CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 06:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 10 z 12 [ Příspěvků: 298 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 24.12.07 18:54    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Hodnocení: 0
foort píše:
ondra není skemr je to čestný člověk který by nikoho neokradl.

Další vřitovlez :mrgreen: :idea:

PříspěvekNapsal: 24.12.07 19:13    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

nejsem žádný vřitolez, jen se chovám slušně abych byl dříve vyrefundován. kdo bude nadávat nedostane nic. tak toho nechte a neštvěte ondru pořád. udělal toho pro nás až dost.

PříspěvekNapsal: 24.12.07 21:14    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com
Admin

Hodnocení: 29
no když už jsi stim začal

věřim, že pro někoho určitě něco udělal, ale můžu vědet co konkrétně udělal pro tebe?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 24.12.07 21:44    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Hodnocení: 3
messal píše:
no když už jsi stim začal

věřim, že pro někoho určitě něco udělal, ale můžu vědet co konkrétně udělal pro tebe?

ze sa to pytas prave ty? Ved aj ty si na tom zarobil a celkom slusne.. Ved sam dobre vies ze si tam nemal investovane najmenej a vybral si to :wink: a celkovo je viac ludi co na jeho hyipe zarobil ako tych co prerobili..pretoze system isiel velmi dlho.. a okrem toho vela ludi dostalo vsetky peniaze spat pretoze najviac ludi tam malo do 100USD a ondro vykonal prve 2 kola refundu.. A mnooooho ludi zarobilo vdaka ondrovim radam tu na fore alebo emailom zo systemu...

Takze asi tolko..

PříspěvekNapsal: 24.12.07 23:11    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

tak tak. ako povedal pufo. Ondra mi vidělal spoustu peněz které mi sice nevyplatil ale mám je u něj uložené a nepochybuji že mi je vyplatí. Samozřejmě až bude moct! A to nepočítám třeba klikačku nebo Turbo PTC. To bych na tom byl ještě lépe. Spíš si myslím že měl ondra udělat další hyip aby výdělek na refundy urychlil. nestěžuju si, já si počkám, ikdyž jsou to už dva roky. Ale tohle by nám čas prostě zkrátilo. Já bych takový projekt určitě podpořil vším dostupným.

PříspěvekNapsal: 24.12.07 23:12    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Pufo, tvoje argumentace je fakt uplně vedle... Asi nechápeš naco se messal ptal...
Pufo píše:
ze sa to pytas prave ty? Ved aj ty si na tom zarobil a celkom slusne.. Ved sam dobre vies ze si tam nemal investovane najmenej a vybral si to

neni to něco osobního, co bys řikat neměl? Někomu by to mohlo vadit a s tou otázkou to nemá pranic společnýho.

Pufo píše:
a celkovo je viac ludi co na jeho hyipe zarobil ako tych co prerobili..pretoze system isiel velmi dlho.. a okrem toho vela ludi dostalo vsetky peniaze spat pretoze najviac ludi tam malo do 100USD a ondro vykonal prve 2 kola refundu..

No a co jako? Myslíš že to někoho zajímá? Takový keci si nech! To, že někdo na tom vydělal 2 dolárky, který si našetřil někde v klikačkách je moooc pěkný, fakt staršně mě to těší a uklidnil si mě tim, ale jestli sis nevšim, tak lidem, který ondra okradl de o trochu jiný částky (o jiný než i těch 100 dolarů)...

Pufo píše:
A mnooooho ludi zarobilo vdaka ondrovim radam tu na fore alebo emailom zo systemu...

Tak to je teda klááááásnýýý, ale lidi, který okradl u něj maj trochu víc peněz než by si vůbec mohli vydělat ondrovejma radama... mimoto, že to s tim nemá vůbec, ale VŮBEC nic společnýho...

Jestli ti můžu poradit, buď sem napiš kdy opravdu bude refund nebo jestli nebude vůbec, anebo nepiš vůbec nic, tim opravdu lidi jenom víc na**reš (ano, řikám to min. podruhý)...

foort píše:
nejsem žádný vřitolez, jen se chovám slušně abych byl dříve vyrefundován. kdo bude nadávat nedostane nic. tak toho nechte a neštvěte ondru pořád. udělal toho pro nás až dost.

:lol: :lol: připadáš mi jak muslimskej fanatik, opravdu :lol: Takže ty řikáš, že lhář, kterej okradl lidi, jim vrátí peníze JENOM pokud ho budou chválit, budou mu fandit, a VŮBEC se o svoje peníze nebudou starat?
:cry: :cry: :cry: Takže já svoje peníze nedostanu, protože řikám o ondrovi že je lhář, ikdyž opravdu je? Hmmm... myslim že spíš řikal, že peníze naposled dostanou ty, který nevyhrožujou a to je rozdíl (Myslim že kdyby nedal peníze tomu, kdo jen trochu negativním slůvkem zavadil o jeho nick, tak by musel bejt blázen, protože se asi o něm docela dost ví, a tohle by lidi opravdu tak naštvalo že by byli schopný ho i vyhledat, navíc by už neměli co ztratit :) ). To sis trochu popletl, takže dobrá zpráva pro tebe, nemusíš líst ondrovi do pr**le, abys byl brzo vyrefundován, pokud nějaký refund bude... Stačí, když mu nebudeš ničim vyhrožovat. To já nedělám, a myslim si že by to stejně bylo k ničemu a tudíž, jestli bude refund, počítám že budu mezi prvníma :)

PříspěvekNapsal: 25.12.07 00:36    Předmět příspěvku: Re:

Why?! píše:
...
Je to jen a jen VAŠE BLBOST, a JEN VY (i já) si za ztracený prachy můžeme!!!

Když tady ondra řiká, že peníze množí, tak ho nechte, ať ty peníze množí, aspoň je vidět snaha. Když na něj budete tlačit, vyhrožovat, tak se na nás může klidně vysrat, nic na něj nikdo nemá, protože v tom případě on má skoro to samí na ty, kdo by ho třeba žalovali! Investice do HYIPů jsou nelegální!!

Když se nad tim aspon TROCHU zamyslíte, tak zjistíte, že sem nechodí proto, že tady pořád někdo vyhrožuje, nadává atd, proč by si to vůbec četl, když on to VÍ, ví že udělal chybu, a chce jí napravit.

A ikdyby ne, ikdyby neměl na refundy ani PO**ANEJ cent, tak co Vy uděláte? zabijete ho? Unesete jeho příbuzný? Budete mu vyhrožovat? Jo, skvělý, ale tim akorát ztratíte čas, a peníze nedostanete už vůbec!

Ondra JE možná zloděj, ale co potom ostatní, co zakládají HYIPy, to jsou ještě větší svině, protože HYIP zakládali s tim že lidi okradou...

Ondra měl tu smůlu, že vydržel dlouho, za což mu byl každej vděčnej, ale pak (bohužel) získal důvěru a vkládali další a další naivci, a vkládali i svoje peníze, a proto teď takle nadávaj. Kdyby se Ondra chtěl zbalit už nazačátku, tak to rozhodně neudělal v týhle chvíli, myslim, že k tomu byly vhodnější chvíle.

Takže na tyhle peníze radši zapoměňte a pak můžete bejt překvapený, žeste něco dostali, nic jinýho stejně dělat nemůžete. Je to NAŠE blbost, že sme dávali peníze třeba nejen do PZN ale jakejchkoliv HYIPů, který sou ještě větší svinstvo než PZN.

Nechci Ondru nijak obhajovat, taky jsem naštvanej, že nemam svoje prachy, ale stejně nic dělat nemůžete, a jestli jste sem vložili peníze, tak "prostě ste blbí no", stejně jako já, a vůbec, nadáváte tu na zloděje (ondru), ale tim, že do těch HYIPů cpete svoje prachy, tak je sami PODPODUJETE!

why srovnej si to v hlavě...

PříspěvekNapsal: 25.12.07 01:29    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Jo, to sem psal, ale kdyby sis přečetl, na co sem reagoval. Reagoval sem nato, že někdo chtěl ondrovi vyhrožovat... za většinou toho si pořád stojim, ikdyž některý stanoviska jsem taky změnil...

PříspěvekNapsal: 25.12.07 12:12    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com
Admin

no pufo ano "vydelal" jsem asi 150, ale jen diky tomu ze sem prestal ondrovo kecum verit (hlavne kdyz zacal bezduvodne otvirat nova mista) a sel out. otazkou je jakej prinos by to pro me melo kdybych se drzel tech jeho konejsivejch zprav ze vse de ok a poslouchal jeho rady...
jenze nato sem se vubec neptal me zajimalo co udelal prave pro F ze ho tu tak vychvaluje, slo me aby byl konkretni.

a co se tyce rad jo urcite spoustu veci o PTP a ted zreme o surebetu vi a lidem poradil, ale ptam se za jakou cenu? vetsinu penez (ktery nebyly jeho) utratil prave na tom testovani scripty, sazky atd... jo to se pak rady rozdavaj kdyz muzu zkouset diky neomezenymu kapitalu.

(kdyz si treba vzpomenu kolik stalo TM overit tu jeho slot scalp taktiku)

a F vydelal ti hodne penez, ktery si nedostal :lol:

Ne ze bych vam ty penize nepral a O nepral aby se mu podarilo je ziskat, ale to urazeni lidi, kteri chtej znat informace a pravdu a odrazovani jich za tim, ze si zato muzou sami je sice pekny, ale trochu hodne mimo.....
A nemluvim otom ze O uz xkrat priznal ze naopak ti co nanej nejvice tlacili uz maj penize doma a jeste dostali bonusy, aby byly zticha.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.12.07 12:13    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

dobre, tak to poviem inak.. Ondru poznam osobnejsie ako vy a viem aky to je clovek, spolupracujem s nim na urcitych projektoch, poznam ho aj z osobneho hladiska, preto mam aj tu potrebu ho obhajovat.. Tym chcem okrem ineho povedat to ze niesom ziadny vritolez , lebo som davno na peniaze co som v jeho fonde mal zabudol(uz ani neviem kolko to bolo ale asi okolo 300USD ale to je jedno) a urcite by som ich nechcel naspat kedze viem ze o ne prisiel... Vy ho tak nepoznate a neviete, ze on je ten kto mal z toho fondu najmenej a vacsina si myslite ze zdrhol s prachmi, ale jemu zostalo velke h*vno a je ochotny vam sem dat aj screeny ze vsetko kde mal investovane padlo...
Teraz sa z toho mala co zostalo a vlastnou pracou snazi zarobit na vas, ktory neviete pochopit ze to bol HYIP a aj ked mal garanciu, stale sa nepredvidatelna vec ktora sa v svete hyipov proste stava a peniaze nie je mozne len tak vyrobit z nicoho rychlo naspat..

Myslim , ze keby ste boli trosku chapavi, a netrvali na vasich nezmyselnych argumentoch ze garantoval 100%vratenie penazi(este raz si uvedomte ze to bol HYIP-garancia je krasna,ale ked sa stane ze vam vsetko padne v jeden den kde ste investovali-co je dost malo pravdepodobne ale stava sa to a bohuzial sa stalo-tak ju nie je mozne dodrzat..) tak mu poviete prepac ondro, uz ta nebudeme viac otravovat, chapeme ze si o vsetky nase peniaze prisiel a nie je mozne ich vratit spat... nemuselo by sa stat to ze odisiel z fora, prestal pomahat ludom z tohto fora, davat cenne rady v oblasti investovania, reklamy na webe atd a mnoho dalsich veci.. Chyba je vo vas a vo fondoch ktore padli(MALI TIEZ 100% GARANCIU!!) neuvedomili ste si zakladne heslo.. Investovat len tolko, kolko si mozete dovolit stratit... A to ze si to mozete dovolit stratit neznamena, ze ked to stratite mate na to okamzite zabudnut a pohoda.. ale znamena to to, ze budete tolerantni, empaticki, zistite si co sa stalo a potom pochopite ze on za to nemoze ...

asi tolko.. radsej pred reakciou si to precitajte 4x, upokojte sa, a az potom odpovedajte ked to pochopite o co mi ide...
ak to pochopite tak ze mi ide o to aby ste si uvedomili ze svoje peniaze nemusite uvidiet, tak citajte este raz..

PříspěvekNapsal: 25.12.07 12:18    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com
Admin

jo tohle smysl ma, jenze to ma jeden problem.

Ondra nikdy nepristoupil na zadny poradny reseni. O situaci vpodstate jen a jen mlzi, resp te vetsine..

Ty ses mozna klidnej jelikoz ho znas a duverujes mu, jenze jak se maj chovat ty lidi co ho neznaj, O snima nekomunikuje vpodstate nic nerekne jen je neustale (podle me) "taha za nos" a prodluzuje a prodluzuje.

Me je ukradenej, ale nechapu proc neustale buzerujete ty lidi co se tu obcas na neco zeptaj.

a pak se divite ze sou nervozni... :lol:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.12.07 12:27    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

ondro situaciu uz riesi a oslovil par ludi ktori budu v najblizsej dobe vyrefundovani, ale nejde to vyrefundovat naraz vsetkych.. v blizkej dobe urcite pribudnu kladne ohlasy..

a obcas komunikuje s ludmi cez email a icq.. na forum nechodi, to neznamena ze nekomunikuje a neriesi to

PříspěvekNapsal: 25.12.07 12:59    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com
Admin

Takze rada zni napiste ondrovi na email bo ICQ?

Byl by teda kontakt pro lidi, kteri by informace chteli vedet, kdyz uz se nedavaj nikde verejne?

Verim, ze by se lidem zrejme dost ulevilo.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.12.07 14:11    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Pufo, chápu tě, že chceš obhajovat někoho koho osobně znáš... nevim jestli je to tvůj kámoš nebo co, ale prostě nechceš přiznat že udělal chybu, spíš chyby, bylo jich docela dost, a byly velký... Tak to přiznej a neshazuj vinu na lidi! (ty si zato taky mohli sami, ale bavíme se o ondrovi)

Pufo píše:
on je ten kto mal z toho fondu najmenej a vacsina si myslite ze zdrhol s prachmi,

To už ale asi většina ví, že on všechny ty prachy ztratil...

Pufo píše:
ale jemu zostalo velke h*vno a je ochotny vam sem dat aj screeny ze vsetko kde mal investovane padlo...

Ne, nemusí, to mu, alespoň já, věřim... Proč ale potom lhal a řikal "rezerva je velka, takže garantovaný vklady jsou v bezpečí". Pokud vím, rezerva je od toho, že když dojdou peníze k investici, nastává část zvaná refund, kdy se z tý velký a dostatečný rezervy, jak sám ondra řekl, vezmou peníze, který se vrátí investorum.

Pufo píše:
stale sa nepredvidatelna vec ktora sa v svete hyipov proste stava a peniaze nie je mozne len tak vyrobit z nicoho rychlo naspat..

"Stala se jedna nepředvídatelná věc, vážení. Ondra Bezchybný bohužel záhadným způsobem přišel o všechny vklady, včetně veškerý rezervy, která byla určená na refundy v případě, kdyby přišel o peníze určených na výplatu" HMMM, no comment

Pufo píše:
Myslim , ze keby ste boli trosku chapavi, a netrvali na vasich nezmyselnych argumentoch ze garantoval 100%vratenie penazi

Ale on je opravdu garantoval!!! A to že to garantuje každej je mi opravdu UPLNĚ jedno, co mi je ku**va po tom? To že každej lže lidem a okrádá je, ondru ANI TROCHU neomlouvá (a navíc, tohle byla jiná situace, bylo evidentní, že pzn je něco jinýho, něco bezpečnýho, což ondra tvrdil taky). Pufo, seš fakt tak blbej, nebo jenom hraješ divadlo na méně chápavý lidi, který se těhle keců chytnou? Tyhle tvoje argumenty jsou na úrovni dítěte na prvnim stupni základní školy! V dnešní době je taky skoro každej úředník podplacenej, a myslíš že to omlouvá ty další, který se nechaj podplatit?

Pufo píše:
tak mu poviete prepac ondro, uz ta nebudeme viac otravovat, chapeme ze si o vsetky nase peniaze prisiel a nie je mozne ich vratit spat...

Ano, to je moc krásná myšlenka, ty bys možná svýmu kamarádovy 300 USD odpustil, to by asi udělalo hodně lidí, ale ty chceš po lidech, aby lhářovi kterýho neznaj a nikdy neviděli, odpustili ještě mnohem (třeba i desetkrát) větší částky?

Pufo píše:
Chyba je vo vas

Ano, a tímto se za všechny zde na fóru, i za ty co nevložili (ano, ti zato taky jistě můžou!!!), omlouvám. Omlouvám se i za mýho psa (ten zato taky může), za sousedovic slepice a za myšky v našem sklepě! Opravdu, hluboce se zato omlouvám Ondrovi Bezchybnému a Pufovi Fanatickému...
...Ale počkat, teď jsem si uvědomil... Co jsem udělal špatně, co jsem měl udělat proto, abych peníze dostal?

Pufo píše:
neuvedomili ste si zakladne heslo.. Investovat len tolko, kolko si mozete dovolit stratit...

Ale ano, uvědomili, myslim že všichni si to dobře uvědomili... Nikdo bez těch peněz neumře hlady a život prostě pude dál, ale ty si to asi nepochopil. Tohle heslo neznamená ( jak to asi chápeš ty), že ty peníze investuješ, zjistíš, že ten komu si je svěřil na množení je lhář, vcítíš se do chudáčka lháříčka, že on to tak nemyslel, a že vlastně zato vůbec nemůže, takže neřekneš ani slovo a necháš to plavat.

Pufo píše:
ak to pochopite tak ze mi ide o to aby ste si uvedomili ze svoje peniaze nemusite uvidiet, tak citajte este raz..

Počkat! Potom jsem četl tohle
Pufo píše:
ondro situaciu uz riesi a oslovil par ludi ktori budu v najblizsej dobe vyrefundovani

Takže vyrefundovanej bude jenom někdo? Jenom ten, kdo tiše mlčí a o svoje peníze se nezajímá... nebo naopak? Nebo jak si to myslel?
Připadá mi to divný, protože tim by si asi ondra pořezal sám pod sebou větev... Když už někdo nemá co ztratit, proč by někomu kdo mu ukradl peníze a lhal mu, mu neproved něco na oplátku?

Pufo, abys věděl, co mi na tobě tak hrozně vadí... ale opravdu dost, je to, že se pořád snažíš hledat vinu na ostatních a o ondrovi mluvíš jako o nevinnym děťátku, který NIKDY neudělalo chybu, nikdy nikomu nelhalo a nic neprovedlo, a můžou zato jenom všichni ostatní, jenom ne proboha on!

U vás v SK asi máte podobný pořady jako u nás Občanský Judo, tkaže si to asi viděl... tohle je skoro stejná situace, jako když tam bejvá, že lidi zaplatěj předem za stavbu domu a pak viděj max. základy... Ano, lidi si zato v podstatě můžou sami, a mohli tomu předejít, stejně tak jako lidi co vložili do pzn, ale to vůbec neznamená, že firma která to měla postavit se může vymluvit nato, že jí rozkradli stavební materiál z pozemku na kterym stavěla! Stejně tak neznamená, že firma nemusí dělat nic a že za nic nemůže, když barák nepostavila. To platí i pro Ondru...

Zamysli se nad svýma argumentama...

PříspěvekNapsal: 25.12.07 14:21    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Tento nick jsem si zaregistroval, jelikoz muj puvodni je zabanovany-samozrejme opravnene, za coz se omlouvam

nechodim sem a nepisu zde, to ani delat nechci, ted na to vubec neni cas, navic si myslim ze na tom neni co resit, situaci se snazim resit, vicemene penize co zustaly v systemu, tak jsem temer vsechny vyplatil na refundovacih kolech, to bylo tusim 70 a 30 USD, na vetsinu se dostalo, na par lidi bohuzel ne, ale to tim, ze uz proste money nebyly, ono nejvice lidi melo v systemu castku kolem 100 USD, cili vpodstate velkou vetsinu systemu jsem vyplatil kratce po ukonceni systemu.

Ted zbylo mozna odhadem 30 lidi, mozna o neco vic, co ma u me nejakou castku-vetsi nez par centu ci vice dejme tomu nez 10 USD :)

a ty musim vyplatit, uz par lidi jsem oslovil, kteri by meli dostat do cca. 14 dnu, mozna 3 tydnu vetsi cast penez, jedna se prevazne o lidi, kteri se snazili nejak pomoci, ono rikat ze na me neni kontakt a ze nic nechci a ze za vse mohu ja... to umi kazdy, ale naslo se par lidi, kteri opravdu nabidli ze mi pujci, ze mi pomohou s necim... a tech si vazim a dostanou vetsi obnos predcasne

na refundy bude slouzit neco jako hyip, kde kazdy bude mit penize a bude moci pozadat o vyplaceni, kdo bude solidni, tak pozada treba o cast penez a cast tam encha, aby se rychle dostalo i na ostatni. Lidi budu pridavat prubezne a budu potrebovat jen vedet jejich login v byvalem systemum a e-gold ze ktereho vkladali, abych si je mohl na e-goldu najit, jelikoz DB z hyipu je mi temer k nicemu, nejen ze jsem ji uz ani nerozchodil, ale nektere veci jsou tam chybne, jelikoz jsem nejake penize vypaltil mimo system.

samozrejme nerikam ze to bude zitra, bude to postupne, vzdy oslovim par lidi, zaradim je do systemu, jakmile budou vyplaceni, prijdou na radu dalsi... proste uz nemohu slibovat ze vsichni dostanou money zitra, ze mam 90% celkovych penez... nektere veci co jsem zde psal byly nesmyslne, ale to vyslo jen z tlaku lidi, kvuli kteremu jsem obcas mozna pribarvoval zkutecnost, ale asi plno lidi chtelo slyset radsi lez, ale optimistickou

kontakt na me myslim ze vetsina lidi ma, ICQ cislo tu zverejnovat nebudu, mozna se nejaky chytrolin najde kdo jej zde napise, ale pres to odpovidam stejne jen par lidem, jinak staci pouzit mail admin@jaknamoney.com ale myslim ze nema smysl se ptat dokola kolik mam penez a kdy bude refund, takove otazky mi chodi denne

vzdy treba 1-2x v mesici si najdu cas a odpovim na maily, je to mozna na nekoho dost, ale ted opravdu na PC netravim cele dny a mam i jine problemy, jinou praci...

jinak na toto forum nebuud dale psat a komunikovat, treba zase az za nejaky cas a snad jiz s nejakou lepsi veselejsi informaci, nevidim duvod proc zrovna tady bych mel lidem zajistovat support, kor kdyz tu za me nekdo nabizel odmenu... proste k tomu nemam sebemensi duvod, kdo me chce kontaktovat, tak me kontaktovat muze a nemusi nasi diskusi videt vsichni ostatni, stejne vetsina z zde pritomnych mela vlozeno i v jinych hyipech, tak se bavte s jejich adminama zde na foru, ale on tu zadny takovy blbecek neni co? :D

Dekuji vsem co se nabidli s pomoci, protoze tem doopravdy asi jde o penize a neco zakladniho klidne udelaji, ackoli jsem stejne plno lidem rekl ze nic nepotrebuji, ale alespon idim malou snahu a takove lidi rad uprednostnim.

to messal:
penize jsem neprojel na pokusech a na surebettu jsem take nic neprojel, spise jsem na tom byl nejaky cas neziskovy, je fakt ze jsem mozna nekdy trosku rozhodil at uz to byl hosting... ale o penize jsem prisel hlavne kvuli investicim, to ze jsem investoval-o tom jsem na webu dokladal obcas screeny, klidne mohu dolozit ze jsem mel vlozeno velkem mnozstvi penez v systemech, ktere padly v 1 obdobi-at uz je to offshoreclub, 13dailypro a plno dalsich mensich veci, co si mylsim je ze plno velkych veci stalo na offshoreclubu, kam investovali nekteri admini projektu, par jsem jich mel jako referaly kdyz jsem offshore chvili podporoval na forech a daval 100% refback.

Byvaly admin PZN

PříspěvekNapsal: 01.01.08 17:34    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Já vim,že to patří do turba ale to je stejná píseň...Dostanu od ondry něco či ne? Stačí ano či ne..($-362)Pač čtu že stačej doplatit centy a jsem upe zmatenej :lol:

PříspěvekNapsal: 03.02.08 14:13    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Tento příspěvek není ani na obhajobu Ondry a ani kvůli tomu že bych chtěl dostat refund (protože peníze už jsem měl dávno pryč). Pamatuju si ty časy, kdy jsem začínal s HYIP. Zde na czemoney jsem dostal svůj první dollar a ihned jsem ho s pomocí jednoho člověka (na fóře onso) investoval do HYIPu Ondry. Abych popravdě řekl on byl jedinej člověk kterýmu jsem věřil a taky jediné HYIP kam jsem vkládal. Z 1 dollaru jsem dokázal díky němu za směšnou dobu 80 dollarů a za to jsem mu moc vděčnej! Myslím že i přes ty nádávky co tu čteme si zaslouží trochu díků. Chápu lidi kteří tímto ztratili velkou sumu a pak se ozývali s výhružkama, ale i tak mě teď přesvědčilo že Ondra je opravdu poctivý člověk. Díka Ondra

a.ndre.w

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 03.02.08 20:47    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

jo diky za to, to povzbudi, jinak jsem sliboval refundovaci system-s par lidma jsem v kontaktu, bohuzel ted se to opozdilo, pres vikend budu spoustet adult projekt a pak se na refundovaci system dostavi vice casu, adult web by mel byt take castecne zdrojem penez pro refund :)

jinak surebettingem se dostavam nahoru, ale tocim v tom mensi penize a nevyuzivam prilis sazkovek, ale i tak je to znat

refundovaci system uz je jinak temer hotovy, ale bohuzel DB je spatna, takze bude slouzit spise k overeni a vsechny cleny budu muset pridat rucne, proto az napisu, tak budu chtit, aby jste mi nbapsali na PM ci mail svuj login a e-gold ze ktereho jste v PZN vkladali, ja to budu moci overit s e-goldem

jinak e-gold ucet my blokli ale nastesti penize sly preposlat na jiny, ale stejne na eg mam jen cast penez

PříspěvekNapsal: 03.02.08 22:10    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Hodnocení: 1
Když jsem si počítal kurzový přepočet částky z refundů, tak ten více než rok čekání znamená už takhle nemalou ztrátu:

... původně 23 Kč/dolar ... dnes 17,5 Kč/dolar

... na 560 dolarech ztráta 3000 Kč :D

PříspěvekNapsal: 03.02.08 23:02    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Já bych počkal až to bude 1:1 a pak by se to vyplácelo líp..

PříspěvekNapsal: 04.02.08 11:47    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

pereira = ondra ??? dalsi projekt, ktery dluzi penize?
Uz se nedivim, ze tak vehementne ohajuje jine krachle podniky.
Dalsi sazeci guru na obzoru?
LOL
---
taky sazim a za tri roky jsem v plusu asi 120T a nenabizim lidem HYIPy protoze vim jak je to tezky a kdybych prodelal cizi penize tak by me to hodne sralo, proto to nedelam, protoze mam svedomy. Ale tady je to samej magician na rozmnozovani penez. Skoda, ze jenom svych na ukor cizich, protoze jejich sazeci projekty funguji tak, ze sazi za cizi, svoje tam nemaji. Ty si prodelavaji zvlast na jinych zapasech. Snad jenom ten cz fund je slusnej, dobry a mozna i ten jerremyho projekt bude mit stesti, jestli bude drzet disciplinu a bude mit dobrej MM.
jinak loni jsem mel minus 347,24€ (proinvestovano 64 618,64€, Yield = -0,537%, prumerna sazka = 29,29€)
tenhle rok zatim 4 193,71€, Yield =6,829% zisk = +286,38€, bylo vic, vcera jsem prodelal 142,30€ prumerna sazka = 27,77€
tedy sazeni neni zadna prochazka ruzovym sadem
zeptejte se MACa kolik je v plusu za 14 let sazeni
pochybuju, ze si vede vubec nejakou statistiku, kdyz ani nevi, kterym lidem dluzi penize z predchazejiciho krachleho projektu.

PříspěvekNapsal: 04.02.08 12:37    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

ja nemohu za tvou nemohoucnost v sazeni, vetsina lidi sazenim prodela, ale jsou lidi co tim vydelavaji a i se tim zivi.

jinak tenhle projekt nejel na sazeni, ted zbyle money mnozim surebettingem castecne a dobrym zdrojem by mel byt adult web

sazenim se da vydelat ruznyma metodama aniz bys sport nejak sledoval, back lay, surebetting, doublovani u malych castek taky jde, ale to chce opravdu male castky, ale je plno metod garantovaneho profitu, mesicne se da vydelat par %, ale o tom ty asi nevis, jinak by si neplacel

jinak tenhle projekt jel predevsim na HYIP a Fondech...(ono je to vse stejny)
a vysledky jsem mel fantasticke!
tento projekt jel nejdelsi dobu ze vsech-mozna nekdo byl lepsi, nevim o nem :)

plno lidem vydelal velke penize, napr. z 10 USD nekteri vytriskali treba 200 babek a to jsem mel u sebe i investory co vkladali castky o kterych jsi mozna nekde cetl

samozrejme dost lidi na me prodelalo po padu, ale vic je tech co vydelalo a ja slibuji vsem refund penez.
po padu jsem temer vsem vyplatil refund 70 a 30 USD, na par lidi se nedostalo, celkove to bylo par tisic USD, jelikoz nejvice lidi melo u me kolem 100 USD, tech velkych investoru bylo cca.10-20

a zacal jsem to v dobe kdy se na tehle systemech dalo skvele vydelavat, ja mel dobre vysledky, pri trose zkusenosti se dalo vydelat na ukor druhych, kteri vlozili pozde, daly se v kladat i velke castky, system ukoncila doba, kdy se uvolnil free hyip script-dekodoval se a byla silena konkurence a vse zacalo padat bohuzel, asi moje chyba

MACa se zastavam proto, ze nic negarantuje, proto i kdyz by dneska vse sebral a utekl, tak to neni zlodej, pise to na rovinu, je to asi jako kdybych napsal poslete 100 USD a ja vam dam bud 200 USD zitra a nebo vam nedam nic a kdybych nedal lidem nic, tak bych byl zlode? Asi tezko kdyz bych to dopredu rikal

mohu nadavat na to, kde byla garance a admini utekli s penezma, chapu ze nekdo bude nadavat na me, ja mel taky garanci i kdyz ji chci dodrzet, tak je mi jasny ze mi nemusi kazdy verit a chapu to, ale MAC garanci nema a jen primitiv muze brat MACa jako podvodnika ty si navic vzdy prectes od vseho pulku, ci kazdy druhy post a podle toho dela sve zavery, dej si kafe, precti si vse 2x at to pochopis co je to relative profit-co MAC uvadi, co to byl muj HYIP, co je to ponzi, co jsou to HYIP... a pak muzes delat sve zavery, alespon nebudes vypadat jako hlupak, ktery neumi cist

PříspěvekNapsal: 04.02.08 13:38    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Divím se, že 8.i není aktivní v topicu SportInvestu, to byly hovada, nabízeli 100% garanci, je-li na sázení, všem tu zblbli hlavu, všechno prosrali, lidi přišli o tisíce babek, vymluvili se na hosting a všechno v pořádku. Tam by si měl 8.i něco napsat.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 05.02.08 16:11    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Sportinvest? no musis se tam podivat :-)
MACu vim asi koho myslis, pamatuju si ten projekt a koukal jsem obcas na ne i tady.
Od ty doby se to ale tady vubec nezmenilo, jenom jmena jsou jine?? nebo jsou nove jenom nicky?
Porad se tady par lidi hraje na kouzelniky, slibuji a kdyz to padne, pak, jelita nac jste investovali, nic jsme negarantovali.
-----
pereiro nejsi ty nahodou admin na jistem nejmenovanem foru o sazeni? :-)

Pekny, ze vic vydelalo ale co ti chudaci co prodelali?
Ty jsi take prodelal? Pochybuju. Majitel nikdy neprodela.
Muzes jim to vyplatit ze sveho zisku, ne? :-)
Jestli byli penize ve tve sprave, pochybuju, ze jsi mezi tema co maji ztratu.
To jsou ale podle tebe tve penize proc bys je mel poustet, ze jo :-)
Byl bys blazen kbyby jsi si nenechal zisk.
Tak se to dela vzdy. Nejdriv se uspokoji majitel a pak mozna zbyde na ostatni nebo se rekne: "Jelita nebyla garance, hehe co vlastne chcete"
Nebo se udela jako splatkovy kalendar a vraci se po 5 korunach aby se na to lidi vysrali a zapomeli.
-----
jj ja jsem nemohouci. Ja tady lidem alespon nelzu, minus patri k sazeni.
Nebo, ze bys ho nemel? Asi budes opravdu kouzelnik. Pak je mi tedy zahadou kdyz jses takovej kabrnak, proc mas takove problemy vratit dluhy z krachovaleho fondu. Vyplat jim to a sve penize si nahrajes jako nic. Nebo ne?
Ale ono je asi jistejsi, zalozit dalsi projekt, lidi dejte znova penize a ja vam z vasich penez vratim co vam dluzim. LOL. Tedy lidi vlozi znova sve penize aby jim mohli byt vyplaceny jejich penize. Vyborne vymysleno.
------
Rok predtim jsem mel plus jestli umis cist.
Az se naucis prohravat mas sanci byt v plusu. Na tohle MAC zapomel a krachl mu projekt.
BACK, LAY? Co to, probuh, je? Ze by Betfair, Betdaq a jine burzy.

Hodne stesti v sazeni :-)

PříspěvekNapsal: 05.02.08 18:04    Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

ja nesazim a nedelam dalsi system kde by se vkladalo a ja z vybranych penez vsem vse vratil

surebettingem se da vydelat, ale ono u meho refundu - to uz je castka ktera by surebettingem nesla mnozit a to co mnozim, tak mesicni vynos 10-20% prumerne stabilne kazdy mesic je pomerne malo z celkove castky, ktera se ani neda poradne mnozit

ono metod na mnozeni penez je vic, ale vzdy to jde od urcite sazky do urcite sazky a pokud ma clovek mene ci vice, tak je to bide, nebo to nelze vubec

jinak ja na tom vydelal pekny kulovy, na to jak dlouho to jelo a jaky castky se vkladaly je to bida, zezacatku jsem si par penez vzal, to priznavam, bylo to 10 000 KČ, ale kdyz si spoctu kolik jsem dal do hostingu, ze jsem jeste zachranil zkrachovaly system a prebral jsem jej a lidem jsme vyplatil, tak jsem na nule, mozna neco v minusu a ano ted slusne vydelavam, ale to je vuci refundum zanedbatelna cast, jinak ale tobe neni nic do tohoto systemu pokud jsi tam nemel vlozeno a necekas na refund, system jiz nejede a ja se mohu jedine bavit s lidma, co cekajíi na refund.

Jinak jendo forum nejen o sazeni mam, spise se venuje prave surebettingu... ale bohuzel se tam diskutuje hlavne o jinych vecech. A je to zamereny i na vydelku adultem

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 298 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]