CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 06:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 11 z 12 [ Příspěvků: 298 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 13.02.08 14:35    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Hodnocení: 0
Ondro, cekam na ty penize uz pres rok... V pripade, ze jsi schopnej se mnou komunikovat, pak je vsechno OK, ale kdyz ti pisu vzkazy a ty na ne neodpovidas, tak se nediv, ze jsem rozhorcen. Chci se v klidu a bez jakychkoliv emoci s tebou dohodnout, jak mi penize vratis (treba po mesicnich splatkach), jsem ochoten pristoupit na spoustu kompromisu, ale prosim, HLAVNE KOMUNIKUJ ! Jsem jeden z tech, co ti sverili dost velkou castku na investovani, takze si myslim, ze alespon za tu komunikaci bych ti mel stat.
Prosim, dej mi jakykoliv kontakt, napr. mail, icq, pripadne se muzeme domluvit tady pres vzkazy, ale hlavne bych chtel vedet, jak hodlas danou situaci resit.

PříspěvekNapsal: 13.02.08 15:54    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Hodnocení: 3
jsem odpovedel dnes na PM, jinak s lidma komunikuji, ale kdo chce, muze delat ze na me neexistuje zadny kontakt.

PříspěvekNapsal: 15.02.08 12:38    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

musím sa zastať Ondru, odpoveď na e-maily som dostal vždy do dvoch dní... takže v komunikácii nevidím žiadny problém...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 05.04.08 23:01    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

nejake novinky?

PříspěvekNapsal: 13.04.08 23:15    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

pořád stejné...

PříspěvekNapsal: 27.04.08 08:38    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

kajaku a ostatni investori:
udelej caru, zaknihuj minus,
napis si na papir VELKYMI PISMENY jake jsi jelito a pokazde se na to podivej kdyz budes mit zase nutkani vlozit penize do nejakeho HYIPu
Kdyz to nepomuze, nastradej nejake penizky abys mohl zase podporit dalsi krachly projekt.
Tak to tu delaji vsichni :-)
---
Najdi si praci. Cas a penize investuj do rodiny, pratel, ne tady do "kouzelniku" co pokazde udelaji diru do tve penezenky.

Muzu se te na neco zeptat?
Popravde, kolik jsi vydelal tady na HYIPech jako investor?
---
nebo zkuste napsat pereirovi alias ondrovi, ted jede uspesne v dalsich uspesnych projektech, urco je v baliku, tak mate nadeji, ze vam to vrati. Pochybuju, ze by na vas zapomel, vzdyt on je takovej slusnej, ...
---
tenhle rok se zatim dari, alespon mam co prohravat (loni jsem mel celkove minus kolem 400€, nechce se mi to hledat, nekde tady na foru jsem to psal)
neni to jenom moje zasluha
z=+2943,08 €
Y=10,478%
prumerny vklad = 31,84 €
467-396-19
tenhle mesic
z=+1457,87 €
Y=13,396%
prumerny vklad = 36,77 €
156-137-3
skoda, ze nikdo neporovna vysledky (nenapise sve peclive vedene statistiky, pereiro, MACu, pripadne dalsi sazejici), jestli jen ja mam takove prtave Yieldy, kdyz tady kolikrat ziram na ty slibovana procenta, presneji desitky procent.

PříspěvekNapsal: 27.04.08 15:00    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

tady je plno dalsich projektu, treba trewisuv ci vinetou ma super projekt a neni to vse na sazeni, resp. ciste na kurzovem sazeni, urcite jsi skvely kdyz yvdelas sazenim a ze vis ze se da prodelat, ale zaroven mas klapky pres oci a vidis jen tyto veci, je tu par systemu, ktere lidem pekne vydelavaji, investorum klidne daji i dukazy... akorta ne vse pisou zde na forum, to by byli stejne hloupy jako jsem byl ja, vzdy by nekdo do nich rejpal treba jako ty... ale na par projektech se da dobre vydelat a dlouhodobe, dost lidi na me vydelalo tisice USD, bohuzel dost ztratilo, jsou tu lepsi projekty nez byl ten muj i kdyz jsem jel dlouho, projekty ktere stoji na investovani (forex...) a surebetting...

Ono se da dobre vydelavat i na 2 dennich scamech-na vecech ktere tu plno lidi odsuzuje.

nevim proc kdyz jsi nikde nemel vlozeno, proc se poustis do diskusi a pises sve chytre zavery, prudis v plno dalsich diskusi a myslis si ze vis nejvic a pritom mozna tak chapes kurzove sazeni, kde jsi prumernym sazkarem.

s lidma komunikuji pres mail, nekdy odpoved dele trva, mam toho vic, ale komunikuji, tady nebudu s lidma moc resit, protoze plno lidi z tohoto fora u me nemelo penize a z nudy tu pise, navic kdybych tu neco napsal verejne, tak se zase pridaji lide jako ty a zacnou psat svy kravsky nazory a pripominky, proto bez si prosim diskutovat tam kde mas vlozeno, ci tam kde te okradli... a tady neobtezuj a nepoucuj lidi, kterym nesahas ani po kolena.

PříspěvekNapsal: 28.04.08 19:38    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

pereiro
jj scamem se daji vydelat ohromny penize jenom jsi zapomel napsat, ze vydela majitel a par prvnich jedincu (10 mozna 20) a to vse na ukor tisicu ostatnich, kteri se jim na to slozi, vime. Chces snad rict, ze je to tak dobry? Kdyz jeden clovek udela 10-ti lidem (mozna kamaradi, mozna stastlivci, kteri se pripojili jako prvni do projektu, ktery vydrzel dost dlouho aby okradl co nejvic lidi) ohromnej plus ale okrade dalsich 1000 lidi?
Chlape, forex taky neni tak vydelecny jak se snazis namluvit, za forex se vsechny ty scamy prave schovavaji, trumpetko. 98% lidi na forexu prodelava, to mas jako u sazeni. Kdyby byl forex tak skvely tak je tady tolik milionaru, ze o ne zakopavas. Jeste funguji taky Future traders, taky to neni tak jednoduchy jak si snad lidi mysli.
Vinetou zatim nikoho neobelhal o penize. Az to udela taky bude pranyrovan.
Kajak si sem napsal a konecne se dovedel, ze by mel napsat na tvuj mail. Mozna sem za cas napise zpravu, kde te bude velebit jak jsis dostal svych zavazku. Mozna to ani nebude dlouho trvat, jedes v tolika uspesnych projektech a penize se ti jenom sypou. Kdyz jsem tady cetl tvuj prispevek tak ten dojem jsem rozhodne nabyl, skoro jsem uveril, ze je to opravdu tak jednoduchy. Staci vlozit penize a uz jenom pocitat zisky.
"Ono se da dobre vydelavat i na 2 dennich scamech-na vecech ktere tu plno lidi odsuzuje." predpokladam, kdyz je to tak supr, ze v tom jedes. Ja bych scamy na tvym miste odsuzoval.
Ze obhajujes scamy se ani nedivim, kdyz jsi sam jeden zalozil :-) Mozna to nebyl zpocatku umysl ale nakonec to tak skoncilo tvou vinou.
Nevlozil jsem tady nikde ani korunu i kdyz jsem nad tim uvazoval. Sve vydelane penize si projedu radeji sam. Zatim mne ani jeden projekt nepresvedcil, snad ten martinuv, jenom o nem neni dost dlouho nic slyset, tak nevim jestli neco porada nebo ne. Jerremy zatim taky celkem slusne a pravidelne pise zhodnoceni portfolia. Jestli i po roku bude na tom dobre a nebudou se na nej lidi stezovat tak to ma perspektivu. Trewis nevim jestli jeste dela surebety.
Jsem silne podprumerny sazkar, nebo-li loser, stejne jako ty nebo mac a kterykoliv jinej sazkar.
Z kapitalu 2000€ se podarilo udelat 5082,05€ za 4 mesice. Proti vykendu se zase neco nakutalelo. bank narostl o 154%. Loni jsem mel minus.
Kdyz nemam pravdu tak me pouc, ze se mylim a ukaz mi projekt, ktery dlouhodobe (minimalne 1,5 roku) investorum vydelaval, kde nikdo neprodelal a tim nikdo myslim, ani jeden jedinej investor. Protoze tady na tomhle foru porad vidim jenom same zklamane investory, kteri udelali nedobrovolnou vcelu par vysmatym lidem, kteri jim namluvili (nalhali) jak lehke je vydelavat penize, hrajic se na zkusene financni kouzelniky, kteri z blata delaji zlato jako na pasu. Pritom to byla z jejich strany cilena spekulace, protoze nemeli zadny financni plan, nemeli rezervu, nemeli to proste vubec vyzkousene dlouhodobe na svych penezich. Sli do toho s tim, kdyz to pojede tak budu buh a bude vic investoru, kdyz ne, tak jsem nic negarantoval a hlavne nic nevlozil.
Snad se z toho ostatni probihajici projekty poucili.

PříspěvekNapsal: 28.04.08 22:28    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

trumpetko, projektu ktere vydelavaly pres rok bylo vice a dokonce jich i plno je, projekty ktere maji stabilni pomaly rust... jinak plno zajimavych projektu zde na foru nenaleznes, protoze to neni tolik amatersky.

na forexu prodelava plno lidi, protoze vetsina lidi slysi forex a hned to zkusi, marketiva... tyhle lidi prodelaji z 98% jak rikas, ale kdo se tomu naplno venuje, tak ma uspechy, plno ldii se tim zivi, ja ted nemluvim o 15 letych detech z tohoto fora, ktere jsi asi myslel, tam opravdu 98% je neuspesnych

vydelky na scamech-to jsem myslel vazne, plno lidi na tom vydelava, samozrejme je vic co prodela, protoze 98% lidi veme money, podiva se, rekne vse je OK a vlozi. Kdo pravidelne tohle sleduje, fora, monitory... tak muze i na 2 dennich scamech vydelavat, ale kdo o tom nic nevi a vlozi (takovych ldii je vetsina) tak z 95% prodela.

SCAMu co jedou delsi dobu, treba rok je opravdu dost a dost se na tom da vydelat, dobre, rikas ze muj HYIP byl scam, ale ja jel taky asi rok, mozna jeste dela a plno ldii na me vydelalo, takze vidis ze takove projekty existuje-ktere jsem popisoval a to neni o mem hyipu, tkaovych fondu... byly stovky a plno lepsich, ale zase plati to co sjem rekl vyse, vetsina lidi to nesleduje poradne a vlozi kdyz uz je poztde, ci do blbeho projektu.

ale takhle je tose vsim, 95% lidi vydela kulovy i na webovych strankach-na reklame, presto tu je par lidi, co si tim vydelavaji statisice mesicne, pak je tu par ldi kteri z toho maji desetitisice mesicne a pak je tu vetsina, kteri jsou neschopni v tomto oboru a vydelaji par set korun mesicne.

To proc neinvestuji do scamu-jsem na to lama v soucasnosti, proste me to nebavi, nesleduji to, mel jsem s tim pres rok a pul vysokou uspesnost, ale ted uz nikam neinvestuji, proste jsou veci co by clovek mohl delat, ale nedela, taky by jsi mohl treba vydelavat na forexu, kdyby jsi prosel kurzama a mel zkusenosti, urcite by jsi se tim mohl zivit ci jinym obchodovanim, nebo by jsi mohl yvdelavat strnakama... ale nedelas to, proste vse clovek delat nemuze, vzdy muze delat jen neco malo.

treba kdyz se podivas na nejaky z hyip monitoru, napr. http://www.hyip.com/profitable tak uvidis ze tam jsou systemy na kterych se dalo vydelat a to velmi dobre, nektere dokonce vynesou klidne pres 500%, ja jsem mel i v projektech, co vynesly vice, akorat jsem tam mel vzdy nizsi kapital, ale je 95% projektu, ktere ani nevrati vklad, mozna maly vklad a kdyz se vlozi hned na zacatku. ale presto kdo to sleduje, tak si treba z 50% vybere ty profitovy a to mu staci k zisku, jinak je to silena bejkarna stejne tohle sledovat, nejde to s moc velkyma penezma... jen jsem rekl ze i tim se da vydelat.

treba ted dlouho jede http://www.bricsfund.net ted uz treba bude konec, nesleduji to, ale pres 500% se da udelat, drive byla super doba, dalo se vydelavat na tomhle, stacilo, aby to clovek trosku sledoval, surfy jako 12dailypro,13dailypro, moneymakersurf... yvdelali tem SCHOPNYM nekolikanasobky vkladu, treba ze 100 USD se lide dostali na par tisic USD, takovych projektu bylo silene moc, offshoreclub, solidinvestment, vascoinvestment, real fund.... vse se predevsim dost zkazilo po dekodovani scriptu, tim vzniklo tisice noyvch projektu, ktere vytvareji i deti a najit nejaky projekt, ktery by vydelaval nejaky cas je dost tezky, take to me potopilo, uz tuhle scenu nesleduji, jen ty si vzdy myslis ze kdyz neco neumis, nebo neznas, ze to neexistuje, je tu plno lidi co ruznyma zpusobama na netu yvdelava tisice USD mesicne, znam jich pomerne dost, to je tech par schopnych (par pokud to srovnavam vuci tem neschopnym) akorat tyhle lidi ti sem nebudou nic psat, to proste nemaji zapotrebi

mezi ty uspesny se muze zaradit naprosto kazdy, jen jde o to najit to co cloveka bavi a vydrzet, uspech se dostavi, psal to tu kdysi i messal nekde, kdyz delate stranky, tak je nedelejte kvuli zisku, ale delejte je na takovy tema, ktere vas zajima... pokud jste trosku schopni a budete se tomu venovat, tak i financni uspech se dostavi a tak je to se vsim (s forexem, adultem, strankama, investovanim jako forex....)

jinak pokud se chces dale bavit semnou treba o tomhle, tak muzes napsat SZ, nema smysl o tom psat zde, kdyz je to docela mimo tema.

PříspěvekNapsal: 22.05.08 11:35    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Ahoj = )
tak koukam, ze se tady vsechny projekty hrouti jako ekonomika USA a dolar.
Abych taky prispel, tenhle mesic zatim -1200€, uz jsem mel -2000€, celkove tenhle rok kolem +2000€. (jsem v praci, nemam tu presne cisla) Ale jeste neni konec =) Uvidime, jak tenhle mesic nakonec dopadne. Tedy tipovani neni vubec prochazka ruzovou zahradou jak se to tady prezentovalo.
Ten novej projekt, ktery se tvari, ze jede jako pres "Forex" taky po nejakem obdobi padne, jestli tam nejakej trouba investuje.
Tak HYIPum tri-krat zdar. Nazdar =)

PříspěvekNapsal: 22.05.08 15:43    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Hodnocení: 1
Vinnetou Forex dělá už dlouho a věnuje se jenom jednomu páru. Takže to určitě bude fungovat. Známe se dlouhodobě. Ale krachnout může všechno. Záleží jak silnou má Vinnetou psychiku a dokáže nakládat s cizíma penězma. Věřim ale, že to bude první fond, co má pevně danou strategii a důslednej money-management na základě testování.

PříspěvekNapsal: 22.05.08 20:29    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

[quote="8.i"]Ahoj = )
Ten novej projekt, ktery se tvari, ze jede jako pres "Forex" taky po nejakem obdobi padne, jestli tam nejakej trouba investuje.

Hlavně že ty nejsi trouba. Ty jsi asi děsnej chytrák co, jak tak čtu všechny ty tvoje příspěvky tady. Připadá mi, že si snad myslíš že máš patent na rozum bo tak něco a všechny tady můžeš poučovat.

PříspěvekNapsal: 23.05.08 13:04    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

ahoj :-)
Trewis-i ja taky nepsal o wintentuovi :-)
ja psal o kvantakovi:
2%daily = LOL
mexode: jak dlouho? uz jsi vlozil? tak nevahej.
trefne to napsal onso. Zadna blizsi info, jenom sliby, kterych tady bylo uz spousta.
jj jsem namyslenej, proto tady pisu jak jsem v minusu.
ukaz mi tady 100% spokojenych investoru.
najdes takovy?

PříspěvekNapsal: 23.05.08 14:02    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

[quote="8.i"]ahoj :-)
Trewis-i ja taky nepsal o wintentuovi :-)
ja psal o kvantakovi:

Aha, tak to se ti musím omluvit. Já ani o tom projektu, který jsi tady kritizoval, vůbec nevím. Myslel jsem, že je to mířené na Vinnetoua.
Ale jestli má ten nový projekt 2%/den, tak ten tady opravdu dlouho asi nevydrží.
Tak ještě jednou se ti omlouvám :wink:

PříspěvekNapsal: 02.10.08 09:27    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Ondro,
doufám, že jsi vědomí toho,že jsi připravil hodně lidí o značné finanční částky, včetně mně a mých přátel.
Mám dostatek důkazů,abych to předal policii.
Ještě počkám jak se zachováš ale, ne dlouho! Džbán vody přetekl !!!

PříspěvekNapsal: 02.10.08 09:29    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com
Moderátor

Hodnocení: 12
lol takhle vyštrachat staré téma

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 02.10.08 09:40    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Arnie píše:
lol takhle vyštrachat staré téma

Ty se do toho neplet, patříš do stejného pytle !

PříspěvekNapsal: 02.10.08 09:53    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com
Moderátor

Uklidni se já jsem nic nescaml ale tady už nic nenabrečíš

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 02.10.08 10:08    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Arnie píše:
Uklidni se já jsem nic nescaml ale tady už nic nenabrečíš

To máš pravdu,že tady nic nenabrečím. Proto jsem tady nikdy nebrečel ani brečet nebudu.
Jenom chci znát skutečné stanovisko k PN od Ondry, dřív než něco podniknu a to myslím úplně vážně.

PříspěvekNapsal: 02.10.08 14:13    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

slušným lidem jsem odpověděl přes PM kdy co bude, řekl bych že jsem se snažil dohodnout s lidma férově, lidi jako ty ale půjdou na řadu jako úplně poslední, rozhodně spěchat u takových lidí nebudu

a klidně si to předej komu chceš, už tu byli lidi co mě znali osobně, měli mou adresu a zkoušeli různé věci, včetně trestního oznámení, ale v tomhle prohnilém státě bych asi musel vytunelovat banku a pak se jít nahlásit, aby se něco řešilo, protože ty jsi nevkládal na můj bankovní účet, mi dokaž že e-gold byl můj... k tomu ti IP a adresa nestačí.

S lidma co mi napíšou budu jednat na rovinu, přes toto téma ne, to jsem se jen vyjádřil zase po delší době aby nevznikaly zbytečné dohady zda reaguji...

PříspěvekNapsal: 02.10.08 15:57    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

pereira píše:
slušným lidem jsem odpověděl přes PM kdy co bude, řekl bych že jsem se snažil dohodnout s lidma férově, lidi jako ty ale půjdou na řadu jako úplně poslední, rozhodně spěchat u takových lidí nebudu

a klidně si to předej komu chceš, už tu byli lidi co mě znali osobně, měli mou adresu a zkoušeli různé věci, včetně trestního oznámení, ale v tomhle prohnilém státě bych asi musel vytunelovat banku a pak se jít nahlásit, aby se něco řešilo, protože ty jsi nevkládal na můj bankovní účet, mi dokaž že e-gold byl můj... k tomu ti IP a adresa nestačí.

S lidma co mi napíšou budu jednat na rovinu, přes toto téma ne, to jsem se jen vyjádřil zase po delší době aby nevznikaly zbytečné dohady zda reaguji...

Podle tebe jsou slušný lidi kteří se bojí ozvat o své peníze a neslušný kteří se ozvou.
Ptám se,co jsi Ty za charakter,že okradeš invalidního důchodce,který jsi chtěl jenom
přilepit!

PříspěvekNapsal: 02.10.08 17:51    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

tak 1, ja chapu ze se lidi ozvou, ale vyhrozovani, nadavky apod. veci, trpet nebudu at je to duchodce ci kdokoli jiny
byl to HYIP, dneska je riziko dat penize i do banky... takze u tkaoveho projektu nikdo nemohl cekat ze v pripade krachu ja vykouzlim vse hned zpet, refundovat chci a lidem co me napsali odpovidam, nemel jsem ani zadnou smlouvu, kterou by nekdo podepsal, byl to obycejny HYIP, kterych jsou tisice, dnes jsou na stejne urovni klikacky a plno dalsich veci, klidne budu komunikovat i s vami, ale jak jsem jiz rikal pres PM a hlavne bych prosil trosku jiny pristup, pokud chcete abych jednal s vami take ferove

PříspěvekNapsal: 02.10.08 20:57    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com
Moderátor

Invalidní důchodce nemá cpát prachy do hyipu když jich nemá na zbyt. Když tam kdejakej osel cpal nehorázný sumy tak si za to může sám. Neměl investovat víc než si může dovolit ztratit

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 02.10.08 21:28    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Hodnocení: 1
Přesně tak, Češi by si nejradši vydělali miliony a rádi by přitom meli 100% záruku, jenže to proste nejde, takhlec to nefunguje, kdo nato nemá at neinvestuje.

Na nějakýho czrmr se vykašli a nic mu nedávej nic jsi negarantoval, byl to obyčejný HYIP zkratka mluví za vše.

PříspěvekNapsal: 03.10.08 09:21    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Lighter píše:
Přesně tak, Češi by si nejradši vydělali miliony a rádi by přitom meli 100% záruku, jenže to proste nejde, takhlec to nefunguje, kdo nato nemá at neinvestuje.

Na nějakýho czrmr se vykašli a nic mu nedávej nic jsi negarantoval, byl to obyčejný HYIP zkratka mluví za vše.

Ty nevíš vůbec o čem píšeš.PN byl mimochodem garantovaný.
Ale, zajímalo by mě kde jsi vzal vůbec odvahu pomlouvat Český národ?
To dělají pouze vřitolezy a Ty patříš mezi ně včetně Arnie.

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 298 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]