peníze m?že investor z hyipu dostat. Kdy už to kone?n? všichni pochopí.
Taky mi vadí, že se to po?ád protahuje a ?eká. Tohle neni fér vu?i lidem. Garance neni slovo do v?tru. Každej kdo jí nabízí by m?l v?d?t co píše a ?íká a m?l by mít i ?ástku pro refundy k dispozici. Tohle si neuv?domil zatim žádný admin u nás! Je to vskutku k plá?i...nebo k smíchu? Takže budeme te? všichni jenom ?ekat, až si to ti, co neumí p?edem po?ítat, vyd?lají a následn? nám vyplatí. Ale víc než ?ekat se prost? nedá d?lat. Jakékoliv pokusy o vymáhání jsou sm?šné. Takže trp?livost...

PříspěvekNapsal: 13.04.07 14:10  Předmět příspěvku:

Trewis píše:
Jsem zv?davej, jak dlouho tu budou postovat tupci, co vymejšlí metody, jak peníze z Ondry dostat. Výplaty musí ud?lat on sám. Neexistuje právní cesta jak svoje peníze m?že investor z hyipu dostat. Kdy už to kone?n? všichni pochopí.
Taky mi vadí, že se to po?ád protahuje a ?eká. Tohle neni fér vu?i lidem. Garance neni slovo do v?tru. Každej kdo jí nabízí by m?l v?d?t co píše a ?íká a m?l by mít i ?ástku pro refundy k dispozici. Tohle si neuv?domil zatim žádný admin u nás! Je to vskutku k plá?i...nebo k smíchu? Takže budeme te? všichni jenom ?ekat, až si to ti, co neumí p?edem po?ítat, vyd?lají a následn? nám vyplatí. Ale víc než ?ekat se prost? nedá d?lat. Jakékoliv pokusy o vymáhání jsou sm?šné. Takže trp?livost...

By me zajimalo jako dlouho chces byt trpelivy...
Proti trpelivost nic nemam, ale co je moc, to je moc...

PříspěvekNapsal: 13.04.07 19:27  Předmět příspěvku:

OMG vy ste fakt KOK**I, ja vas nechápu, myslíte, že když mu budete vyhrožovat, tak najednou vykouzlí prachy, a všem dá refund?

Je to jen a jen VAŠE BLBOST, a JEN VY (i já) si za ztracený prachy m?žeme!!!

Když tady ondra ?iká, že peníze množí, tak ho nechte, a? ty peníze množí, aspo? je vid?t snaha. Když na n?j budete tla?it, vyhrožovat, tak se na nás m?že klidn? vysrat, nic na n?j nikdo nemá, protože v tom p?ípad? on má skoro to samí na ty, kdo by ho t?eba žalovali! Investice do HYIP? jsou nelegální!!

Když se nad tim aspon TROCHU zamyslíte, tak zjistíte, že sem nechodí proto, že tady po?ád n?kdo vyhrožuje, nadává atd, pro? by si to v?bec ?etl, když on to VÍ, ví že ud?lal chybu, a chce jí napravit.

A ikdyby ne, ikdyby nem?l na refundy ani PO**ANEJ cent, tak co Vy ud?láte? zabijete ho? Unesete jeho p?íbuzný? Budete mu vyhrožovat? Jo, skv?lý, ale tim akorát ztratíte ?as, a peníze nedostanete už v?bec!

Ondra JE možná zlod?j, ale co potom ostatní, co zakládají HYIPy, to jsou ješt? v?tší svin?, protože HYIP zakládali s tim že lidi okradou...

Ondra m?l tu sm?lu, že vydržel dlouho, za což mu byl každej vd??nej, ale pak (bohužel) získal d?v?ru a vkládali další a další naivci, a vkládali i svoje peníze, a proto te? takle nadávaj. Kdyby se Ondra cht?l zbalit už naza?átku, tak to rozhodn? neud?lal v týhle chvíli, myslim, že k tomu byly vhodn?jší chvíle.

Takže na tyhle peníze radši zapom??te a pak m?žete bejt p?ekvapený, žeste n?co dostali, nic jinýho stejn? d?lat nem?žete. Je to NAŠE blbost, že sme dávali peníze t?eba nejen do PZN ale jakejchkoliv HYIP?, který sou ješt? v?tší svinstvo než PZN.

Nechci Ondru nijak obhajovat, taky jsem naštvanej, že nemam svoje prachy, ale stejn? nic d?lat nem?žete, a jestli jste sem vložili peníze, tak "prost? ste blbí no", stejn? jako já, a v?bec, nadáváte tu na zlod?je (ondru), ale tim, že do t?ch HYIP? cpete svoje prachy, tak je sami PODPODUJETE!

PříspěvekNapsal: 13.04.07 19:47  Předmět příspěvku:

Hodnocení: 4|0|0
Why?! píše:
Takže na tyhle peníze radši zapom??te a pak m?žete bejt p?ekvapený, žeste n?co dostali, nic jinýho stejn? d?lat nem?žete.
Presne tak. A ak nieste toho schopni, navstivte psychiatra, je jasne dane pravidlo Investujte len tolko, kolko si mozete dovolit bez mihnutia oka stratit. Bodka

PříspěvekNapsal: 14.04.07 06:43  Předmět příspěvku:

Hodnocení: 29|0|0
nechápu co ?ešíte ................. sta?í ten obrázek, co má u jména............ sešívky jsou vždycky divný..........

PříspěvekNapsal: 14.04.07 11:26  Předmět příspěvku:

Why?! píše:
OMG vy ste fakt KOK**I, ja vas nechápu, myslíte, že když mu budete vyhrožovat, tak najednou vykouzlí prachy, a všem dá refund?

Když tady ondra ?iká, že peníze množí, tak ho nechte, a? ty peníze množí, aspo? je vid?t snaha. Když na n?j budete tla?it, vyhrožovat, tak se na nás m?že klidn? vysrat, nic na n?j nikdo nemá, protože v tom p?ípad? on ...

Ze ty si myslis neco jineho nez ostatni, neznamena ze jsou kokoti, takze prestan urazet.
btw: ja tam mam cca 40$, takze se z toho neposeru.
se ztratou sem pocital, ale tady jde o princip

PříspěvekNapsal: 14.04.07 11:35  Předmět příspěvku:

To antton: Trp?livý t?eba dalších neúnosných 6 m?síc?. Ono prost? nic jinýho nezbývá. Když trp?livej nebudeš, akorát t? to bude každej den s..t

To Why?!: V podstat? trefn? vystiženo. Ondra na tom pracuje a to neni výmysl. Stejn? tak ví, co probíhá tady na fóru a dob?e mu z toho neni. Takže s pen?zma zatim nikdo nepo?ítejte, protože termín refund? nikdo nezná. Ale nepochybuju o tom, že bude.

To Pufo: Sice máš pravdu v tom, že ?lov?k by m?l riskovat jen to, co si m?že dovolit ztratit, ale garance to maže. Když m? d?v?ryhodná osoba p?esv?d?í, že o peníze nep?ijdu, pak k tomu p?istupuju jinak. Lidi dávali do pzn hlavn? kv?li garanci. Jinak by tam byl jen zlomek pen?z. Ta garance zp?sobila rychlej r?st. A ta garance naprosto znemož?uje obhajobu "investuj, co si m?žeš dovolit ztratit". Tady se na to odvolat nejde. Prost? když n?kdo ru?í, musí si dop?edu p?ehrát, jak to bude ?ešit, když to nevyjde a bude muset refundovat.

PříspěvekNapsal: 14.04.07 12:14  Předmět příspěvku:

antton píše:
Why?! píše:

Když tady ondra ?iká, že peníze množí, tak ho nechte, a? ty peníze množí, aspo? je vid?t snaha. Když na n?j budete tla?it, vyhrožovat, tak se na nás m?že klidn? vysrat, nic na n?j nikdo nemá, protože v tom p?ípad? on ...

Ze ty si myslis neco jineho nez ostatni, neznamena ze jsou kokoti, takze prestan urazet.
btw: ja tam mam cca 40$, takze se z toho neposeru.
se ztratou sem pocital, ale tady jde o princip

Urážim ty, co ondrovi po?ád vyhrožujou, a za tim si stojim že sou blbci, protože tim si stejn? nijak nepom?žou.

Jop, o proncip m?že jít,

Trewis píše:
To Pufo: Sice máš pravdu v tom, že ?lov?k by m?l riskovat jen to, co si m?že dovolit ztratit, ale garance to maže. Když m? d?v?ryhodná osoba p?esv?d?í, že o peníze nep?ijdu, pak k tomu p?istupuju jinak. Lidi dávali do pzn hlavn? kv?li garanci. Jinak by tam byl jen zlomek pen?z. Ta garance zp?sobila rychlej r?st. A ta garance naprosto znemož?uje obhajobu "investuj, co si m?žeš dovolit ztratit". Tady se na to odvolat nejde. Prost? když n?kdo ru?í, musí si dop?edu p?ehrát, jak to bude ?ešit, když to nevyjde a bude muset refundovat.

ale to jestli tam je nebo neni napsaná garance 100% tak to nemá žádnej význam protože ty vkládáš bez jakýkoliv ru?n? podepsaný smlouvy, a všechno je nelegální, to je jako kdyby ti n?jakej dýler prodal 10 kg heroinu se 100% zárukou, že když to propašuješ do USA tak to tam prodáš s výd?lkem 100%...

Prost? vkládat do jakýhokoliv HYIPu, ikdyž je tam garance je navlastní riziko, a po?ád platí to zmín?vý "p?ísloví", a když ty peníze ztratíš, tak akorát m?žeš doufat že je n?kdy dostaneš nebo jít do lesa a tam se vy?vat

:wink:

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 305 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina