CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 20.11.08 00:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 12 z 12 [ Příspěvků: 297 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 03.10.08 09:53    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Hodnocení: 3
no na lidech v ČR je bohužel vidět že tu byli 40 let komunisti a bude to vidět ještě za dost let, protože rodiče co v tom žili tak vychovají své děti....
-především každý chce mít vše zdarma-služby... a každý by chtěl mít 100% jistoty, což dneska není ani v bance, kor nyní, když navíc ČR banky z velkého množství vlastní zahraniční majitelé či banky, spořitelny... spadají pod mezinárodní sítě.

Takže HYIP kde nebyla smlouva, nebyl garantovaný ničím - jen nápisem, ale neručilo se tam třeba nemovitostí či státními penězi... nemůže být logicky 100% garantovaný, spíš to bylo něco, co mě trošku zavázalo ke zodpovědnosti, ačkoli bych nemusel nikomu dát ani korunu a byl jsem asi v pohodě, tak to není můj styl, protože tam investovali i sociálně slabší lidé... což sice na 1 stranu je pouze jejich věc, ale na druhou stranu slušnost mám a chci refundovat.

Veškeré informace jsem ale řekl, kdo mě chce kontaktovat a řešit to se mnou a né přes fórum veřejně, tak tu možnost má, stačí být trošku slušný a já zase na oplátku budu jednat férově a na rovinu.

Zajímavý ale je i to jak lidi v ČR jsou líní, když jsem těsně po krachu psal jak mě mohou lidé podpořit, jak mohou podpořit i některé systémy kde jsem měl vloženo a kde to bylo na hraně mezi fungováním a krachem, tak mě podpořili většinou lidé, kteří měli u mě třeba 10 dolarů, lidé co měli vloženo víc byli líní pohnout myší u PC, což jsem trochu nechápal a přitom síla toho systému mohla plno věcí ovlivnit, plno investičních programů spadlo, když na fórech a monitorech se ukazovaly informace že neplatí, kdyby třeba 100 lidí pomohlo, tak jsem mohl víc vytáhnout ze systémů, byla tam i jiná možnost, jako třeba se pode mne někde zaregistrovat, protože dřív dávaly některé fondy dobré odměny pro nejlepší sběrače referalů...
ono třeba by to tolik nepomohl okamžitě, ale měl bych vyšší kapitál na surebetting...

PříspěvekNapsal: 03.10.08 12:28    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Hodnocení: 0
Vzhledem k tomu,že se nemíním tady dohadovat a kromě tvé adresy tvého bydliště nemám na tebe jiní kontakt.
Takže, navrhuji dvě varianty.
1:Pošleš mi peníze na účet:
2:Přijedu si pro ně sám:
Poznáš mě lehce, výška 194cm, váha 136kg věk 34let. Plně funkční invalidní důchodce bez jedné ledviny po auto nehodě.

PříspěvekNapsal: 03.10.08 12:32    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

uz jsem se k tomu vyjadroval dostkrat, tohle resim pres PM ( Obrázek
a s tou adresou GL kdyz si myslis ze to je adresa od domeny...

navíc docela naivní představa, že přijedete, já vám otevřu, z peněženky vyndám peníze a zamávám vám na cestu.

a nebo ze vam to pred vami poslu na vas e-gold ze ktereho jste vkladal? ;)

PříspěvekNapsal: 03.10.08 12:44    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Tak jak jsem napsal, nebudu se zde dohadovat,počkám, pokud nic, přijedu.

PříspěvekNapsal: 03.10.08 12:50    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

kdyz je problem poslat PM tak si klidne prijedte, nekoho tak naivniho jsem jeste nevidel

PříspěvekNapsal: 03.10.08 12:56    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Tak už se těším, doufám,že Ty taky.

PříspěvekNapsal: 03.10.08 19:45    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Hodnocení: 2
lol keby si mal adresu tak by si davno prisiel, zastrasovanim ziskas to ze ziadny refund nedostanes.
Ked ti nestaci invalidny dochodok mal si si najst normalnu pracu, casu mas dost, nemusis hulit a chodit chlastas s dochodcami do pajzlov, to uz radsej si mohol za 5usd mesacne klikat do zblaznenia alebo si kupit nejaku pc literaturu a nieco sa naucit a zacat trosku pracovat na nete, ked uz vidim ze mas pc a internet treba to vyuzit aj inak ako na investovanie do hyipov

PříspěvekNapsal: 03.10.08 20:56    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com
Moderátor

Hodnocení: 12
lol plně funkční invalidní důchodce co to je? Asi by měl někdo dát v tom případě podnět na přezkoumání zdravotního stavu napřed tu ze sebe dělá chudáka a pak mistra světa. Nevím proč to chodíš řešit sem na forum si to vyřeš sám.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 03.10.08 22:45    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

a nejhorsi na tom je ze znam lidi co chodi o berlich a i tak s tim maji velke problemy... a proste duchod nedostanou, asi v ramci setreni a pak jsou plne funkcni lidi co by mohli treba nejakou lehci praci delat a duchod dostanou ;(

PříspěvekNapsal: 06.11.08 09:00    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Teda tady se dějou věci. A to jsem tu chvíli nebyla.

PříspěvekNapsal: 08.11.08 23:36    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Prosim vsechny co investovali, aby mi poslali na PM svuj nick v systemu a cisla e-gold uctu, ze kterych vkladali, budu kontatovat casem i ty co mi nenapisou, ale muzete to urychlit.

Hodlam si svou databazi jeste doplnit podle e-goldu, starych zaloh databaze... a zacit refundaci, kazdy dostane nejaky login do systemu, kde bude mit sve penize a budou se mu po castech uvolnovat a kazdy si uvolnene penize bude moci nechat vyplatit, pujde to postupne a pomalu, ale pujde to pravidelne, aby bylo videt ze na to nekaslu, proste podle financi.

Abych vse zrychlil, tak lidi co nevyhrozovali... budou uprednostneni, cili nedrive vyrefunduji vsechny tyto lidi a pote teprve zbyle osoby, ktere mi psali vyhruzky, snazili se tlacit...

Samozrejme se to nedotkne lidi, co treba vyjadrili v diskusi nekdy nespokojenost, kazdy muze byt spokojeny ci nespokojeny a muze se vyjadrit a jak se kdo vyjadri je mi naprosto jedno, i negativni ohlasy beru, ale nejaky natlaky, vyhruzky apod. fakt ne, nekteri rikali ze bych mel vyplatit predevsim lidi co vyhrozuji, mozna ano, abych mel klid a nikdo me neotravoval pres maily a telefon, ale to proste neudelam, prave kvuli tem lidem, kteri si zachovali slusnost, vyjadrili treba nespokojenost, kontaktovali me...

tesne po krachnuti jsem zadal lidi o pomoc v par vecech, dalo se ziskat dost financnich prostredku a vse urychlit, pomohlo jen par lidi, par lidi mi treba i napsalo v prubehu zda nemohou pomoci, ci me jinak podporili, za to takovym lidem patri muj dik a urcite dotycni budou mit vyhody pri refundaci.

Lide co naopak nenapsali, bylo jim to vicemene jedno, jen me psali kdy bude refund, at refunduji, nebo to budou resit jinak.. tak ti si pockaji

Piste prosim tedy potrebne udaje, at vas mohu "identifikovat" a vytvorit vam ucet s penezma, system na refundy hodlam zprovoznit jakmile budu mit komplet databazy, bohuzel na nektery uzivatele nemam treba ani mail ci telefon, ICQ... a tak je to problematicky, ale zase ti co sleduji toto forum, tak tem asi o penize jde, lide co maji u me penize a ani je nezajima co a jak, nepodivaji se na forum, nekontaktuji me... tak ti mohou pockat, chci i tkaove lidi, kterym nejde o jejich penize vyplatit, ale uprednostnim ty, kteri se o sve penize staraji a zaroven si zachovali svou slusnost vuci me osobe.

Pokud se to nekomu nelibi, tak diskutovat muzeme pres PM, ted sice nemam tolik casu, pojedu na par dni mimo republiku, ale cas si najdu, akorat tedy na odpoved pockejte treba 5 dni a nepiste mi stejnou zpravu kazdy den, to se stavalo do dneska, nekteri psali kazdy den porad stejnou otazku, dopadlo to tak, ze jsem nakonec v poslednich dnech zpravy ani necetl, ci neodpovidal.

Hezky zbytek vecera.

PříspěvekNapsal: 08.11.08 23:53    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

wow, super :) ... tak jsem se po dlouhe dobe prihlasil na EG ... a pise to, ze mam omezeny acc. ze musim neco vyplnit ...

co to znamena: Personal Tax ID Number: ... nedokazu si to prelozit ... dekuji

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 09.11.08 00:14    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

to je cislo pro lidi z USA, vetsinou se vyplnuje none ci n/a, protoze pro CR to neplati

PříspěvekNapsal: 09.11.08 10:21    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Hodnocení: 2
a ak tam taka moznost nie je,myslim ze tu niekto pisal ze to je rodne cislo. ale niesom si isty

PříspěvekNapsal: 09.11.08 19:04    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Kód:
Non-US persons enter your national tax ID number. This number cannot be changed so be sure to enter it correctly.

Bude to rodné číslo, "none" bych tam nepsal aby potom nezablokovali účet.

PříspěvekNapsal: 09.11.08 22:46    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

tedko koukam, ze to po me chce dalsi dve veci ... co tam mam napsat? ... "spend acces restricted" asi znamena, ze nemuzu nikam posilat penize co? :(

co vy ste napisali do te identifikace?

Obrázek

dekuji

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 09.11.08 22:52    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Hodnocení: 4
doklad s fotkou + nejakej doklad kterym potvrdis svoje bydliste

PříspěvekNapsal: 09.11.08 22:57    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

jsem si myslel ... to ste tam seci davali jo, .. .dyt to driv nechteli :(

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 09.11.08 22:58    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Hodnocení: 4
po me chteli jen to Tax ID, je to asi podle toho kolik jsi pres egold protocil penez nebo nvm

PříspěvekNapsal: 10.11.08 00:43    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Bedla píše:
po me chteli jen to Tax ID, je to asi podle toho kolik jsi pres egold protocil penez nebo nvm

bedla ... no nic moc prave :) tak zitra jim to tam holt hodim no ... pak poslu ondrovi PMku

hmm... tak se jim to nak nelibilo .( ... oscanoval jsem jim ridicak + zadni stranu obcanky ... :(

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 17.11.08 13:35    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Hodnocení: 1
tak jsem poslal PMku se svymi udaji. Timto dekuji Ondrovi za novinky a pozitivni pristup k refundum.

Chtel bych se jen optat, v jake mene bude mozne refundy ziskat. Treba vyplata v EG by pro me nemela jiz smysla a stejne bych ji prevadel na BU, popripade MB.

PříspěvekNapsal: 17.11.08 19:58    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

EG to enbude, mel by to byt paypal, moneybookers a bankovni ucty, chci to rozlozit tak, aby nikdo s tim nemel problemy, ale abych nedelal zaroven moc velky transakce pres elektronicky penezenky.

Ted mi napsalo silene moc lidi, postupne si to eviduji, kdyby neco, muzete klidne napsat.

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 297 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]